2014 Şubat Anneleri

[/sevgili anneler biz dün güne kötü başladık oğlumun kakasinda kan vardı hastaneye gittik çocuk doktoru tahmtahmin tahlil yaptı lokosit, eritrosit ve amip çıktı . Çok kotuyum ,anlamadım nasıl oldu,nerden kaptı.herşeyini hazır suları kaynatarak yapıyorum.şimdide gazdan kıvranıyor garibim

çok geçmiş olsun canım.
Tek derdi gaz olsun insallah

Cok cok gecmis olsun canim.allah in izniyle hemen atlaticak.biz ne kadar dikkat etsekte olacagin onune gecemiyoruz.allah im baska dert vermesin.iyi haberler bekliyoruz...

Kızlar bu kaka sorununu ne yapcaz bi akıl verin 5-6 gunde bir fitille yaptırıyorum. Ama kendi yapsın fitile alışmasın istiyorum napıyım bekliyimi kendi yapana kadar ama zaten böle çocuk çatlayacak daha çok beklersem ıkınmaktan çatlıycak ne yapcamı bilmiyorum

Kuzuu dun kaynanaya kisir ziyafeti cektim:)bende yedim tabiiii.anaaa sut hemen emzirdim:)arada geliyor.hic dinlenemiyorum dedigin dogru.gunduz uyuyunca iyi sutum oluyordu ama uyuyamiyorum maalesef bide regl olcam gecen ayda olacagima yakin sutum yoktu belkide ondan.hayirlisi olsun insallah.hem ne 3 ayi en fazla 1,5 ay sonra ek gida teperim agzina ben:)ilk kizimda 7 aylikti balik yediriyordum:)ayni sistem devammmm....

Gunaydinnn.zeytin yagi iciriyormusun?
Bide poposuna zeytinyagli kulak cubugu ile masaj.cok iyi geliyor.
İnsallah yaparda rahatlar yavru..

Hepsini denedik olmuyor. Zeytinyağını dr a sormadan vermiştim zaten işe yaramamıştı ama dr da önermedi zeytinyağının içindekileri henuz sindiremezmiş.

Aşıdan geldik .. Oğlum çook ağladı arada durup durp ağlıyo gibi üzgün baya ..
Çbıngıldağınuz nasıl jızlar ??

Sadece anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar kaka yapmamak normal. Lutfen fitil verme. Karnina masaj yap. Bacaklarina bisiklet hareketi yaptir.

Bu oneri de hic uygun degil. Bebeklerin poposuna hic bir sekilde mudahele etmemek gerekir. Bu tarz mudaheleler ileriki hayatlarinda kronik bagirsak problemi yaratabilir.

Ayrica 6 aydan kucuk bebeklere kesinlikle annesutu ve mama disinda bir sey verilmez.

Kizlar tunaydin trtde doktor dedi anne sutu uyurken salgilaniyormus ogleden sonrada bebisler uyurken mutlaka bi yarim saat uyuyup dinlenmek lazimmis. Tabi firsat bulursak

Canim popi konusuna bisey diyemicem ama bende mecbur 4-4,5 aylikken ek gidaya baslaticam. Ise baslamam gerekiyor bu durumda surekli sut alamayacagi icin az da olsa ek gida verdiriyor doktorlar. Sonucta keyfi degil mecburen

Ek gida yerine sut + mama takviyesi olmaz mi acaba? Sindirim sistemleri icin hatta 6. ayin dolmasini bekleyin ve yavas yavas tattirma amacli baslayin deniyor.

Bol agulu günler...
3 şubattan beridir evdeyim nerdeyse...
Gündüz birkaç şekerleme ve bir uzun uykumuz var...
Kızlar bütün bezleri denedim canbebeye karar verdim diğerleri sızdırıyor üstü başı kirleniyor...
Anne sütünü bırakmasın diye çektikçe gelen biberon aldım o da Avent yine güvenimi sarsmadı...
Henüz adet de olmadım olanlar var herhalde...

Nazocumm günaydınn
Bu aguline bizde hiç işe yaramadı çok ağladı mkt.tekrar zincoya döndük.şansım yok

canım benimki 2 şubatta doğdu aralarında 18 gun var bebek gelişimi açısından oldukça fazla bir süre bir de her bebeğin gelişimi aynı olacak diye birşey yok sen pimpiriklenme... bnmki de elini ağzına iki haftaır falan götürüyor..ama tükürükler bayadır var :)
bi de ben eldiven takıyordum yüzünü çizmesin diye sonra baktım ellerini kullanmıyo hiç, çıkarttım.. algılarını kısıtlıyomus eldiven takmak diye okumuştum bi yerde..

Ek gida yerine sut + mama takviyesi olmaz mi acaba? Sindirim sistemleri icin hatta 6. ayin dolmasini bekleyin ve yavas yavas tattirma amacli baslayin deniyor.

Dogru diyosun canim , zaten yiyecegi iki kasik yogurt ceyrek seftali bakalim. Elbet mama fln idare edilcek

ah keske bendede ayni etkiyi gösterseydi...

hem bilmiyorum ama bana akisi yine hizli geldi daha yavas olmasini beklerdim...

iki hafta kadar gögüslerim yara olmustu cok fazla emziremedim daha cok sagip vermeye basladim avente güvedim annenin gögüs ucuna benziyo memeden vazgecmez diye ama malesef simdi memeyi zor veriyorum biberon istiyo cogunlukla sagip vermek zorunda kaliyorumbende henüz regl olmadim dogum yapali 62.günüm...

Son düzenleme:

bencede her bebegin gelisimi bir degilmesala benimki dogarken bile eli agzinda dogdu17 subat dogumlu simdi tüm parmaklarini iki haftadir agzina sokmaya calisiyo..10 gündürde tükürük vardaha fazla gülmeye ve ses cikarmaya basladi son iki haftadirda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…