2014 Şubat Anneleri

kızlar bebeklerınız agzında baloncuklar yaparak dudaklarında bırıktırıyormu. :)

Oooo bi de agzindan akitiyor surekli ya benimki ellerini agzina sokmaya calisiyor sizinkilrrde yapiyor mu

ben de kaç gündür bunu sorcaktım :)
aynen kızım bir aylıktan beri neredeyse köpürüyo
bide akıtıyo sonra onları eller sürekli ağzında tamamını soksa ağzına rahatlayacak
sabah yanıma yatırmıştım bazen birlikte uyuyoruz hanımım uyanmış iştahla ellerini yiyiyodu şapırtısına uyandım ben de
o oyle yaparken benim de onu yiyesim geliyo cok tatlı oluyo yaaa

sanırım oylesi pek yoktur ya :44:
benimki uykuyu seviyo ama henüz yataga girince kendi kendine uyumuyo..
simdiye kadar hiç ayakta yada salıncakta sallamadım ona alışmasını istemiyorum ama kucağımda uyuyor çok hafif kucağımda sallıyorum belli belirsiz...
zaten uykusu gelince belli ediyor ozaman uyutmaya başlıyorum uykusu yoksa ne yapsam uyumaz...
ben huhuhu diye ninni söylüyodum şimdi o da uykusu gelince ıııııı ııııııı diyo anlıyorum bide elini yüzüne sürtmeye başlıyo...
dönence değil de ayıcıkları var beşiğe asılan ama onlar dikkatini dağıtıyo...
ben kucağımda konusa konusa uyutup oyle koyuyorum beşiğine.. bazen dalamıyor huysuzlanıyo yanıma yatırıp biraz sarılıyorum yattığım yerden meme veriyorum ağzına emerken uyuyo... bazen de tan uyudu diye sevinçle yatagına bırakırken muzur bir gülümsemeyle uyanıyo şaka yaptım der gibi

Hangi marka pompayi kullaniyorsun? Herkezde her pompa ise yaramiyo tanidigimda oyle olmustu baska pompa aldiginda daha cok sutu cikmisti denemekte fayda var.hersey bebislerimiz icin.

http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-1-merhaba.html?m=1

Bu siteyi incele cok faydali bilgiler var tecrubelerini anlatmisler emzirmekle ilgili

Ohhh suanda kahve yaptim iciyorum ilk defa firsat buldum bu arada turk kahvesi bizim kiz iki aylik oldu dunden beri surekli uyuyor babasida niye uyuyor surekli diyor sizde de boyle mi yoksa kuruntu mu uyusa dert uyumasa ayri dert

Ohhh suanda kahve yaptim iciyorum ilk defa firsat buldum bu arada turk kahvesi bizim kiz iki aylik oldu dunden beri surekli uyuyor babasida niye uyuyor surekli diyor sizde de boyle mi yoksa kuruntu mu uyusa dert uyumasa ayri dert

Gecen hafta doktorumuzu aradim.
Benim kizim uyuyor acikiyor yiyor uyuyor ve 20 saat oluyor dedim.adam basti kahkahayi.daha ne istiyorsun birak uyusun uykuda buyuyecek en buyuk besini uyku sonra yemek gelir dedi:) ne bilim korktum ilk kizim uyumayinca:)gayet normalmis yani.
Bizimkinin gazi olmasin,karti tok alti temizse masallahhh diyim en az 4 saat uyur..umarim degismez...

Bizimki uyuyor park besigimiz var tepesinde yunuslari var uyku vakti besige yatiyorum gece lambasi var onu yakiyorum bende yataga gecip bekliyorum uyuyana kadr bu arada once emzir emzigini ver uyusun los ortam ve sessizlik gunduzde tv aciyorum muzik kanali alt degistirme icin yastikli tulum gibi bisey var ona yatiiyorum aciyorum muzigi veriyorum emzigi uyuyor yanliz uyurken seni gormesin

ne sanslisin bizimki yatagina yatar yatmaz aciyo gozlerini ya kucakta ya ayakta sallarsam uyuyo omur torpum bnim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz dun bebegimle iki tane alışveriş merkezi gezdik. Sonra carsida iki saat turladik.aksamda misafirlige gittik.ardindan yatagina koyar koymaz uyudu ilk kez. Bebekler yorulunca cok guzel uyuyor.hem bir de dun gece sacede bir kez uyandi emmek icin.

ben bugün ölmessem dahada ölmem çok yoruldum ya evden kaçmak istiyorum koşa koşa hemde

Oooo bi de agzindan akitiyor surekli ya benimki ellerini agzina sokmaya calisiyor sizinkilrrde yapiyor mu

Kızlar sizin bebeler kaç günlük bizimki 20 Şubat doğumlu üç gün sonra iki aylık olcak ama öyle elini ağzına fln götüremiyo daha ellerinin farkındada deil halen ztn bak şimdi pimpirik yaptım normalmiki:18:
Eltangel tatlım söylediğin kremleri bgn aldım yrn sürmeye başlıcam benim koca işten güçten yeni alabildi amaaaan ztn kocaya kalınca kara kara günlere kalıyon

Arkadaşlar ya bebeği ağlarken uğunan var mı bizimki bir haftadır fln çok ağladığı zaman uğunuyo rengi değişiyor çocuğun çok korkutuyor elim ayağıma dolaşıyo resmen

Bu gece bana uyku yok asi olduk atesi cikar mi diye bekliyorum aniden bagiriyor basliyor aglamaya sadece ana kucaginda sallanarak duruyor biraz

once fitoyu sur canim onun uzerine digerini emzirmeden once yika camim beyaz olan zor cikiyor ama o dogal zaten

bugün 68 günlük olduk.bizim de çok şükür gece uykularımız baya ii bu ara.geçenlerde bi kere yedi saat kesintisiz uyumuşuz tontikimle maşallahdarısı tüm arkadaşların başına.ya şu parmak emmeyi bi türlü bıraktıramadım daha.bazen elini yumruk yapıp hepsini ağzına sokmaya çalışıyo.emzik veriyorum emziğin yanından parmağnı sokmaya çalışıyo bzenbi de kauçuk emziği denicez bakalım.süpürge sesini tele kaydettim ağlayınca onu açıyorum çok faydası oluyo.bizimki de bissssürü baloncuk yapıyo bide ayağımda sallayarak uyutuyorum.:118:

canım senin için üzüldüm.ama hayırlısı böyleymiş demek ki.bu ara fazla yorulduğun içinde etkilemiş olabilir belki.çok fazla çaba gösterdin bunun için elinden geleni yaptın.Rabbim sağlık versin tatlım.en azından üç ay anne sütü aldı hiç de almayabilirdi.ii tarafından bak.boşver bundan sonra mama ile büyüsün varsın sağlığı ii olsun yeter ki.şurda ne kaldı üç ay sonra ek gıdalara geçceksin zaten.

once fitoyu sur canim onun uzerine digerini emzirmeden once yika camim beyaz olan zor cikiyor ama o dogal zaten

Tamam tatlım Allah razı olsun inşallah işe yarar çok dua alırsın sol tarafım e vitaminiyle brz kapanmıştı şu anda morarmış tekrar açılacak galiba benim bıdık ufacık bişey ama nası haşin emiyo pert etti beni resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…