2014 Şubat Anneleri

Yok kuzum ben de bıraktım zaten içmiyorum ki.. Benim mücadelem tekrar başlamamak için. Zaten emziriyorum bebişimi. En çok da bunu düşünüp içmiyorum zaten...

emzirmen cok güzel zaten meleklerimiz olmasa belki cogu seyi basaramayiz...ins sende basaracan biraz sabir olsun kiloda al yeterki o zehirden bu vesile ile kurtul...

canim yawrun kolikse galiba bunun tam bi cözümü yok galiba ...ama 4.ayda rahatlama dönemi basladigini duymustum kolik bebegi olan annelerden...:26:bebekelrimiz büyüyo ama her dönemde yeni güzellikler veya sorunlar basliyo...hepimizin farkli sorunlari var..kimimizin süt kimimizin kakakilo alimi,asi derken onlarla yorulup onlarla mutlu oluyoruz....

Herkese merhaba,
Bugün 2.ay kontrolünde boyumuz 58cm çıktı hemşire de biraz kısayız dedi
Sizinkiler 60 üstünde mi?

Birde bebek arabası alan var mı neler aldınız?

kislar bebeginizin yüzüne bebekler icin olan krem ne sürüyomusunuz...
oglumun bazen yüzünde kepek gibi seyler oluyo kuru gibide cildi weleda nin bebek icin kremi var ama sürsemmi diye tereddüt ediyorum....:44::44::44:

O kuruluklar konak olabilir. Sadece asidi azaltilmis zeytinyag tavsiye ederim.

Arkadasim lutfen sen de sabunla bebeginin poposuna mudahele etme.
Bu davranislar ileride hem cinsel hem de fiziksel hasar verebilir cocuklarimiza.

Lutfen kimse kirilmasin ama bebeklerin poposuna bir sey sokmak, surtmek, durtmek kesinlikle saglikli degil. Yazik gunah yahu minnacik bebeklere. 20-30 yil oncesinin bilgileriyle hareket etmeyin canim anneler. Arastirin, okuyun, ogrenin.

Herkese merhaba,

bizimde dün kontrolümüz vardi.bizde tam iki aylik iki günlügüz

hemsire zor tuttu bacakalrini hep cekti zzor ölctü ama ne derece doru bilemiyorum ayni bizimkide 58 di..ama hic doktor kisa ne demedi:44::44:

hem gecen tv de cocuk doktorunu dinledim gercek boy 2 yasindan sonra belli oluyomus genetik devreye o zaman giriyomus

O kuruluklar konak olabilir. Sadece asidi azaltilmis zeytinyag tavsiye ederim.

evet canim cildi kuru gibi.. bebek icicn kremide kullanmakta tereddüt ettim..kimyasaldir diye..zeytinyagini deniycem..galiba birazda yakmak gerekiyomus zeytinyagini sogutup öyle sürülüyomus....

oy canım masallah subannallah nazarlardan korusun ne güzel bebek o öyle görümcemin ilk oğlu beim kızım gbydi kusması agzı sallaması aglmaları 2.de senin dediğin gb emzir yatır büyüdü diyolar hep bu el bebek gül bebek 1.ye , 2.de kendi kendine büyüdü garip diyolar hoş şimdi 2. 2yaşında saatlerce sallamadan uyumuyo geceleri kıpırdadıgı anda uyanıyo tuhaf yani cocukların anı yaşı birbirini tutmuyo

e senin bebekte gaz yokmu uyanmıyomu hiç aglamazda o

Arkadasim lutfen sen de sabunla bebeginin poposuna mudahele etme.
Bu davranislar ileride hem cinsel hem de fiziksel hasar verebilir cocuklarimiza.

peki nabalım :26: sabun dediğim şey o kadar inceki bide zeytinyaglıyorum sadece delik acılması için anında yapıyo zaten ve sabun kakayla dışarı cıkıyo sadece bi uyaran bende hiç hoşnut degilim bu durumdan ama mecburen yapıyorum 10 gün den sonra yapıyorum hergün poposuna bişey sokmuyorum tabiki ona gelene kadar masajlar yapıyorum her alt alışımda egzersizler yaptırıyorum bacakalrına karnına sürekli uğrasıyorum zeytin yag veriyorum yedikelrime dikkat ediyorum mecbur kalıyorumki yapıyorum en sonunda hem fitiller kocaman bence onlar daha zararlı

Lutfen kimse kirilmasin ama bebeklerin poposuna bir sey sokmak, surtmek, durtmek kesinlikle saglikli degil. Yazik gunah yahu minnacik bebeklere. 20-30 yil oncesinin bilgileriyle hareket etmeyin canim anneler. Arastirin, okuyun, ogrenin.

Kakasi yeşil renk olan anneler bebeklerinisi kaç saatte bir emziriyorsunuz.ben iki saatte bir emziriyordum doktorun biri bir forumda kakanin renginin yeşil olmasını ve amip olmasını iki saatte bir emzirmeye bağlamış bende merak ettim.doğru mu diye.ayrıca kızlar ben birşey öğrendim dogrumu bilmiyorum sütun ilk kısmını bebek yiyip doyuyormus geri kalan yağlı kısmı yemediginden gazlı oluyormuş. Bu hastalık beni iyice tirlak yaptı (

Kimsenin kırılacağını alınacağını zannetmiyorum

İyi de -hafif uyarmayı doktorlar yeri geldiğinde öneriyor.

Dogrudur dediginiz.ikinci cocugum oldugu icin doktorumuzun onerisini soyledim.ayrica mama yiyen cocuklar daha erken ek gidaya baslatiliyor.
Buda ilk kizimda doktorumuzun onerisi.bir diger oneriside her mamadan sonra 1 cay kasigi su vermek.ayrica cok atesli cocuklarin atesi popolarindan olculur.tabi doktordan doktor a degisir.

kislar bebeginizin yüzüne bebekler icin olan krem ne sürüyomusunuz...
oglumun bazen yüzünde kepek gibi seyler oluyo kuru gibide cildi weleda nin bebek icin kremi var ama sürsemmi diye tereddüt ediyorum....:44::44::44:

bebegimin cildi cok hassas ve kuru doktor mustelanin.urunlerini onerdi mustela stelatopia emollient krem suruyorm tum cildine uygulanabiliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nazocumm günaydınn
Bu aguline bizde hiç işe yaramadı çok ağladı mkt.tekrar zincoya döndük.şansım yok

Of arkadasim yaa oda mi ise yaramadi ne yapalim tatlim az kaldi. Eltimin ogluda 3 ay araliksiz 17 saat aglarmis.ustelik onun doktoru damlada vermemis.sonra bir anda kesilmis.dua ediyorum canim insallah buda gecicek.

Mrb benim oglumda 11subat tarihinde doğdu subat annesiyim ilk kizim 10 yasinda 2.kizim 3 oglumda 2aylik bebeklerinizi bukadar cok sallamaya akistirmayin sallasanizda ayaginizda uzun sure tutmayin hemen yatırin oglum 2aylik ama ben şuanda onu odasinda yatiriyorum tam karsi odamiz 2 kizimida hic yanimda yatirmadim sutunuz yetmiyor sa mama verin 3saatte 90ml süte ihtiyaclari var sagdiginzda okadar çıkıyor mu 720ml sut demek buda herkes okadar sut uretmeyebilir takviye de bulunun ac kalınca daha cok ağlarla r

Herkese merhaba,

Bence gayet normal bebisinin boyu , benim kizim 61 cm 2 ayligizz , fakat benim boyumda normalde herkese gore uzun , esimde tabi

Bebek arabasi kraftin almistim canim ben, e-bebekten 3 tekerlekli bi model tam adini bilmiyorum memnunum aslinda hafif surerken kolay fakat katlandiginda cok kuculmuyor arabada cok yer kapliyor.

ya sallamaya alıştırmayın diyenleri bi türlü anlamıyorum nabayım nasıl uyutucam peki ben ölüyorum saatlerce sallamak beni tükediyo ne süt kalıyo ne sinir tabiki istemiyorum sallamak ama başka bi çözüm yok beşiğe atayım morarana kadar ağlasınmı deniyorum en fazla namazımı kılıyorum hemde doyuruyorum öyle bırakıyorum aglmasın diye öglennamazımı zor kılıyorum ac oldugundan delil gazını cıkarsada illa kusucak benim kızım kusana kadar aglıyo kıvranıyo içinden patur kütür sesler geliyo sonra salalrken sallaerken sakinleşiyo kusuyo sonra gene bıkırbıkır uyuyo iyice dalınca koyuyorum beşiğine beşikte bıkırdasada sallamıyorum tekrar tekrar dalıyo kendi kendine ama uykuya geçişini kendisi yapamıyo yani cocugundan cocuguna değişiyo rabbim kimseye yaşatmasın bende anaokulu öğretmeniyim çocuk gelişimi hakkında onlarca kitap okudum ama tezlerimin hepsi çürüdü

Anaokulu ogretmeni olabilrsin canim ama cocuk buyutmeden tecrube kazanilmiyor malesef artik gec zaten 2aylik olmus bastan alistimamaliydib kucaga ve sallamaya sindi en fazla 5kikodur ya sonra 10kilo oldugunda nasil sallayacaksin senin icin zor olacak tabikide aglatma agladiginda kucagina al yqvas yavas yuru o sakinlesecektir kizin kusmakla rahatliyorsa mutlaka ultrosonla baktir midesine reflü büyük ihtimal daha oncede söylemiştim sana

Bazi anneler yazmış poposuna müdahale etmeden kaka yapmiyor diye bu cok yanlis bebeklerin poposundaki kilcal damarlar cok hassas yirtilabilir araştırın derin cok tehlikeli seylere yol açabilir.aliskanlik yapar hic kaka yapamaz hale gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…