Meraba canim oncelikle heoinizin bebeisleeinizi opuyorum gozunuz aydin diyorum gecen sene bu zamanlar bende gaz sikintisi yasiyodum ama ne gaz sabah 5de baslardi 2 saat ikina ikina kipkirmizi olurdu artik cildi dok.ustu kaynar su dokulmus gibiydi Alllah korusun benim arkadasin tavsiyesiyle neo baby gaz ilacini aldim onu alana kadarda neler kullanmadim care olmadi ama bu ilac bir anda dunyamiz oldu 3 ayda cikaramadigi gazi 3 dk da cikardi patir patir kimede tavsiye ettiyem mennun kaldilar gezinirken gordum belki faydam olur dedim ins sifa olur dedim Allahim cumlemizin bebeklerini korusun hayirli evlat etsin AMINbende 2013 subat annesiyim
Günaydınn kızlar
Nazlıedam çok üzüldüm okuyunca .canı sağolsun bebeğinin
canım benim üzülme bizim hala kızı 20 gün bile süt veremedi ama maşallah şimdi 1 yaşında kızı bi kere hastaneye gitmedi maşallah eh kardeşi sütüyle besliyo cocuk fakültelerde yatıyo çıkamıyo hep hasta mevlam saglık sıhat versin ver mamayı uyuyun artık ohh ,iyi yanından bak azcık emmelerin sende dinlenirsin üzülme canım ne çektin allah sana cok büyük sevaplar verdi hiç üzülme
Olsun kuzum ne yapayim cani sagolsun.kilo alimi cok iyiydi doktor hep anne sutunden derdi.5 kiloya az kalmisti.bundan sonrasi mama.
Degisik degisik mamalaaa alcam kizima:)
Dun gece kotudum ama huzunbaz im bir turlu bittigini kabul edemedim.bu sabah daha iyiyim sonucta mama da zehir degil ya...
Neo baby aldım hiçbir işe yaramadı sankı çocuk daha çıldırdı
Okadar çok özeniyorumki 2-3 saat aralıksız uyuyan bebeklere dr lar artık gazıda normal karşılıyolar. Bir sorun olarak görmüyorlar.
Bide bişey sorucam kızlar size ben hep özel dr a götürüyorum çok şükür gaz hariç bir sorun yok sadece meraktan bir kerede devlet hastanesine götürsem sadece kontrol amaçlı dr lar bizi kovmaz dimi sonuçta bir hastalığımız yok sadece gelişimi konusunda devlet dr larınında fikrini almak
Bende senin sayende kullanmaya başlamıştım diğer hiçbir gaz ilacı fayda etmemeişti bizim bücüre ama bu ilaç biraz olsun fayda etmişti biz 4-5 şişe kullandık en az 4. ayına kadar.Canim ilk defa sende yaramadigini duydum kac kisi kullandik mennun kaldik bende bi umutla yarasin diye dedim demekki her bebekde farkli ins azalir ben 6 ay cektim ins seninki o kadar surmez hayirli gunler
Neo baby gripe watermi tatlım.bendede işe yaramadı,gerçi bende hiçbiri işe yaramadıMeraba canim oncelikle heoinizin bebeisleeinizi opuyorum gozunuz aydin diyorum gecen sene bu zamanlar bende gaz sikintisi yasiyodum ama ne gaz sabah 5de baslardi 2 saat ikina ikina kipkirmizi olurdu artik cildi dok.ustu kaynar su dokulmus gibiydi Alllah korusun benim arkadasin tavsiyesiyle neo baby gaz ilacini aldim onu alana kadarda neler kullanmadim care olmadi ama bu ilac bir anda dunyamiz oldu 3 ayda cikaramadigi gazi 3 dk da cikardi patir patir kimede tavsiye ettiyem mennun kaldilar gezinirken gordum belki faydam olur dedim ins sifa olur dedim Allahim cumlemizin bebeklerini korusun hayirli evlat etsin AMINbende 2013 subat annesiyim
Özgeme katılıyorumcanım benim üzülme bizim hala kızı 20 gün bile süt veremedi ama maşallah şimdi 1 yaşında kızı bi kere hastaneye gitmedi maşallah eh kardeşi sütüyle besliyo cocuk fakültelerde yatıyo çıkamıyo hep hasta mevlam saglık sıhat versin ver mamayı uyuyun artık ohh ,iyi yanından bak azcık emmelerin sende dinlenirsin üzülme canım ne çektin allah sana cok büyük sevaplar verdi hiç üzülme
Benim oğlumunda. Üç çocuk doktoru birde yeni doğan uzmanı takip ediyor hegegeNeo baby aldım hiçbir işe yaramadı sankı çocuk daha çıldırdı
Okadar çok özeniyorumki 2-3 saat aralıksız uyuyan bebeklere dr lar artık gazıda normal karşılıyolar. Bir sorun olarak görmüyorlar.
Bide bişey sorucam kızlar size ben hep özel dr a götürüyorum çok şükür gaz hariç bir sorun yok sadece meraktan bir kerede devlet hastanesine götürsem sadece kontrol amaçlı dr lar bizi kovmaz dimi sonuçta bir hastalığımız yok sadece gelişimi konusunda devlet dr larınında fikrini almak
Canim ilk defa sende yaramadigini duydum kac kisi kullandik mennun kaldik bende bi umutla yarasin diye dedim demekki her bebekde farkli ins azalir ben 6 ay cektim ins seninki o kadar surmez hayirli gunler
Bende senin sayende kullanmaya başlamıştım diğer hiçbir gaz ilacı fayda etmemeişti bizim bücüre ama bu ilaç biraz olsun fayda etmişti biz 4-5 şişe kullandık en az 4. ayına kadar.
Kaçıncı ayda gazınız bitti
yumurtayı haşlıyomusunuz tavada mı yapıyosunuz bende yapayım ya sütümüz bol besleyici olsun inşallah benim sütüm çok yok sagarken 30 cc zor cıkıyodu geçceleri 2 memeden cıkmıyodu bazen hiçde dolu dolu olmuyo memelerim yorgunluktan sallamaktan helak oluyorum sinirlerim yıpranıyo her gece toplamda uyudugum bölük bölük 2-3 saat uyku yetmiyo sürekli yorgunum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum deliricem artık yoksa
Bizim infantit koliğimiz var teyzesisBenim kızım çok gazlıydı ağlamaya başladımı asla susmazdı nefesi kesilip morarana kadar ağlardı çok korkardım hep böyle sürücek diye ama 4. aya kadar sürdü 4. aydan sonra birden kesildi.
Ben 4. aya kadar hep battaniyede salladım başka türlü uyumazdı
Şimdi çok şükür yaşını geçti
Ne için yiyoz bunu yevrımKızartıyorum tereyağıyla. İnşallah sende de işe yarar.
Bizim infantit koliğimiz var teyzesis
Ne için yiyoz bunu yevrım
Bizim infantit koliğimiz var teyzesis
Ne için yiyoz bunu yevrım
Bugunumuze sukur canim. O kadar erken dogdu sukurki sagligi yerinde.
Sen su kizin dokrorunu degistirsene.
Benim buyuk kizda 5 gun yapmamisti bir kere doktor a goturmustum dr baba yi seven bebek bu dusunuyor bezimi kirletmeyeyim babam masrafa girmesin diye 5 gune kadar normal kabul ediyoruz demisti.yaninda da cocuk diyetisyeni vardi.oda bize mama veriyorsaniz aptamil comformil alin onu verin demisti.aldik cok sukur bir daha kaka problemi yasamamistik.
Bagirsak sorunu olanlara ozel mama o aklinda bulunsun canim...
Kızartıyorum tereyağıyla. İnşallah sende de işe yarar.
kızlar gazı olan bebekler için BİOGAİA GAZ DAMLASI nı öneririm..1 hafta sonra etkisini gösteriyor..37,5 tl ben 1 şişeyi bitirdim 2.şişe elimde kaldı..yani o kadar etkili..
bu arada sütü azalan anneler için tek tavsiyem 1 bardak haşlanmış mısırın üstüne 1 avuç içi kadar yer fıstığı yiyip üstüne 2 bardak su içmeleri...inanın göğsümden süt resmen fışkırdı..lütfen deneyin bir..gidin bimden yurdum konserve mısır alın kaşık kaşık yiyin üstünede bir avuç yer fıstığı yiyin..sizde şaşıracaksınız
Lovelym canim icadimiz oflum sayesinde oldu bize kesin etkisi oldu degisiyo demekki biz o gunkeri atlattik cok sukur darisi burdaki ve tum butun kuzularimizin basina nasiksin canim gorusemedik bayadir esim evde ya faceye pcye takilamiyorumBende senin sayende kullanmaya başlamıştım diğer hiçbir gaz ilacı fayda etmemeişti bizim bücüre ama bu ilaç biraz olsun fayda etmişti biz 4-5 şişe kullandık en az 4. ayına kadar.Duygudada işe yaramıştı biz kaç şişe bitirdik
Neo baby gripe watermi tatlım.bendede işe yaramadı,gerçi bende hiçbiri işe yaramadı
Özgeme katılıyorum
Benim oğlumunda. Üç çocuk doktoru birde yeni doğan uzmanı takip ediyor hegege
Bizim üç ay olacak perş günü.inş azalır
Neo baby gripe watermi tatlım.bendede işe yaramadı,gerçi bende hiçbiri işe yaramadı
Özgeme katılıyorum
Benim oğlumunda. Üç çocuk doktoru birde yeni doğan uzmanı takip ediyor hegege
Bizim üç ay olacak perş günü.inş azalır
2. şişe mamayı daha yeni aldım dogdundan beri yeni bitirdik birinciyi 2.yide daha az kullanıyorum memelerim iyi çok şükür bazen sızı gb oluyo cok korkuyorum sürekli dua ediyorum rabbim şifa versin memelerim iyi olsun emziriyorum sürekli yani mamadan değil bence geceden gece 60cc den gaz olmaz gayette cıkarıyo gazını emincede cıkarıyo osuruyoda afedersin zaten hep altına yaptı kakasını sanıyorum o akdar kokuyo bi açıyorum foss yok bişibida mama alırsak öyle alcamda bu ne zman biter bilmem. bizimki babasına aşkından ölüyo herelde 10 günde oda illa bi mdaleyle yapıyo kaç gündür yag veriyorum bak yapmıyo ya bugün 6 gün oldu gene sabah okudum ateş ölcerler varya onu yaga bandırım totosuna acık sokuyolarmş doktor demiş cocuklar kabız degil ıkınmayı bilmedigi için yapamıyolar kabız olsa sert yaapr demiş cidden 10 gn sonra bile kıvamlı kakası ıkınamıyo dmekki yani bizimkide ıkınımıyosa bilmiyom cocuk sekiz oluyo kucamda yatakta eşine eşine ay ne bilim ya götürcem doktora herkez normal diyo boşuna 50-60 vericem
sabah öyle yaptım teregaglı sarımsaklı 2 yumurta kırdım üstünede kimyon serptim bol bol ne güzel oldu tadısaol canım inşallah sütümüz cogalır
allaım midem bulanıyo artık her denileni yapmaktan :)) onuda deniyeyim bakim cır cır yapar mısırdan sonra süt amakızıma yidirsemde yapsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?