- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
Merhaba kizlar..
Bugun ikinci ay asilarimizi vurulduk..
Kizim cok agladi
Eve gelince uyudu , uyaninca yine agladi sanirim asi yerleri aciyo
Neredeyse oglenden beri uyuyo alamiyo kendini uykudan minigim..
Aksam biraz uyandi gulucukler atti sonra yine huysuzlandi.. Atesi 37,4 oldu gece yukselmesin diye
Surup verdim.. Dustu biraz daha simdi uyuyo.. Gece bana uyku yok.. Basinda nobet beklerim artik...
3.ayda da rota olucaz..
Ikinci ay asilarimiz yarın. Yazdiklarinizi okuyunca iyi oldu.kendimi ve eşimi buna göre hazırlıyorum :))
Bizimkisi de 16 sında Allah yardımcımız olsun sağ salim atlatırız inş
Asilari olduk biz valla cok moralim bozuldu o gün iki bacak bi kol bi agizdan rota aaa cocugum maf oldu cok agladi sükur ates olmadi ama tedbir amacli bi asi vurulunca bide gecesine calpol verdik biraz miz mizlandi oda hakki kiyamam ama tabi uyumamistim sabaha kadar atesini ölcmüstüm
bizimde 17 sinde aşımız inşallah kolayca atlatırızz..
Siz karar verin arkadaslarim kim hakli?
Kayinvalidemler geliyormus cumartesi günü.her zamanki gibi bana haber verilmedi.her gelmelerinde esimi arayip söylüyorlar.bende kiziyorum.
Evin hanimi benim onu gec insan yerine koyup haber versinler agirlicak olan benim diyorum.
Esimde ne var bunda beni ariyorlar haber veriyorlar bende sana soyluyorum diyor.
Kim halki sizce?
Benmi cok tepki veriyorum?
Siz karar verin arkadaslarim kim hakli?
Kayinvalidemler geliyormus cumartesi günü.her zamanki gibi bana haber verilmedi.her gelmelerinde esimi arayip söylüyorlar.bende kiziyorum.
Evin hanimi benim onu gec insan yerine koyup haber versinler agirlicak olan benim diyorum.
Esimde ne var bunda beni ariyorlar haber veriyorlar bende sana soyluyorum diyor.
Kim halki sizce?
Benmi cok tepki veriyorum?
Arkadasım göğüs ucu yaraların ne durumda kullanıp işe yarayan bşy buldunmu benimkiler had safhada artık emzirirken kendimi öyle bir sıkıyorumki bu sefer dikiş yerim acıyo hiçbşy işe yaramadı bende e vitamini sürüyorum ama onunda pek faydasını göremedim
valla canım bu ara bende bizimkilere sinir olduğum için mi bilmiyorum ama sana sorulması gerekiyorben çok kavga verdim bunun için artık dikkat ediyor gibi arada oluyor tabi vakalar.Bende arada lafı sokuveriyorum benim evim fln diye
Valla esine söylüyolarsa iyi :) biz ayni sehirdeyiz simdi bebek olunca sık sık geliniyo tabiki gelsinler hic problem degil severimde kendilerini ama yeterki haberim olsun isterim hep normal misafirde ayni sekilde agirlamayi severim ama habersiz isleri sevmem uygun olunur olunmaz bide hep ya yemek vermek isterim ya pasta vs bisey kuru kuru oturtmayi sevmem yani biz daha iyi agarlamak icin haberimiz olsun istiyoruz bence huydur cikmaz derler ya sende esinide kirma sonucta bisekilde haber vermeleride güzel ama esinde hemen sana söylesin tabi üzmeyin birbirinizi
Saglik ocagindan geldikkkk.kuzumu tarttirmaya goturdum.4.680 gr olmus.
3 ayligiz hemsiremiz gayet iyi normal cocuklar gibisiniz artik dedi:)
Kizimda ona hep guldu durdu...
Masallah canim nezaman geliyo kv bugünmü? Azcik boz bari kibarca cocuklara sinirlenmis gibi yap tersle acık esinde bisi derse cocuklar bunaltiyo üstüne annende böyle yapinca delirdim dersin . BiZ önceden yani bebekten önce esimin ailesi cok nadir gelirdi biz zaten 5 yilda sayilidir gittigimiz bebekten sonra cok sık gelince haliyle problem yasadim biraz hemen örnek vereyim ben tuvalet kagitlarini pecete vs mutfagimda kapali kilerim var orda tutarim bigün evde temizlik varken kv de evdeydi kadina söylede banyodaki dolaba bos yerlere t.kagitlarini koysun dedi yoo dedim ben orda tutmuyorum (wc de cöp kovasi olarak kullanmiyoruz onun yerine dekoratif bi kovam var 3 tane yedek koyarim agzi kapalidir) aksam dis fircami alcam dolaptan bi baktim 3 sira t.kagidi var kadini aradim senmi koydun diye kv koydurttu deyince bi hışımla hepsini kilere götürdüm ki ertesi gün geldiginde gördü su alirken hic konusu olmadi bidaha. Yani evin bi duzeni var benim özel dolabimi niye herkez acsin orda yedektede var iste ben hemen esime söylerim bu tarz seyleri oda al yerine koy görsün bida yapmaz diyo bence sende biraz agirligini koy sessiz sakin dururum (saygimdan) ama suistimal gördügüm an taniyamaz kimse
Cumartesi geliyorlarmis.kv kp eltim kaynim cocuklari.eltimler 3 gun kalip donucek.benim kv dem kolay kolay anlamayandan inadina yapar.epey de genc.hep onlarla tatil e gittik.gecen sene ilk defa ailecek gitmistikte balayi gibi geldi:)
Bak sana bisey anlatayim sen anla.
İlk kizimin doktoru ile iyi arkadas olduk.benden 2 yas buyuktu.birazda rahat bir kizdi.surekli bana gelirdi.
Kv surekli bu kizin oglumda gozu var oglum yuz verse uzerine atlar diyor.
Hergun.2 gun gecmeden de ogun gozume guzel geldi cagirda cay icelim diyor.sen ne anlarsin bundan.hwm gelinine boyle birsey soyluyorsun lohusayim bide.uzaklastiracagina daha cok eve sokuyorsun.ben bunda art niyet ararim..
Bebegim zamaninda dogsaydi subat dogumlu olacakti fakat durmadı icerde 35 haftalik dogdu simdi 2 ay 10 gunluk ve boyu 52 cm kilosu 3900 anne sutu aliyor 2 kilo 60 gr ve 44 cm dogdu sizin bebekleriniz nasil arayi kapaticakmi bakalim
Bebegim zamaninda dogsaydi subat dogumlu olacakti fakat durmadı icerde 35 haftalik dogdu simdi 2 ay 10 gunluk ve boyu 52 cm kilosu 3900 anne sutu aliyor 2 kilo 60 gr ve 44 cm dogdu sizin bebekleriniz nasil arayi kapaticakmi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?