2014 Şubat Anneleri

.nAzliedam sende erken dogum uapmistn hatirliyorum bebegini cok gozetiyormusun misafir falan korkumdan daha mevlidi i yapmadım disari falan ciktigimiz yok kontrolden kontrol e

Aşımız vardı bugün bunu da atlattık çok şükür....Benim minik oğlumun gelişimi gayet iyi... 4915 gr .. Bir buçuk kilo almış 4 cm de uzamış 56 olmuş...
Ateş yapar dedi hemşire ama şu an yok huzursuz sadece ...

.nAzliedam sende erken dogum uapmistn hatirliyorum bebegini cok gozetiyormusun misafir falan korkumdan daha mevlidi i yapmadım disari falan ciktigimiz yok kontrolden kontrol e

Valla doktor ilk bizede 15 gunde bir 10 dakika cikar demisti.ilk dikkat ettim kimseyi almadim disari cikmadim.
Simdi hergun sokaktayiz:)Bugun iki kere ciktik.koyuyorum pusetine haydi disari.gelen giden oldumu aliyorlar kucaklarina:)kizim okuldan geliyor opmeyi birak vakumluyor bile:)esim desen ope ope gezdiriyor:)hasta olduk kabul ediyorum usuttum saniyordum ablasindan bulasmis.nefes alamiyordu kuzumigne verdiler iyilesmezse yogun bakima alicaz dediler.cok sukur 2 gune iyilestik.sakinmiyorum artik.
Zamaninda dogan cocuklar bile hastalaniyor.bizim minnaklar daha savasci...

Kendi kizlarina yapilsa dunyayi yikarlar yanlismiyim.ilk evlendigimizde ev sahibi olmadan cocuk doguramazsin diye heryerde bagirirdi. Millet sorardi cocuk yokmu diye.iki kizimida kiraci olarak dogurdum.sevme o zaman.oyle degilmi?ooo arkadasim benimki bitmezzz.allah a havale ediyorum herzamanki gibi...

dün ikinci ay aşımızı olduk.ağladı kuzum ama ebe kucağına al kokunu alınca susar dedi.hemen kucakladım sustu kuzum.dünden beri uykuya düştü yorgunluktan herhalde.çok şükür ateş huysuzluk olmadı.bizim kız baya cesaretli maşallah.biraz naz yaptı dün e o kadar olcak tabi.bugünde ateşimiz yok çok şükür.calpol vermedim hiç,inşallah mecbur kalmam.
bu arada kuzucumun kilosu 6.200 boyu da 58 cm olmuş MAŞALLAH.3.740 kg 49 cm doğmuştu.

Çok haklısın.Allah yardımcın olsun canım. Allah bol bol sabır versin.

kızlar ebe dedi ki bu verem aşısı iki üç ay içinde patlak verecek iltihap olacak yara olacak öyle olması gerekiyo endişelenme dedi.kıyamam kuzuma yaapeki yara olunca herhangi bişey sürüyo muyuz çabuk iyileşiyo mu bilginiz var mı :44:

Ay bu kvleri ne yapcaz? Geliyor benim yanimda gorumcemin kocasina sovup sayiyo , esimde zor susturuyor. Eee bende diyorum ki baskasinin yaninda da bana sovuyordur. Cok ayip yaptigi. Mevludumuz oldu pazar gunu, aksamina da biz esimle arkadasimiza mac izlemeye gidecektik hemen triplere girdi onu evine birakmiyoruz diye bi anda apandistinin bi haftadir agridigini soyledi :)) allah akil fikir versin ne deyim :) daha neler yapiyor da anlatmayim herkesin basinda var :))

Oy kiyamam naz yapmalari hakki tabi, biz bile bi ignede pert oluyoruz kuzucuklar napsin masallah canim cok iyi toparlanmis bakalim bizimki ne kadar olmus :)

Oy kiyamam naz yapmalari hakki tabi, biz bile bi ignede pert oluyoruz kuzucuklar napsin masallah canim cok iyi toparlanmis bakalim bizimki ne kadar olmus :)

sağol canım çok şükür şimdilik güzel gidiyo gelişimi inşallah senin fıstık da öyledir..

Olan esimle bana oluyor zaten.her seferinde onlar yuzunden aramiz bozuluyor.hic bir zaman haber verdiklerini gormedim.benim evi komple ele geciriyorlar dusun:) herseye kv karar veriyor.ne yencek nasil yenicek:)pofffff gitti benim duzen

Nazlıedam ' cım öncelikle Allah sabırlar versin. Gerçekten senin ki müzelik :) Galiba ben senden büyüğüm. 30 yaşındayım bir abla tavsiyesi vereyim sana. O kadın öyle gelmiş öyle gider ister tavır yap ister trip değişmez onu öyle idare edecen biliyorum çok zor ama Allah rızası için büyügümdür deyip idare edecen. Bak biz ne kadar zorluklarla büyütüyoruz o kadında aynı emekleri senin eşine sarfetmiş senin kadar olmasa da sadece karnında taşımak bile ne kadar sıkıntılı bizim gelinimizde bazen anneme söyleniyo şuna alındım buna alındım die annem onları kasti yapmıyorki annemin huyu öyle bu saatten sonra annemi yada annelerimizi değiştiremeyiz ki. Bırak o konuşsun bişeylerin yerini değiştirsin bırak o gidene kadar kendini sultan sansın. Tabi eşinde sana destek olursa ne ala. Hıı deyip yine kendi bildiğini yap ama kırma bence. Kolay değil yıllarca büyütüyorsun besliyorsun istiyorlarki hala biz idare edelim onlar yapamaz aslında çok sevdiklerinden.... Sen sabret arkadaşım Allah için sabret eşin içn sabret ilerde senin gelinininde sana sabretmesi için sabret. Sana körü körüne sus ezil demiyorum, Mesela kendinden geçme birşeyler hazırlayacağım diye sen 2 çocuklu bir kadınsın yapamaman çok normal elinden geleni yap, gelen misafirde yapsın. O kadar kalabalıkta bütün işler sana kalacak değil ya.
Kendini kasma relax ol. Emeğinle değil dilinle ağırla. Dilin tatlı söylerse ortada birşey olmasada olur. Haber verme konusunda da eşine bundan hoşnut olmadığını mutlaka söyle ama bunu kavgaya dönüştürme sonuçta adam napsın anası babası... Bazı şeylerin karşılığını Allahtan beklemek çok güzel oluyor o bilmezse bilmesin Allah biliyor ya o yeter demek çok rahatlatıyor...

Sagol kardesim.32 yasindayim ben:)
Yaklasik 12 senedir evliyim.rabbim evlat gec nasip etti...
Kayinvalidem ne soylerse soylesin asla cevap vermedim.hayatta en sevdigim laf HAK NEYLERSE GUZEL EYLER.hep ona sigindim.esimi karninda tasimasi yada buyutmesi bana eziyet etme hakkini vermez.
Benden badka gelinide var niye ona yapamiyor.ne esi nede kiz kendini ezdirmez.daha once kv dem komsusunu getirdi evime.hic ses etmedim.buyursun gelsin gelene kapim acik dedim.kadin donduklerinde gelini severdim ama daha cok sevdim.
Cok guzel agirladi demis.benim burda yazdiklarim hayatimin yuzde biri bile degil.esimi o dogurmus ama bende agac kavugundan cikmadim.bende anne kuzusuyum.benim annem 18 yildir dul.bizi nasil buyuttu o nerden bilicek nasilsa el kiziyim.neyse yazacak cok seyim olurdu da.cok isim var cokkkk.kizlarim uyudu ben hala temizlik yapiyorum.sutum yok cunku daha hicccc dinlenmedim...

Nazlıedacım hiçbir erkek yokki ailesini savunmasın sıkma canını

Bu erkek miletinin alayi fason huzunbazim.
MUSTAFA KEMAL nasil canim?gaz sorunu hala devam mi?benim premature buyudu.aguluyor artik.cokta hareketli eli ayagi hicc durmuyor.hep isi var kosturmacasi bitmiyor hep nefes nefes e:)azcik dursa belki daha cok kilo alirda yinede sukur.saglikli kuzum...

Cano gazımız bitse bu saatte ne işim var burdadaha agulamadık biz.bekliyrm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…