Kuzum.insallah o surubu bulursun inaniyorum fayda olucak.bulamazsan hemen yaz bana pazartesi kargoya veririm.
Sağol tatlım inş buluurum.senin face varmı
Yokkk maalesefgoncam izin vermiyorr. Arkadasim inan sabah 8.30 da alir 9 da veririm kargoya.bana hic zor olmaz.evde kalabalik kizi rahat birakir cikarim.yeterki soyle.
Canım yaaa çok duygulandrdın beni cidden.çok tşk ederim.yarında bulamassam haber veririm sana
Sen ndn ayaktasın.hadi benm kemal gazlı
allahım cocu uyuttum ilk defa gece kahır etmedi emzirdim uyuttum 9da anam tv izliyorum vicdan azabı cekerek diyom uyu özge uyu cocuk uyurkensonra yattım uyudum eşimde ankaradan geliyodu saat 1de geldi nası tatlı uyuyodum ama uyku bize haram yahuu bide koca gönlü yapıyoruz ahh ahh kadın olmak ne zor
Kızlar bugün asimizi vurduk.( doktora rota aşısını sordum onermiyorum dedi.bu sonuçta virüs aşısı bu tarz aşılar bir önceki yılın en ağır bölümünün alınmasıyla olur.ama virüslerin sürekli kendini yenileme durumu vardır.bu yüzden vurmaya gerek yok bence ama istersen getir yapalım dedi. Açıkçası ben doktorumuza. Güveniyorum çünkü onunda yeni bebeği oldu.düşünsenize kanguru alucam dedim bana marka bile önerdi.bu iyidir annesi,kalça cikikligi gibi durumlarda da kullanılır dedi :))
Gelelim aşı öyküsüne tam komediydi :)) bir o kadar da acı( acı çünkü bebegimin canı yandı ağladı ( Allahtan hemsiremizin eli hafif ve iyi biri. Aşı öncesi kayinvalidem canını acitmayin ne olur diye kaç kere dedi.aşı oldu oglusum ağladı ben hem telaş yapıyorum üstünü giydireyim hasta olmasın diye hemde duygusala baglamisim. Baktım kv bebeğe sarılmış nasıl ağlıyor bebek sustu o daha devam :)) kiyamam ya :)) bende kızdım anne o senden daha erkek çıktı , sus, napiyorsun dedim. Bende kendimi tutmadam biz üç kişi orayı sel götürecek :)) yazarken bile kötü oldum
Eve geldik saat ikiye kadar eşim ve kayinvalidem baktı şimdi sıra bende 37.2 ye kadar çıktı bende uyuyacagim ,ne olur ne olmaz diye doktorun dediği gibi yarım ölçek verdim.pek çok kişiyecevap yazacaktim ama ben nöbete gitmeliyim(
Bu arada hemdiremiz üç gün banyo yok dedi.umarım sizinkilerde uyarmistir ve arkadaşlarasiya goturmeden önceki gün banyosunu yaptırın
Kendinize iyi bakın
Hehehe aynen kuzumEmzirmek yarım saat gaz çıkarmak iki saat
Günaydınn kızlar
Emzirmek yarım saat gaz çıkarmak iki saat
Selammmmm güzel anneleeer..
Bu saatte buraa birilerinin online olması beni cok mutlu etiiii
Huzunbaz'cim cooook öpüyorum seniii :*
Benim yaramaz kerem taha'm ya kucakta pıspıslayarak yada yine kucakta evde gezinerek uyuyo :)
Zor uyuttum bi saat evvel.
Gaz problemimiz yok gibi.
rezeneler sağolsun :)
Babamız yanımızdan kaçtı gitti .. Uymaya çalışıyoruz ayakta salla salla bakalım ne zaman uyuyacak ...
Ah ah ne çok severdim sabah uykusunu ... Tatili iple çekerdim.. Uzun yıllar sonra ilk defa evdeyim ama uyuyamıyorum.. Nerdeyse kızıma bakan olsa okula gitcem..
Çok seviyorum miniğimi değer herşeyde bir de yardım edenim olsa hiç fena olmazdı yanii...
Huzom.aguline surup duymun mu canim?gunde 4 defa veriliyor.gecen artik acillik olmustuk bizde doktor yazdi.hemen verdik.cok sukur rahat cikariyor artik.sadece ben cok gaz yapan yedigim zaman zorlaniyor.ama yinede cikariyor.aklinda bulunsun canim..
Bu şurubu internette bulamıyorum ismi doğrumu acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?