gunaydın uykusuz anneler. Yavrularınıza ne gıbı oyuncaklar aldınız. Benımkı hıc tek basına yatmıyor. Yakucak ya konusacaksın. Wc ye gıdemıyorum
Kızlar eltim kızına yaptırdı rota aşısı kızı kustu isal oldu hastanede serum felan takılmıştı ben yaptırmayacağım . Bir sürü para vericem tutma ihtimali az olan bi aşıya ..
Kızlar emzik kullanan var mı
Bizimkide almıyordu bugun aldı ama iyi mi ettik kötü mu ettik bilemedim bazısı öneriyor bazısı önermiyor
canim cigniyomusun cörekotunu yoksa öylecemi yutuyosun:44:cigneyerek cok aci oluyoda 3 defa alamiyorum
Kizlar cok acil bi sorum var mastit icin hangi bransa muayene olmaliyim
Ben ilk iki sene once oldum mastit.doktor 3 antibiyotik verdi.birde disardab surulen bir karisim.iyi geldi gecti.hamileligimde tekrar basladi.kadin dogumcum antibiyotik verdi.ama maalesef ise yaramadi. Benim gogus ucum tamamiyle icerde asla cikmiyor bu yuzden de sut kanallarim dar.disari cikmiyor sut.cikmadigi icinde iltihab a donusuyor.koltuk alti lenflerime kadar sisiyor.hatta sol taraf oldugu icin boynumun o tarafida sisiyor. Suan meme min kenarinda kesik var.hamileyken actilar.arada kapaniyor gidip actiriyordum.doktor ogretti ben aciyorum artik:) antibiyotik kar etmiyor bana.bu gun yine toplanmaya basladi. Baktim epey acim oluyor hemen actim.
Senin kide mastit ama sagarak antibiyotikle hemen iyilesir.ayrica kadin dogumcuda antibiyotik verebilirdi.bu hastalikta ikisi bir calisiyorlar.cok basima geldigi icin biliyorum.halsizligide o yapiyor maalesefsagmaya devam et arkadasim.ne kadar sagarsan o kadar ilerlemez..dua larim seninle...
Ben de gaz için nurse harveys kullanıyorum ve memnunum.sab simplex bizde bi işe yaramadı. Bebekleriniz sürekli mi gaz halinde belli saatlerde mi!?
Ayrıca sosyoloji allah razı olsun koccccaman öpüyorum. Galiba çörek otu işe yarıyor bizde
Kizlar arkadas onermis ya cay kasigunla suya kimyon yaptim cocuk 3saat ciglukla agladi odum koptuzor sakinlesti ayamda salliyirum simdi ama sabahlicaz herelde (((((( k
Kizlar arkadas onermis ya cay kasigunla suya kimyon yaptim cocuk 3saat ciglukla agladi odum koptuzor sakinlesti ayamda salliyirum simdi ama sabahlicaz herelde (((((( k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?