annecikler yarin 40imiz cikiyo da 40 banyosunu nasil yaptirdiniz suyun icine neler attiniz ? bir suru fikir var 40 veya 41 tane tas,yuzuk ve supurge copu konuyo diyo kayinvalidm biraz fikir verirseniz cook iyi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar arkadas onermis ya cay kasigunla suya kimyon yaptim cocuk 3saat ciglukla agladi odum koptuzor sakinlesti ayamda salliyirum simdi ama sabahlicaz herelde (((((( k
Kizlar arkadas onermis ya cay kasigunla suya kimyon yaptim cocuk 3saat ciglukla agladi odum koptuzor sakinlesti ayamda salliyirum simdi ama sabahlicaz herelde (((((( k
ağzıma 1 çay kaşığı atıp su ile yutuyorum canım :))
geçmiş olsun, nasıl oldun ?
anacım zaten senin başına gelenlere sürekli şaşırıyorum. Ama dirayetine de hayranım vallahi.. alkışlıyorum seni...
Biz de kızımla öpüyoruz seni :)) İşe yaramasına çok sevindim canım.. 1 hafta sonra daha bariz faydası olacak. 15 gündür hiç gaz çıkarmadık biz. Kızım zort port kendisi çıkarıyo.. Ha bu arada sende de böyle bir etki olacak haberin olsun..
canım sen nasıl verdin anlamadım, bir çay kaşığı suya çok az kimyonu serpistirin dedim, böyle hafiften hemen üç beş toz, ben devamlı yapıyorum, sen herhalde ölçüyü kaçırdın ya da bebeğinin başka bir sıkıntısı olabilir. geçmiş olsun üzüldüm benim yüzümden olduysa...
bizim bıdık da emzik emiyo ama uyuya dalacağı zaman başka zaman zor alıyo bazen kuscak gbi yapıyo.elini emiyo tok olsa da.bende elini emmesini istemiyorum çünkü onu zor bırakıyorlar bi de emdikleri parmak küçük kalıyo.bu alışkanliktan onu nası vazgeçirebilirim acaba emziği mi sevmedi kauçuk mu silikon mu hangisi daha ii fikri olan var mı ...:44:
anladim canim saolağzıma 1 çay kaşığı atıp su ile yutuyorum canım :))
geçmiş olsun, nasıl oldun ?
anacım zaten senin başına gelenlere sürekli şaşırıyorum. Ama dirayetine de hayranım vallahi.. alkışlıyorum seni...
Biz de kızımla öpüyoruz seni :)) İşe yaramasına çok sevindim canım.. 1 hafta sonra daha bariz faydası olacak. 15 gündür hiç gaz çıkarmadık biz. Kızım zort port kendisi çıkarıyo.. Ha bu arada sende de böyle bir etki olacak haberin olsun
Evde yaklaşık 10 tane emzik var. Hemen hemen her markanın her modeli :)) Ama sıpam emmiyor.. Sadece uyumadan hemen önce o da zorla ağzına tıkıyorum resmen, nuk damaklı yı alıyor. gözlerinin üstüne de örtü kapatınca 2-3 dk. içinde uyuyor, sonra emziği atıyor..
çok gecmis olsun..
her aşıda duygulanırdım kızımda ben de..
şimdi oğlumda da öyleyim
açıkçası rota virüs aşısını vurdurmayı ben de istemiyorum.
vurdurmicam da. Kızıma da su çicegi vurdurmadım mesela. Tanıdığım bi hemşire arkadaşım; gerek yok, ben de vurdurmadım kızıma demişti..
Dr.nuz kanguru için hangi markayı önerdi acaba? Ben de almayı düşünüyorum da. Bebeğim 28 günlük. Ne zamandan itibaren kullanılabiliyor?
28 günlük daha erken kullanmak için canım. dktoruna srmalısın kalça çıkıklığı muayenesi filan olduk biz çk şükür problem çıkmadı. iki aydan sonra kullanılıyor galiba doktorumuz kullnabilirsin dediğine göre
Allah bağışlasın ben yaptığım şeylerden bahsedeyim belki faydası olur sana da.merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır her gün belirli aralıklarla sizi okuyorum ama artık yazmaya aranıza katılmaya karar verdim. mart annesi olucakken 26 şubatta aldım oğlumu kucağıma. Allah'a çok şükür ki sağlıklı bir oğlum var. Ama emmeyle ilgili sıkıntılaırmız var. Şöyle ki önce 4 gün sütüm gelmedi. arkasından göğüs ucum çok kücük olduğu için slikon uçla emzirmeye başladım. 1. ay kontrolümüzde doktor 600 g aldığını bu yüzden mamaya başlamam gerektiğini söyledi. o an dünya başıma yıkıldı. sütümün az olduğunun farkındaydım ama sık sık emzirerek artacağına da inanıyordum. bize mama takviyesi ile 1 hafta müddet verdi 200g almış olması gerektiğini söyledi. O 1 haftada günde 1-2 kere mama takviyesi yaptım ve o haftanın sonunda bebişin 300g aldığını öğrendim. buna sevinmem gerekirken ben hala sütümün az olmasına takılmış durumdayım. bebişim düzenli emmiyor bazen saat başı istiyor bazende 4-5 saat emmek istemiyor. bende o aralarda sütümü sağıp sonra vermeye çalışıyordum ta ki 2 gün öncesine kadar sabah 30cc sağdığım sol göğüsümden gece 5-10cc anca çıktı. İnanılmaz üzüldüm. slikon uçla emzirdiğim için daha sonraları emzirirken o göğsümden süt geldiğini gördüm ama bugünde denedim pompada süt çıkmıyor. Çok kafama takıyorum kızlar. Yavrumu emziremeyeceğim mama verdiğim için sütüm git gide azaalacak ve bigün hiç olmayacak, yavrumu emziremediğim için aramızdaki bağ zayıf olucak gibi takıntılarım var. İnsanlar nelerle uğraşıyor bense süt yüzünden resmen depresyona girmiş durumdayım. Var mı aranızda mama takviyesiyle sütünü yinede arttırabilen?
Valla kızlar size anlattığım için şimdiden rahatladım. Biraz uzun yazdıysam kusura bakmayın çok dolmuşum sanırım
Bugün kalça ult. çektirdik bi sorun yok bizde de şükür. Size hangi marka modelini önerdi dr.nuz acaba?
merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır her gün belirli aralıklarla sizi okuyorum ama artık yazmaya aranıza katılmaya karar verdim. mart annesi olucakken 26 şubatta aldım oğlumu kucağıma. Allah'a çok şükür ki sağlıklı bir oğlum var. Ama emmeyle ilgili sıkıntılaırmız var. Şöyle ki önce 4 gün sütüm gelmedi. arkasından göğüs ucum çok kücük olduğu için slikon uçla emzirmeye başladım. 1. ay kontrolümüzde doktor 600 g aldığını bu yüzden mamaya başlamam gerektiğini söyledi. o an dünya başıma yıkıldı. sütümün az olduğunun farkındaydım ama sık sık emzirerek artacağına da inanıyordum. bize mama takviyesi ile 1 hafta müddet verdi 200g almış olması gerektiğini söyledi. O 1 haftada günde 1-2 kere mama takviyesi yaptım ve o haftanın sonunda bebişin 300g aldığını öğrendim. buna sevinmem gerekirken ben hala sütümün az olmasına takılmış durumdayım. bebişim düzenli emmiyor bazen saat başı istiyor bazende 4-5 saat emmek istemiyor. bende o aralarda sütümü sağıp sonra vermeye çalışıyordum ta ki 2 gün öncesine kadar sabah 30cc sağdığım sol göğüsen gece 5-10cc anca çıktı. İnanılmaz üzüldüm. slikon uçla emzirdiğim için daha sonraları emzirirken o göğsümden süt geldiğini gördüm ama bugünde denedim pompada süt çıkmıyor. Çok kafama takıyorum kızlar. Yavrumu emziremeyeceğim mama verdiğim için sütüm git gide azaalacak ve bigün hiç olmayacak, yavrumu emziremediğim için aramızdaki bağ zayıf olucak gibi takıntılarım var. İnsanlar nelerle uğraşıyor bense süt yüzünden resmen depresyona girmiş durumdayım. Var mı aranızda mama takviyesiyle sütünü yinede arttırabilen?
Valla kızlar size anlattığım için şimdiden rahatladım. Biraz uzun yazdıysam kusura bakmayın çok dolmuşum sanırım
merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır her gün belirli aralıklarla sizi okuyorum ama artık yazmaya aranıza katılmaya karar verdim. mart annesi olucakken 26 şubatta aldım oğlumu kucağıma. Allah'a çok şükür ki sağlıklı bir oğlum var. Ama emmeyle ilgili sıkıntılaırmız var. Şöyle ki önce 4 gün sütüm gelmedi. arkasından göğüs ucum çok kücük olduğu için slikon uçla emzirmeye başladım. 1. ay kontrolümüzde doktor 600 g aldığını bu yüzden mamaya başlamam gerektiğini söyledi. o an dünya başıma yıkıldı. sütümün az olduğunun farkındaydım ama sık sık emzirerek artacağına da inanıyordum. bize mama takviyesi ile 1 hafta müddet verdi 200g almış olması gerektiğini söyledi. O 1 haftada günde 1-2 kere mama takviyesi yaptım ve o haftanın sonunda bebişin 300g aldığını öğrendim. buna sevinmem gerekirken ben hala sütümün az olmasına takılmış durumdayım. bebişim düzenli emmiyor bazen saat başı istiyor bazende 4-5 saat emmek istemiyor. bende o aralarda sütümü sağıp sonra vermeye çalışıyordum ta ki 2 gün öncesine kadar sabah 30cc sağdığım sol göğüsümden gece 5-10cc anca çıktı. İnanılmaz üzüldüm. slikon uçla emzirdiğim için daha sonraları emzirirken o göğsümden süt geldiğini gördüm ama bugünde denedim pompada süt çıkmıyor. Çok kafama takıyorum kızlar. Yavrumu emziremeyeceğim mama verdiğim için sütüm git gide azaalacak ve bigün hiç olmayacak, yavrumu emziremediğim için aramızdaki bağ zayıf olucak gibi takıntılarım var. İnsanlar nelerle uğraşıyor bense süt yüzünden resmen depresyona girmiş durumdayım. Var mı aranızda mama takviyesiyle sütünü yinede arttırabilen?
Allah bağışlasın canım. benim ilk çocuk ve her iki taraftanda ilk torun:)) ben biraz pimpirikliyim açıkçası ama aşı konusunda doktorumuza güveniyoruz.çünkü her dediği şey mutlaka çıktı. mesela burda iki dahiliye dktoruna ayrı ayrı gittim. bana onun kadar detaylı bilgi vermediler. gaz alma yöntemini bile ondan öğrendim:)) bana beslenme konusunda da detaylı bilgiler vermişti hamileyken....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?