2014 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bşy sorcam rota aşısı sağlık ocağında yapılıyomu yaptıranlar nerde yaptırdı acaba?

Arkadaşlar bşy sorcam rota aşısı sağlık ocağında yapılıyomu yaptıranlar nerde yaptırdı acaba?

Bizim bu ayin sonunda saglik ocaginda yapilicak.cokta basit siringayla agizdan damla damla yapiliyor...Devlet karsilamiyor zaten.kendimiz aliyoruz..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım hadi kolay gelsin.bende tombiş bi ben varım gibi geliyodu.bende kısıyorum bi süredir.özellikle ekmeği..bol salata.günde elli düz mekik yirmi yarım mekik çekebiliyorum şimdilik..:18:şu an73 kiloyum tok.84 le doğum yaptım.doğumdan çıktığımda 78,5 dum.şu kiloları verelimde giyelim cicilerimizi.hadi hayırlısı bakalım.

doğumdan sonra canım tatlı şeyler çekiyo.kendime zor hakim oluyorum açıkcası.:18:bi ben mi böyleyim sizde de bu durum var mı kızlaarrr:44:

doğumdan sonra canım tatlı şeyler çekiyo.kendime zor hakim oluyorum açıkcası.:18:bi ben mi böyleyim sizde de bu durum var mı kızlaarrr:44:

Aynen hergun bisey yapmak istiyorum yapmiyorum tabide biraksam kendimi fena yicem ama dedigin gibi yemek okadar degilde tatli cok istiyorum ben bide sütümü tattim sekerli baya salep gibi :) acaba vücuttaki sekermi gidiyo oraya anlamadim sanki hep regli döneminde gibiyim hmmm bide benim oglan 2 aylik ben daha regli olmadim dr u arasammi normalmi ki? Iki üc damla oldu gecen hafta okadar

Bende dombiliyimmm:)69 la hamile kaldim ben.hep 50 kilOydum.1 sene de uckere hamile kalinca oldum 69.
83 le dogum yaptim.ciktigimda 74 tum.
Sabit kaldi sagolsun ne artti,ne eksildi.
Mekik olayina daha giremiyorum.safra kesesi ameliyatinda gobek deligimi de delmislerdi.aciyor hala bugun kizimi sardim sarmaladim koydum pusete kattim onume iyi bir yuruyus yaptim.
Ekmegi sadece sabah kahvaltisinda yedim.cok gayret ettim.50 degilde 60 a dussem raziyimmm..

Ben tartilamadim bi yaa güzelim tartimiz vardi digital esim ben hamile kalinca atti :) hamileyken kilo alicaksin moralini bozma diye ama simdi kac kiloyum merqk ettim biyerede gittigim yok bi hastaneye gittim ondada unuttum tartilmayi söyledim esime bana tarti al dedim tamam dedi:)) bugün ayni anda costuk bende az yedim corba meyve salatalik falan yedim bu arada salatalik ye hem kalorisi az hem lezzetli bide icinde iyi su orani var hadi bakalim tartilayim yazcam kilomu

slm kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum benim bebişin gözleri bir kaç gündür aşağıya doğru kayıyor nasıl anlatsam bir düz bakıyor bir aşağıya kaydırıyor ard arda bir düz bir aşağıya sonra normal bakmaya başlıyor bu hareketi gün içinde tekrarlıyor ara sıra bebeklerde şaşı bakmanın ilk bir kaç ay normal olduğunu biliyorum ama bizimkinin aşağıya kayıyor sizin bebişlerde de böyle bir şey var mı hafta sonu doktora götüreceğim ama hafta sonunu kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum

Son düzenleme:

Muhtemelen normal biseydir ama doktoruna mutlaka sor canim, zaten genel kontrolde gozlerine de bakarlar. Insallah biseycigi yoktur minisin.

anlıyorum cnm seni benm ailem de izmirde ve ben buralarda bi başıma anne olunca koydu bana mesafe. yapayalnz bakıyorum ve bazen kızımın yüzüne baktığımda gözlerim doluyo yalnız o da

tatlı konusunda bende aynıyım regl dönemindeki gibi.bende olmadım canım.bi sene hatta ondört ay olmayanlar bile var.bu normal bi şeymiş.bebişlerimizi emzirdiğimiz için bu sırada salgılanan hormon sebep oluyormuş.şöle bi altı ay falan daha olmasam süper olur bence

yaşasın dombiklik
canım bebişlerin için üzüldüm Rabbim ahirette karşına getirsin inşallah,zor bi durum.olsun verirsin tatlım sağlığın ii olsun yeter ki.zor zamanlar atlatmışsın Allah bi daha yaşatmasın.
ben 63 le hamile kaldım.on kilo versem yetecek.verecez inşallah moralini bozma

anlıyorum cnm seni benm ailem de izmirde ve ben buralarda bi başıma anne olunca koydu bana mesafe. yapayalnz bakıyorum ve bazen kızımın yüzüne baktığımda gözlerim doluyo yalnız o da

canım uzaktayız diye üzülmeyin.zor biliyorum bende uzaktayım.ama en azından arasan bi sesini duyuyorsun.ben annemi bi buçuk sene önce kaybettim.böle olunca insana daha çok koyuyo bazen.bi de kızım şimdilik anneme benziyo baya.bu beni sevindiriyo ama bazen ona bakıp ağlıyorum ister istemez.napalım Rabbim böyle nasip etti.üzme kendini inşallah en yakın zamanda görüşürsünüz inşallah.ben yazı inan ki iple çekiyorum annemin kabrine kızımla gitmek için.uzakta olsalarda ölselerde anneler hep yavrularının yanındadır bence inan ki.nacizane fikirlerimi paylaşmak istedim sadece...

Hak neylerse guzel eylermis arkadasim,bu dunyada ekmekleri yokmus.sukur ki iki tane evlat nasip etti.anam cokta mutluyum iki kizim olduguna.
Cok acayip azmettim.zayiflicamm.
Fena arastirmalar icindeyim dostum:)
Ay dur yarin resim cekeyim.son dombili hallerim diyeee:):):)

Ben oldum.ama ped kullanacak kadar çok olmadı.kişiden kişiye degisiyornus.kayinvalidem altı ay sonra oluyormuş.annem bir iki ay sonra.
Bende sürekli kek tarzı yemek istiyorum.ama kolesterol tavan yapmış o yüzden yiyemiyorum (

Basın sağolsun canım. Allah mekanını cennet eylesin.bir arkadaşımın memleketinde bir dua varmış.akrabalarını kaybedenlere Allah acınızı unutturmasin deniyormus.yani bundan sonra yasayacagin şeyler bundan daha çok canını acıtan şeyler olmasın.

Bizim bu ayin sonunda saglik ocaginda yapilicak.cokta basit siringayla agizdan damla damla yapiliyor...Devlet karsilamiyor zaten.kendimiz aliyoruz..

Cvp için tşkrler arkadasım
Bu arada günaydın anneler ve geceyi uykusuz geçiren gariban kardeşlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…