Nazlıedam nerelerdesinizzzzzz. Nasıl temizlemeliyim içini akıl verin kızlar meleğime zarar da vermek istemiyorummm.. Canı yansa her şişinî yapmada ağlardı yok öyle birşey ama geçer diye bekledim geçmedi..
Nazlıedam nerelerdesinizzzzzz. Nasıl temizlemeliyim içini akıl verin kızlar meleğime zarar da vermek istemiyorummm.. Canı yansa her şişinî yapmada ağlardı yok öyle birşey ama geçer diye bekledim geçmedi..
Benim de kizim var. Bende icini temizlemekten cok kotkuyordum. Doktor muyenesinin birinde doktor bey bir bakti bu cok pis mikrop kapar idrar yollari intihabi olur dedi. Aldılmendili eline kizimi temizledi. Ikiye ayirdi iyice açıp öyle temizledi içini. Hic korkma bir sey ol.az dedi. Ve her seferi de boyle yapmalisin dedi. Hic bir kalıntı kalmamalı burda dedi.[/QUOTE
birde eger iyice ayirip temizlenmezse birbirine yapisiyormus ve kesmek zorunda kaliyormus doktorlar
Benim de kizim var. Bende icini temizlemekten cok kotkuyordum. Doktor muyenesinin birinde doktor bey bir bakti bu cok pis mikrop kapar idrar yollari intihabi olur dedi. Aldılmendili eline kizimi temizledi. Ikiye ayirdi iyice açıp öyle temizledi içini. Hic korkma bir sey ol.az dedi. Ve her seferi de boyle yapmalisin dedi. Hic bir kalıntı kalmamalı burda dedi.
O beyazlığı hormonal akıntı diye biliyorum.ben pamuğun ucunu kıvırıp nazikçe temizliyorum.çünkü orada kaka ya da sürdüğüm pişik kremi de oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün markette gezdikkkkkkhava ne sıcak öyle yanlız uyanıp bi aglamaya başlaıdı emzirme odasını koşarak aradık emdidede sustu veletim
yarında halamıza gidiyoruz salıda pazara karıştıra gidicez salı pazarına eh kız kısmı ilk karıştırı alışverişi öğrenmeli
rabbim hastalıkalrdan kötülüklerden belalardan nazarklardan korusun meleklerimizi gören baktı durdu dükkanalrda elleştiler bebeğime nazar olmasa bali:26:
bugün markette gezdikkkkkkhava ne sıcak öyle yanlız uyanıp bi aglamaya başlaıdı emzirme odasını koşarak aradık emdidede sustu veletim
yarında halamıza gidiyoruz salıda pazara karıştıra gidicez salı pazarına eh kız kısmı ilk karıştırı alışverişi öğrenmeli
rabbim hastalıkalrdan kötülüklerden belalardan nazarklardan korusun meleklerimizi gören baktı durdu dükkanalrda elleştiler bebeğime nazar olmasa bali:26:
arkadaşlar bebeyim bügün 47 günlük oldu arabayla biyerlere gitmek istiyorum ama bebekle nasıl olur bilmiyorum bazıları araba koltugu bazısı taşıma puseti varya bebeyi taşımak için onu kullanıyorum
onunda beli çok çökük omurga saglıgını bozar diye içini yastıkla doldurup bebek minderini serip öyle kullanıyorum bu defada bebeyin kemeri baglanmıyor
öyle olunca kendim arabayı kullanıp bebeyi öylece bırakmaya cesaret edemedim heryerede taksiyle gitmek olmuyor
siz napıyorsunuz
nazlıedam sen kızımı arabaya koyuyorum okula bırakıyorum falan yazmıştın bebeyi nasıl götürüyorsun
Ayy ne zor ve uzun bi gündü üstümden inmedi oglum hep yaninda istiyo kollarim koptu acikda tombul zorlandim vallaa simdi uyudu öglen uyumadi sizinkiler gündüz uyuyomu bizimki nadir uyuyo bir saat en fazla o da... artik zorlaniyorum bigün yetemicem diyede korkuyorum annem geliyo carsambaya biraz rahatlicam ailem sehir disinda tek basima cirpiniyorum burda bazen üzülüyorum ailemle ayni sehirde olmadigim icin yegenim oldu büyüdü sayili gördüm cocugu... bebekten önce her ay izmirdeyd
im koymuyodu hic ayri sehirde olmak ama hamilelikt en beri hic gitmedim 1 yil olucak izmiride özledim ailemide amaaannn duygulandim bak baska bisi yazcaktim bunlari paylastim neyse benden bunlar var özlem, yorgunluk, tedirginlik pek karisigim anlicaginiz keyfim bhic yok bu aralar....
İyi geceler annisler bi taraftan kizimi salliuorum bi taraftan yaziyorum oyle bi sistem gelistirmeliyimki hem sallayayim hem uyuyayimbugun ilk kez disari ciktik pusetinden cikarmadim uyuyordu sonra uyandi tabi kucak istiyor ay herkes donup donup bakiyor bi de laf ediyolar kiyafetine bak sapkasina bak cok tatli falan diye sinir oldum okudum surekli Rabbim bebeklerimizi nazarlardan korusun bu arada.sezeryan olan arkadaslar dikisleriniz nasil.oldu benim kipkirmizi hala ve birazcik aciyor
Canim kapat o tatli minigin yüzunü falan cok acma masallah pek tatli bi nazar boncugu as gözüken biyerine bide millet bazen cahil cahil davraniyo ellemek istiyolar yanagini yüzünü en sevmediim sey disardasin elin pismi temizmi belli deil... aman böylelerine dikkat kapat her yerini uyuyo de ben yegenime öyle yapmistim bikeresinde. En güzelingezin valla ben cikartamiyorum etrafimdakiler panik biraz yazi bekliyoruz biz
Persembe pazarina da gelin persembeyeeee..anam
Ana kiz alisveris e gidiyorlar.yiyinn paralariiii.sefaniz olsun...
İyi geceler annisler bi taraftan kizimi salliuorum bi taraftan yaziyorum oyle bi sistem gelistirmeliyimki hem sallayayim hem uyuyayimbugun ilk kez disari ciktik pusetinden cikarmadim uyuyordu sonra uyandi tabi kucak istiyor ay herkes donup donup bakiyor bi de laf ediyolar kiyafetine bak sapkasina bak cok tatli falan diye sinir oldum okudum surekli Rabbim bebeklerimizi nazarlardan korusun bu arada.sezeryan olan arkadaslar dikisleriniz nasil.oldu benim kipkirmizi hala ve birazcik aciyor
slm güzel annelernasılsınız bebişlerde iyidir inşallah dün kızımızın akika kurbanını kestik allah kabul etsin inşallah bu perşembe rutin doktor kontrolümüz var haftaya perşembede sağlık ocağına aşıya gidicez büyük kızım çizgifilm seyrediyo küçükte uyuyo bende fırsat bulunca yazayım dedim geçmişede göz atayım :80:
Bugun itibari ile saglikli beslenmeye basladim.(diyet diyemiyorum ayar oluyorum o lafa)
Sabah tartildim 74 kiloyum.bir liste olusturdum kendime.sut olsun diye yiyip duruyordum.aslinda sutu yapan yesillik ve suuuu.
Sabah kalvaltimi guzel yaptim.oglene bolll yesillikli az peynirli salata.arada meyve.cok tatli isterse canim kuru incir yada kuru kayisi.aksam sebze yemegi.
Zaten en son saat 18.30 da yiyorum.
Kuzim okuldan gelince beraber.
Gece acikirsam 1 avuctan az findik.
Gun icerisinde bollll suuu.
Bugun ilk 5 dakika ile baslicam ip atlamaya.sonra arttirim.bakalim nasil gidicek.artik kiyaferlerime girmek istiyorum.yazik olucak alisveris yapsam.zayiflarim cicilerimin uzerine yeni ciciler eklerimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?