- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Kızlar bu kaka sorununu ne yapcaz bi akıl verin 5-6 gunde bir fitille yaptırıyorum. Ama kendi yapsın fitile alışmasın istiyorum napıyım bekliyimi kendi yapana kadar ama zaten böle çocuk çatlayacak daha çok beklersem ıkınmaktan çatlıycak ne yapcamı bilmiyorum
kislar bebeginizin yüzüne bebekler icin olan krem ne sürüyomusunuz...
oglumun bazen yüzünde kepek gibi seyler oluyo kuru gibide cildi weleda nin bebek icin kremi var ama sürsemmi diye tereddüt ediyorum....:44::44::44:
kızlar merhaba bebişlerinz nasıl siizleri takip ediyorum fkat yazamıyorum bnm bebeğim 6 şubatta doğdu birde 1.5 yaşında oğlum var onlarla uğraşırken zamn nasıl geçiyor bilmiyorum arada sizleri okuyorum çıkıyorumm sütünz artsın diye gnde iki fincan rezene için bol bol su dereotu birda ibrahim saraçoğlu demişti karabaş bitkisi çayı kendi sitesinde nasıl yapılcağpı yazıyordur ordan bakabilirsiniz canan karatayda mercimek sür arttırır diyordu bi progrmda bu arada hanımlar kilolarınız ne alemde spor yapan varmı neler yapıyorsunuz evde yaptığınız bişeyler varsa yazarsanız sevinirim malum 2 çocuklar dışarı çıkılmıyor:)
kızlar merhaba bebişlerinz nasıl siizleri takip ediyorum fkat yazamıyorum bnm bebeğim 6 şubatta doğdu birde 1.5 yaşında oğlum var onlarla uğraşırken zamn nasıl geçiyor bilmiyorum arada sizleri okuyorum çıkıyorumm sütünz artsın diye gnde iki fincan rezene için bol bol su dereotu birda ibrahim saraçoğlu demişti karabaş bitkisi çayı kendi sitesinde nasıl yapılcağpı yazıyordur ordan bakabilirsiniz canan karatayda mercimek sür arttırır diyordu bi progrmda bu arada hanımlar kilolarınız ne alemde spor yapan varmı neler yapıyorsunuz evde yaptığınız bişeyler varsa yazarsanız sevinirim malum 2 çocuklar dışarı çıkılmıyor:)
canım zeytin yagı sür aslında içinde bi madde agır geliyo asiti ölsün diye zeytin yagını tavada yak öyle kullan pişik için herşey için iyi geliyo ben bebeğime masaj için kullanıyorum her alt alışımda yaglıyorum kasıklarına karnına masaj yapıyorum yağla bebe yağlarına güvenmiyorum asla hatta chicco nun iöçinde jelatin varmış diye duymuştum evde var kullanmıyorum dogal herzaman daha iyi
allah kolaylık versin düşünemiyorumben dogumdan önceki kiloma 10 gün içinde geri döndüm zaten ilk on gün cok zordu sezeryan oldum günde 2 antibiyotik 3 agrı kesiciyle her gece aşırı terledim ve sürekli üstümü degiştirdim o arada gitti şişligim vardı onalrda indi hafif bi göbek var onuda yazın kırda bayırda bahçelerde kızımla gezerken eritmeyi düşünüyorum zaten evdeki koşturmaca beni benden aldı spor felan yapamam valla
dün beni maf etti kızım babası yoldan geldi onuda maf etti 2 ye kadar ayakta bezle salaldık sonra eşim yatmak zorunda kaldı çünkü 5te gene yola gitcekti şöför kendisi o başka odaya yattı ben sallamaya devam ettim sonra uyumuş koydum beşigine 6ya kadar uyumuş namaza kalktım sanki dövmüşler heryanım agrıyodu sonra bida yattık 9bucuga kadar uyumuşuz cok şükür rabbim öldürmeden dinlencek zmanda veriyo eger hiç uyumasa bugün hastanelik olurduk
ah canıım hepimizin koşarak kaçmak istediği günler arada bir oluyor maalesef ...ben bugün ölmessem dahada ölmemçok yoruldum ya evden kaçmak istiyorum koşa koşa hemde
[/sevgili anneler biz dün güne kötü başladık oğlumun kakasinda kan vardı hastaneye gittik çocuk doktoru tahmtahmin tahlil yaptı lokosit, eritrosit ve amip çıktı . Çok kotuyum ,anlamadım nasıl oldu,nerden kaptı.herşeyini hazır suları kaynatarak yapıyorum.şimdide gazdan kıvranıyor garibim
Kızlar bu kaka sorununu ne yapcaz bi akıl verin 5-6 gunde bir fitille yaptırıyorum. Ama kendi yapsın fitile alışmasın istiyorum napıyım bekliyimi kendi yapana kadar ama zaten böle çocuk çatlayacak daha çok beklersem ıkınmaktan çatlıycak ne yapcamı bilmiyorum
Kuzuu dun kaynanaya kisir ziyafeti cektim:)bende yedim tabiiii.anaaa sut hemen emzirdim:)arada geliyor.hic dinlenemiyorum dedigin dogru.gunduz uyuyunca iyi sutum oluyordu ama uyuyamiyorum maalesefbide regl olcam gecen ayda olacagima yakin sutum yoktu belkide ondan.hayirlisi olsun insallah.hem ne 3 ayi en fazla 1,5 ay sonra ek gida teperim agzina ben:)ilk kizimda 7 aylikti balik yediriyordum:)ayni sistem devammmm....
Aşıdan geldik .. Oğlum çook ağladı arada durup durp ağlıyo gibi üzgün baya ..
Çbıngıldağınuz nasıl jızlar ??
Nazocumm günaydınn
Bu aguline bizde hiç işe yaramadı çok ağladı mkt.tekrar zincoya döndük.şansım yok
kislar bebeginizin yüzüne bebekler icin olan krem ne sürüyomusunuz...
oglumun bazen yüzünde kepek gibi seyler oluyo kuru gibide cildi weleda nin bebek icin kremi var ama sürsemmi diye tereddüt ediyorum....:44::44::44:
doru söylüyosun belki kremlerin icicnde bilmedigimiz neler var bebekler icin olsa bile..bende öle yapim bari zeytinyagini yakim sogusun ara sira yüzüne ve poposuna sürüm..tesekkürler
rabbim kolaylik versin sana ve bebegini sallayarak uyutan tüm kislara:26:ben sallayarak uyutmuyorum ama tahmin ediyorum nekadar yorucu ve zahmetli oldugunu
Benim oğlum uyuyamıyo tryzesi . Ağlayıp duruyo sabtan beri .ah canıım hepimizin koşarak kaçmak istediği günler arada bir oluyor maalesef ...
Çok geçmiş olsun kuzuya, haberdar et bizi de..
Karnına masaj yapmayı dene. Bence de fitil verme. O son çare olsun.. Ben de 6-7 güne kadar yapamaması normal diye biliyorum.. Bizimki günde3 defa falan kaka yapardı. Son 1 haftadır nerdeyse 2 günde 1 yapıyor. Annem de bebişler birgün kakaya, birgün canına yerler diyor :)))
Hay senin kaynanana... O yapıp sana yedireceğine, bir de sen mi ona yapıyorsun.. Kuzum napalım bizim şansımıza bu sütlerimiz böyle çıktı.. Yapacak fazla bişey yok. Benim de çok az.. Amaaan napalım, ben de sadece 10 gün anne sütü almışım. Bak büyüdüm işte, hatta 36 yaşına geldim.Hem maşallah diyeyim sağlıklıyımdır da.. Ayak üstü böbrek taşı falan düşürdüm, kolay kolay doktora da gitmem
Bıngıldağımız iyi teyzesi :)) Duruyor işte :)) Aşı günü bizim ki epey uyumuştu ama uykusunda çok inlemişti.. Sen tedarikli ol her ihtimale karşı, evde Calpol falan bulundur..
Aaaaaa ama bak kızıcam ben bu Mustafa Kemal'e
Canım az daha sabır. İnşallah 3. ayda bitecek...
Ben hiç krem veya bebe yağı falan sürmedim, sürmeyeceğim de.. Kuruluk varsa azıcık pamukla saf zeytinyağı sür. Hemen nemlendirir..
Benim oğlum uyuyamıyo tryzesi . Ağlayıp duruyo sabtan beri .
evet öle yapacam ara sira dediginiz gibi zeytinyagi sürümah canıım hepimizin koşarak kaçmak istediği günler arada bir oluyor maalesef ...
Çok geçmiş olsun kuzuya, haberdar et bizi de..
Karnına masaj yapmayı dene. Bence de fitil verme. O son çare olsun.. Ben de 6-7 güne kadar yapamaması normal diye biliyorum.. Bizimki günde3 defa falan kaka yapardı. Son 1 haftadır nerdeyse 2 günde 1 yapıyor. Annem de bebişler birgün kakaya, birgün canına yerler diyor :)))
Hay senin kaynanana... O yapıp sana yedireceğine, bir de sen mi ona yapıyorsun.. Kuzum napalım bizim şansımıza bu sütlerimiz böyle çıktı.. Yapacak fazla bişey yok. Benim de çok az.. Amaaan napalım, ben de sadece 10 gün anne sütü almışım. Bak büyüdüm işte, hatta 36 yaşına geldim.Hem maşallah diyeyim sağlıklıyımdır da.. Ayak üstü böbrek taşı falan düşürdüm, kolay kolay doktora da gitmem
Bıngıldağımız iyi teyzesi :)) Duruyor işte :)) Aşı günü bizim ki epey uyumuştu ama uykusunda çok inlemişti.. Sen tedarikli ol her ihtimale karşı, evde Calpol falan bulundur..
Aaaaaa ama bak kızıcam ben bu Mustafa Kemal'e
Canım az daha sabır. İnşallah 3. ayda bitecek...
Ben hiç krem veya bebe yağı falan sürmedim, sürmeyeceğim de.. Kuruluk varsa azıcık pamukla saf zeytinyağı sür. Hemen nemlendirir..
Nazocumm günaydınn
Bu aguline bizde hiç işe yaramadı çok ağladı mkt.tekrar zincoya döndük.şansım yok
ne demek canım
nasıl uyutuyosun biizmki anca böle cok yorulacak perişan halde olcak o zman emerken uyuyo oda bu zmana kadar bi elin parmaklarını geçmez saysam( bi aşı günü kafasını kaldıramadı o gün en güzel günümüzdü 24 saat sürdü etkisi rüya gbydi
Doğumdan beri sigara ile olan mücadelem devam ediyooooooorBirkaç günde bir canım felaket içmek istiyor, hemen başka şeyler yapıp kafamdan atıyorum. Genelde de bişeyler atıştırıyorum. Sigaraya başlamamak için obez olucam yav
dogumdan sonra bicok tanidigim birakti ins sende birakirsin canim:26:...emzirioymusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?