2014 Şubat Anneleri

Yesil sogan buyuk mucize :) ben yemeklere atmaya basladim pismiside etki ediyor. Bi de kimyonlu su yapip icin kizlar hem siz hem bebisler rahatlar.

Yesil sogan buyuk mucize :) ben yemeklere atmaya basladim pismiside etki ediyor. Bi de kimyonlu su yapip icin kizlar hem siz hem bebisler rahatlar.

Yemeklere atmıyordum, sağol canım atarım artık ben de :)

Kızlar nokia lumia telefona kadınlar kulübü mobil uygulamasını indirebilir miyim? Windows işletimci diyor android değil. Bilen anlayan var mı?

evet canım haklısın ben inanılmaz takıldım ve stres yaptığım içinde gelmiyor emini. lactamil,rezene, dereotu ve suyu bende denedim ama inanılmaz bir fark göremedim. Maşallah sanada canım 75cc güzel bir rakam inşallah bende birgün o rakamı görebilirim :)

çok saol canım. Bebeğim çok uyuyor, uyurkende emmiyor diye rezene ve humanaya bir süre ara vermiştim telrar başlayayım olmadı. Sarımsaklı yumurta ise çok güzel bir fikir onuda bir deneyeyim içimde kalmasın :) Tomrisin emzirme notlarına gelincede hatim indirdim resmen sanırım oda beni kötü etkiledi 3 saati bulsa hemen emzirmem lazım göğüslerim boşalmadıkça yeni süt üretilmeyecek diyede strese giriyorum. Dediklerini bir deneyeyim canım inşallah faydasını görürüm şimdiden teşekkürler...

keçiboynuzunu bende içiyorum canım ama soğuk press değil ondan etki etmeyebilir. Dereotunu ve kuru inciiri kullandım ama beyaz dutuda deneyeyim saolasın...

Bugun sadece 3 damla sutum geldi.
Denemedigim yontem kalmadi.
Yumurtayla pekmezi bile pisirdim.
Yemesi feciydi kuzum icin dedim.
Oda kar etmedi.riski veren allah tir.bebim yavrumunda riski bu kadarmis.bu saatten sonra artmasini degil gelmesini bile beklemek mucize olur.cani sagolsun yavrumun...

cok uzuldum cnm dua ediyorum senin icin insallah gelir sutun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim bebişi yıkarken cok ağlıyor ya içim gidiyo valla

yumurtayı haşlıyomusunuz tavada mı yapıyosunuz bende yapayım ya sütümüz bol besleyici olsun inşallah benim sütüm çok yok sagarken 30 cc zor cıkıyodu geçceleri 2 memeden cıkmıyodu bazen hiçde dolu dolu olmuyo memelerim yorgunluktan sallamaktan helak oluyorum sinirlerim yıpranıyo her gece toplamda uyudugum bölük bölük 2-3 saat uyku yetmiyo sürekli yorgunum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum deliricem artık yoksa

Nasip boykeymis demek canim o kadar da cabaladin yazilarindan hatirliyorum .gogsundeki iltigaptan kaynakli olabilir belki.bu arada ben hala dr a gidemedim sislik gecti agri cok az ama emzirmek zor sanki elimin altinda bilye gibi bisey yuvarlaniyor dokununca agriyan yere bi de ucunda beyaz bisey var korkmaya basladim

tuvalet sorunu çeken yokmu kızlar memelerim kızımın gaz sancıları kusması yetmiyomuş gb bide tuvalet sıkıntımız var 10 gün oluyo yapmıyo cay kaşıgıyla zeytin yag veriyorum eskiden onla yapardı şidi onunlada yapamadı 10gün sabunu zeytişnyaglayıp tıktık öyle yaptı perşembe akşamı gene hala yapmadı gene 5 gün oldu geceleri özlelikle çıldırıyo gazındanmı tuvaletindenmi bilmiyorum dalana kadar cok kötü sallamaktan bacakalrım koptu artık ekmiklerim sızlıyo doktor emen cocuklarda normal diyo kusuyo diyorum fazlasını cıkarıyo diyo o akdar sütüm yok diyorum deliricem ya doktora göre herşey çok normal

dogum kilosu 2940 boyu 49cm
2 aylık 4900 boyu 57 cmolmuş tartı bozukmuş ama 4000gr az tartıyomuş hadi diyelim 5 kilo olmuş sizce normalmi klüçük mü kızım komşunun cocu 6 aylık 9bucuk kilo yanında yavrusu gb kaldı kızım hoş o cocuk zaten 4750 dogdu biz 2 aylık daha onun dogum kilosuna anca geldik emziriyorum kusuyo hep kusuyo nasıl normal olur ya rabbim korusun yavrularımızı doktorlara güvenmiyorum bişey çıkarsa sonra o hastaneyi başalrına yıkıcam

Kilo hariç kaka problemimiz aynı bizde fitille yaptırıyoruz. Dr vermişti 4 gun yapmazsa 5. Gun verin dedi yapmıyor fitilsiz. Aynen dr normal dedi ama gazdan ölüyoruz sabah 6 da yatıyorum iki saat sonra büyüğüm kalkıyor. Gunluk iki saat uyku. Tek çocuğu olan şanslı.
Benim büyüğü 18 aylık küçük 14 şubatta doğdu halimi varın siz düşünün😞😞

Buyuklerin sut yapar ye ic dedigi herseyi yaptim.internette sayfalarca ya yazi okudum.hepsini denedim.uyku dinlenmek dediler kizlarim uyudukca isleri bosverdim uyudum.hala ilk gunki gibi asik oldugum adamla evliyim evlatlarimiz var sagligimiz yerinde bundan daha iyi moral mi olur. Biseyde ise yaramaz mi.gecelerce dua ettim.olmayinca olmuyor iste
İltihap sol mememde sag hala saglam.
Sarkik sarkik bana bakiyor:)
Senin o bilye gibi olanda iltihap kutlesi maalesef.doktora gitmeyi ihmal ediyorsun olmaz.bugun bitti yarin git bari.biliyorum emzirmek eziyet ama mastit it en iyi ilaci memeyi bosaltmak.
Bosalmaliki iltihap toplayamasin.sut kanallarin tikanmasin.az daha sabir insallah en kisa surede gecicek.

tamam canım geçmiş olsun tekrar şimdi iyisinizdir umarım... öyle tabi her çocuk bir olmuyor, ben de bundan sonra her denediğimi tavsiye etmeyeceğim sonra olumsuz sonuçlar duyunca kendimi kötü hissediyorum... kendine ve bebişine iyi bak canım...

Herseyin hayirlisi canim, sen mutlu ve rahat ol en cok ona ihtiyaci var bebeginin.
Cok mu kusuyo canim ya baska bi doktorada gotursen kontrol amacli?sanmiyorum bisey cikacagini ama icin rahat eder en azindan.

Ayni gun dogmus bebeklerimiz 14 subat

Günaydınn kızlar
Nazlıedam çok üzüldüm okuyunca .canı sağolsun bebeğinin

ay cnaım allah sabır versin kuvvet versin çok zor düşünemiyorum bilebana doktor 10 güne kadar normal dedi cocuk kıvrana kıvrana uyuyo tam dalıyo sancı geliyo sanki o hiç dalmamış hop kalkıyo uykusuzluk onada banada vuruyo sonra

yok canımbak cidden üzülme ben yazdım denemesinler diye yada belki ben fazla attım yada zaten aglıca vardı bilmiyorum üzülme sakın

Cok mu kusuyo canim ya baska bi doktorada gotursen kontrol amacli?sanmiyorum bisey cikacagini ama icin rahat eder en azindan.
:

doktorda normal diyo kime söylesem normal diyo herkezin doktoru kilo aldıkça normaldiyomuş saglık ocandada öyle dediler sinir oluyorum etraftada benimde cocum aynı böle kusuyodu diyolar nabcam bilmiyorum... internettende okuyorum idrar yolu enfeksiyonundan,burun tıkanıklıgından,reflüden,barsak enfeksiyonlarından ,yemek borusu kapak problemlerinden vs... bunalrdan olabilir yada tamamen fazlasını cıkarıyo olabilir diyolar sorun bende o kadar fazla süt yok fazlasını cıkaerttıgına inanamıyorum cevremdekilerde doymasa ortalıgı kaldırır diyolar

canım benim üzülme bizim hala kızı 20 gün bile süt veremedi ama maşallah şimdi 1 yaşında kızı bi kere hastaneye gitmedi maşallah eh kardeşi sütüyle besliyo cocuk fakültelerde yatıyo çıkamıyo hep hasta mevlam saglık sıhat versin ver mamayı uyuyun artık ohh ,iyi yanından bak azcık emmelerin sende dinlenirsin üzülme canım ne çektin allah sana cok büyük sevaplar verdi hiç üzülme

Meraba canim oncelikle heoinizin bebeisleeinizi opuyorum gozunuz aydin diyorum gecen sene bu zamanlar bende gaz sikintisi yasiyodum ama ne gaz sabah 5de baslardi 2 saat ikina ikina kipkirmizi olurdu artik cildi dok.ustu kaynar su dokulmus gibiydi Alllah korusun benim arkadasin tavsiyesiyle neo baby gaz ilacini aldim onu alana kadarda neler kullanmadim care olmadi ama bu ilac bir anda dunyamiz oldu 3 ayda cikaramadigi gazi 3 dk da cikardi patir patir kimede tavsiye ettiyem mennun kaldilar gezinirken gordum belki faydam olur dedim ins sifa olur dedim Allahim cumlemizin bebeklerini korusun hayirli evlat etsin AMINbende 2013 subat annesiyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…