Anaokulu ogretmeni olabilrsin canim ama cocuk buyutmeden tecrube kazanilmiyor malesef artik gec zaten 2aylik olmus bastan alistimamaliydib kucaga ve sallamaya sindi en fazla 5kikodur ya sonra 10kilo oldugunda nasil sallayacaksin senin icin zor olacak tabikide aglatma agladiginda kucagina al yqvas yavas yuru o sakinlesecektir kizin kusmakla rahatliyorsa mutlaka ultrosonla baktir midesine reflü büyük ihtimal daha oncede söylemiştim sana
oy canım masallah subannallah nazarlardan korusunne güzel bebek o öyle görümcemin ilk oğlu beim kızım gbydi kusması agzı sallaması aglmaları 2.de senin dediğin gb emzir yatır büyüdü diyolar hep bu el bebek gül bebek 1.ye , 2.de kendi kendine büyüdü garip diyolar hoş şimdi 2. 2yaşında saatlerce sallamadan uyumuyo geceleri kıpırdadıgı anda uyanıyo tuhaf yani cocukların anı yaşı birbirini tutmuyo
e senin bebekte gaz yokmu uyanmıyomu hiç aglamazda o
peki nabalım :26: sabun dediğim şey o kadar inceki bide zeytinyaglıyorum sadece delik acılması için anında yapıyo zaten ve sabun kakayla dışarı cıkıyo sadece bi uyaran bende hiç hoşnut degilim bu durumdan ama mecburen yapıyorum 10 gün den sonra yapıyorum hergün poposuna bişey sokmuyorum tabiki ona gelene kadar masajlar yapıyorum her alt alışımda egzersizler yaptırıyorum bacakalrına karnına sürekli uğrasıyorum zeytin yag veriyorum yedikelrime dikkat ediyorum mecbur kalıyorumki yapıyorum en sonunda hem fitiller kocaman bence onlar daha zararlı
Bazi anneler yazmış poposuna müdahale etmeden kaka yapmiyor diye bu cok yanlis bebeklerin poposundaki kilcal damarlar cok hassas yirtilabilir araştırın derin cok tehlikeli seylere yol açabilir.aliskanlik yapar hic kaka yapamaz hale gelir
Kakasi yeşil renk olan anneler bebeklerinisi kaç saatte bir emziriyorsunuz.ben iki saatte bir emziriyordum doktorun biri bir forumda kakanin renginin yeşil olmasını ve amip olmasını iki saatte bir emzirmeye bağlamış bende merak ettim.doğru mu diye.ayrıca kızlar ben birşey öğrendim dogrumu bilmiyorum sütun ilk kısmını bebek yiyip doyuyormus geri kalan yağlı kısmı yemediginden gazlı oluyormuş. Bu hastalık beni iyice tirlak yaptı(
bennim oglumda 3 haftadir yesil kaka yapiyo..baska bi rahatsizligida yok sükür..
bazen emziriyorum bazende saat basi sagdigim sütü veriyorum..ama bu ilk bastan beri böyleydi..öyle olsa oglumun kakasi ilk bastada yesil olmasi gerekmezmiydi..son 3 haftadir yesil:44::44::44:iki hafta cocuk doktoruna sordum..cok normal dedi..anne sütü aliyosa sari ve yesil olur zaten dedi..kusma ates huzursuzluk olursa i sorun var demmektir bunlar yok sadece yesil kaka yapiyosa cok normal dedi...
gaz olayi olabilir..bendede oglum ilk sütü emip uyuyodu yagli kisma gelemden bende cogunlukla sagarak veriyorum gaz yok denecek kadar azaldi acaba ondanmiki...
Kakasi yeşil renk olan anneler bebeklerinisi kaç saatte bir emziriyorsunuz.ben iki saatte bir emziriyordum doktorun biri bir forumda kakanin renginin yeşil olmasını ve amip olmasını iki saatte bir emzirmeye bağlamış bende merak ettim.doğru mu diye.ayrıca kızlar ben birşey öğrendim dogrumu bilmiyorum sütun ilk kısmını bebek yiyip doyuyormus geri kalan yağlı kısmı yemediginden gazlı oluyormuş. Bu hastalık beni iyice tirlak yaptı(
baştan böyle degildiki canım 40 çıktıktan sonra gazla birlikte cogaldı eh cok yiyince kusmasıda cogaldı herkez abarttıgımı söylüyo herkezinki kusuyomuş böyle başka dktora gitmemi istemiyo eşimde herkezden öyle duyunca cocugu boşuna hırpalatma diyolar bilmiyorum biraz sabret geçcek diyolar 3-4 ayda azalıyomuş genetik faktörlerde oluyomuş kusmada tvde doktor söyledi eşimde kusuyomuş bende bilmiyorum inşallah ilerde bişey çıkmaz yoksa o doktoruda etrafımdakileride haşlarım ben çekiyorum tabi kimse bilmiyobide gerçekten anne olmadan bilinmiyomuş ahh ahh velilerime neler derdim davulun sesi uzaktan hoş geliyomuş hep veliler diyodu bak senin olsun görceksin diye görüyorum daha şimdiden parmanda oynatıyo beni :) eh bide 6 seneden sonra oldu herkez gelen eh gece gündüz aglasın ayakyta diksin seni gb saçma sapan espiri yapıyolar beddua gb nazardan çatlıcaz bigün inşallah güzel günler gelcek hergün böyle olsa dayanamam dün delirdi gündüz 8 gece 2ye kadar sonra hep uyudu uyandı oynadık yattı emdi yattı hep bugün akşam üstü gene bi sancılar tutu şimdi gene kusup rahatladı kucamda bulgur pilavı yaaprken aspiratörüde açtım öyle kucamda sakinleşip uyudu o aglarken ben sakin olamıyorum ben tedirgin oldukça oda uyumuyo daha cok barıyo ac sanıyorum emziriyorum bu sefer başa dönüyoruz alışıcaz sanırım yavaş yavaş hergün yeni bişiler ögreniyorum 1 haftadır kusmasınıda azalttım sanki emzirincehemen sallıyodum şimdi gazını cıkartınca hemen yatırmıyorum omzumda tutuyorum 10-15 dakika sonra biraz geziniyorum öyle sonra sallıyorum en azından uyanınca kusuyo ne kadar dursa içinde kar çünkü bebek ihtiyacı olanı alıyomuş
Of arkadasim yaaoda mi ise yaramadi ne yapalim tatlim az kaldi. Eltimin ogluda 3 ay araliksiz 17 saat aglarmis.ustelik onun doktoru damlada vermemis.sonra bir anda kesilmis.dua ediyorum canim insallah buda gecicek.
gunaydın anneler
bu saatte uyanılırmı yaaa. Kaka yaptı altını degıstırdım artık hıc uyumaz
Benim kızda 4,5 gibi kaka yapar dediğin gibi uykulu uykulu emer kaka yapar ve ben değiştirirken de uykusu kaçar 6 gibi uyuruz..
Nazlıedam ne güzel ellerini fark etmesi bende kaldırıp duruyorum ama daha bizimki fark etmedi 2 aylık olduk bu gün aşımız var....
Şöyle oturup oynamaya bir başlasak onu bekliyorummm..
ah keske bendede ayni etkiyi gösterseydi...
hem bilmiyorum ama bana akisi yine hizli geldi daha yavas olmasini beklerdim...
iki hafta kadar gögüslerim yara olmustu cok fazla emziremedim daha cok sagip vermeye basladim avente güvedim annenin gögüs ucuna benziyo memeden vazgecmez diye ama malesef simdi memeyi zor veriyorum biberon istiyo cogunlukla sagip vermek zorunda kaliyorumbende henüz regl olmadim dogum yapali 62.günüm...
Canım ben de o yüzden akış hızı en düşük olanını yeni doğan seti aldım... şimdi memeye daha düşkün...Biberonda uyuyor çok memnunum Aventten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?