2014 Şubat Anneleri

Nazlıedam nerelerdesinizzzzzz. Nasıl temizlemeliyim içini akıl verin kızlar meleğime zarar da vermek istemiyorummm.. Canı yansa her şişinî yapmada ağlardı yok öyle birşey ama geçer diye bekledim geçmedi..

Son düzenleme:

O beyazlığı hormonal akıntı diye biliyorum.ben pamuğun ucunu kıvırıp nazikçe temizliyorum.çünkü orada kaka ya da sürdüğüm pişik kremi de oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de kizim var. Bende icini temizlemekten cok kotkuyordum. Doktor muyenesinin birinde doktor bey bir bakti bu cok pis mikrop kapar idrar yollari intihabi olur dedi. Aldılmendili eline kizimi temizledi. Ikiye ayirdi iyice açıp öyle temizledi içini. Hic korkma bir sey ol.az dedi. Ve her seferi de boyle yapmalisin dedi. Hic bir kalıntı kalmamalı burda dedi.

Geldim canim geldim.ben sormustum doktor a normal demisti.bende kulak pamugu ile cok nazikce temizliyorum.
Pisik kremide toplaniyor.cani acisa yavrum dayanamazki durmadan aglar.
Cisini yapamaz yine aglar.korkma incitmeden temizle..

Bende öyle temizleyelim kızlar teşekkürler...

Geldim canim geldim.genelde pisik kremi cok toplanir.ama akinti da normal.enfeksiyon olsa yemez,cisini yaparken cok aglar.ben kulak pamugu ile temizliyorum.cok dikkatli olarak...

Temizledim kızlarrrrr gerçekten kremiş galiba geçti yavrum iyi ki bu zamana kadar bir sıkıntı olmamış....

bugün markette gezdikkkkkkhava ne sıcak öyle yanlız uyanıp bi aglamaya başlaıdı emzirme odasını koşarak aradık emdidede sustu veletim

yarında halamıza gidiyoruz salıda pazara karıştıra gidicez salı pazarına eh kız kısmı ilk karıştırı alışverişi öğrenmeli

rabbim hastalıkalrdan kötülüklerden belalardan nazarklardan korusun meleklerimizi gören baktı durdu dükkanalrda elleştiler bebeğime nazar olmasa bali:26:

Ayy ne zor ve uzun bi gündü üstümden inmedi oglum hep yaninda istiyo kollarim koptu acikda tombul zorlandim vallaa simdi uyudu öglen uyumadi sizinkiler gündüz uyuyomu bizimki nadir uyuyo bir saat en fazla o da... artik zorlaniyorum bigün yetemicem diyede korkuyorum annem geliyo carsambaya biraz rahatlicam ailem sehir disinda tek basima cirpiniyorum burda bazen üzülüyorum ailemle ayni sehirde olmadigim icin yegenim oldu büyüdü sayili gördüm cocugu... bebekten önce her ay izmirdeydim koymuyodu hic ayri sehirde olmak ama hamilelikt en beri hic gitmedim 1 yil olucak izmiride özledim ailemide amaaannn duygulandim bak baska bisi yazcaktim bunlari paylastim neyse benden bunlar var özlem, yorgunluk, tedirginlik pek karisigim anlicaginiz keyfim bhic yok bu aralar....

Canim kapat o tatli minigin yüzunü falan cok acma masallah pek tatli bi nazar boncugu as gözüken biyerine bide millet bazen cahil cahil davraniyo ellemek istiyolar yanagini yüzünü en sevmediim sey disardasin elin pismi temizmi belli deil... aman böylelerine dikkat kapat her yerini uyuyo de ben yegenime öyle yapmistim bikeresinde. En güzelingezin valla ben cikartamiyorum etrafimdakiler panik biraz yazi bekliyoruz biz

İyi geceler annisler bi taraftan kizimi salliuorum bi taraftan yaziyorum oyle bi sistem gelistirmeliyimki hem sallayayim hem uyuyayimbugun ilk kez disari ciktik pusetinden cikarmadim uyuyordu sonra uyandi tabi kucak istiyor ay herkes donup donup bakiyor bi de laf ediyolar kiyafetine bak sapkasina bak cok tatli falan diye sinir oldum okudum surekli Rabbim bebeklerimizi nazarlardan korusun bu arada.sezeryan olan arkadaslar dikisleriniz nasil.oldu benim kipkirmizi hala ve birazcik aciyor

Persembe pazarina da gelin persembeyeeee..anam
Ana kiz alisveris e gidiyorlar.yiyinn paralariiii.sefaniz olsun...

Araba koltugu bebek dogdugu andan itibaren mutlaka olmasi gereken bir sey. 0 ayliktan itibaren kullanilan bir model tercih edebilirsiniz.

Canım izmir,özlem,yorgu

nluk ...sanki beni anlatmissin.ama ben sana göre şanslıyım çünkü kayinvalidem burda uykum geldiğinde atıyorum onun kucağına torununu sev diyorum yapıyor garibim.zaten çok şükür ben ne dersem onu yapıyor :)) az bulunanlardan yani :))

Benim dikislerimde hafif kanama vardı doktorumu aramıştım oda sekreterine kirmiziklik veya şişme varsa gelsin demişti. Bence gitmelisin.ben hafif kızarıklık olmasına rağmengittim

Bugun itibari ile saglikli beslenmeye basladim.(diyet diyemiyorum ayar oluyorum o lafa)
Sabah tartildim 74 kiloyum.bir liste olusturdum kendime.sut olsun diye yiyip duruyordum.aslinda sutu yapan yesillik ve suuuu.
Sabah kalvaltimi guzel yaptim.oglene bolll yesillikli az peynirli salata.arada meyve.cok tatli isterse canim kuru incir yada kuru kayisi.aksam sebze yemegi.
Zaten en son saat 18.30 da yiyorum.
Kuzim okuldan gelince beraber.
Gece acikirsam 1 avuctan az findik.
Gun icerisinde bollll suuu.
Bugun ilk 5 dakika ile baslicam ip atlamaya.sonra arttirim.bakalim nasil gidicek.artik kiyaferlerime girmek istiyorum.yazik olucak alisveris yapsam.zayiflarim cicilerimin uzerine yeni ciciler eklerimmm.

slm güzel anneler nasılsınız bebişlerde iyidir inşallah dün kızımızın akika kurbanını kestik allah kabul etsin inşallah bu perşembe rutin doktor kontrolümüz var haftaya perşembede sağlık ocağına aşıya gidicez büyük kızım çizgifilm seyrediyo küçükte uyuyo bende fırsat bulunca yazayım dedim geçmişede göz atayım :80:

nazar boncugu batıl inanç canım rabbim korusun bi boncuk korucak diye meded ummak şirk oluyomuş allah korusun bizdede ben pinpirikliyim zorla çıkarttırıyolar banada alışalım diye allah korusun bişey olması dışarda cok telaşe yapıyorum zaten :))

Persembe pazarina da gelin persembeyeeee..anam
Ana kiz alisveris e gidiyorlar.yiyinn paralariiii.sefaniz olsun...

oralar uzak canım bize büyüyünce geliriz artık :)) olmayan paraları yicez bakalım :))

ben uyurken ayaklarımı sallıyorum cocuk beşikte sinir oluyorum ayaklarım agrıyo zaten dinlencem 1-2 saattede otomatikten sallanıyo:)) aynen dışarda uyanınca bakınmayı bilmiyo bizimkide markette uyandı koşa koşa bulduk emzirme odasını sonrada yakta sallayım istedi dalmadı uykuya kumpir söledik ben yedim eşim gzdirdi o yedi ben gezdirdim bıkır bıkır zor durdu hava ne kadar sıcaktı ama yada ben telaşeden ter kan içinde kaldım

sezeryanda dikiş yokki benim çok şükür bi derdim kalmadı ama 50 gün bakanım vardı daha 10gündür 2 haftadır yanlız bakıyorum kızıma cok şükür iyi bakıldık sorun yaşmadım ilk 20gün hiç geçmicek sandım rabbime şükürler olsun...bide memelerimiz acımasa sütümüz cogalsa degme keyfimize daha ne istenir allahtan saglık sıhat...

allah kabul etsin canım biz 7. gün kestik ailecek kavurmasını yedik mevlittete etli nohutlu pilav yaptırdık etiyle herkez yedi allah kabul etsin erkege 2 kıza 1 kesiliyo bizim kız 7 sseneden sonra oldu zaten olsun diye 3 tane kesilmişti oluncada adak adamış herkez eşim kesti adak onu verdik hayır kayınvaldemlr kestirdi adak hayır verildi allah kabul etsin kazalardan belalardan hastalıklardan korusun allah

Hadi bakalim bizede ornek ol valla, benimde dikkat etmem lazim artik ise baslamama az kaldi

Kizlar bizde dun mevludumuzu yaptik , bugun cok huysuzlandi yoruldu tabi kvdemde deli etti beni birakmadi cocugu bi kimse 5 dk tutamadi. Bebegim agliyor bana bile vermedi bende payladim, aglatip duruyor cocugu ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…