2014 Şubat Anneleri

kislar bebeginizin yüzüne bebekler icin olan krem ne sürüyomusunuz...
oglumun bazen yüzünde kepek gibi seyler oluyo kuru gibide cildi weleda nin bebek icin kremi var ama sürsemmi diye tereddüt ediyorum....:44::44::44:

Son düzenleme:
kızlar merhaba bebişlerinz nasıl siizleri takip ediyorum fkat yazamıyorum bnm bebeğim 6 şubatta doğdu birde 1.5 yaşında oğlum var onlarla uğraşırken zamn nasıl geçiyor bilmiyorum arada sizleri okuyorum çıkıyorumm sütünz artsın diye gnde iki fincan rezene için bol bol su dereotu birda ibrahim saraçoğlu demişti karabaş bitkisi çayı kendi sitesinde nasıl yapılcağpı yazıyordur ordan bakabilirsiniz canan karatayda mercimek sür arttırır diyordu bi progrmda bu arada hanımlar kilolarınız ne alemde spor yapan varmı neler yapıyorsunuz evde yaptığınız bişeyler varsa yazarsanız sevinirim malum 2 çocuklar dışarı çıkılmıyor:)

canım bizimde kaka problemimiz var zeytinyagla yapmıyo benimkide sadece anne sütüyle besliyosan 10 güne kadar normal diyo doktorlar bebekelrimiz kabız değil sadece ıkınamıyolar internetten gaz masajını izle onu uygula altını actıgında en azından afedersin osurarak rahatlar benim kız osuruyo sanıyorumki kaka yaptı bi heycanal acıyorum gene yok bişi ben 10 gün bekliyorum sonra sabunu zeytinyaglayıp sokuyorum zaten anında yapıyo kakasının içinde çıkıyo sabunda öylece içinde kalmıyo yani bu sefer 8 gün de yaptım bekliyemiyorum 4. aya kadar sürüyomuş hatta 3 ayı dolunca düzelmeye başlıyomuş umutla bekliyorum dogdugunda günde 3-4 kere yapardı cırt cırt :)) ögrencekeler inşallah...

oglumun bazen yüzünde kepek gibi seyler oluyo kuru gibide cildi weleda nin bebek icin kremi var ama sürsemmi diye tereddüt ediyorum....:44::44::44:

canım zeytin yagı sür aslında içinde bi madde agır geliyo asiti ölsün diye zeytin yagını tavada yak öyle kullan pişik için herşey için iyi geliyo ben bebeğime masaj için kullanıyorum her alt alışımda yaglıyorum kasıklarına karnına masaj yapıyorum yağla bebe yağlarına güvenmiyorum asla hatta chicco nun iöçinde jelatin varmış diye duymuştum evde var kullanmıyorum dogal herzaman daha iyi

allah kolaylık versin düşünemiyorum ben dogumdan önceki kiloma 10 gün içinde geri döndüm zaten ilk on gün cok zordu sezeryan oldum günde 2 antibiyotik 3 agrı kesiciyle her gece aşırı terledim ve sürekli üstümü degiştirdim o arada gitti şişligim vardı onalrda indi hafif bi göbek var onuda yazın kırda bayırda bahçelerde kızımla gezerken eritmeyi düşünüyorum zaten evdeki koşturmaca beni benden aldı spor felan yapamam valla

canim bu hangi mercimek kirmizimi ,yesilmi:44:yoksa farketmiyomu

dün beni maf etti kızım babası yoldan geldi onuda maf etti 2 ye kadar ayakta bezle salaldık sonra eşim yatmak zorunda kaldı çünkü 5te gene yola gitcekti şöför kendisi o başka odaya yattı ben sallamaya devam ettim sonra uyumuş koydum beşigine 6ya kadar uyumuş namaza kalktım sanki dövmüşler heryanım agrıyodu sonra bida yattık 9bucuga kadar uyumuşuz cok şükür rabbim öldürmeden dinlencek zmanda veriyo eger hiç uyumasa bugün hastanelik olurduk

doru söylüyosun belki kremlerin icicnde bilmedigimiz neler var bebekler icin olsa bile..bende öle yapim bari zeytinyagini yakim sogusun ara sira yüzüne ve poposuna sürüm..tesekkürler

rabbim kolaylik versin sana ve bebegini sallayarak uyutan tüm kislara:26:ben sallayarak uyutmuyorum ama tahmin ediyorum nekadar yorucu ve zahmetli oldugunu

ben bugün ölmessem dahada ölmem çok yoruldum ya evden kaçmak istiyorum koşa koşa hemde
ah canıım hepimizin koşarak kaçmak istediği günler arada bir oluyor maalesef ...

Çok geçmiş olsun kuzuya, haberdar et bizi de..

Karnına masaj yapmayı dene. Bence de fitil verme. O son çare olsun.. Ben de 6-7 güne kadar yapamaması normal diye biliyorum.. Bizimki günde3 defa falan kaka yapardı. Son 1 haftadır nerdeyse 2 günde 1 yapıyor. Annem de bebişler birgün kakaya, birgün canına yerler diyor :)))

Hay senin kaynanana... O yapıp sana yedireceğine, bir de sen mi ona yapıyorsun.. Kuzum napalım bizim şansımıza bu sütlerimiz böyle çıktı.. Yapacak fazla bişey yok. Benim de çok az.. Amaaan napalım, ben de sadece 10 gün anne sütü almışım. Bak büyüdüm işte, hatta 36 yaşına geldim. Hem maşallah diyeyim sağlıklıyımdır da.. Ayak üstü böbrek taşı falan düşürdüm, kolay kolay doktora da gitmem

Aşıdan geldik .. Oğlum çook ağladı arada durup durp ağlıyo gibi üzgün baya ..
Çbıngıldağınuz nasıl jızlar ??

Bıngıldağımız iyi teyzesi :)) Duruyor işte :)) Aşı günü bizim ki epey uyumuştu ama uykusunda çok inlemişti.. Sen tedarikli ol her ihtimale karşı, evde Calpol falan bulundur..

Nazocumm günaydınn
Bu aguline bizde hiç işe yaramadı çok ağladı mkt.tekrar zincoya döndük.şansım yok

Aaaaaa ama bak kızıcam ben bu Mustafa Kemal'e
Canım az daha sabır. İnşallah 3. ayda bitecek...

Ben hiç krem veya bebe yağı falan sürmedim, sürmeyeceğim de.. Kuruluk varsa azıcık pamukla saf zeytinyağı sür. Hemen nemlendirir..

doru söylüyosun belki kremlerin icicnde bilmedigimiz neler var bebekler icin olsa bile..bende öle yapim bari zeytinyagini yakim sogusun ara sira yüzüne ve poposuna sürüm..tesekkürler

rabbim kolaylik versin sana ve bebegini sallayarak uyutan tüm kislara:26:ben sallayarak uyutmuyorum ama tahmin ediyorum nekadar yorucu ve zahmetli oldugunu

ne demek canım

nasıl uyutuyosun biizmki anca böle cok yorulacak perişan halde olcak o zman emerken uyuyo oda bu zmana kadar bi elin parmaklarını geçmez saysam ( bi aşı günü kafasını kaldıramadı o gün en güzel günümüzdü 24 saat sürdü etkisi rüya gbydi

Bugün kocişim evde ve benim zibidi kızım hafta sonları da yatığı gibi, gayet uslu. Şimdi de uyuyor... Vallahi bu cadının bana garezi var. Baba birazdan çıkacak, o gelene kadar benim canıma okur yine

Benim oğlum uyuyamıyo tryzesi . Ağlayıp duruyo sabtan beri .

evet öle yapacam ara sira dediginiz gibi zeytinyagi sürüm

Doğumdan beri sigara ile olan mücadelem devam ediyooooooor Birkaç günde bir canım felaket içmek istiyor, hemen başka şeyler yapıp kafamdan atıyorum. Genelde de bişeyler atıştırıyorum. Sigaraya başlamamak için obez olucam yav

Doğumdan sonra hiç buraya yazabildim mi hatırlamıyorum ama bakabildiğim müddetçe takip etmeye çalışıyorum. sizleri :)

Nazocumm günaydınn
Bu aguline bizde hiç işe yaramadı çok ağladı mkt.tekrar zincoya döndük.şansım yok

huzunbaz bende aguline kullanıyorum ama bi komşumuz bişey vermişti. Ama adını unuttum anneme sorup sana söyleyim. Ben aman kullanmaya gerek yok boşa bitkiselde olsa saçma sapan bişey içmesin diye vermemeye çalışıyorum. Çocuk için iyi mi kötü mü bilmiyorum gerçi.. Bizimde müthiş bir uyku problemimiz var. Uyumuyor sıpa. Bir bebek on saat neredeyse uyumadan dururmu ya???

Anne sütüyle olan kabızlık hakkında bir fikrim yok ama ben mama kullanmak zorunda kaldım ve kabızlık sorunumuza doktorumuza danıştığımızda mama içerisine birkaç damla (damla sayısı çok azdı net hatırlamıyorum) zeytinyağı koydurdu. Mama arkasından bir kaç damla su veriliyor. Ama bunlarda sonuç vermeyip yavrum aşırı derecede zorlanınca anestol verdi.

Kabızlıkta biz bile ne hale geliyoruz. Aynı şekilde zorlanan bir bebeğe yardımcı olmak lazım diye düşünüyorum. (Mama için söylüyorum )

haksever canim kendi uyuyo

ilk dogdugu günden itibaren sallamadim hic ilk iki hafta kucagimda sallamadan uyuyodu sonra onada gerek kalmadi koltuga koyuyorum yataga koyuyorum uykusu geldigi zaman zorlanmadan uyuyoiki ablam var onlar aman sallamaya alistirma kucaga alistirma sesizlige alistirma perisan olursun demislerdi..bende o zamanlar öle dedileri icin icten ice kiziyodum.. cünkü ben 5 bebek kaybindan sonra ogluma kavustum...tabi siz kolay buldunuz simdide bana akil veriyosunuz diyodum...gerkirse sallarimda yeterki sagligi yerinde olsun iyodum bebek benim degilmi ne karisiyolar diyo kiziyodum..halbuki onlar benim iyiligim icin diyodu ama gelde bun uanne yüregine bide tam lohusalik psikolojisine anlat..ama simdi tesekkür ederim.. onlar öle sürekli uyarmasalardi belki sallardimda kucagada alistirirdimda...he benimkide memede hemen uyuyo daha doru dürüst emmeden..bende o yüzden sagip veriyorumki daha ii doysun diyeyoksa hemen 3 dakkada uyuyo sanki uyku hapi var mememdememe disinda kucakta uyumuyo..bilmiyorum alistirmadigim icinmi yoksa oglumun kendi huyuydan doylayimi uyuma sorunumuz yok sükür....ins senin kizinda kendiliginden uyumaya alisir büyüdükce

dogumdan sonra bicok tanidigim birakti ins sende birakirsin canim:26:...emzirioymusun....

Benim kızımın uykusu varken bile devamlı uyanıp duruyor. Kolik bebek videoları falan kar etmiyor. Devamlı bir huzursuzluk var. Tam dalamıyor.
(Tabi canına tak edince ki saatlerce böyle oluyor uyuyor ama yine de ara ara aynı şeyi yapıyor) Böyle problemi olan ya da bu problemi aşabilen var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…