2014 Şubat Anneleri

kislar ben almanyadayim burda rota asisini kesin yapiyo doktorlar bize sormadan haftaya yapacaklar ogluma

Son düzenleme:

canim cigniyomusun cörekotunu yoksa öylecemi yutuyosun:44:cigneyerek cok aci oluyoda 3 defa alamiyorum

Son düzenleme:
Canim az once gittim genel cerrahiler yokmus cevre hsstanelerde haftaici olabilirmis ancak kadin doguma gittim o da genel cerraji baksin dedi agri kesici verdi

Gecmis olsun canim.sicak suda tutabilirsin.mastit te uzman oldum:)
Bugun yine kizariklik ve agri basladi iyice toplansin bosalticam iltihabi.
Genel cerrahi yide ihmal etme antibiyotik verirler.ve en onemlisi pompan varsa sag surekli iltihabi bosaltirsin.sagmak onemli.benimki baska diye sagamiyorum.ve o sutu bebesi verme dokucen mecbur.
Sagmayi unutmaaa.sicak suya girip cikinca sag...

canım tam mastit olduğunu bilsem yapıcam ama dr iltihap yok varsa da çok az bence dedi zaten çoğunlukla saçmaladı da neyse sadece ağrı var boşaltıyorum göğsümü ağrı geçmiyo çok az bi şişkinlik var gibi ama bilmiyorum bi de inanılmaz halsizim o ağrı başlayalıdan beri yavrumu kucağıma alamıyorum o derece ama o d kucakta gezmek istiyor dönüşümlü gezdiriyoruz artık

Bende bayadir yazamiyordum sali kontrol var iki ay olduk asi icin endiseliyim bakalim kilomuz nasil biz biraz ufak dogduk da saglikli olsunda kizim buyuyecek insallah bu arada kizlar kanguru kullaniyormusunuz iki aylik olduk

bizim kız ankara miskette susuyo. anlamadım ki:44:hamileyken hiç dinlemedim.bizim zilli de var bi oynaklık

Cok guldum buna ya:) miskette susmasi degisik ankarali mi acaba

Canim ben yaptiracagim ne olur ne olmaz, her yere goturuyoruz. Her yer coluk cocuk malum:) es dost akraba bi de herkes opmeye musait yinede onlem olur , tabi ben sansliyim kurumum bi kismini karsiliyor daha uyguna gelecek

saol canım bizde atlattık cok şükür kortuklarım başımıza gelmedi hatta arada vurduralım diyorum bu iğneden 24 saat pamuk gbydi bugün sabah eski halimize döndük ama dün hep uyudu veletim maşallah ama ben rahat edip uyuyamadım 2 gündür agrı kesici içiyorum başıma agrılar saplanıyo bilmiyorum huzursuzdum sanırım korktum bişey olcak diye :44:

bugün güne gittik kızımla gezmemizden de kalmıyoruz yani

Bende bayadir yazamiyordum sali kontrol var iki ay olduk asi icin endiseliyim bakalim kilomuz nasil biz biraz ufak dogduk da saglikli olsunda kizim buyuyecek insallah bu arada kizlar kanguru kullaniyormusunuz iki aylik olduk

hiç korkma canım maşallah bişey olmadı cogu kişininde olmadı hatta hazır ol 24 saat uyku sersemi olucak emzirip atıcaksın yataga horul horul uyucak keyfini sür rahatça uyu

kanguru geçen evde denedim ablam vermişti marka bişi degil bacak arası cok açıkmış olmadı kuzumun bacakalrı ayrıldı sanki görümcemden aldım şimdi onun bacaka rası daha az onu denicem bakalım markete bakkala yakın yerlere giderken iyi olur insan ekmek alamıyo bazen yazın daha kullanışlı tabi

Ben ilk iki sene once oldum mastit.doktor 3 antibiyotik verdi.birde disardab surulen bir karisim.iyi geldi gecti.hamileligimde tekrar basladi.kadin dogumcum antibiyotik verdi.ama maalesef ise yaramadi. Benim gogus ucum tamamiyle icerde asla cikmiyor bu yuzden de sut kanallarim dar.disari cikmiyor sut.cikmadigi icinde iltihab a donusuyor.koltuk alti lenflerime kadar sisiyor.hatta sol taraf oldugu icin boynumun o tarafida sisiyor. Suan meme min kenarinda kesik var.hamileyken actilar.arada kapaniyor gidip actiriyordum.doktor ogretti ben aciyorum artik:) antibiyotik kar etmiyor bana.bu gun yine toplanmaya basladi. Baktim epey acim oluyor hemen actim.
Senin kide mastit ama sagarak antibiyotikle hemen iyilesir.ayrica kadin dogumcuda antibiyotik verebilirdi.bu hastalikta ikisi bir calisiyorlar.cok basima geldigi icin biliyorum.halsizligide o yapiyor maalesef sagmaya devam et arkadasim.ne kadar sagarsan o kadar ilerlemez..dua larim seninle...

Canim cok gecmis olsun zaten o tarafi emmek istemiyor artik ben agliyorum emzirirken bebisip parmagimi tutuyor ve bitene kadar surekli bana bakiyor ki normalde emerken uyur o oyle yapinca ben daha cok agliyorum kendi dr um yoktu daha once hic gitmedigimiz bi hastaneye gittik ve memnun kalmadim zaten insallah seninde iyilesir tez zamanda Rabbim sifa versin

geçmiş olsun canım bende baya takmıştım kafaya bu aşı işini çok şükür atlattık.bizde yarın güne gitcez inşallah bakalım napcak orda:81::122:

Yedim cano yaa fayda etmedi.denemediğm yol kalmadı,nazlıedamın dediği ilacı bulmaya çalışıyorum şimdi.bebişe dönüşümlü bakıyoruz kuzum.24 saat sallanıyor nerdeyse
yaptıracağım kuzum ben

çok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi bende

Geçmiş olsun tatlım.nasılsın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…