2014 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar..
Bugun ikinci ay asilarimizi vurulduk..
Kizim cok agladi
Eve gelince uyudu , uyaninca yine agladi sanirim asi yerleri aciyo
Neredeyse oglenden beri uyuyo alamiyo kendini uykudan minigim..
Aksam biraz uyandi gulucukler atti sonra yine huysuzlandi.. Atesi 37,4 oldu gece yukselmesin diye
Surup verdim.. Dustu biraz daha simdi uyuyo.. Gece bana uyku yok.. Basinda nobet beklerim artik...
3.ayda da rota olucaz..

Merhaba kizlar..
Bugun ikinci ay asilarimizi vurulduk..
Kizim cok agladi
Eve gelince uyudu , uyaninca yine agladi sanirim asi yerleri aciyo
Neredeyse oglenden beri uyuyo alamiyo kendini uykudan minigim..
Aksam biraz uyandi gulucukler atti sonra yine huysuzlandi.. Atesi 37,4 oldu gece yukselmesin diye
Surup verdim.. Dustu biraz daha simdi uyuyo.. Gece bana uyku yok.. Basinda nobet beklerim artik...
3.ayda da rota olucaz..

Ikinci ay asilarimiz yarın. Yazdiklarinizi okuyunca iyi oldu.kendimi ve eşimi buna göre hazırlıyorum :))

Asilari olduk biz valla cok moralim bozuldu o gün iki bacak bi kol bi agizdan rota aaa cocugum maf oldu cok agladi sükur ates olmadi ama tedbir amacli bi asi vurulunca bide gecesine calpol verdik biraz miz mizlandi oda hakki kiyamam ama tabi uyumamistim sabaha kadar atesini ölcmüstüm

Siz karar verin arkadaslarim kim hakli?
Kayinvalidemler geliyormus cumartesi günü.her zamanki gibi bana haber verilmedi.her gelmelerinde esimi arayip söylüyorlar.bende kiziyorum.
Evin hanimi benim onu gec insan yerine koyup haber versinler agirlicak olan benim diyorum.
Esimde ne var bunda beni ariyorlar haber veriyorlar bende sana soyluyorum diyor.
Kim halki sizce?
Benmi cok tepki veriyorum?

Ikinci ay asilarimiz yarın. Yazdiklarinizi okuyunca iyi oldu.kendimi ve eşimi buna göre hazırlıyorum :))

Bizimkisi de 16 sında Allah yardımcımız olsun sağ salim atlatırız inş

bizimde 17 sinde aşımız inşallah kolayca atlatırızz..

oy hiç kıyamıyorum ki cücüklere ama sağlıkları için , anladığım kadarıyla hepimiz nöbetçi olmaya niyetliyiz yapacak bişey yok başka bi de calpol verdik mi rahat atlatırız.

önümüzdeki hafta cuma gitcez bakalım

valla canım bu ara bende bizimkilere sinir olduğum için mi bilmiyorum ama sana sorulması gerekiyor ben çok kavga verdim bunun için artık dikkat ediyor gibi arada oluyor tabi vakalar.Bende arada lafı sokuveriyorum benim evim fln diye

Valla esine söylüyolarsa iyi :) biz ayni sehirdeyiz simdi bebek olunca sık sık geliniyo tabiki gelsinler hic problem degil severimde kendilerini ama yeterki haberim olsun isterim hep normal misafirde ayni sekilde agirlamayi severim ama habersiz isleri sevmem uygun olunur olunmaz bide hep ya yemek vermek isterim ya pasta vs bisey kuru kuru oturtmayi sevmem yani biz daha iyi agarlamak icin haberimiz olsun istiyoruz bence huydur cikmaz derler ya sende esinide kirma sonucta bisekilde haber vermeleride güzel ama esinde hemen sana söylesin tabi üzmeyin birbirinizi

selam canım en son acillere gittim en son bu ilaç dediler daha iyisi yokmuş garmestan kremin adı bide 1 hafta felan acıyan gögsümü sagarak verdim arada emzirdim arada sagdım gögüs petlerimi sık degştirdim hergün duş aldım birazda psikolojik sıkıldıkça artıyo emzirmekten korkuyo insan korktukça sıktıkça daha coka cıyo sürekli telkinlerde bulundum kendime sütüm bile kesildi sürekli rezene içtim su içtim sütüm biraz düzeldi sadece gece maamA veriyorum 60cc o kadar şimdi sagmıyorum sagınca sütüm bitti emziriyorum hala hassaslar ama acımıyo kendimi dinlemiyorum gezmelere vurdum kendimi acımıyo diyorum psikoloji çok önemli eşime diyorum sev beni sürekli resmen sütümü etkiliyo sitres skkıntı garmestan iyi bol banyo yap bide rahatıyo ayrıklarım birleşti hassas hala her emzirişimde karbonatlı suyla temizleyip sürüyorum kremi

O kadar cok sey yasadimki onlarla.daha dugun gunu gelinligim uzerimdeyken kv altinlari aldi. İnsan icinde hep bagirdi,assladi.yine de sustum.ankarada yasarkende hic haberim olmazdi gece bir kapi calardi onlar.kadin nereye oturup,aksam ki yemege ne koyacagima karisiyor gerisini sen dusun:)

Olan esimle bana oluyor zaten.her seferinde onlar yuzunden aramiz bozuluyor.hic bir zaman haber verdiklerini gormedim.benim evi komple ele geciriyorlar dusun:) herseye kv karar veriyor.ne yencek nasil yenicek:)pofffff gitti benim duzen

Saglik ocagindan geldikkkk.kuzumu tarttirmaya goturdum.4.680 gr olmus.
3 ayligiz hemsiremiz gayet iyi normal cocuklar gibisiniz artik dedi:)
Kizimda ona hep guldu durdu...

Saglik ocagindan geldikkkk.kuzumu tarttirmaya goturdum.4.680 gr olmus.
3 ayligiz hemsiremiz gayet iyi normal cocuklar gibisiniz artik dedi:)
Kizimda ona hep guldu durdu...

Masallah canim nezaman geliyo kv bugünmü? Azcik boz bari kibarca cocuklara sinirlenmis gibi yap tersle acık esinde bisi derse cocuklar bunaltiyo üstüne annende böyle yapinca delirdim dersin . BiZ önceden yani bebekten önce esimin ailesi cok nadir gelirdi biz zaten 5 yilda sayilidir gittigimiz bebekten sonra cok sık gelince haliyle problem yasadim biraz hemen örnek vereyim ben tuvalet kagitlarini pecete vs mutfagimda kapali kilerim var orda tutarim bigün evde temizlik varken kv de evdeydi kadina söylede banyodaki dolaba bos yerlere t.kagitlarini koysun dedi yoo dedim ben orda tutmuyorum (wc de cöp kovasi olarak kullanmiyoruz onun yerine dekoratif bi kovam var 3 tane yedek koyarim agzi kapalidir) aksam dis fircami alcam dolaptan bi baktim 3 sira t.kagidi var kadini aradim senmi koydun diye kv koydurttu deyince bi hışımla hepsini kilere götürdüm ki ertesi gün geldiginde gördü su alirken hic konusu olmadi bidaha. Yani evin bi duzeni var benim özel dolabimi niye herkez acsin orda yedektede var iste ben hemen esime söylerim bu tarz seyleri oda al yerine koy görsün bida yapmaz diyo bence sende biraz agirligini koy sessiz sakin dururum (saygimdan) ama suistimal gördügüm an taniyamaz kimse

Cumartesi geliyorlarmis.kv kp eltim kaynim cocuklari.eltimler 3 gun kalip donucek.benim kv dem kolay kolay anlamayandan inadina yapar.epey de genc.hep onlarla tatil e gittik.gecen sene ilk defa ailecek gitmistikte balayi gibi geldi:)
Bak sana bisey anlatayim sen anla.
İlk kizimin doktoru ile iyi arkadas olduk.benden 2 yas buyuktu.birazda rahat bir kizdi.surekli bana gelirdi.
Kv surekli bu kizin oglumda gozu var oglum yuz verse uzerine atlar diyor.
Hergun.2 gun gecmeden de ogun gozume guzel geldi cagirda cay icelim diyor.sen ne anlarsin bundan.hwm gelinine boyle birsey soyluyorsun lohusayim bide.uzaklastiracagina daha cok eve sokuyorsun.ben bunda art niyet ararim..

Art niyet arama bence bariz ortada art niyet... seninki kayışı koparmis afedersin ama ne sacma bi laf ee demedinmi ayrilayim istiyosan onu al diye hay allahim bi konusmustuk daha öncede dimi yeni dogum yaptiginda bi cicek mevzusu falan vardi hem ne bu koloni gibi geliyolar insan nasi agarlicagni sasirir posta posta gelir az düsünceli olsalar yav zaman geliyo yemek yapip yicek vaktimiz olmuyo sinir oldum bak simdi biraz kir kalbini bence arsizla arsiz olunur anca üfff azda kalmis yardimda etmezler simdi iyice yorulcan

Bebegim zamaninda dogsaydi subat dogumlu olacakti fakat durmadı icerde 35 haftalik dogdu simdi 2 ay 10 gunluk ve boyu 52 cm kilosu 3900 anne sutu aliyor 2 kilo 60 gr ve 44 cm dogdu sizin bebekleriniz nasil arayi kapaticakmi bakalim

Bebegim zamaninda dogsaydi subat dogumlu olacakti fakat durmadı icerde 35 haftalik dogdu simdi 2 ay 10 gunluk ve boyu 52 cm kilosu 3900 anne sutu aliyor 2 kilo 60 gr ve 44 cm dogdu sizin bebekleriniz nasil arayi kapaticakmi bakalim

Kapatir canim merak etme erken dogan bebek anneleride var sitede onlarda yorum yapar sana ne güzel anne sütüde aliyormus burda dogum kilosu önemli iyi artmis

Miyabaa.subat topiginin ocak bebegi benim kizimda.34+3 te dogdu.2.160 gr 43,5 cm di.suan tam 3 aylik.4.680 gr olmus.biz kokteyl olarak hayata devam ediyoruz.mama anne sutu:) bugun hemsire takiplerimizi yapti.persentil in ne altinda ne ustindeyiz.cizelgeyi gosterdi.eskiden kirmiziydi simdi mavi cikti.gayet normal dedi cok sukur.sizinde gayet iyi kilosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…