- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
yesil kaka yapmis bebegim neden olabilir acaba banyo yapmisti gunduz usutmus mudur ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bebeği sürekli yeşil kaka yapan var mı?
Maydonozu araştır bence sütü azaltan yeşillikler arasında.hatta cocugu memeden kesince gögüs sütle dolup sancı vermesin diye yiyorlarmış azalsın kesilsin süt diye .hangisi dogrudur bilmem iyice araştırmak lazım
Benim bebegimde yelil sünğksü kaka yapıyordu dr a götürdük gaîta tahlilinde lokosit ve îltahap çıktı gripte oldu çok kötü şekilde kusuyor yavrumben üzüntüden helak oldum gögüs uçlarım çok fena daha önce sağdığın sütten verdim pazartesi tekrar gşdicez bu sefer kesin antşbiyotik verir galiba allah bebeklerimizi korusun
Yesil kaka derdi bizde de var anneler ama.surekli.degil ara ara yapiyor huzursuz degil ama ben cok yesillik yiyorum ondan mi acaba benim kizimda geceleri hic uyumuyor gunduz daha iyo gibi su meselesine gelince her emzirmeden sonra bir yada iki bardak muhakkak iciyorum zaten normalde de gunluk iki lt falan icerdim surekli yorgun gibiyim gunduz uyusam bile gece gibi olmyor
bu yesil kaka derdi cogumuzun bebeginde var demekki:44::44:ama yinede doktora bi soralim bakalim yediklerimizden etkileniyo yoksa baska biseydenmi kaynaklaniyo:44:
Benim kizimda cok zorlaniyor yaparken ben de kontrolde soracagim bu arada netten biraz arastirdim aslinda uc ve dorduncu aylarda yesil kaka artarmis bebis kendini ek gidaya hazirliuormus karaciger ve bazi salgilarla alakaliymis yesil kakaya ilaven ates huzursuzluk aglama varsa dr a goturun gibi bilgiler vardiBenimki de yeşil kaka yapıyor ama köpüklü ve sulu.sanırım asitli.çünkü çıkarırken çok zorlanıyor.doktor randevumuz cuma günü,o güne kadar sizce bekleyeyim mi yoksa gideyim mi.birde kızlar iki aylık kontrolde neyi inceliyorlar.eşime doktor söylemiş ama o unutmuş
Benim kizimda cok zorlaniyor yaparken ben de kontrolde soracagim bu arada netten biraz arastirdim aslinda uc ve dorduncu aylarda yesil kaka artarmis bebis kendini ek gidaya hazirliuormus karaciger ve bazi salgilarla alakaliymis yesil kakaya ilaven ates huzursuzluk aglama varsa dr a goturun gibi bilgiler vardi
cnm ben lansinoh un manuel pompasını kullanıyorum ve gayet iyi.
Herkese günaydıın :)) Gerçi eminim hepimizin günü o kadar erken başlamıştır ki, bana bazen öğleden sonra olmuş gibi geliyor.
Benim sıpacık bilgisayarı açtığımı anladı herhalde, uyanıyor :))
Kızlar kaç gündür gaz ile ilgili yazmak istiyordum ama fırsat bulamadım. Biz de resmen mucize oldu. Günde 3 defa 1 çay kaşığı çörekotu ağzıma atıp suyla yutuyorum. 5-6 gün sonra sonuçlarını görünce şaşıracaksınız. Yaklaşık 15 gündür kızımın gazını hiç çıkarmadık. İster emsin, ister mama yesin, pırt port gazını kendisi çooook rahat çıkarıyor. Resmen mucize gibi. Herkese tavsiye ederim. Ama hemen 1-2 günde işe yaramadı deyip bırakmayın.
Ve maşallah diyeyim kızımkızım son 3 gündür aralıksız 5 saat uyuyor. Hala inanamıyorum. İnşallah artık düzene giriyoruzdur. Tabii ben 5 saat uyuyamıyorum ama, aralıksız 3 saat uyumak bile beni o kadar değiştirdi ki.. Resmen kendime geldim :))
canım çok geçmiş olsun.umarım tez zamanda toparlar bebisin Allah bi daha yasatmasin..
Benimki de yeşil kaka yapıyor ama köpüklü ve sulu.sanırım asitli.çünkü çıkarırken çok zorlanıyor.doktor randevumuz cuma günü,o güne kadar sizce bekleyeyim mi yoksa gideyim mi.birde kızlar iki aylık kontrolde neyi inceliyorlar.eşime doktor söylemiş ama o unutmuş
arkadaşlar bebeyim bügün 47 günlük oldu arabayla biyerlere gitmek istiyorum ama bebekle nasıl olur bilmiyorum bazıları araba koltugu bazısı taşıma puseti varya bebeyi taşımak için onu kullanıyorum
onunda beli çok çökük omurga saglıgını bozar diye içini yastıkla doldurup bebek minderini serip öyle kullanıyorum bu defada bebeyin kemeri baglanmıyor
öyle olunca kendim arabayı kullanıp bebeyi öylece bırakmaya cesaret edemedim heryerede taksiyle gitmek olmuyor
siz napıyorsunuz
nazlıedam sen kızımı arabaya koyuyorum okula bırakıyorum falan yazmıştın bebeyi nasıl götürüyorsun
arkadaşlar bebeyim bügün 47 günlük oldu arabayla biyerlere gitmek istiyorum ama bebekle nasıl olur bilmiyorum bazıları araba koltugu bazısı taşıma puseti varya bebeyi taşımak için onu kullanıyorum
onunda beli çok çökük omurga saglıgını bozar diye içini yastıkla doldurup bebek minderini serip öyle kullanıyorum bu defada bebeyin kemeri baglanmıyor
öyle olunca kendim arabayı kullanıp bebeyi öylece bırakmaya cesaret edemedim heryerede taksiyle gitmek olmuyor
siz napıyorsunuz
nazlıedam sen kızımı arabaya koyuyorum okula bırakıyorum falan yazmıştın bebeyi nasıl götürüyorsun
yarın kuran okunacak evde sabahtan beri bi oraya kostur bi buraya bi çocuk salla evin işi iflas durumdayim.kuzucum birz uyudu şükür de bende işlerimi bayağı hallettim.
bu arada kizimda bi iki kere falan biraz sümüksu yeşil kaka yapmisti.kusma ateş ishal huzursuzluk yoksa annenin yediklerinden oluyormuş diye biliyorum.
iyi akşamlar kızlar ... eşim soruyo bizim bebekmi çok huysuz yoksa herkesmi böyle diyo bizimki 40 dakkadAN fazla uyumuyo bazende hiç uyumuyyo gazımız var kolikmişiz .. bende herkes öyleymiş diyorum . eve gelen büyükler felan aa bu kucağa alışmış biz emzirip koyardık 3 saat uyurdu diyince biz iyice deliriyoruz :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?