Sevgileri olmasa.o kadar gece agladilar.sabah buyuk kiz kalkti günaydin anneee diye bagirinca isirasim geldi.kücügüde kalkti aoooo agguuu yapiyor.unuttum hepsini:):)
Dusa gircem giremiyorum 3 gundür yikanamadim bi sinir oldum yaaa((( wc bile lux artik uyumuyosa illaki kucakta olucak ve gezicek kollarimda agriyo
Evet ya gündüz hiç uyumuyo nasıl oualayacağımı şaşırıyorum bazen kucağımda bile durmak istemiyo kıpır kıpır yatırımca
Ağlıyo şarkı söylüyorum ağlıyo suratını omzuma surtup kendini ileri atıyo napcaz şasırdım
Arkadasım göğüs ucu yaraların ne durumda kullanıp işe yarayan bşy buldunmu benimkiler had safhada artık emzirirken kendimi öyle bir sıkıyorumki bu sefer dikiş yerim acıyo hiçbşy işe yaramadı bende e vitamini sürüyorum ama onunda pek faydasını göremedim
2.Ay asimizin zamani yaklasiyor dun ruyamda gordum ya yavrum agliyordu4 tane olcak kuzum :/ allahtan biri damla, yaptiran arkadaslar nasildi geceniz ates cok oldu mu?
Arkadasım göğüs ucu yaraların ne durumda kullanıp işe yarayan bşy buldunmu benimkiler had safhada artık emzirirken kendimi öyle bir sıkıyorumki bu sefer dikiş yerim acıyo hiçbşy işe yaramadı bende e vitamini sürüyorum ama onunda pek faydasını göremedim
2 gundur masallahh diyeyim oglumun uykusu duzene girdi gibi gazdan dolayi gunduzleri hic uyumazdi 2 saat 3 saat uyudu emdi tekrar uyudu hadii gece uyumaz bu dedk gece de ayni.sekilde uyudu sanirim vicol surup ve sab simplex damla iyi geldi darisi diger uykusuz bebislerin basina insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy o sab simpex ne güzel damla ya ıkınmaktan maf oluyodu simdi normal ve cok bisekilde hergün kaka yapiyo masallah gaz sorunu yasayanlar bence deneyin . Bisi sorcam o damladan kac damla veriyosun dr bana 5 damla dedi ama damla yeri cok kücük cay kasigina vura vura damlatiyorum azcik bisi oluyo kasigi yalatiorum bende :) acaba igneyne az acsammi damla yerini ama is görüyo genede demekki yetiyo
yarın sabah ikinci ay aşımız var.inşallah sorunsuz geçer bakalım..:44:
Kızlar rota virüsü aşısını yapırıcak olan varmı ??
Kızlar rota virüsü aşısını yapırıcak olan varmı ??
Bende gitcektim ama Dr bayan olsun istedim bi Dr tavsiye ettiler oda iki ay sonraya randevu veriyo yinede araştırıyorum cnm çok sevinirim Allah razı olsunCanim merhaba bu dertten bebis dogdu dogali muzdaribim tavsitem mutlaka cildiyeye gitmem dogumdan on gun sonra falan gittim ben ilac verdi ama yaran derin hemen gecmez dedi iki ay olmsk uzere cok sukur daha iyi ama emzirirken aciyor ilac isimkerini ozelden atayim
Denedim cnm işe yaramadı bendeGöğüs ucuna sodalı su surun bide ayva çekirdeğini suda bekleyin jel gibi bîşey oluyor onu surun bu ikisi benim kabuk bağlamış göğüs ucumu kendine getirdi 2 günde kesinlikle deneyin
Bunuda deneyim cnm inşallah bendede işe yarar çok dua ederimoncelıkle gecmıs olsun benım dogumdan sonra berbattı ne kullandıysam ıse yaramadı.
sonunda annemın bı komsusunun kızı kullanmıs cok ıse yaramıs dedıler. caresızlıkten hemen aldım.
earth mama. angel baby. natural nipple butter
kutunun uzerındekı resımde anne bebegını opuyor 2 cesıt var zannedersem.
ınternetten sıparısle alınıyor
bende 3 gun sonra duzelme oldu.
allaha sukur sımdı bırsey yok. nerdeyse emzirmeyı bırakacaktım mamaya gececektım.
Gögüs ucunda problem yasayan anneler kelebek ucla emzirin mesela ayva cekirdegi falan diyolar ya etkisini bilemem ama öyle bisey sürdügünüz sürece tedavi amacli kelebek ucla emzirinki o sirada gögüs uclariniz dinlensin daha cabuk iyilesirsiniz insallah. Ben avent marka kelebek uc kullandim dogdugundan beri gögüs ucum cok yoktu simdi cikti normal emiyo aliscak diye düsünmeyin alissa bile hic emzirememkten iyidir. Hatta normal emmeye basladiginda ilk 4 gün gögüslerim cok acimisti daha yara olmadan okadar acidiysa olmus halini düsünemiyorum allah yardimciniz olsun hemen kelebek ucla emzirdim 3 gün lanisoh kremimi kullandim ama o sira hic normal emzirmedim 3 günde gecti simdi sükür alisti gögüsler bi sorun yok nacizane tavsiyem denedigim icin paylasmak istedim gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?