kızlar bebeklerınız agzında baloncuklar yaparak dudaklarında bırıktırıyormu. :)
kızlar bebeklerınız agzında baloncuklar yaparak dudaklarında bırıktırıyormu. :)
Oooobi de agzindan akitiyor surekli ya benimki ellerini agzina sokmaya calisiyor sizinkilrrde yapiyor mu
gunaydın sevgılı anneler
besıgıne yatırdıgında kendı kendıne uyuyan bebegı olan varmı?
Ben besıge donence falanda aldım bırakın uyumayı yatagında yatmıyor bıle
sureklı kucakta yada salonda koltukta bızım yaımızda yatıyor
hıcbır ıs yapamıyorum
merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır her gün belirli aralıklarla sizi okuyorum ama artık yazmaya aranıza katılmaya karar verdim. mart annesi olucakken 26 şubatta aldım oğlumu kucağıma. Allah'a çok şükür ki sağlıklı bir oğlum var. Ama emmeyle ilgili sıkıntılaırmız var. Şöyle ki önce 4 gün sütüm gelmedi. arkasından göğüs ucum çok kücük olduğu için slikon uçla emzirmeye başladım. 1. ay kontrolümüzde doktor 600 g aldığını bu yüzden mamaya başlamam gerektiğini söyledi. o an dünya başıma yıkıldı. sütümün az olduğunun farkındaydım ama sık sık emzirerek artacağına da inanıyordum. bize mama takviyesi ile 1 hafta müddet verdi 200g almış olması gerektiğini söyledi. O 1 haftada günde 1-2 kere mama takviyesi yaptım ve o haftanın sonunda bebişin 300g aldığını öğrendim. buna sevinmem gerekirken ben hala sütümün az olmasına takılmış durumdayım. bebişim düzenli emmiyor bazen saat başı istiyor bazende 4-5 saat emmek istemiyor. bende o aralarda sütümü sağıp sonra vermeye çalışıyordum ta ki 2 gün öncesine kadar sabah 30cc sağdığım sol göğüsümden gece 5-10cc anca çıktı. İnanılmaz üzüldüm. slikon uçla emzirdiğim için daha sonraları emzirirken o göğsümden süt geldiğini gördüm ama bugünde denedim pompada süt çıkmıyor. Çok kafama takıyorum kızlar. Yavrumu emziremeyeceğim mama verdiğim için sütüm git gide azaalacak ve bigün hiç olmayacak, yavrumu emziremediğim için aramızdaki bağ zayıf olucak gibi takıntılarım var. İnsanlar nelerle uğraşıyor bense süt yüzünden resmen depresyona girmiş durumdayım. Var mı aranızda mama takviyesiyle sütünü yinede arttırabilen?
Valla kızlar size anlattığım için şimdiden rahatladım. Biraz uzun yazdıysam kusura bakmayın çok dolmuşum sanırım
Ohhh suanda kahve yaptim iciyorum ilk defa firsat buldum bu arada turk kahvesi bizim kiz iki aylik oldu dunden beri surekli uyuyor babasida niye uyuyor surekli diyor sizde de boyle mi yoksa kuruntu mu uyusa dert uyumasa ayri dert
gunaydın sevgılı anneler
hıcbır ıs yapamıyorum
Bizimki uyuyor park besigimiz var tepesinde yunuslari var uyku vakti besige yatiyorum gece lambasi var onu yakiyorum bende yataga gecip bekliyorum uyuyana kadr bu arada once emzir emzigini ver uyusun los ortam ve sessizlik gunduzde tv aciyorum muzik kanali alt degistirme icin yastikli tulum gibi bisey var ona yatiiyorum aciyorum muzigi veriyorum emzigi uyuyor yanliz uyurken seni gormesin
ne sanslisin bizimki yatagina yatar yatmaz aciyo gozlerini ya kucakta ya ayakta sallarsam uyuyo omur torpum bnim :)
Bence gec olmadan denemeye basla besigine koy 5 dk yatsin ertesi gun 10 dk hergun arttir alisacak yoksa buyuyunce zor olur sakin sallama daha kucuk nasil alisirsa oyle uyur dene gece uyuyacagi ortam los ve sessiz olsun
gunaydın sevgılı anneler
hıcbır ıs yapamıyorum
Oooobi de agzindan akitiyor surekli ya benimki ellerini agzina sokmaya calisiyor sizinkilrrde yapiyor mu
ben de kaç gündür bunu sorcaktım :)
aynen kızım bir aylıktan beri neredeyse köpürüyo
bide akıtıyo sonra onları eller sürekli ağzında tamamını soksa ağzına rahatlayacak
sabah yanıma yatırmıştım bazen birlikte uyuyoruzhanımım uyanmış iştahla ellerini yiyiyodu şapırtısına uyandım ben de
o oyle yaparken benim de onu yiyesim geliyo cok tatlı oluyo yaaa
ben bugün ölmessem dahada ölmemçok yoruldum ya evden kaçmak istiyorum koşa koşa hemde
once fitoyu sur canim onun uzerine digerini emzirmeden once yika camim beyaz olan zor cikiyor ama o dogal zatenKızlar sizin bebeler kaç günlük bizimki 20 Şubat doğumlu üç gün sonra iki aylık olcak ama öyle elini ağzına fln götüremiyo daha ellerinin farkındada deil halen ztn bak şimdi pimpirik yaptım normalmiki:18:
Eltangel tatlım söylediğin kremleri bgn aldım yrn sürmeye başlıcam benim koca işten güçten yeni alabildi amaaaan ztn kocaya kalınca kara kara günlere kalıyon
Bugun sadece 3 damla sutum geldi.
Denemedigim yontem kalmadi.
Yumurtayla pekmezi bile pisirdim.
Yemesi feciydi kuzum icin dedim.
Oda kar etmedi.riski veren allah tir.bebim yavrumunda riski bu kadarmis.bu saatten sonra artmasini degil gelmesini bile beklemek mucize olur.cani sagolsun yavrumun...
once fitoyu sur canim onun uzerine digerini emzirmeden once yika camim beyaz olan zor cikiyor ama o dogal zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?