Huzom.aguline surup duymun mu canim?gunde 4 defa veriliyor.gecen artik acillik olmustuk bizde doktor yazdi.hemen verdik.cok sukur rahat cikariyor artik.sadece ben cok gaz yapan yedigim zaman zorlaniyor.ama yinede cikariyor.aklinda bulunsun canim..
Saç kurutma makinasını bi denesene aç koy yere bebişi al kucağına 5 dakkada uyuyo huzunbaz
Tünaydın hatunlar,on iki saattir bebişi sallıyorum artık kasıldı elim ayağım
Merhaba şubat anneleri, ben bir mart annesiyim, oğlum 27 günlük oldu. Sizi de arada takip ediyorum bi ay sonra başıma gelecekleri :) kırk çıkınca düzen oturur diyorlar ama buna inanmak istiyorum! Hala bi düzenimiz yok beslenme bi nevi ama 10 dk emiyo. Nerdeyse hiç uyumuyoruz bu konuda ne yapabilirim?
Kızlar bugün asimizi vurduk.( doktora rota aşısını sordum onermiyorum dedi.bu sonuçta virüs aşısı bu tarz aşılar bir önceki yılın en ağır bölümünün alınmasıyla olur.ama virüslerin sürekli kendini yenileme durumu vardır.bu yüzden vurmaya gerek yok bence ama istersen getir yapalım dedi. Açıkçası ben doktorumuza. Güveniyorum çünkü onunda yeni bebeği oldu.düşünsenize kanguru alucam dedim bana marka bile önerdi.bu iyidir annesi,kalça cikikligi gibi durumlarda da kullanılır dedi :))
Gelelim aşı öyküsüne tam komediydi :)) bir o kadar da acı( acı çünkü bebegimin canı yandı ağladı ( Allahtan hemsiremizin eli hafif ve iyi biri. Aşı öncesi kayinvalidem canını acitmayin ne olur diye kaç kere dedi.aşı oldu oglusum ağladı ben hem telaş yapıyorum üstünü giydireyim hasta olmasın diye hemde duygusala baglamisim. Baktım kv bebeğe sarılmış nasıl ağlıyor bebek sustu o daha devam :)) kiyamam ya :)) bende kızdım anne o senden daha erkek çıktı , sus, napiyorsun dedim. Bende kendimi tutmadam biz üç kişi orayı sel götürecek :)) yazarken bile kötü oldum
Eve geldik saat ikiye kadar eşim ve kayinvalidem baktı şimdi sıra bende 37.2 ye kadar çıktı bende uyuyacagim ,ne olur ne olmaz diye doktorun dediği gibi yarım ölçek verdim.pek çok kişiyecevap yazacaktim ama ben nöbete gitmeliyim(
Bu arada hemdiremiz üç gün banyo yok dedi.umarım sizinkilerde uyarmistir ve arkadaşlarasiya goturmeden önceki gün banyosunu yaptırın
Kendinize iyi bakın
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama, rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz ??? Yaptıran var mı, ya da yaptıracak olan ??
Biz çok kararsız kaldık. Kimisi hiç önermiyor, Türkiye de rota virüs salgını pek rastlanan bir durum değil, gereksiz diyor. Aşı 150 tl imiş ve 2 kez yapılıyormuş.
Drumuz 3. ay kontrolünde rota aşısı yapılacak dedi ama biz hala karar veremedik. Siz ne düşünüyorsunuz ???
Kızlar bugün asimizi vurduk.( doktora rota aşısını sordum onermiyorum dedi.bu sonuçta virüs aşısı bu tarz aşılar bir önceki yılın en ağır bölümünün alınmasıyla olur.ama virüslerin sürekli kendini yenileme durumu vardır.bu yüzden vurmaya gerek yok bence ama istersen getir yapalım dedi. Açıkçası ben doktorumuza. Güveniyorum çünkü onunda yeni bebeği oldu.düşünsenize kanguru alucam dedim bana marka bile önerdi.bu iyidir annesi,kalça cikikligi gibi durumlarda da kullanılır dedi :))
Gelelim aşı öyküsüne tam komediydi :)) bir o kadar da acı( acı çünkü bebegimin canı yandı ağladı ( Allahtan hemsiremizin eli hafif ve iyi biri. Aşı öncesi kayinvalidem canını acitmayin ne olur diye kaç kere dedi.aşı oldu oglusum ağladı ben hem telaş yapıyorum üstünü giydireyim hasta olmasın diye hemde duygusala baglamisim. Baktım kv bebeğe sarılmış nasıl ağlıyor bebek sustu o daha devam :)) kiyamam ya :)) bende kızdım anne o senden daha erkek çıktı , sus, napiyorsun dedim. Bende kendimi tutmadam biz üç kişi orayı sel götürecek :)) yazarken bile kötü oldum
Eve geldik saat ikiye kadar eşim ve kayinvalidem baktı şimdi sıra bende 37.2 ye kadar çıktı bende uyuyacagim ,ne olur ne olmaz diye doktorun dediği gibi yarım ölçek verdim.pek çok kişiyecevap yazacaktim ama ben nöbete gitmeliyim(
Bu arada hemdiremiz üç gün banyo yok dedi.umarım sizinkilerde uyarmistir ve arkadaşlarasiya goturmeden önceki gün banyosunu yaptırın
Kendinize iyi bakın
Benim premature 3 aylik.en alt sinir 4 kiloymus.benim ki 4.680 gr 55,5 cm.
Cok sukur normal bebeklere yetistikkkk.
Merhaba cok geçniş olsun .Kızlar bugün asimizi vurduk.( doktora rota aşısını sordum onermiyorum dedi.bu sonuçta virüs aşısı bu tarz aşılar bir önceki yılın en ağır bölümünün alınmasıyla olur.ama virüslerin sürekli kendini yenileme durumu vardır.bu yüzden vurmaya gerek yok bence ama istersen getir yapalım dedi. Açıkçası ben doktorumuza. Güveniyorum çünkü onunda yeni bebeği oldu.düşünsenize kanguru alucam dedim bana marka bile önerdi.bu iyidir annesi,kalça cikikligi gibi durumlarda da kullanılır dedi :))
Kendinize iyi bakın
Kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?