2014 Şubat Anneleri

Gunaydin hatunlar
biz 40 ucurmalara devam ediyoruz. Bayag gezdik. Bir sürü yumurtamiz oldu.gittigimiz tanidiklardan birisi dediki ece zayif geldi gözüme. Benim kizim iki aylik 5400gr 59cm. Bence gayet iyi. Sizde durumlar nasil? Hamileyken doktorum ince uzun bir kizin olacak demisti.

Canim masallahi var benim kizimda 1,5 aylik hemen hemen ayni, haftaya gidecegiz doktora yazarim o zaman. Dinleme milleti saglikli olmasi iyi.

Nazliedam :) cok tatli anlatmissin ya ozellikle “esimi o dogurmus ama bende agac kavugundan cikmadim.“ Dedin ya orda bittim ben bu lafi her yerde kullanirim valla:)

Bende bazen diyorum annedir yapmayim diye ama yok canim hic insanlik yaramiyor bazen saygisizlik yapmazken saygi gormeyince kimse kusura bakmasin, benim korktugum kadar o da Allah tan korksun zahmet olmazsa

Agzina saglikkkk.korksa zaten yapmazlar..
Dur ankara ya geleyim liva da pasta İsmarlicam sana:)

Arkadaslarr.sut yapici yeni bisey kesfettim.misir.bildiginiz konserve misir.dungece yemistim.sabah baktim gogsum dolu.emzirdim hemen ve cok nadirdir emzirdikten sonra mama istememesi.istemediiiii..denemeye deger...

Evris mama ile mi besliyorsun

puantaj canım benim minik oğlum 3 şubatta 2900 doğdu... Sarılık mahduruyum doktor mama yazdı fakat ben 50lik veriyorrum günde iki kez....
Fazlasını istemiyoe sütüm yağlı geliştiriyor ama büyük oğlum gibi değil bu nazlı oğlum... O 3 aylıkken 7 kiloydu sadece ama sadece anne sütüyle...

Garmestanı duydum ama yıkanması gerekli diye kullanmamıştım sürekli yıkamakta çok canımı acıtıyo göğüs ucundaki etler kopuyo artık karbonatlı suyla silerek deneyim bende senin gibi tşkr ederim cnm geçmiş olsun

Bebegim zamaninda dogsaydi subat dogumlu olacakti fakat durmadı icerde 35 haftalik dogdu simdi 2 ay 10 gunluk ve boyu 52 cm kilosu 3900 anne sutu aliyor 2 kilo 60 gr ve 44 cm dogdu sizin bebekleriniz nasil arayi kapaticakmi bakalim

Öpüp sıkıştırmak fayda edermiki ben yadım edeyim

canim ayni sorun bendede vardi ben sagarak mememi dinlendirdim,bide lansinoh ve weledanin yara kremi sürerek kurtuldum sükür... bide daha dün kadin dogumcuma muaneye gittigimde bidaha olursa papatya cayi sür dedi..bide traubenzucker sür dedi ama türkcesi ne bilmiyorum.....bunlarda cok iyi geliyomus..gecmis olsun...

Son düzenleme:

o zaman benim oglumdaha zayif oluyo..su an 7 haftalik ve 5 kilo:44::44::44:boyu en son iki hafta önce 55 ti simdi kac bilmiyorum...ve sadece anne sütü aliyo...hastaneden ciktigimizda 3kilo 70 gramdi

Tünaydın hatunlar,on iki saattir bebişi sallıyorum artık kasıldı elim ayağım

merhaba anneler 2 aylık olduk biz ama benim kanamam geçmedi arada bi on günlük araverdi tekrar devam varmı ben gibi olan doktora gitmeye korkuyorum:18:

Tünaydın hatunlar,on iki saattir bebişi sallıyorum artık kasıldı elim ayağım

Huzom.aguline surup duymun mu canim?gunde 4 defa veriliyor.gecen artik acillik olmustuk bizde doktor yazdi.hemen verdik.cok sukur rahat cikariyor artik.sadece ben cok gaz yapan yedigim zaman zorlaniyor.ama yinede cikariyor.aklinda bulunsun canim..

Tşkr ederim arkadasım yapılacaklar listesine seninkileride ekliyim papatya çayına bgn hemen başlayım işe yararsa yazarım fikrimiz olur

Merhaba şubat anneleri, ben bir mart annesiyim, oğlum 27 günlük oldu. Sizi de arada takip ediyorum bi ay sonra başıma gelecekleri :) kırk çıkınca düzen oturur diyorlar ama buna inanmak istiyorum! Hala bi düzenimiz yok beslenme bi nevi ama 10 dk emiyo. Nerdeyse hiç uyumuyoruz bu konuda ne yapabilirim?

selam kızlar

bugün 2 ay aşılarımızı vurunduk çok şükür korktugum başıma gelmedi inşallah sonradan cıkmaz ateşi şurupla fitil aldım tedbir amaçlı evde yanlızım çünkü eşim ankarada cok korkuyorum rabbim korusun aşıda cok aglamadı bebeişim uyudu kaldı 3-4 gündür uyumuyodu kemiklerim içim acıyodu artık sallamaktan rtakadim kalmamıştı bugün o uyunca banyomu yaptım kendi temizliğimi yaptım kaşlarımı aldırdımkendime geldim bide öglen uykusu cektim ohh rabbime şükürler olsun ne aşısıysa bu aşıları ben arada vurduruyım diyorum kızıma

ve bugün rabbim bi mucizesini daha halk etti kuzumun dili çözüldü tıs tıs ses çıkartmıyo diye üzülüyodum bugün uyandık aşı için hazırlanmadan önce 8-9 oyun saati kızımın hep oyun istiyo o saatte konuşuyoruz bol bol babası uyuyodu yanımızda giyindirdim eşimi kaldırdım kalk oyun saati diye beraber karşısında şebekelnirken kızımız aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu dedi allahım aglıcaktım nerdeyse güldü güldü aguladı çok şükür çok mutlu oldum

aşıdan sonrada ateş olcaksa hemen cıkıyomuş herelde o yüzden biraz rahatım şuan kuzucum benim inşlallah kötü bişi olmaz rabbim hepimizin meleklerini korusun

bu arada kızım şubat 8de dogdu tam 2 aylık yani dogum kilosu 2940 boyu 43 cm 1 ay kontrolünde cok daha iyi kilo almıştı 4220-53cm di bugün tartıda 4840 boyu 57cm çıktı ama tartı bozuk az tartıyo dedi hemşire sinir oldum iyi kilo almış 400-800gr alması lazımdı zaten tam arasında normal dedi cok kusuyo dedim onlarda kilo aldıgı sürece sorun degil normal dedi cok sancısı var akşamalrı krize giriyo dedim normal bebekler gazlı olur dedi boyu kilosu bana azz geldi ya en az 5 olmuş diye ümit etmiştimsaglıklı olsunlarda ama insan bebeğini tombiş görmek istiyo nedense hep kızardım öle annelere ben anaokulu öğretmeniyim allahım veliler illa yicek şişcek diyolardı kızıyodum gerçekten annelik bebeğinin kilosuyla övünmekmiş

bu arada hemşire dediki bu koldan vurunan aşı bir -iki yada 3 ay sonra patlıcak irin akıcak kabuk tutuak endişelenmeyin korkmayın dedi:18:

annecikler yarin 40imiz cikiyo da 40 banyosunu nasil yaptirdiniz suyun icine neler attiniz ? bir suru fikir var 40 veya 41 tane tas,yuzuk ve supurge copu konuyo diyo kayinvalidm biraz fikir verirseniz cook iyi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…