2014 Şubat Anneleri

Yokkk maalesef goncam izin vermiyorr. Arkadasim inan sabah 8.30 da alir 9 da veririm kargoya.bana hic zor olmaz.evde kalabalik kizi rahat birakir cikarim.yeterki soyle.

Canım yaaa çok duygulandrdın beni cidden.çok tşk ederim.yarında bulamassam haber veririm sana
Sen ndn ayaktasın.hadi benm kemal gazlı

allahım cocu uyuttum ilk defa gece kahır etmedi emzirdim uyuttum 9da anam tv izliyorum vicdan azabı cekerek diyom uyu özge uyu cocuk uyurkensonra yattım uyudum eşimde ankaradan geliyodu saat 1de geldi nası tatlı uyuyodum ama uyku bize haram yahuu bide koca gönlü yapıyoruz ahh ahh kadın olmak ne zor

Canım yaaa çok duygulandrdın beni cidden.çok tşk ederim.yarında bulamassam haber veririm sana
Sen ndn ayaktasın.hadi benm kemal gazlı

Misafirler varr oturuyorlar:) biz o suruba basladigimizdan beri sadece 1 kere sanci cektik.oda sogan yemistim surubunu verdim hemen 10 dakika sonra dizime koydum pirt pirt mina uyudu saat gece 11 den sabah 4 e kadar masallah.daha da sanci cekmedik cok sukur.bugun is yapmakran 2 kere verdim ama yinede uyudu kuzum masallah.bide bunu yazan devlet hastanesinde 70 yasinda dede dokror.bir daha denk geleyim elini opcem:)

Dikkat et dikkatttttt.ben gecen ay cok guzel adet oldum bidaha olmadim
Ustelikte daha oncede dogum yaptim hic duzenim bozulmadan devam ettim.
Hergun dua ediyorum duzensizliktendir diye.yoksa coktan olmam lazimdi...

Selammmmm güzel anneleeer..
Bu saatte buraa birilerinin online olması beni cok mutlu etiiii
Huzunbaz'cim cooook öpüyorum seniii :*
Benim yaramaz kerem taha'm ya kucakta pıspıslayarak yada yine kucakta evde gezinerek uyuyo :)
Zor uyuttum bi saat evvel.
Gaz problemimiz yok gibi.
rezeneler sağolsun :)

çok gecmis olsun..
her aşıda duygulanırdım kızımda ben de..
şimdi oğlumda da öyleyim
açıkçası rota virüs aşısını vurdurmayı ben de istemiyorum.
vurdurmicam da. Kızıma da su çicegi vurdurmadım mesela. Tanıdığım bi hemşire arkadaşım; gerek yok, ben de vurdurmadım kızıma demişti..

Emzirmek yarım saat gaz çıkarmak iki saat

Günaydın bebişimmmmm

Babamız yanımızdan kaçtı gitti .. Uymaya çalışıyoruz ayakta salla salla bakalım ne zaman uyuyacak ...
Ah ah ne çok severdim sabah uykusunu ... Tatili iple çekerdim.. Uzun yıllar sonra ilk defa evdeyim ama uyuyamıyorum.. Nerdeyse kızıma bakan olsa okula gitcem..
Çok seviyorum miniğimi değer herşeyde bir de yardım edenim olsa hiç fena olmazdı yanii...

Günaydınnnnnn tatlım

Hemencecik alıştı mı şimdi kucağa.. Sizinkiler de öylemi ben mi beceremedim. Kucakta iyiyiz yatma pozisyonuna geçmek fena o yüzden emmiyor bile bazen. Daha 54 gün oldu ama parmağında oynatmaya başladı bile..

gunaydın uykusuz anneler. Yavrularınıza ne gıbı oyuncaklar aldınız. Benımkı hıc tek basına yatmıyor. Yakucak ya konusacaksın. Wc ye gıdemıyorum

Huzom.aguline surup duymun mu canim?gunde 4 defa veriliyor.gecen artik acillik olmustuk bizde doktor yazdi.hemen verdik.cok sukur rahat cikariyor artik.sadece ben cok gaz yapan yedigim zaman zorlaniyor.ama yinede cikariyor.aklinda bulunsun canim..

Bu şurubu internette bulamıyorum ismi doğrumu acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…