2014 Şubat Anneleri

Neo baby aldım hiçbir işe yaramadı sankı çocuk daha çıldırdı
Okadar çok özeniyorumki 2-3 saat aralıksız uyuyan bebeklere dr lar artık gazıda normal karşılıyolar. Bir sorun olarak görmüyorlar.
Bide bişey sorucam kızlar size ben hep özel dr a götürüyorum çok şükür gaz hariç bir sorun yok sadece meraktan bir kerede devlet hastanesine götürsem sadece kontrol amaçlı dr lar bizi kovmaz dimi sonuçta bir hastalığımız yok sadece gelişimi konusunda devlet dr larınında fikrini almak

Son düzenleme:
Günaydınn kızlar
Nazlıedam çok üzüldüm okuyunca .canı sağolsun bebeğinin

Olsun kuzum ne yapayim cani sagolsun.kilo alimi cok iyiydi doktor hep anne sutunden derdi.5 kiloya az kalmisti.bundan sonrasi mama.
Degisik degisik mamalaaa alcam kizima:)
Dun gece kotudum ama huzunbaz im bir turlu bittigini kabul edemedim.bu sabah daha iyiyim sonucta mama da zehir degil ya...

Bugunumuze sukur canim. O kadar erken dogdu sukurki sagligi yerinde.
Sen su kizin dokrorunu degistirsene.
Benim buyuk kizda 5 gun yapmamisti bir kere doktor a goturmustum dr baba yi seven bebek bu dusunuyor bezimi kirletmeyeyim babam masrafa girmesin diye 5 gune kadar normal kabul ediyoruz demisti.yaninda da cocuk diyetisyeni vardi.oda bize mama veriyorsaniz aptamil comformil alin onu verin demisti.aldik cok sukur bir daha kaka problemi yasamamistik.
Bagirsak sorunu olanlara ozel mama o aklinda bulunsun canim...

Canim dun sen oyle deyince bugun hemen gittim baslangic asamasinda ama ciddi onlem almaliyiz dedi yoksa deyip senin basindan gecenleri anlatti igne ve gap verdi haftaya tedavinib ikinci asamasina gecicez cok ama cok dikkat etmeliymisim cunku o tarafim iltihaplanmaya yakinmis gecen yilda benzer bisey vardi hamile bile degildim Rabbim bebislerimize sana bana ve sifa bekleyen herkese sifa versin

Canim ilk defa sende yaramadigini duydum kac kisi kullandik mennun kaldik bende bi umutla yarasin diye dedim demekki her bebekde farkli ins azalir ben 6 ay cektim ins seninki o kadar surmez hayirli gunler

Canim ilk defa sende yaramadigini duydum kac kisi kullandik mennun kaldik bende bi umutla yarasin diye dedim demekki her bebekde farkli ins azalir ben 6 ay cektim ins seninki o kadar surmez hayirli gunler
Bende senin sayende kullanmaya başlamıştım diğer hiçbir gaz ilacı fayda etmemeişti bizim bücüre ama bu ilaç biraz olsun fayda etmişti biz 4-5 şişe kullandık en az 4. ayına kadar.Duygudada işe yaramıştı biz kaç şişe bitirdik

Son düzenleme:
Neo baby gripe watermi tatlım.bendede işe yaramadı,gerçi bende hiçbiri işe yaramadı

Özgeme katılıyorum
Benim oğlumunda. Üç çocuk doktoru birde yeni doğan uzmanı takip ediyor hegege

Bizim üç ay olacak perş günü.inş azalır

Kaçıncı ayda gazınız bitti

Benim kızım çok gazlıydı ağlamaya başladımı asla susmazdı nefesi kesilip morarana kadar ağlardı çok korkardım hep böyle sürücek diye ama 4. aya kadar sürdü 4. aydan sonra birden kesildi.

Ben 4. aya kadar hep battaniyede salladım başka türlü uyumazdı

Şimdi çok şükür yaşını geçti

Kızartıyorum tereyağıyla. İnşallah sende de işe yarar.

Bizim infantit koliğimiz var teyzesis
Ne için yiyoz bunu yevrım

Bizim infantit koliğimiz var teyzesis

Ne için yiyoz bunu yevrım

Benim kızımdada kolik vardı dr lar öyle dedi ama geçiyor 4. aydan sonra ben kendi kızım gibi olan bir bebek daha görmedim bu zamana dek abartısız mosmor olurdu ağlarken ve nefesi kesilirdi hiç sesi çıkmazdı yazın yellerdik tıkanmasın diye uyanık olduğu her dk ağlardı bende çok korkar ağlardım onunla beraber çok zor günlerdi ama geçti çok şükür

kızlar gazı olan bebekler için BİOGAİA GAZ DAMLASI nı öneririm..1 hafta sonra etkisini gösteriyor..37,5 tl ben 1 şişeyi bitirdim 2.şişe elimde kaldı..yani o kadar etkili..

bu arada sütü azalan anneler için tek tavsiyem 1 bardak haşlanmış mısırın üstüne 1 avuç içi kadar yer fıstığı yiyip üstüne 2 bardak su içmeleri...inanın göğsümden süt resmen fışkırdı..lütfen deneyin bir..gidin bimden yurdum konserve mısır alın kaşık kaşık yiyin üstünede bir avuç yer fıstığı yiyin..sizde şaşıracaksınız

2. şişe mamayı daha yeni aldım dogdundan beri yeni bitirdik birinciyi 2.yide daha az kullanıyorum memelerim iyi çok şükür bazen sızı gb oluyo cok korkuyorum sürekli dua ediyorum rabbim şifa versin memelerim iyi olsun emziriyorum sürekli yani mamadan değil bence geceden gece 60cc den gaz olmaz gayette cıkarıyo gazını emincede cıkarıyo osuruyoda afedersin zaten hep altına yaptı kakasını sanıyorum o akdar kokuyo bi açıyorum foss yok bişi bida mama alırsak öyle alcamda bu ne zman biter bilmem. bizimki babasına aşkından ölüyo herelde 10 günde oda illa bi mdaleyle yapıyo kaç gündür yag veriyorum bak yapmıyo ya bugün 6 gün oldu gene sabah okudum ateş ölcerler varya onu yaga bandırım totosuna acık sokuyolarmş doktor demiş cocuklar kabız degil ıkınmayı bilmedigi için yapamıyolar kabız olsa sert yaapr demiş cidden 10 gn sonra bile kıvamlı kakası ıkınamıyo dmekki yani bizimkide ıkınımıyosa bilmiyom cocuk sekiz oluyo kucamda yatakta eşine eşineay ne bilim ya götürcem doktora herkez normal diyo boşuna 50-60 vericem

sabah öyle yaptım teregaglı sarımsaklı 2 yumurta kırdım üstünede kimyon serptim bol bol ne güzel oldu tadısaol canım inşallah sütümüz cogalır

allaım midem bulanıyo artık her denileni yapmaktan :)) onuda deniyeyim bakim cır cır yapar mısırdan sonra süt ama kızıma yidirsemde yapsa keşke

kızlar kimyon yagı vardı evde hamileyken karnım agrıyınca vermişti aktar ayagının altına sürüyosun geçiyo demişti bebekelre bile sürülüyo gazı için zararı yokdemişti aklıma anca geldi bu sabah altını alınca heryerini zeytinyagla ovdum ayakalrınada kimyon yagı sürdüm ohh mis gb koktu maşallahiyi geldi sanki uyuyo emiyo sallıyorum yatıyo maşallah kızıma

şu kakayada çözüm bulsam şöle bitkisel iyi olcak ya puff

Lovelym canim icadimiz oflum sayesinde oldu bize kesin etkisi oldu degisiyo demekki biz o gunkeri atlattik cok sukur darisi burdaki ve tum butun kuzularimizin basina nasiksin canim gorusemedik bayadir esim evde ya faceye pcye takilamiyorum

Ins canim ins cok zor cpk iyi anliyorum hem kuzularimiz hemde bizlwr icin Allahim sifa versin kesilsin birdenbire rahatlasin kuzucuklar:26:

Evet canim neo baby birde nurse harveys kullanmistim oda ilk biraz etki etti ama neo baby kadar degil canim bende bi umut ettim cogu kiside olumlu olunca 3 ayda geciyo diyolar ama benim 6 ay bi arkadasinda 1 yasina kadar cekmisti ins sizlerinki hemen gecer

başka bir konuyada yazdım ama bi cevap alamadım henüz. 49 günlük bebeğimin kakasında aynen beyaz haşhaş tanelerine benzer tanecikler var
sadece anne sütüyle besliyorum birde sap simleks ve devit 3 veriyorum. ilaçlardanmı yoksa önemli bi sorunmu var bilemedim. yardımcı olabilecek birisi varmı

Mama en cok 1 ay kullaniliyor acildiktan sonra diye biliyorum. Kutuya bak yazar orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…