2014 Şubat Anneleri

merhaba sevgili anneler, ben de aranıza yeni katıldım. 24 şubatta dünyaya geldim tatlı kızım. Kirkimiz yeni çıktı. Malesef sadece anne sütü ile değil günde üç öğün mama takviyesi yaparak büyütüyorum kızımı Yine de çok şükür sağlığı yerinde. Allah başka dert vermesin... Bir de size bir şey sormak istiyorum. Forumda bazı yerlerde de sordum ama henüz net bir sonuca ulaşamadım. Bebek arabası olarak ne aldınız bana yazar mısınız? ya da kraft dino marka bebek arabası alıp kullanan varsa bana bilgi verebilir mi acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim 2. kızım bu dıno marka arabamız var hıc kullanmadık 1.de ama ilk heveslik almıstık gecen 2. için kullanayım dedım kullanıssız cok buyuk ve kaba acılıp kapanması zor tek basıma zorlandım bende 59 ile hamile kaldım 77 ile doguma gırdım şuan 69 kiloyum 1 haftadır rejim degil ama dikkatli besleniyorum asırı tatlı ıstegım var caya attıgım sekeri bile kestım ekmek yok yagı azalttım ve kosu bandında 7 ile tempolu 3 km yuruyorum umarım verırım bıde 2 gundur corek otuna başladım gelın beraber yapalım ve verılen kıloları paylasalım destek oluruz birbirimize

gerçekten mi? ben de baya bi araştırdım ve en son buna karar vermiştim. kraft dino değil mi? peki ne kullandin onun yerine?

benim de kilolarla basım dertte ama sütüm kesilmesin diye hep bişeyler yiyorum vermek yerine iki kilo almışım ve malesef sütümde artış hiç olmadı aksine azalıyor sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben dedım ya ılk kızımda hıc kullanmadım heryere arabayla gıttık kullanacak yer olmadı bundada gecen markete gıderken aldık yanımıza ama ılk ve son olur pratık acılır kapanır bısey al bence cok kaba olmasın yersen sut artmıyo ama hemen kılo artıyo biran evvel basla sende yersen alırsın bugun senin için yeni bi gun olsun 80 kiloydum ben hamile kalmadan once 21 kilo vedım yıne verırırm işin sırrı sporda

bu arada hangi şehirlerdesiniz arkadaşlar biz vanda dogu gorevı yapıyoruz 3 ay sonra bıtıyo muhtemelen kocaelıne gıdecez siz hangi sehirlerdesiniz

Günaydinnnnnnnn.gece kuzum un gaz sancisi vardi saat 3 e kadar gezdik kucakta.bir baba bir ben hanimin gaz noberini tuttuk.en son yine puset te uyudu.dikkat ediyorumda ne zaman sancisi olsa pusete koyup sardimi rahatlayip uyuyor.sanirim sicak geliyor ve rahat gaz cikariyorrrr.
Bu sabah kendime peynirli omlet yaptim.yanina zeytin,domates,salatalik yedim.ekmek hic tuketmedim.simdi de minti yi sarip sarmalayip soyleee bir markete gidelim.yuruyusss olur.onunda canina minnet allah im.disari cikalimmi annem diyorum agguuu diyor:):):)

Merhaba annisler biz geceleri hic uyumuyoruz.ne yaptiysam olmadi banyo yaptiriyorum.dinlemiyo bile saat alti oldumu kendiliginden uyuyor hicbirsey yaomiyorum sallamiyorum bile gunduz uyuyor o yatinca bende uyuyorum ama olmuyor yemek duzenim kalmadi midem agriyor yiyip.uyudugum icin ne yapabilirim gece uykusuna tavsiye veein lutfen

bizde aynıyız oglum bir türlü gece ile gündüzü ayıramadı işin garibi benimki gündüzde çok uyumuyor hele gaz sancısı olursa hiç uyumuyor bugün 50 günlük olduk günde 2 saat yada 1.5 saat uyuma fırsatım oluyor napmalı bende anlamadım

Gece otururken isikta mi oturuyorsunuz canim?ben 9 gibi isigi kapatiyotum.gaz sancisi oldumu da hic acmiyorum isigi.sabah ta butun perdeleri aciyorum.gunu gorsun diye.

Benimkide oyle canim o uyudukca parca parca uuuyorum
Gece otururken isikta mi oturuyorsunuz canim?ben 9 gibi isigi kapatiyotum.gaz sancisi oldumu da hic acmiyorum isigi.sabah ta butun perdeleri aciyorum.gunu gorsun diye.
Bunu deneyecegim.aksam yaomaya calistim karanlikta bagirdi acikcasi benim de uykum geliyo.karanlikta uyuklarim dusururum ayagimdan falan diye korkuyorum

bende kraft dino aldım dün daha kullanmadım ama alacağım zaman arabayı katlamıştık sürmüştüm ve b,raz kaldrmıştım diğer arabalara göre baya hafif gelmişti. bebişler daha kücük baston da kullanamayız ki. inş. memnun kalırım arabayı kapattıktan sonra ekstra içe katlanan modelden bahsediosunuz di mi

Baby 2 go proton diye bi bbek arabası var çift yönlü şık bişry alıp kullanan varmı ??

Canım ben 10 sene önce kullandım o arabayı çok hantal gelmişti daha sonra da chickonun bastonunu aldım baston puseti daha çok kullandım yani...

Kızlar gece uyku sorunumuz yok çok şükür...Bir kaç tavsiyem var gece onunla hiç konuşmayın gece olduğunu uyuması gerektiğini anlamalı... Oda zifiri karanlık olmasın...Ayrıca ben belli bir döneme kadar çocuklarımı hep yanımda büyüttüm geceleri... bazılarınıza ters gelebilir ama uyku bölünmediğinden işe yarar... Bunlar benim tecrübelerim... Uygulamak ya da uygulamamak size kalmış canlar...

bende ışıgı kapatıyorum ama çok aglayıp baş edemessem açıyorum sonra gene kapatıyorum birde oglum gece 1 veye 2 kere kaka yapıyor bezini almasam pişik oluyor alıncada uykusu açılıyor birde geceleri gaz sancıları derken bana uyku yok öyle olunca birde gece karnım açıkıyor tüm gece emzir uyuma kucakla

Benimkide oyle canim o uyudukca parca parca uuuyorum

Bunu deneyecegim.aksam yaomaya calistim karanlikta bagirdi acikcasi benim de uykum geliyo.karanlikta uyuklarim dusururum ayagimdan falan diye korkuyorum

Zifiri karanlik olmasin canim gece lambasi olsun ac.insallah duzene girer.cok zordur uykusuzluk bilirimmm...

Cichico benimki pusetli takim arabasi cok kullanisli puseti biraz agir ama cok iyi yatak gibi pusetini hic kullanmadim bildigin koca yatak zaten cok cikmadim ama arabasi baston gibi rahat ettik ben memnunum simdilik

Ben sabah biraz cok yedim :) gece saat 7 de sadece meyve ve lactamil icmistim baska bisi yemedim su ictim 4 bardak kadar sabahda benimki saolsun kucak delisi oldu iyice bide ayaga kalkip gezcen yatirdinmi agliyo hemen onunla ugrasmaktan saat 1 di yemek yiyebildim cok acikmistim sabah 7 de uyandik cünki... düzenlide yiyemiyoruzki ben firsat bulamiyorum arada biseyler atistiramadigim icin yedimmi cok yiyorum malesef

Duzensizlik bizi zorlayan.bizde sabah 8 de kalktik.emzirdim uyudu az kalkti sonra 9.30 da.ev ahalisi gitti.oyle kahvalti ettim.gunduz sorun olmuyor benim yemek yemem.ama gece oturunca,cok acikiyorum bende.su iciyorum durmadan.bide korkunc turk kahvesi aliskanligim var.yillardir gunde 3 tane icerim.gece de yapiyorum.turk kahvesi icemezsem dibek kahvesi iciyorum karnim oluyor davul.suyla kahveyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…