2014 Şubat Anneleri

baştan böyle degildiki canım 40 çıktıktan sonra gazla birlikte cogaldı eh cok yiyince kusmasıda cogaldı herkez abarttıgımı söylüyo herkezinki kusuyomuş böyle başka dktora gitmemi istemiyo eşimde herkezden öyle duyunca cocugu boşuna hırpalatma diyolar bilmiyorum biraz sabret geçcek diyolar 3-4 ayda azalıyomuş genetik faktörlerde oluyomuş kusmada tvde doktor söyledi eşimde kusuyomuş bende bilmiyorum inşallah ilerde bişey çıkmaz yoksa o doktoruda etrafımdakileride haşlarım ben çekiyorum tabi kimse bilmiyo bide gerçekten anne olmadan bilinmiyomuş ahh ahh velilerime neler derdim davulun sesi uzaktan hoş geliyomuş hep veliler diyodu bak senin olsun görceksin diye görüyorum daha şimdiden parmanda oynatıyo beni :) eh bide 6 seneden sonra oldu herkez gelen eh gece gündüz aglasın ayakyta diksin seni gb saçma sapan espiri yapıyolar beddua gb nazardan çatlıcaz bigün inşallah güzel günler gelcek hergün böyle olsa dayanamam dün delirdi gündüz 8 gece 2ye kadar sonra hep uyudu uyandı oynadık yattı emdi yattı hep bugün akşam üstü gene bi sancılar tutu şimdi gene kusup rahatladı kucamda bulgur pilavı yaaprken aspiratörüde açtım öyle kucamda sakinleşip uyudu o aglarken ben sakin olamıyorum ben tedirgin oldukça oda uyumuyo daha cok barıyo ac sanıyorum emziriyorum bu sefer başa dönüyoruz alışıcaz sanırım yavaş yavaş hergün yeni bişiler ögreniyorum 1 haftadır kusmasınıda azalttım sanki emzirincehemen sallıyodum şimdi gazını cıkartınca hemen yatırmıyorum omzumda tutuyorum 10-15 dakika sonra biraz geziniyorum öyle sonra sallıyorum en azından uyanınca kusuyo ne kadar dursa içinde kar çünkü bebek ihtiyacı olanı alıyomuş

doktorum bile sen cok cektin kolay bulmadin bu bebegi oda annesine cektirmesin bi zahmet diyosaol canim benim...ins senin kizinda kurtulur kusmalardan gazlardanmasallah rabbim nazarlardan saklasin resmini gördüm cok tatli annesi kizingaz sorunumuz bi 3.ve 6.hafta arasinda oldu..simdi yok denecek kadar az masallahbi acikincaagliyo bide bazen gezdirilmek isteyince agliyoins degismezde hep böle gider

Allah korusun dikkatli olmak gerek:26:

bennim oglumda 3 haftadir yesil kaka yapiyo ..baska bi rahatsizligida yok sükür..

bazen emziriyorum bazende saat basi sagdigim sütü veriyorum..ama bu ilk bastan beri böyleydi..öyle olsa oglumun kakasi ilk bastada yesil olmasi gerekmezmiydi..son 3 haftadir yesil:44::44::44:iki hafta cocuk doktoruna sordum..cok normal dedi..anne sütü aliyosa sari ve yesil olur zaten dedi..kusma ates huzursuzluk olursa i sorun var demmektir bunlar yok sadece yesil kaka yapiyosa cok normal dedi...

gaz olayi olabilir..bendede oglum ilk sütü emip uyuyodu yagli kisma gelemden bende cogunlukla sagarak veriyorum gaz yok denecek kadar azaldi acaba ondanmiki...

Yesil kakayi usutmeye bagliyorum ben usuttugumde oglum yesil kaka yapıyor yada cok yeşillik yedigimde ben hem sagipta verdim hem emziriyorum 10dk emdikten sonra yagli besleyici sut geliyor pompa hastane tipi cok memnunum

ayak bileklerimi hissedemiyorum sallamaktan bi hal oldum.napalım haksevercim sallamaktan başka çre yok canım.bende ilk onbeş gün sallamadım ama sonra mecbur kaldım.alışmasın diye çok direndim ama bi yerde çaresiz kalıyosun.öyle veya böyle büyücekler bi şekilde inşallah canları sağolsun..:87:

çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin..

haksever bence sen bi tahlil yaptır.arkadaşımın bebeğide cok kusuyodu tahlil sonucunda kanında mikropcıktı ve idrar yolları iltahaplanmış.antibiyotik tedavisi ilegeçti.

kızlar bize bio gaiga damla ii geldi düzenli olarak bi gün arayla yapıo kakasını. eskiden geç yapıyodu..

Anam benim kiz uyandi.uyurdu ne guzel uyancagi tuttu.elini kesfetti:) kaldirip bakiyor durmadan:)cok seker oluyorda gunduz yapsa ne vardi..

Gunaydin anneler
din gece yatmadan once ayiptir soylemesi bir tane hurma attım ağzıma. Sabaha kadar sütüm aktı. Butun Üstüm başım süt oldu yapış yapış. Aklinizda bulunsun.bol sütlü hic gazlı günler diliyorum hepinize.

Of arkadasim yaa oda mi ise yaramadi ne yapalim tatlim az kaldi. Eltimin ogluda 3 ay araliksiz 17 saat aglarmis.ustelik onun doktoru damlada vermemis.sonra bir anda kesilmis.dua ediyorum canim insallah buda gecicek.

İnşalah tatlım bakalım ne zaman

gunaydın anneler
bu saatte uyanılırmı yaaa. Kaka yaptı altını degıstırdım artık hıc uyumaz

Benim kızda 4,5 gibi kaka yapar dediğin gibi uykulu uykulu emer kaka yapar ve ben değiştirirken de uykusu kaçar 6 gibi uyuruz..
Nazlıedam ne güzel ellerini fark etmesi bende kaldırıp duruyorum ama daha bizimki fark etmedi 2 aylık olduk bu gün aşımız var....
Şöyle oturup oynamaya bir başlasak onu bekliyorummm..

Canim benim kiz 3 aylik oldu.premature diye gec yakalicak heralde dedim ama cok sukur hic korktugum gibi olmadi.ellerine bakip bide sasi yapiyor allah im isirasim geliyor:)sizlerinde az kaldi neler yapicaklar.

Aylik doktor kontrolunden geldik simdi. Kizim cok hareketli oldugu icin sacede 600gr almis. Ordada elleri ayaklari hic durmadi. Doktor cok zor tartti. Haftaya calismaya baslicam oyuzden sutumu sagip vercem. 2bucuk 3 saat arayla 150ml verilmeliymis. Bakalim biberonu alacak mi?

Kızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyosuz? Biz iki aylığız 6,5 kilo 3 numara huggies kullanıyoruz. Sizce en iyi bez hangisi?

Canım ben de o yüzden akış hızı en düşük olanını yeni doğan seti aldım... şimdi memeye daha düşkün...Biberonda uyuyor çok memnunum Aventten...

Canım ben de o yüzden akış hızı en düşük olanını yeni doğan seti aldım... şimdi memeye daha düşkün...Biberonda uyuyor çok memnunum Aventten...

ay keske bendede ayni etkiyi gösterseydibende yeni dogsn setini aldim..ama oglum memeyi redediyo anlamiyorum..sagdigim sütü veriyorum aventle onu bi solukta iciyo:26:demekki her bebbek bir degil..birazda bebekle alakali galibabenimkide biberonda hic uyumuyo cogunlukla zorla memeyi verebilirsem memede hemen uyyuyo doru dürüst emmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…