2014 Şubat Anneleri

Kızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyosuz? Biz iki aylığız 6,5 kilo 3 numara huggies kullanıyoruz. Sizce en iyi bez hangisi?

masallah ogluna canim..bizde iki ayligiz 5 kiloyu yeni gectik daha

sadece anne sütüylemi aldi bu kiloyu..ben hic mama vermiyorum sadece anne sütüylede bu kadar kilo alabildi....sütümde var isedigi kadar iciyo fazlasinida buzluga atiyorum

biz daha bi hafta önce 1 den 2 numaraya gectik...ben almanyadayim türkiyedeki primanin karsiligi olan pampers kullaniyorum cok memnunum...

ya bu hareketli olmanin kiloya etkisi varmiymis..benim oglumda cok hareketli eli ayagi masallah hic durmazdemmek ondan hizli kilo alamiyo...bizde bi haftada sadece 200 gr almisiz...iki aylik olduk 5 kiloyu ancak yeni gecebildik...aynen kiloyu zor ölctü hemsire tarti bi sabit sayida durmadiboyununda ölctüremedik doru dürüstama 3 saatte 150 ml tam bana uyuyo..ben cogunlukla sagip veriyorum.. 150 yi buluyo ictigi süt.. eminim kesin hic ac kalmiyo ama demekki hereketli oldugundan cok kilo alamiyobide eskiden cok kaka yapiyodu ondanda alamiyodu galiba artik günde iki defa ne yapiyo bakalim kiloya etkisi olacakmi...ama doktor gelisimi ii diyo kilosuda ii doktora göre...

Yesil kakayi usutmeye bagliyorum ben usuttugumde oglum yesil kaka yapıyor yada cok yeşillik yedigimde ben hem sagipta verdim hem emziriyorum 10dk emdikten sonra yagli besleyici sut geliyor pompa hastane tipi cok memnunum

üsütmeden olabiliyomu

doktorda hic öle biseyden bahsetmedi..sadece cok normal anne sütü aliyosa dedi:44::44::44::44:alla alla 3 haftadir üsütüyomuyum ben kendimi

Biz 4200 doğduk sadece anne sütü ama başta biraz kilolu olduğu için büyük. Bende ilk prima beyaz kullandım ama şimdi 3 numarayı huggies aldım mavi miki fareli özendim.
Benimkininde elleri ayakları durmuyor. Bide sürekli kafasına çarpıyo elini süreklide emiyor eldiven var acaba eldiveni çıkarsammı karar veremedim.

Kızlar aşıdan geldik kuzum çok ağladı.. Gözümden hiç yaş akıtmamıştım ilk defa aktı yaaaaa.. Carpol verdi ateşi çıkarsa ver dedi ama tedbir için versem mi???bakalım inş ateşlenmez... Kilomuz 6 kilo olmuşuz iyi mi ??????sadece anne sütü veriyorumm... Çok kusuyordu kilo almamıştım diyordum ama almış elhamdülillah...

masallah oglusuna bize göre kilolu dogmus..

benim oglum 3300 kiloda dogdu..hasteneden ciktigimizda 3070 kalmisti...

demmekki bu haftaalarda bebeislerimiz iyiyce hareketleniyo

benimkide eliyle yüzünü ciziyo tirnagini zor kesiyorum bi durmuyoki kolu

eldiven giydirmek mümkünmü bastan beri bi kere bile giydiremedim basiyo cigligi..sapkayada ayni tepkiyii veriyo

eldiveni cikar bence canim artik.. nesneleri elleyerek tanisin bence...seenin tenini hissetsin

gecmis olsun atlatmissiniz

canim bence atesi cikarsa ver belki de hic cikmaz simdiden verme

masalalh senin oglusunda ii kilo almis

seninkidemi 4 kilo üzeri dogmustu

gecmis olsun atlatmissiniz

canim bence atesi cikarsa ver belki de hic cikmaz simdiden verme

masalalh senin oglusunda ii kilo almis

seninkidemi 4 kilo üzeri dogmustu

Oğuluşum değil teyzesi kızım evet 4 kilo doğmuştu 10 sonra gittiğimizde 3,7 kiloya düşmüştü şimdi böyle işte en büyük sorunumuz kucağa çok alıştı ne yapacaz?? bilmem??
Öyle yapayım bu gece nöbetteyim anlaşılan:)))

Ver bencede tv çocuk dr zahide ile yetiş hayatada çıkan aşıdan bir saat önce şurup verebilirsiniz tedbir amaçlı dedi ben vericem

Bizimde aylik kontrolumuz vardi bugunnn.5 kilo 57 cm olmusuzz. Masallah dedi doktor amcamiz artik sizi prematureden saymicaz kara kuru kiz gitmis pamuk kiz olmus bu dedi.
Gulmelerini agularini ellerini incelemesini herseyi gayet normal gelisim tamamdir dedi.cok cok mutluyummmmm:)

Canim bitti mi iznin , benimde az kaldi doktora sormayi unutmustum iyi oldu senin dedigin. Insallah yeter sutum hic birakasim yok ama mecbur calismak hepimizin iyiligi icin

Kızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyosuz? Biz iki aylığız 6,5 kilo 3 numara huggies kullanıyoruz. Sizce en iyi bez hangisi?

Ben prima kullaniyorum beyaz paket 2 numaradayiz. Huggieslerin boyutu biraz kucuk geldi bana 2 numarasi oyleydi en azindan primaya gore
Hos burda okudugum kilolara gore biraz zayif bi kizim var 2 ayligiz 5 kilocuk:)

Kiyamam kuzulara ya, aksam ver istersen canim rahat atlatir. Sonra da atesi cikarsa verirsin. Cok gecmis olsun

Bwnim oglanda premeture sayılır kac kilo doğmuştu sizinki doktorunuz kim

ay pardon canim karistirmisimmasallah kiscenekucaga alisma herkesin soruunu galiba

simdi hadi tasiyabiliyoruz dahada kilo aldikca napacaz bilemiyorum..emeklemeye baslayip bazende yürütece koyarak halletmye calisacaz

canlari sagolsun

masallah

Bwnim oglanda premeture sayılır kac kilo doğmuştu sizinki doktorunuz kim

Biz 2.170 gr 43,5 cm dogmustuk. Doktorumuz bahar hastanesinde turgay baz.ama bugun yogunbakim da yattigimiz dortcelik cocuk hastanesine gittik.orda da aylik kontrollerimiz var.degisik muayeneler yapiliyordu artik bitti cok sukur.orda da gürbüz aydemir e gidiyoruz.3 aydir.sizin kim doktorunuz?

Bizim doktorunuz arif canan jimerde kac haftalik dogdu 35haftalik dogduk bizde 2500gr 48cm cok Şükür kuvezde kalmadi ama bakimi zor tabiki

Of kızlar ya bu çok bilmiş insanlardan nefret ediyorum herkeste bi karışma çabası biri gelir sıcağa alıştırma der biri gelir üşüyor bu battaniyeye sar der komşu gelmiş niye ağlıyor bu çocuk diyo acaba bu insanlar bebekmi yetiştirmedi yoksa bebekleri mucizevi olarak hiç ağlamadanmı büyüdü kadının yüzüne bakmış kalmışım hobi olarak bebek ağlatıyorum diyesim geldi bana öneriside mükemmel ağrı kesici fitil koycakmışım hergün o çocuklarını öyle büyütmüş uyuyup kalırlarmış bebeler yazık halbuki çocuklar günlük ağrı kesici ala ala baygınlık geçirmişler haberi yok nasılda ısrar ediyo gaz sancısı çeken çocuğa niye fitil veriyom çocuğu ilaç bağımlısımı yapıyım Allah Allah ya herkes bişey söylüyo söylemeleri bşy deil ısrar ediyorlar her gelen emzir bu çocuğu diyor bunlar çocuklarını on dkda bir emzirmîşler herhalde of ya sinirlerim çok bozuldu burayada yazdım destan gibi daha dicek çok şey var da neyyyse

Bizim doktorunuz arif canan jimerde kac haftalik dogdu 35haftalik dogduk bizde 2500gr 48cm cok Şükür kuvezde kalmadi ama bakimi zor tabiki

34+3 te dogdu kizim.oksijen problemi yasamadik ama 3 gun suyum geldi. Su aktikca enfeksiyon aldi kizim. O yuzden antibiyotik tedavisi verildi yogunbakimda.7 gun sonra taburcu olduk.byumeye calisiyor iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…