merhaba sevgili anneler, ben de aranıza yeni katıldım. 24 şubatta dünyaya geldim tatlı kızım. Kirkimiz yeni çıktı. Malesef sadece anne sütü ile değil günde üç öğün mama takviyesi yaparak büyütüyorum kızımıYine de çok şükür sağlığı yerinde. Allah başka dert vermesin... Bir de size bir şey sormak istiyorum. Forumda bazı yerlerde de sordum ama henüz net bir sonuca ulaşamadım. Bebek arabası olarak ne aldınız bana yazar mısınız? ya da kraft dino marka bebek arabası alıp kullanan varsa bana bilgi verebilir mi acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim 2. kızım bu dıno marka arabamız var hıc kullanmadık 1.de ama ilk heveslik almıstık gecen 2. için kullanayım dedım kullanıssız cok buyuk ve kaba acılıp kapanması zor tek basıma zorlandım bende 59 ile hamile kaldım 77 ile doguma gırdım şuan 69 kiloyum 1 haftadır rejim degil ama dikkatli besleniyorum asırı tatlı ıstegım var caya attıgım sekeri bile kestım ekmek yok yagı azalttım ve kosu bandında 7 ile tempolu 3 km yuruyorum umarım verırım bıde 2 gundur corek otuna başladım gelın beraber yapalım ve verılen kıloları paylasalım destek oluruz birbirimize
gerçekten mi? ben de baya bi araştırdım ve en son buna karar vermiştim. kraft dino değil mi? peki ne kullandin onun yerine?
benim de kilolarla basım dertte ama sütüm kesilmesin diye hep bişeyler yiyorum vermek yerine iki kilo almışım ve malesef sütümde artış hiç olmadı aksine azalıyor sanki
Merhaba annisler biz geceleri hic uyumuyoruz.ne yaptiysam olmadi banyo yaptiriyorum.dinlemiyo bile saat alti oldumu kendiliginden uyuyor hicbirsey yaomiyorum sallamiyorum bile gunduz uyuyor o yatinca bende uyuyorum ama olmuyor yemek duzenim kalmadi midem agriyor yiyip.uyudugum icin ne yapabilirim gece uykusuna tavsiye veein lutfen
bizde aynıyız oglum bir türlü gece ile gündüzü ayıramadı işin garibi benimki gündüzde çok uyumuyor hele gaz sancısı olursa hiç uyumuyor bugün 50 günlük olduk günde 2 saat yada 1.5 saat uyuma fırsatım oluyor napmalı bende anlamadım
Muhtemelen normal biseydir ama doktoruna mutlaka sor canim, zaten genel kontrolde gozlerine de bakarlar. Insallah biseycigi yoktur minisin.
Benimkide oyle canim o uyudukca parca parca uuuyorumbizde aynıyız oglum bir türlü gece ile gündüzü ayıramadı işin garibi benimki gündüzde çok uyumuyor hele gaz sancısı olursa hiç uyumuyor bugün 50 günlük olduk günde 2 saat yada 1.5 saat uyuma fırsatım oluyor napmalı bende anlamadım
Bunu deneyecegim.aksam yaomaya calistim karanlikta bagirdi acikcasi benim de uykum geliyo.karanlikta uyuklarim dusururum ayagimdan falan diye korkuyorumGece otururken isikta mi oturuyorsunuz canim?ben 9 gibi isigi kapatiyotum.gaz sancisi oldumu da hic acmiyorum isigi.sabah ta butun perdeleri aciyorum.gunu gorsun diye.
Baby 2 go proton diye bi bbek arabası var çift yönlü şık bişry alıp kullanan varmı ??
Gece otururken isikta mi oturuyorsunuz canim?ben 9 gibi isigi kapatiyotum.gaz sancisi oldumu da hic acmiyorum isigi.sabah ta butun perdeleri aciyorum.gunu gorsun diye.
Benimkide oyle canim o uyudukca parca parca uuuyorum
Bunu deneyecegim.aksam yaomaya calistim karanlikta bagirdi acikcasi benim de uykum geliyo.karanlikta uyuklarim dusururum ayagimdan falan diye korkuyorum
bu arada hangi şehirlerdesiniz arkadaşlar biz vanda dogu gorevı yapıyoruz 3 ay sonra bıtıyo muhtemelen kocaelıne gıdecez siz hangi sehirlerdesiniz
merhaba sevgili anneler, ben de aranıza yeni katıldım. 24 şubatta dünyaya geldim tatlı kızım. Kirkimiz yeni çıktı. Malesef sadece anne sütü ile değil günde üç öğün mama takviyesi yaparak büyütüyorum kızımıYine de çok şükür sağlığı yerinde. Allah başka dert vermesin... Bir de size bir şey sormak istiyorum. Forumda bazı yerlerde de sordum ama henüz net bir sonuca ulaşamadım. Bebek arabası olarak ne aldınız bana yazar mısınız? ya da kraft dino marka bebek arabası alıp kullanan varsa bana bilgi verebilir mi acaba?
Günaydinnnnnnnn.gece kuzum un gaz sancisi vardi saat 3 e kadar gezdik kucakta.bir baba bir ben hanimin gaz noberini tuttuk.en son yine puset te uyudu.dikkat ediyorumda ne zaman sancisi olsa pusete koyup sardimi rahatlayip uyuyor.sanirim sicak geliyor ve rahat gaz cikariyorrrr.
Bu sabah kendime peynirli omlet yaptim.yanina zeytin,domates,salatalik yedim.ekmek hic tuketmedim.simdi de minti yi sarip sarmalayip soyleee bir markete gidelim.yuruyusss olur.onunda canina minnet allah im.disari cikalimmi annem diyorum agguuu diyor:):):)
Ben sabah biraz cok yedim :) gece saat 7 de sadece meyve ve lactamil icmistim baska bisi yemedim su ictim 4 bardak kadar sabahda benimki saolsun kucak delisi oldu iyice bide ayaga kalkip gezcen yatirdinmi agliyo hemen onunla ugrasmaktan saat 1 di yemek yiyebildim cok acikmistim sabah 7 de uyandik cünki... düzenlide yiyemiyoruzki ben firsat bulamiyorum arada biseyler atistiramadigim icin yedimmi cok yiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?