slm kızlarsize gaz için bir tavsiye benim bebişe iyi geldi umarım sizinkilere de iyi gelir benim bebeğimin reflüsü var onun için yatağının başının hafif yüksek olması gerekiyor ben de reflü yastığı görmüştüm onu araştırırken bu yastığın aynısı ama içinde birde sıcak su torbası olan bir yastıkk buldum yastık diyorum ama aslında yastıktan ziyade bebeğin yattığı küçük bir yatak sıcak su torbasını koyup yüz üstü yatırdım ve çok rahat gaz çıkardı şimdi gaz sorunumuz yok şükür yanlız yastık süngerden yapılma çok terletiyor o yüzden ben üstüne nevresim serip yatırdım sadece sıcak su olan karın bölgesine sermedim isterseniz bir deneyin internette araştırın çok fonksiyonlu yatış yastığı diye satılıyor deneyin derim
Canım yüzüstü yatırmak tehlikeli diye biliyorum ben
evet tehlikeli o yüzden ben yanındayken yatırıyorum aslında yatak boğulma önleyici yüze gelen kısmı hava geçiriyor ama ben terlettiği için kafa ve ayak kısmına nevresim serdim o yüzden ben yanında dururken yatırıyorum
Duzensizlik bizi zorlayan.bizde sabah 8 de kalktik.emzirdim uyudu az kalkti sonra 9.30 da.ev ahalisi gitti.oyle kahvalti ettim.gunduz sorun olmuyor benim yemek yemem.ama gece oturunca,cok acikiyorum bende.su iciyorum durmadan.bide korkunc turk kahvesi aliskanligim var.yillardir gunde 3 tane icerim.gece de yapiyorum.turk kahvesi icemezsem dibek kahvesi iciyorumkarnim oluyor davul.suyla kahveyle:)
Gözünün önünde oldugu muddetce yatirmakta gerekiyormus ayni yastiktan bizdede var cok rahat gündüz hepnonda onu dizime alip arada salliyorumda :) hatta okadar kullaniyoruzki kv yedekli kilif yaptirmis ina ayicikli fermuarli degistirerek kullaniyorum cok iyi
Basın sağolsun canım. Allah mekanını cennet eylesin.bir arkadaşımın memleketinde bir dua varmış.akrabalarını kaybedenlere Allah acınızı unutturmasin deniyormus.yani bundan sonra yasayacagin şeyler bundan daha çok canını acıtan şeyler olmasın.
başın sağolsun canım benim. haklısın aslında onlar hep bizlerle .allah yavrularımıza uzun ömürler versincanım uzaktayız diye üzülmeyin.zor biliyorum bende uzaktayım.ama en azından arasan bi sesini duyuyorsun.ben annemi bi buçuk sene önce kaybettim.böle olunca insana daha çok koyuyo bazen.bi de kızım şimdilik anneme benziyo baya.bu beni sevindiriyo ama bazen ona bakıp ağlıyorum ister istemez.napalım Rabbim böyle nasip etti.üzme kendini inşallah en yakın zamanda görüşürsünüz inşallah.ben yazı inan ki iple çekiyorum annemin kabrine kızımla gitmek için.uzakta olsalarda ölselerde anneler hep yavrularının yanındadır bence inan ki.nacizane fikirlerimi paylaşmak istedim sadece...
Ne aksamdi yaa.
Büyük kizim cok hareketli.eli dursa ayagi durmaz,ayagi dursa popusu durmaz.yatana kadar soru sorar,sarki soyler:)
Evde döne döne geziyor.sandalye yaklasirken kostum sandalyeyi cekmeye yatisemeden kafa göz daldi.
Bir basladi aglamaya,ona buz koyayim derken kücük hanimda gazim var beni kucagina al diye basladi aglamaya.
Cok sesli koro gibiler.en son baktim olmuyor oturdum ortalarina bende basladim:)ben aglayinca ikiside sustu:)
Uyudularda azcik rahat ettim.
Mundar etcekler beni sonunda:):):)
bizde öyleyiz yaa benim kızımda gezme meraklısı çünkü ben onu okuldan gelince sürekli gezmeye götürürdüm park bahçe doga yürüyüşü çok nadir ev gezmesi ee şimdi bebekle pek çıkmıyoruz hep kriz evde hergün b,şey içat ediyor kesme boyama anne gel onu bunu yapıcam yoksu yok bu bebekte susmuyormu kendimi bu günler geçicek birdaha geri gelmicek sonra bu bebeklik hallerini özlicem diyorum kendi kendime psikoterapi yapıyorumNe aksamdi yaa.
Büyük kizim cok hareketli.eli dursa ayagi durmaz,ayagi dursa popusu durmaz.yatana kadar soru sorar,sarki soyler:)
Evde döne döne geziyor.sandalye yaklasirken kostum sandalyeyi cekmeye yatisemeden kafa göz daldi.
Bir basladi aglamaya,ona buz koyayim derken kücük hanimda gazim var beni kucagina al diye basladi aglamaya.
Cok sesli koro gibiler.en son baktim olmuyor oturdum ortalarina bende basladim:)ben aglayinca ikiside sustu:)
2.Ay asimizin zamani yaklasiyor dun ruyamda gordum ya yavrum agliyordu4 tane olcak kuzum :/ allahtan biri damla, yaptiran arkadaslar nasildi geceniz ates cok oldu mu?
Ne aksamdi yaa.
bizde öyleyiz yaa benim kızımda gezme meraklısı çünkü ben onu okuldan gelince sürekli gezmeye götürürdüm park bahçe doga yürüyüşü çok nadir ev gezmesi ee şimdi bebekle pek çıkmıyoruz hep kriz evde hergün b,şey içat ediyor kesme boyama anne gel onu bunu yapıcam yoksu yok bu bebekte susmuyormu kendimi bu günler geçicek birdaha geri gelmicek sonra bu bebeklik hallerini özlicem diyorum kendi kendime psikoterapi yapıyorum
Allah yardimcin olsun
Allah kolaylik versin cnm tek cocukla delircek gibi oluyoruz senin isin cook zor sanirim allah sabrini veriyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?