- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
[/sevgili anneler biz dün güne kötü başladık oğlumun kakasinda kan vardı hastaneye gittik çocuk doktoru tahmtahmin tahlil yaptı lokosit, eritrosit ve amip çıktı . Çok kotuyum ,anlamadım nasıl oldu,nerden kaptı.herşeyini hazır suları kaynatarak yapıyorum.şimdide gazdan kıvranıyor garibim
[/sevgili anneler biz dün güne kötü başladık oğlumun kakasinda kan vardı hastaneye gittik çocuk doktoru tahmtahmin tahlil yaptı lokosit, eritrosit ve amip çıktı . Çok kotuyum ,anlamadım nasıl oldu,nerden kaptı.herşeyini hazır suları kaynatarak yapıyorum.şimdide gazdan kıvranıyor garibim
canım senin için üzüldüm.ama hayırlısı böyleymiş demek ki.bu ara fazla yorulduğun içinde etkilemiş olabilir belki.çok fazla çaba gösterdin bunun için elinden geleni yaptın.Rabbim sağlık versin tatlım.en azından üç ay anne sütü aldı hiç de almayabilirdi.ii tarafından bak.boşver bundan sonra mama ile büyüsün varsın sağlığı ii olsun yeter ki.şurda ne kaldı üç ay sonra ek gıdalara geçceksin zaten.
Kızlar bu kaka sorununu ne yapcaz bi akıl verin 5-6 gunde bir fitille yaptırıyorum. Ama kendi yapsın fitile alışmasın istiyorum napıyım bekliyimi kendi yapana kadar ama zaten böle çocuk çatlayacak daha çok beklersem ıkınmaktan çatlıycak ne yapcamı bilmiyorum
Gunaydinnn.zeytin yagi iciriyormusun?
Bide poposuna zeytinyagli kulak cubugu ile masaj.cok iyi geliyor.
İnsallah yaparda rahatlar yavru..
Kızlar bu kaka sorununu ne yapcaz bi akıl verin 5-6 gunde bir fitille yaptırıyorum. Ama kendi yapsın fitile alışmasın istiyorum napıyım bekliyimi kendi yapana kadar ama zaten böle çocuk çatlayacak daha çok beklersem ıkınmaktan çatlıycak ne yapcamı bilmiyorum
Bu oneri de hic uygun degil. Bebeklerin poposuna hic bir sekilde mudahele etmemek gerekir. Bu tarz mudaheleler ileriki hayatlarinda kronik bagirsak problemi yaratabilir.
Ayrica 6 aydan kucuk bebeklere kesinlikle annesutu ve mama disinda bir sey verilmez.
Kizlar tunaydintrtde doktor dedi anne sutu uyurken salgilaniyormus ogleden sonrada bebisler uyurken mutlaka bi yarim saat uyuyup dinlenmek lazimmis. Tabi firsat bulursak
Canim popi konusuna bisey diyemicem ama bende mecbur 4-4,5 aylikken ek gidaya baslaticam. Ise baslamam gerekiyor bu durumda surekli sut alamayacagi icin az da olsa ek gida verdiriyor doktorlar. Sonucta keyfi degil mecburen
Kızlar sizin bebeler kaç günlük bizimki 20 Şubat doğumlu üç gün sonra iki aylık olcak ama öyle elini ağzına fln götüremiyo daha ellerinin farkındada deil halen ztn bak şimdi pimpirik yaptım normalmiki:18:
Eltangel tatlım söylediğin kremleri bgn aldım yrn sürmeye başlıcam benim koca işten güçten yeni alabildi amaaaan ztn kocaya kalınca kara kara günlere kalıyon
Ek gida yerine sut + mama takviyesi olmaz mi acaba? Sindirim sistemleri icin hatta 6. ayin dolmasini bekleyin ve yavas yavas tattirma amacli baslayin deniyor.
Bol agulu günler...
3 şubattan beridir evdeyim nerdeyse...
Gündüz birkaç şekerleme ve bir uzun uykumuz var...
Kızlar bütün bezleri denedim canbebeye karar verdim diğerleri sızdırıyor üstü başı kirleniyor...
Anne sütünü bırakmasın diye çektikçe gelen biberon aldım o da Avent yine güvenimi sarsmadı...
Henüz adet de olmadım olanlar var herhalde...
canım benimki 2 şubatta doğdu aralarında 18 gun var bebek gelişimi açısından oldukça fazla bir süre bir de her bebeğin gelişimi aynı olacak diye birşey yok sen pimpiriklenme... bnmki de elini ağzına iki haftaır falan götürüyor..ama tükürükler bayadır var :)
bi de ben eldiven takıyordum yüzünü çizmesin diye sonra baktım ellerini kullanmıyo hiç, çıkarttım.. algılarını kısıtlıyomus eldiven takmak diye okumuştum bi yerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?