- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Kızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyosuz? Biz iki aylığız 6,5 kilo 3 numara huggies kullanıyoruz. Sizce en iyi bez hangisi?
Kızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyosuz? Biz iki aylığız 6,5 kilo 3 numara huggies kullanıyoruz. Sizce en iyi bez hangisi?
Aylik doktor kontrolunden geldik simdi. Kizim cok hareketli oldugu icin sacede 600gr almis. Ordada elleri ayaklari hic durmadi. Doktor cok zor tartti. Haftaya calismaya baslicam oyuzden sutumu sagip vercem. 2bucuk 3 saat arayla 150ml verilmeliymis. Bakalim biberonu alacak mi?
Yesil kakayi usutmeye bagliyorum ben usuttugumde oglum yesil kaka yapıyor yada cok yeşillik yedigimde ben hem sagipta verdim hem emziriyorum 10dk emdikten sonra yagli besleyici sut geliyor pompa hastane tipi cok memnunum
masallah ogluna canim..bizde iki ayligiz 5 kiloyu yeni gectik daha
sadece anne sütüylemi aldi bu kiloyu..ben hic mama vermiyorum sadece anne sütüylede bu kadar kilo alabildi....sütümde var isedigi kadar iciyo fazlasinida buzluga atiyorum
biz daha bi hafta önce 1 den 2 numaraya gectik...ben almanyadayim türkiyedeki primanin karsiligi olan pampers kullaniyorum cok memnunum...
Biz 4200 doğduk sadece anne sütü ama başta biraz kilolu olduğu için büyük. Bende ilk prima beyaz kullandım ama şimdi 3 numarayı huggies aldım mavi miki fareli özendim.
Benimkininde elleri ayakları durmuyor. Bide sürekli kafasına çarpıyo elini süreklide emiyor eldiven var acaba eldiveni çıkarsammı karar veremedim.
Kızlar aşıdan geldik kuzum çok ağladı.. Gözümden hiç yaş akıtmamıştım ilk defa aktı yaaaaa.. Carpol verdi ateşi çıkarsa ver dedi ama tedbir için versem mi???bakalım inş ateşlenmez... Kilomuz 6 kilo olmuşuz iyi mi ??????sadece anne sütü veriyorumm... Çok kusuyordu kilo almamıştım diyordum ama almış elhamdülillah...
gecmis olsun atlatmissiniz
canim bence atesi cikarsa ver belki de hic cikmaz simdiden verme
masalalh senin oglusunda ii kilo almis
seninkidemi 4 kilo üzeri dogmustu
Kızlar aşıdan geldik kuzum çok ağladı.. Gözümden hiç yaş akıtmamıştım ilk defa aktı yaaaaa.. Carpol verdi ateşi çıkarsa ver dedi ama tedbir için versem mi???bakalım inş ateşlenmez... Kilomuz 6 kilo olmuşuz iyi mi ??????sadece anne sütü veriyorumm... Çok kusuyordu kilo almamıştım diyordum ama almış elhamdülillah...
Ver bencede tv çocuk dr zahide ile yetiş hayatada çıkan aşıdan bir saat önce şurup verebilirsiniz tedbir amaçlı dedi ben vericem
Aylik doktor kontrolunden geldik simdi. Kizim cok hareketli oldugu icin sacede 600gr almis. Ordada elleri ayaklari hic durmadi. Doktor cok zor tartti. Haftaya calismaya baslicam oyuzden sutumu sagip vercem. 2bucuk 3 saat arayla 150ml verilmeliymis. Bakalim biberonu alacak mi?
Bizimde aylik kontrolumuz vardi bugunnn.5 kilo 57 cm olmusuzz. Masallah dedi doktor amcamiz artik sizi prematureden saymicaz kara kuru kiz gitmis pamuk kiz olmus bu dedi.
Gulmelerini agularini ellerini incelemesini herseyi gayet normal gelisim tamamdir dedi.cok cok mutluyummmmm:)
Oğuluşum değil teyzesi kızım evet 4 kilo doğmuştu 10 sonra gittiğimizde 3,7 kiloya düşmüştü şimdi böyle işte en büyük sorunumuz kucağa çok alıştı ne yapacaz?? bilmem??
Öyle yapayım bu gece nöbetteyim anlaşılan:)))
Bizimde aylik kontrolumuz vardi bugunnn.5 kilo 57 cm olmusuzz. Masallah dedi doktor amcamiz artik sizi prematureden saymicaz kara kuru kiz gitmis pamuk kiz olmus bu dedi.
Gulmelerini agularini ellerini incelemesini herseyi gayet normal gelisim tamamdir dedi.cok cok mutluyummmmm:)
Bwnim oglanda premeture sayılır kac kilo doğmuştu sizinki doktorunuz kim
Biz 2.170 gr 43,5 cm dogmustuk. Doktorumuz bahar hastanesinde turgay baz.ama bugun yogunbakim da yattigimiz dortcelik cocuk hastanesine gittik.orda da aylik kontrollerimiz var.degisik muayeneler yapiliyordu artik bitti cok sukur.orda da gürbüz aydemir e gidiyoruz.3 aydir.sizin kim doktorunuz?
Bizim doktorunuz arif canan jimerde kac haftalik dogdu 35haftalik dogduk bizde 2500gr 48cm cok Şükür kuvezde kalmadi ama bakimi zor tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?