2014 Şubat Anneleri

slm kızlar size gaz için bir tavsiye benim bebişe iyi geldi umarım sizinkilere de iyi gelir benim bebeğimin reflüsü var onun için yatağının başının hafif yüksek olması gerekiyor ben de reflü yastığı görmüştüm onu araştırırken bu yastığın aynısı ama içinde birde sıcak su torbası olan bir yastıkk buldum yastık diyorum ama aslında yastıktan ziyade bebeğin yattığı küçük bir yatak sıcak su torbasını koyup yüz üstü yatırdım ve çok rahat gaz çıkardı şimdi gaz sorunumuz yok şükür yanlız yastık süngerden yapılma çok terletiyor o yüzden ben üstüne nevresim serip yatırdım sadece sıcak su olan karın bölgesine sermedim isterseniz bir deneyin internette araştırın çok fonksiyonlu yatış yastığı diye satılıyor deneyin derim

Canım yüzüstü yatırmak tehlikeli diye biliyorum ben

Kızlar yatak odam 23 nisan sınıfı gibi oldu.:))nette çocuğun zeka gelişiminde renklerden bahsediyordu.bizim oglanda duvarda ki suse bakıp duruyordu.bende yatak odasina bebeğin besiginin yanına süsler yapıp astım ayrıca tabloları getirip astım onlara bakıyor sürekli:))

Gözünün önünde oldugu muddetce yatirmakta gerekiyormus ayni yastiktan bizdede var cok rahat gündüz hepnonda onu dizime alip arada salliyorumda :) hatta okadar kullaniyoruzki kv yedekli kilif yaptirmis ina ayicikli fermuarli degistirerek kullaniyorum cok iyi

Afiyet olsun bende severim ama cokta aramam

evet çok güzel bi yastık ama sünger olmasaymış iyiymiş üstüne başka bir şey sermezsen çok terletiyor

sağol amin canım.Rabbim ahirette ayırmasın.dostlar sağolsun..

yarın sabah ikinci ay aşımız var.inşallah sorunsuz geçer bakalım..:44:

başın sağolsun canım benim. haklısın aslında onlar hep bizlerle .allah yavrularımıza uzun ömürler versin

Ne aksamdi yaa.
Büyük kizim cok hareketli.eli dursa ayagi durmaz,ayagi dursa popusu durmaz.yatana kadar soru sorar,sarki soyler:)
Evde döne döne geziyor.sandalye yaklasirken kostum sandalyeyi cekmeye yatisemeden kafa göz daldi.
Bir basladi aglamaya,ona buz koyayim derken kücük hanimda gazim var beni kucagina al diye basladi aglamaya.
Cok sesli koro gibiler.en son baktim olmuyor oturdum ortalarina bende basladim:)ben aglayinca ikiside sustu:)
Uyudularda azcik rahat ettim.
Mundar etcekler beni sonunda:):):)

Allah yardimcin olsun

2.Ay asimizin zamani yaklasiyor dun ruyamda gordum ya yavrum agliyordu4 tane olcak kuzum :/ allahtan biri damla, yaptiran arkadaslar nasildi geceniz ates cok oldu mu?

bizde öyleyiz yaa benim kızımda gezme meraklısı çünkü ben onu okuldan gelince sürekli gezmeye götürürdüm park bahçe doga yürüyüşü çok nadir ev gezmesi ee şimdi bebekle pek çıkmıyoruz hep kriz evde hergün b,şey içat ediyor kesme boyama anne gel onu bunu yapıcam yoksu yok bu bebekte susmuyormu kendimi bu günler geçicek birdaha geri gelmicek sonra bu bebeklik hallerini özlicem diyorum kendi kendime psikoterapi yapıyorum

2.Ay asimizin zamani yaklasiyor dun ruyamda gordum ya yavrum agliyordu4 tane olcak kuzum :/ allahtan biri damla, yaptiran arkadaslar nasildi geceniz ates cok oldu mu?

bizimde 10 gün var 2. ay aşımıza umarım çok etkilenmezler ama eski aşılar daha çok ateş yapıyordu igneler daha büyüktü kızımdada öyleydi birde verem aşısı şişiyordu kocaman kızarırdı yara olup kabuk baglardı yara olmazsa tutmadı diye tekrar olurdu ama şimdiki aşılar çok eteş yapmıyor

Allah kolaylik versin cnm tek cocukla delircek gibi oluyoruz senin isin cook zor sanirim allah sabrini veriyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecicek dimi bazen oyle bunaliyorum ki kiziyorum sonra ona kizdigim icin kendime kiziyorum.gece uyurken ayaklarinin altini opuyorum.sevgileri olmasa...

Allah derki;kimi benden cok seversen onu senden alirim...
Ve ekler,onsuz yasayamam deme,seni onsuzda yasatirim.
Ve mevsimler gecer,gölge veren ağaclarin dallari kurur,sabir tasar,canindan cok sevdiğin yar bile bir gün el olur...
Aklin sasar,dostun düsmana dönüsür,
Düsman kalkar dost olur öyle bir garip dünya iste...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur,
Düsmem dersin düsersin,sasmam dersin sasarsin....
En garibide budur ya,ölüm der durur,
Yinede yasarsin.....

Allah kolaylik versin cnm tek cocukla delircek gibi oluyoruz senin isin cook zor sanirim allah sabrini veriyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgileri olmasa.o kadar gece agladilar.sabah buyuk kiz kalkti günaydin anneee diye bagirinca isirasim geldi.kücügüde kalkti aoooo agguuu yapiyor.unuttum hepsini:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…