.nAzliedam sende erken dogum uapmistn hatirliyorum bebegini cok gozetiyormusun misafir falan korkumdan daha mevlidi i yapmadım disari falan ciktigimiz yok kontrolden kontrol e
Valla doktor ilk bizede 15 gunde bir 10 dakika cikar demisti.ilk dikkat ettim kimseyi almadim disari cikmadim.
Simdi hergun sokaktayiz:)Bugun iki kere ciktik.koyuyorum pusetine haydi disari.gelen giden oldumu aliyorlar kucaklarina:)kizim okuldan geliyor opmeyi birak vakumluyor bile:)esim desen ope ope gezdiriyor:)hasta olduk kabul ediyorum usuttum saniyordum ablasindan bulasmis.nefes alamiyordu kuzumigne verdiler iyilesmezse yogun bakima alicaz dediler.cok sukur 2 gune iyilestik.sakinmiyorum artik.
Zamaninda dogan cocuklar bile hastalaniyor.bizim minnaklar daha savasci...[/QUOT
21 gün küvezde kaldık biz o sırada enfeksiyon kapmış bebek ve anneleri cok fazlaydı gözüm korkmuştu simdi 2.ay asılarından sonra cok yakın misafirleri kabul ediyoruz
Valla doktor ilk bizede 15 gunde bir 10 dakika cikar demisti.ilk dikkat ettim kimseyi almadim disari cikmadim.
Simdi hergun sokaktayiz:)Bugun iki kere ciktik.koyuyorum pusetine haydi disari.gelen giden oldumu aliyorlar kucaklarina:)kizim okuldan geliyor opmeyi birak vakumluyor bile:)esim desen ope ope gezdiriyor:)hasta olduk kabul ediyorum usuttum saniyordum ablasindan bulasmis.nefes alamiyordu kuzumigne verdiler iyilesmezse yogun bakima alicaz dediler.cok sukur 2 gune iyilestik.sakinmiyorum artik.
Zamaninda dogan cocuklar bile hastalaniyor.bizim minnaklar daha savasci...[/QUOT
21 gün küvezde kaldık biz o sırada enfeksiyon kapmış bebek ve anneleri cok fazlaydı gözüm korkmuştu simdi 2.ay asılarından sonra cok yakın misafirleri kabul ediyoruz
Benim kizim zaten enfeksiyonlu dogdu.suyum sizdikca enfeksiyon ald bide benden gecti.36 bin di enfeksiyonu.biz sukur 7 gun kaldik.
Ben sokaktan niye sakinmiyorum aslinda biliyormusun?
Buyuk kizim krese gidiyor.o hasta oldumu cocuk anlamiyor yaklasiyor.
Sokak daha temkinli valla:)
Canim bence toplu olarak bikere agirla bebegi ayri odaya al bi yakinin ilgilensin bi fasilda bitsin misafir olayi havalar daha bozuk en son bi havalandirirsin evi tamam yoksa bitmek bilmiyo misafir
Art niyet arama bence bariz ortada art niyet... seninki kayışı koparmis afedersin ama ne sacma bi laf ee demedinmi ayrilayim istiyosan onu al diye hay allahim bi konusmustuk daha öncede dimi yeni dogum yaptiginda bi cicek mevzusu falan vardi hem ne bu koloni gibi geliyolar insan nasi agarlicagni sasirir posta posta gelir az düsünceli olsalar yav zaman geliyo yemek yapip yicek vaktimiz olmuyo sinir oldum bak simdi biraz kir kalbini bence arsizla arsiz olunur anca üfff azda kalmis yardimda etmezler simdi iyice yorulcan
Kendi kizlarina yapilsa dunyayi yikarlar yanlismiyim.ilk evlendigimizde ev sahibi olmadan cocuk doguramazsin diye heryerde bagirirdi. Millet sorardi cocuk yokmu diye.iki kizimida kiraci olarak dogurdum.sevme o zaman.oyle degilmi?ooo arkadasim benimki bitmezzz.allah a havale ediyorum herzamanki gibi...
başın sağolsun canım benim. haklısın aslında onlar hep bizlerle .allah yavrularımıza uzun ömürler versin
O kadar cok sey yasadimki onlarla.daha dugun gunu gelinligim uzerimdeyken kv altinlari aldi. İnsan icinde hep bagirdi,assladi.yine de sustum.ankarada yasarkende hic haberim olmazdi gece bir kapi calardi onlar.kadin nereye oturup,aksam ki yemege ne koyacagima karisiyor gerisini sen dusun:)
Kendi kizlarina yapilsa dunyayi yikarlar yanlismiyim.ilk evlendigimizde ev sahibi olmadan cocuk doguramazsin diye heryerde bagirirdi. Millet sorardi cocuk yokmu diye.iki kizimida kiraci olarak dogurdum.sevme o zaman.oyle degilmi?ooo arkadasim benimki bitmezzz.allah a havale ediyorum herzamanki gibi...
dün ikinci ay aşımızı olduk.ağladı kuzum ama ebe kucağına al kokunu alınca susar dedi.hemen kucakladım sustu kuzum.dünden beri uykuya düştü yorgunluktan herhalde.çok şükür ateş huysuzluk olmadı.bizim kız baya cesaretli maşallah.biraz naz yaptı dün e o kadar olcak tabi.bugünde ateşimiz yok çok şükür.calpol vermedim hiç,inşallah mecbur kalmam.
bu arada kuzucumun kilosu 6.200 boyu da 58 cm olmuş MAŞALLAH.3.740 kg 49 cm doğmuştu.
Oy kiyamam naz yapmalari hakki tabi, biz bile bi ignede pert oluyoruz kuzucuklar napsinmasallah canim cok iyi toparlanmis bakalim bizimki ne kadar olmus :)
Siz karar verin arkadaslarim kim hakli?
Kayinvalidemler geliyormus cumartesi günü.her zamanki gibi bana haber verilmedi.her gelmelerinde esimi arayip söylüyorlar.bende kiziyorum.
Evin hanimi benim onu gec insan yerine koyup haber versinler agirlicak olan benim diyorum.
Esimde ne var bunda beni ariyorlar haber veriyorlar bende sana soyluyorum diyor.
Kim halki sizce?
Benmi cok tepki veriyorum?
Olan esimle bana oluyor zaten.her seferinde onlar yuzunden aramiz bozuluyor.hic bir zaman haber verdiklerini gormedim.benim evi komple ele geciriyorlar dusun:) herseye kv karar veriyor.ne yencek nasil yenicek:)pofffff gitti benim duzen
Cumartesi geliyorlarmis.kv kp eltim kaynim cocuklari.eltimler 3 gun kalip donucek.benim kv dem kolay kolay anlamayandan inadina yapar.epey de genc.hep onlarla tatil e gittik.gecen sene ilk defa ailecek gitmistikte balayi gibi geldi:)
Bak sana bisey anlatayim sen anla.
İlk kizimin doktoru ile iyi arkadas olduk.benden 2 yas buyuktu.birazda rahat bir kizdi.surekli bana gelirdi.
Kv surekli bu kizin oglumda gozu var oglum yuz verse uzerine atlar diyor.
Hergun.2 gun gecmeden de ogun gozume guzel geldi cagirda cay icelim diyor.sen ne anlarsin bundan.hwm gelinine boyle birsey soyluyorsun lohusayim bide.uzaklastiracagina daha cok eve sokuyorsun.ben bunda art niyet ararim..
Nazlıedam ' cım öncelikle Allah sabırlar versin. Gerçekten senin ki müzelik :) Galiba ben senden büyüğüm. 30 yaşındayım bir abla tavsiyesi vereyim sana. O kadın öyle gelmiş öyle gider ister tavır yap ister trip değişmez onu öyle idare edecen biliyorum çok zor ama Allah rızası için büyügümdür deyip idare edecen. Bak biz ne kadar zorluklarla büyütüyoruz o kadında aynı emekleri senin eşine sarfetmiş senin kadar olmasa da sadece karnında taşımak bile ne kadar sıkıntılı bizim gelinimizde bazen anneme söyleniyo şuna alındım buna alındım die annem onları kasti yapmıyorki annemin huyu öyle bu saatten sonra annemi yada annelerimizi değiştiremeyiz ki. Bırak o konuşsun bişeylerin yerini değiştirsin bırak o gidene kadar kendini sultan sansın. Tabi eşinde sana destek olursa ne ala. Hıı deyip yine kendi bildiğini yap ama kırma bence. Kolay değil yıllarca büyütüyorsun besliyorsun istiyorlarki hala biz idare edelim onlar yapamaz aslında çok sevdiklerinden.... Sen sabret arkadaşım Allah için sabret eşin içn sabret ilerde senin gelinininde sana sabretmesi için sabret. Sana körü körüne sus ezil demiyorum, Mesela kendinden geçme birşeyler hazırlayacağım diye sen 2 çocuklu bir kadınsın yapamaman çok normal elinden geleni yap, gelen misafirde yapsın. O kadar kalabalıkta bütün işler sana kalacak değil ya.
Kendini kasma relax ol. Emeğinle değil dilinle ağırla. Dilin tatlı söylerse ortada birşey olmasada olur. Haber verme konusunda da eşine bundan hoşnut olmadığını mutlaka söyle ama bunu kavgaya dönüştürme sonuçta adam napsın anası babası... Bazı şeylerin karşılığını Allahtan beklemek çok güzel oluyor o bilmezse bilmesin Allah biliyor ya o yeter demek çok rahatlatıyor...
Nazlıedacım hiçbir erkek yokki ailesini savunmasın sıkma canını
Bu erkek miletinin alayi fason huzunbazim.
MUSTAFA KEMAL nasil canim?gaz sorunu hala devam mi?benim premature buyudu.aguluyor artik.cokta hareketli eli ayagi hicc durmuyor.hep isi var kosturmacasi bitmiyor hep nefes nefes e:)azcik dursa belki daha cok kilo alirda yinede sukur.saglikli kuzum...
Cano gazımız bitse bu saatte ne işim var burdadaha agulamadık biz.bekliyrm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?