Gunaydin hatunlar
biz 40 ucurmalara devam ediyoruz. Bayag gezdik. Bir sürü yumurtamiz oldu.gittigimiz tanidiklardan birisi dediki ece zayif geldi gözüme. Benim kizim iki aylik 5400gr 59cm. Bence gayet iyi. Sizde durumlar nasil? Hamileyken doktorum ince uzun bir kizin olacak demisti.
Canim masallahi var benim kizimda 1,5 aylik hemen hemen ayni, haftaya gidecegiz doktora yazarim o zaman. Dinleme milleti saglikli olmasi iyi.
Nazliedam :) cok tatli anlatmissin ya ozellikle esimi o dogurmus ama bende agac kavugundan cikmadim. Dedin ya orda bittim ben bu lafi her yerde kullanirim valla:)
Bende bazen diyorum annedir yapmayim diye ama yok canim hic insanlik yaramiyor bazensaygisizlik yapmazken saygi gormeyince kimse kusura bakmasin, benim korktugum kadar o da Allah tan korksun zahmet olmazsa
Agzina saglikkkk.korksa zaten yapmazlar..
Dur ankara ya geleyim liva da pasta İsmarlicam sana:)
Evris mama ile mi besliyorsun
selam canım en son acillere gittim en son bu ilaç dediler daha iyisi yokmuş garmestan kremin adı bide 1 hafta felan acıyan gögsümü sagarak verdim arada emzirdim arada sagdım gögüs petlerimi sık degştirdim hergün duş aldım birazda psikolojik sıkıldıkça artıyo emzirmekten korkuyo insan korktukça sıktıkça daha coka cıyo sürekli telkinlerde bulundum kendime sütüm bile kesildi sürekli rezene içtim su içtim sütüm biraz düzeldi sadece gece maamA veriyorum 60cc o kadar şimdi sagmıyorum sagınca sütüm bitti emziriyorum hala hassaslar ama acımıyo kendimi dinlemiyorum gezmelere vurdum kendimi acımıyo diyorum psikoloji çok önemli eşime diyorum sev beni sürekli resmen sütümü etkiliyo sitres skkıntıgarmestan iyi bol banyo yap bide rahatıyo ayrıklarım birleşti hassas hala her emzirişimde karbonatlı suyla temizleyip sürüyorum kremi
Bebegim zamaninda dogsaydi subat dogumlu olacakti fakat durmadı icerde 35 haftalik dogdu simdi 2 ay 10 gunluk ve boyu 52 cm kilosu 3900 anne sutu aliyor 2 kilo 60 gr ve 44 cm dogdu sizin bebekleriniz nasil arayi kapaticakmi bakalim
Garmestanı duydum ama yıkanması gerekli diye kullanmamıştım sürekli yıkamakta çok canımı acıtıyo göğüs ucundaki etler kopuyo artıkkarbonatlı suyla silerek deneyim bende senin gibi tşkr ederim cnm geçmiş olsun
Gunaydin hatunlar
biz 40 ucurmalara devam ediyoruz. Bayag gezdik. Bir sürü yumurtamiz oldu.gittigimiz tanidiklardan birisi dediki ece zayif geldi gözüme. Benim kizim iki aylik 5400gr 59cm. Bence gayet iyi. Sizde durumlar nasil? Hamileyken doktorum ince uzun bir kizin olacak demisti.
Tünaydın hatunlar,on iki saattir bebişi sallıyorum artık kasıldı elim ayağım
canim ayni sorun bendede vardi ben sagarak mememi dinlendirdim,bide lansinoh ve weledanin yara kremi sürerek kurtuldum sükür... bide daha dün kadin dogumcuma muaneye gittigimde bidaha olursa papatya cayi sür dedi..bide traubenzucker sür dedi ama türkcesi ne bilmiyorum.....bunlarda cok iyi geliyomus..gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?