2014 Şubat Anneleri

bizim kız ankara miskette susuyo. anlamadım ki:44:hamileyken hiç dinlemedim.bizim zilli de var bi oynaklık

Huzom.aguline surup duymun mu canim?gunde 4 defa veriliyor.gecen artik acillik olmustuk bizde doktor yazdi.hemen verdik.cok sukur rahat cikariyor artik.sadece ben cok gaz yapan yedigim zaman zorlaniyor.ama yinede cikariyor.aklinda bulunsun canim..

Hemen bakayım cano ona ben ı

Öğlen 3 ten beri uyumuyor sinirden çatlıycam ben uykusuzluktan ölücem oğlumun gözleri bile kısılmıyor bu nasıl iş anlamıyorum

Kızlar bugün asimizi vurduk. ( doktora rota aşısını sordum onermiyorum dedi.bu sonuçta virüs aşısı bu tarz aşılar bir önceki yılın en ağır bölümünün alınmasıyla olur.ama virüslerin sürekli kendini yenileme durumu vardır.bu yüzden vurmaya gerek yok bence ama istersen getir yapalım dedi. Açıkçası ben doktorumuza. Güveniyorum çünkü onunda yeni bebeği oldu.düşünsenize kanguru alucam dedim bana marka bile önerdi.bu iyidir annesi,kalça cikikligi gibi durumlarda da kullanılır dedi :))
Gelelim aşı öyküsüne tam komediydi :)) bir o kadar da acı ( acı çünkü bebegimin canı yandı ağladı( Allahtan hemsiremizin eli hafif ve iyi biri. Aşı öncesi kayinvalidem canını acitmayin ne olur diye kaç kere dedi.aşı oldu oglusum ağladı ben hem telaş yapıyorum üstünü giydireyim hasta olmasın diye hemde duygusala baglamisim. Baktım kv bebeğe sarılmış nasıl ağlıyor bebek sustu o daha devam :)) kiyamam ya :)) bende kızdım anne o senden daha erkek çıktı , sus, napiyorsun dedim. Bende kendimi tutmadam biz üç kişi orayı sel götürecek :)) yazarken bile kötü oldum
Eve geldik saat ikiye kadar eşim ve kayinvalidem baktı şimdi sıra bende 37.2 ye kadar çıktı bende uyuyacagim ,ne olur ne olmaz diye doktorun dediği gibi yarım ölçek verdim.pek çok kişiyecevap yazacaktim ama ben nöbete gitmeliyim (
Bu arada hemdiremiz üç gün banyo yok dedi.umarım sizinkilerde uyarmistir ve arkadaşlarasiya goturmeden önceki gün banyosunu yaptırın
Kendinize iyi bakın

Tünaydın hatunlar,on iki saattir bebişi sallıyorum artık kasıldı elim ayağım

Canım benim Allah sabır versin ne diyeyim. İşin çok zor. Yanında sana yardımcı olabilecek kimse yok mu kuzum yaa. Ailen falan uzakta mı? En azından eşinle dönüşümlü sallayın. İnsanın psikolojisi bozuluyor vallahi. Hüzom daha önce yazmıştım. Ben gaz probleminiçörek otu ile 1 hafta içinde çözdüm. Denedin mi? Belki faydası olur. Ama öyle az yemiycen. Günde en az 3 çay kaşığı.

Canım üzgünüm ama 2 aydan önce uyku pek düzene girmiyor galiba.... Bizimki son 1 haftadır falan gece aralıksız 4-5 saat uyumaya başladı da, ben de azıcık insanlığıma dönmeye başladım.. Ama ilk 1,5 ay hakikaten çok zor yav :)))

Geçmiş olsun... Biz de aşılarımızı atlattık. Çok şükür ateş falan olmadı....

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama, rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz ??? Yaptıran var mı, ya da yaptıracak olan ??
Biz çok kararsız kaldık. Kimisi hiç önermiyor, Türkiye de rota virüs salgını pek rastlanan bir durum değil, gereksiz diyor. Aşı 150 tl imiş ve 2 kez yapılıyormuş.
Drumuz 3. ay kontrolünde rota aşısı yapılacak dedi ama biz hala karar veremedik. Siz ne düşünüyorsunuz ???

Kızlar kendini hala iyi hissetmeyen var mı ? 40 çıkmadan önce çok fenaydım, acaip depresif ve huzursuzdum. Son 10 gündür yeniden başladı sanki. Gece çok terliyorum ve özellikle geceleri çok huzursuz ve mutsuzum (( Olmayacak şeylere kafayı takıyorum. Saatlerce yatakta dönüp duruyorum..Neden geçmiyor bu depresyon mu ???

dr onermedıgı ıcın yaptırmayacagım.
Bebegıme ıse basladıgımda annem bakacak krese falanda gıtmeyecek.
Gerek yok dedı doktorumuz.

Dr.nuz kanguru için hangi markayı önerdi acaba? Ben de almayı düşünüyorum da. Bebeğim 28 günlük. Ne zamandan itibaren kullanılabiliyor?

Merhaba cok geçniş olsun .
Doktorunuz hangi kanguru yu önerdi ve ne kadarlıkken kullanılabiliyormus ?
benim kızım 2 aylık merak ettim..

haksevercim geçmiş olsun canım.umarım bebişin ateş olmamıştır.bizim ateş de huzursuzlukta olmadı çok şükür atlattık.bozuk tartının sağlık ocağında işi ne.tartı doğru tartmıyorsa tartmanın anlamı ne:44:anlamadım yeter ki sağlığı ii olsun boşver takma kafana.:119:

bizim de uyku düzenimiz baya ii bu aralar çok şükür.geceleri kesintisiz beş hatta bazen altı saat uyuyo maşallah.uyandığı zaman onunla pek muhattap olmuyomuş gibi yapıyorum.gülmüyorum felan.gülünce o da bana gülüyo uykusu kaçıyo bu sefer.bi de yanımda yattığı zaman güzel ve uzun uyuyo.ayrı yatarken iki saate bir bazen saat başı uyanırdı.
bu aralar agular gülücükler havada uçuşuyobenim tatlı kızım nerdeymiişşş deyince öyle bi cilveleniyo kibeni görünce çok seviniyo sürekli gözleri beni takip ediyo:111:çok güzel bi duygu annelik tüm sıkıntılara fazlasıyla değer..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

çok geçmiş olsun canım.kanguru bizde düşünüyoruz.doktorun bu konu da ne dedi paylaşırsan sevinirim.

Markası cybex kızlar. Bulamazsan chicconunkini al dedi.benim bebis iki ay 6 günlük kullanabilirniyim dedim kullanabilirsin dedi
Kızlar bu arada doktorum süt için iki ile dört arası mutlaka emzir dedi.
Benim bebis de besbucuk kilo 58 cm çıktı.

demmekki bebislerin uykusu uzamaya basladi masallahhh

benim oglumda nerdeyse bi haftadir aksamlari 5 saat ne uyuyo sonra bi uyanip tekrar uyuyunca 3 veye 2 saat uyuyoama öglenleri en fazla 2 bucuk saat ne uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…