Arkadaşlar bşy sorcam rota aşısı sağlık ocağında yapılıyomu yaptıranlar nerde yaptırdı acaba?
Bugun itibari ile saglikli beslenmeye basladim.(diyet diyemiyorum ayar oluyorum o lafa)
Sabah tartildim 74 kiloyum.bir liste olusturdum kendime.sut olsun diye yiyip duruyordum.aslinda sutu yapan yesillik ve suuuu.
Sabah kalvaltimi guzel yaptim.oglene bolll yesillikli az peynirli salata.arada meyve.cok tatli isterse canim kuru incir yada kuru kayisi.aksam sebze yemegi.
Zaten en son saat 18.30 da yiyorum.
Kuzim okuldan gelince beraber.
Gece acikirsam 1 avuctan az findik.
Gun icerisinde bollll suuu.
Bugun ilk 5 dakika ile baslicam ip atlamaya.sonra arttirim.bakalim nasil gidicek.artik kiyaferlerime girmek istiyorum.yazik olucak alisveris yapsam.zayiflarim cicilerimin uzerine yeni ciciler eklerimmm.
doğumdan sonra canım tatlı şeyler çekiyo.kendime zor hakim oluyorum açıkcası.:18:bi ben mi böyleyim sizde de bu durum var mı kızlaarrr:44:
canım hadi kolay gelsin.bende tombiş bi ben varım gibi geliyodu.bende kısıyorum bi süredir.özellikle ekmeği..bol salata. günde elli düz mekik yirmi yarım mekik çekebiliyorum şimdilik..:18:şu an73 kiloyum tok.84 le doğum yaptım.doğumdan çıktığımda 78,5 dum.şu kiloları verelimde giyelim cicilerimizi.hadi hayırlısı bakalım.
Bugun itibari ile saglikli beslenmeye basladim.(diyet diyemiyorum ayar oluyorum o lafa)
Sabah tartildim 74 kiloyum.bir liste olusturdum kendime.sut olsun diye yiyip duruyordum.aslinda sutu yapan yesillik ve suuuu.
Sabah kalvaltimi guzel yaptim.oglene bolll yesillikli az peynirli salata.arada meyve.cok tatli isterse canim kuru incir yada kuru kayisi.aksam sebze yemegi.
Zaten en son saat 18.30 da yiyorum.
Kuzim okuldan gelince beraber.
Gece acikirsam 1 avuctan az findik.
Gun icerisinde bollll suuu.
Bugun ilk 5 dakika ile baslicam ip atlamaya.sonra arttirim.bakalim nasil gidicek.artik kiyaferlerime girmek istiyorum.yazik olucak alisveris yapsam.zayiflarim cicilerimin uzerine yeni ciciler eklerimmm.
slm kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum benim bebişin gözleri bir kaç gündür aşağıya doğru kayıyor nasıl anlatsam bir düz bakıyor bir aşağıya kaydırıyor ard arda bir düz bir aşağıya sonra normal bakmaya başlıyor bu hareketi gün içinde tekrarlıyor ara sırabebeklerde şaşı bakmanın ilk bir kaç ay normal olduğunu biliyorum ama bizimkinin aşağıya kayıyor sizin bebişlerde de böyle bir şey var mı hafta sonu doktora götüreceğim ama hafta sonunu kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum
anlıyorum cnm seni benm ailem de izmirde ve ben buralarda bi başıma anne olunca koydu bana mesafe. yapayalnz bakıyorum ve bazen kızımın yüzüne baktığımda gözlerim doluyo yalnız o daAyy ne zor ve uzun bi gündü üstümden inmedi oglum hep yaninda istiyo kollarim koptu acikda tombul zorlandim vallaa simdi uyudu öglen uyumadi sizinkiler gündüz uyuyomu bizimki nadir uyuyo bir saat en fazla o da... artik zorlaniyorum bigün yetemicem diyede korkuyorum annem geliyo carsambaya biraz rahatlicam ailem sehir disinda tek basima cirpiniyorum burda bazen üzülüyorum ailemle ayni sehirde olmadigim icin yegenim oldu büyüdü sayili gördüm cocugu... bebekten önce her ay izmirdeydim koymuyodu hic ayri sehirde olmak ama hamilelikt en beri hic gitmedim 1 yil olucak izmiride özledim ailemide amaaannn duygulandim bak baska bisi yazcaktim bunlari paylastim neyse benden bunlar var özlem, yorgunluk, tedirginlik pek karisigim anlicaginiz keyfim bhic yok bu aralar....
Aynen hergun bisey yapmak istiyorum yapmiyorum tabide biraksam kendimi fena yicem ama dedigin gibi yemek okadar degilde tatli cok istiyorum ben bide sütümü tattim sekerli baya salep gibi :) acaba vücuttaki sekermi gidiyo oraya anlamadim sanki hep regli döneminde gibiyim hmmm bide benim oglan 2 aylik ben daha regli olmadim dr u arasammi normalmi ki? Iki üc damla oldu gecen hafta okadar
Bende dombiliyimmm:)69 la hamile kaldim ben.hep 50 kilOydum.1 sene de uckere hamile kalinca oldum 69.
83 le dogum yaptim.ciktigimda 74 tum.
Sabit kaldi sagolsun ne artti,ne eksildi.
Mekik olayina daha giremiyorum.safra kesesi ameliyatinda gobek deligimi de delmislerdi.aciyor halabugun kizimi sardim sarmaladim koydum pusete kattim onume iyi bir yuruyus yaptim.
Ekmegi sadece sabah kahvaltisinda yedim.cok gayret ettim.50 degilde 60 a dussem raziyimmm..
anlıyorum cnm seni benm ailem de izmirde ve ben buralarda bi başıma anne olunca koydu bana mesafe. yapayalnz bakıyorum ve bazen kızımın yüzüne baktığımda gözlerim doluyo yalnız o da
yaşasın dombiklik
canım bebişlerin için üzüldüm Rabbim ahirette karşına getirsin inşallah,zor bi durum.olsun verirsin tatlım sağlığın ii olsun yeter ki.zor zamanlar atlatmışsın Allah bi daha yaşatmasın.
ben 63 le hamile kaldım.on kilo versem yetecek.verecez inşallah moralini bozma
Aynen hergun bisey yapmak istiyorum yapmiyorum tabide biraksam kendimi fena yicem ama dedigin gibi yemek okadar degilde tatli cok istiyorum ben bide sütümü tattim sekerli baya salep gibi :) acaba vücuttaki sekermi gidiyo oraya anlamadim sanki hep regli döneminde gibiyim hmmm bide benim oglan 2 aylik ben daha regli olmadim dr u arasammi normalmi ki? Iki üc damla oldu gecen hafta okadar
canım uzaktayız diye üzülmeyin.zor biliyorum bende uzaktayım.ama en azından arasan bi sesini duyuyorsun.ben annemi bi buçuk sene önce kaybettim.böle olunca insana daha çok koyuyo bazen.bi de kızım şimdilik anneme benziyo baya.bu beni sevindiriyo ama bazen ona bakıp ağlıyorum ister istemez.napalım Rabbim böyle nasip etti.üzme kendini inşallah en yakın zamanda görüşürsünüz inşallah.ben yazı inan ki iple çekiyorum annemin kabrine kızımla gitmek için.uzakta olsalarda ölselerde anneler hep yavrularının yanındadır bence inan ki.nacizane fikirlerimi paylaşmak istedim sadece...
Bizim bu ayin sonunda saglik ocaginda yapilicak.cokta basit siringayla agizdan damla damla yapiliyor...Devlet karsilamiyor zaten.kendimiz aliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?