- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Yok kuzum ben de bıraktım zaten içmiyorum ki.. Benim mücadelem tekrar başlamamak için. Zaten emziriyorum bebişimi. En çok da bunu düşünüp içmiyorum zaten...
emzirmen cok güzel zaten meleklerimiz olmasa belki cogu seyi basaramayiz...ins sende basaracan biraz sabir olsun kiloda al yeterki o zehirden bu vesile ile kurtul...
Benim kızımın uykusu varken bile devamlı uyanıp duruyor. Kolik bebek videoları falan kar etmiyor. Devamlı bir huzursuzluk var. Tam dalamıyor.
(Tabi canına tak edince ki saatlerce böyle oluyor uyuyor ama yine de ara ara aynı şeyi yapıyor) Böyle problemi olan ya da bu problemi aşabilen var mı??
kislar bebeginizin yüzüne bebekler icin olan krem ne sürüyomusunuz...
oglumun bazen yüzünde kepek gibi seyler oluyo kuru gibide cildi weleda nin bebek icin kremi var ama sürsemmi diye tereddüt ediyorum....:44::44::44:
canım bizimde kaka problemimiz var zeytinyagla yapmıyo benimkide sadece anne sütüyle besliyosan 10 güne kadar normal diyo doktorlar bebekelrimiz kabız değil sadece ıkınamıyolar internetten gaz masajını izle onu uygula altını actıgında en azından afedersin osurarak rahatlar benim kız osuruyo sanıyorumki kaka yaptı bi heycanal acıyorum gene yok bişi ben 10 gün bekliyorum sonra sabunu zeytinyaglayıp sokuyorum zaten anında yapıyo kakasının içinde çıkıyo sabunda öylece içinde kalmıyo yanibu sefer 8 gün de yaptım bekliyemiyorum 4. aya kadar sürüyomuş hatta 3 ayı dolunca düzelmeye başlıyomuş umutla bekliyorum dogdugunda günde 3-4 kere yapardı cırt cırt :)) ögrencekeler inşallah...
Herkese merhaba,
Bugün 2.ay kontrolünde boyumuz 58cm çıktı hemşire de biraz kısayız dedi
Sizinkiler 60 üstünde mi?
Birde bebek arabası alan var mı neler aldınız?
O kuruluklar konak olabilir. Sadece asidi azaltilmis zeytinyag tavsiye ederim.
haksever canim kendi uyuyo
ilk dogdugu günden itibaren sallamadim hic ilk iki hafta kucagimda sallamadan uyuyodu sonra onada gerek kalmadi koltuga koyuyorum yataga koyuyorum uykusu geldigi zaman zorlanmadan uyuyoiki ablam var onlar aman sallamaya alistirma kucaga alistirma sesizlige alistirma perisan olursun demislerdi..bende o zamanlar öle dedileri icin icten ice kiziyodum.. cünkü ben 5 bebek kaybindan sonra ogluma kavustum...tabi siz kolay buldunuz simdide bana akil veriyosunuz diyodum...gerkirse sallarimda yeterki sagligi yerinde olsun iyodum bebek benim degilmi ne karisiyolar diyo kiziyodum..halbuki onlar benim iyiligim icin diyodu ama gelde bun uanne yüregine bide tam lohusalik psikolojisine anlat..ama simdi tesekkür ederim.. onlar öle sürekli uyarmasalardi belki sallardimda kucagada alistirirdimda...he benimkide memede hemen uyuyo daha doru dürüst emmeden..bende o yüzden sagip veriyorumki daha ii doysun diye yoksa hemen 3 dakkada uyuyo sanki uyku hapi var mememde meme disinda kucakta uyumuyo..bilmiyorum alistirmadigim icinmi yoksa oglumun kendi huyuydan doylayimi uyuma sorunumuz yok sükür ....ins senin kizinda kendiliginden uyumaya alisir büyüdükce
Arkadasim lutfen sen de sabunla bebeginin poposuna mudahele etme.
Bu davranislar ileride hem cinsel hem de fiziksel hasar verebilir cocuklarimiza.
Lutfen kimse kirilmasin ama bebeklerin poposuna bir sey sokmak, surtmek, durtmek kesinlikle saglikli degil. Yazik gunah yahu minnacik bebeklere. 20-30 yil oncesinin bilgileriyle hareket etmeyin canim anneler. Arastirin, okuyun, ogrenin.
Lutfen kimse kirilmasin ama bebeklerin poposuna bir sey sokmak, surtmek, durtmek kesinlikle saglikli degil. Yazik gunah yahu minnacik bebeklere. 20-30 yil oncesinin bilgileriyle hareket etmeyin canim anneler. Arastirin, okuyun, ogrenin.
Bu oneri de hic uygun degil. Bebeklerin poposuna hic bir sekilde mudahele etmemek gerekir. Bu tarz mudaheleler ileriki hayatlarinda kronik bagirsak problemi yaratabilir.
Ayrica 6 aydan kucuk bebeklere kesinlikle annesutu ve mama disinda bir sey verilmez.
kislar bebeginizin yüzüne bebekler icin olan krem ne sürüyomusunuz...
oglumun bazen yüzünde kepek gibi seyler oluyo kuru gibide cildi weleda nin bebek icin kremi var ama sürsemmi diye tereddüt ediyorum....:44::44::44:
Nazocumm günaydınn
Bu aguline bizde hiç işe yaramadı çok ağladı mkt.tekrar zincoya döndük.şansım yok
Herkese merhaba,
Bugün 2.ay kontrolünde boyumuz 58cm çıktı hemşire de biraz kısayız dedi
Sizinkiler 60 üstünde mi?
Birde bebek arabası alan var mı neler aldınız?
Mrb benim oglumda 11subat tarihinde doğdu subat annesiyim ilk kizim 10 yasinda 2.kizim 3 oglumda 2aylik bebeklerinizi bukadar cok sallamaya akistirmayin sallasanizda ayaginizda uzun sure tutmayin hemen yatırin oglum 2aylik ama ben şuanda onu odasinda yatiriyorum tam karsi odamiz 2 kizimida hic yanimda yatirmadim sutunuz yetmiyor sa mama verin 3saatte 90ml süte ihtiyaclari var sagdiginzda okadar çıkıyor mu 720ml sut demek buda herkes okadar sut uretmeyebilir takviye de bulunun ac kalınca daha cok ağlarla r
ya sallamaya alıştırmayın diyenleri bi türlü anlamıyorum nabayım nasıl uyutucam peki ben ölüyorum saatlerce sallamak beni tükediyo ne süt kalıyo ne sinir tabiki istemiyorum sallamak ama başka bi çözüm yokbeşiğe atayım morarana kadar ağlasınmı deniyorum en fazla namazımı kılıyorum hemde doyuruyorum öyle bırakıyorum aglmasın diye öglennamazımı zor kılıyorum ac oldugundan delil gazını cıkarsada illa kusucak benim kızım kusana kadar aglıyo kıvranıyo içinden patur kütür sesler geliyo sonra salalrken sallaerken sakinleşiyo kusuyo sonra gene bıkırbıkır uyuyo iyice dalınca koyuyorum beşiğine beşikte bıkırdasada sallamıyorum tekrar tekrar dalıyo kendi kendine ama uykuya geçişini kendisi yapamıyo yani cocugundan cocuguna değişiyo rabbim kimseye yaşatmasın bende anaokulu öğretmeniyim çocuk gelişimi hakkında onlarca kitap okudum ama tezlerimin hepsi çürüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?