2014 Şubat Anneleri

Kizlar, bebegin alti kakaliyken uyumasina izin versem mi?
5 saattir agliyor gazdan, altina yapti yarim saat sonra uyudu.

Altini acip uyandirmaya kiyamiyorum.

Aynı sorunu kızım da yaşadı. Artık o kadar ıkınıyordu ki dr. göbek fıtığı olabilir dedi. Bende günaşırı bir bardak sabah bir bardak akşam rezene çayı içtim. Maşallah kızıma, artık hem gazını hem de kakasını kendisi rahatça yapıyor, ıkınmalar çok çok azaldı.
Geçmediyse bi denemende fayda var.

babamız hasta olmuş gibi grce odadan gitti ayrı yattı oğlandı uyandı durdu . Şimdi desen benim gözümden uyku akıyo ayakta sallıyom uyusada bende uyusam diye . Sadee bebeğe bakmakla olmuyo gece eşime baktım nasıl diyr battaniyeyle uyumuş üşümüş . Bebek bakmak zor

Al benden de o kadar uymak istiyorum bütün gece nöbet tutum ateşlenir mi diye çok şükür iyi bir kere eşim kalkıp bakmadı bir de babalık çok zor de durur sürekli...... Bende ayağında sallıyorum uyusan da bende uyusammmm..

güzel hafta sonlari olsun hepimize..:13:

Son düzenleme:
kislar bebeginizi tek basinizami yoksa esinizlemi banyo yaptiriyosunuz

en son tek basima yikamistim..sükür oglumda hic sorun cikarmadi

teslim oldu banaannemde kizdi tek basina yikama elinden kayar ne diye

bende alismak istiyorum tek basima yikamaya bugün yine bonyo yaptiracam esim calisiyo onuda bekleyemiycem

kolay gelsin bana

Gunaydinnnn.ben hep tek yikiyorum.
Ama muhakkak uzerimde uzun kollu oluyor.koluma yatirdigimda suyla sampuanla kaymasin diye.

ayy canım çok sevindim.maşşallahh kuzucunagaz durumu nası canım düzelme var mı bizim 19 gün var üç aylık olmamıza:44:

Kızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyosuz? Biz iki aylığız 6,5 kilo 3 numara huggies kullanıyoruz. Sizce en iyi bez hangisi?

şu an 3 numara prima yeşil paket kullanıyoruz.ama yakında dört numaraya geçmeyi düşünüyorum.maşallah kızım butlu birazbacaklarını sıkıyo gibi geldi.

Tebrikler. Ben de tek basima yikamak istiyorum. Nasil yikadin anlatir misin? Bebek kuvetinde mi yikadin?

Bu arada kaymasin diye tulbentle tutabilirsin. Cok ise yariyor.

bende hep tek yıkıyorum.file kullanıyo musun canım çok kolaylık oluyo.kendine güven sakin ol çok rahat yıkarsın tatlımm:81:

Bizim banyo olayi cok büyük dert yaza kadar yanliz yikamamayi düsünüyorum kv görümce ben bazen esim bile geliyo banyoya :) ben hep sudöküyorum üsümesin diye görümcem tutyo kv lifliyo esimde kulaklarini kapatiyo :))))) ayy yaz gelsede artik sacmalamasak diyorum....

Ahhh sorma o petiyatri prof larini :) bazen diyorum boz gec herkezi ama olmuyo iste yüz yüze bakmak zorunda olduklarim oluyo hep. Mesela ben kelebekle emzirdim basta mecburen uc yoktu aaa herkez karisti kullanma birak sunu diye sanki zevkten kullaniyorum.dr a gittik yanaklari kizardi bi ara bebegimin ki cok normal cogu bebekte olur dr da silikon uc yapmaz ama genede bi normal emzir bakalim dedi ac kalinca emer dedi sonra ilk gün zorlandi ac kaldi dayanamadim kelebek ucla doyurdum kv dr ne dedi diyo onla verme diyo bende anne dr 23 derecede tek kat giydirin diyo onu niye dinlemiyoz dedim :) ya daha bi ton örnek var dedigin gibi kendi annem geldi o da tutturdu geldigi günden beri senin sütünle doymuyo bu cocuk diyo ve o an acayip canim sıkılıyo sadece doymasa bu cocuk kilolu olmaz dedim

kızlar dün doktor diyordu bebekler ilk üç ay anne karnında hissediyolarmış.hatta hamileliğin dördüncü trimesteri olarak kabul ediliyomuş ilk üç ay.huzursuz olmaları anneye bağımlılık çok normal.göğsünüzde mi uyumak istiyo uyutun kucaklayın ihtiyaç duyuyosa yanında olun,kucağa alıştırmışsın diyenlere kulak asmayın diyodu.bilginize

Aynen ben artık usandım gazdan. Şimdi bide burnu sanki tıkandı hafiften öksürükte var üstüne bidr ptesi aşımız var şimdiden onun stresi sardı belki yapmazlar
Kaçgünlük senin kuzu

Aynen yaaa.baba olmak ne kolay

Maşallah kuzum sana.ben cesaret edemezdimmm
Gunaydinnnn.ben hep tek yikiyorum.
Ama muhakkak uzerimde uzun kollu oluyor.koluma yatirdigimda suyla sampuanla kaymasin diye.
Kuzum kaç günlük oldu senin bebişko
D vitamini veriyormusun

arakadasim ben de mart annesiyim ama bu sayfayi da okuyorum
Sen bir kutu mama bitirdi md missin ya mamalarin suresi bir ay sen bozuk mama veriyor olabilir misin kuzuya belki de kusmasi bu yüzdendir
Bir de benim oğlum da cokkusan ve kolik bir bebek günlük en az uç saat aralikziz agliyor
Mamayi Vermeyi bir albüm kusmzlar biraz azaldi
Sende vermmeyibir dene doymuyosa bile daha sik emzir
Bir denemiş olursun
Belki de sut alerjisi de olabilir onu da bir arastir
Ben gazi gecmezse alerji testi yaptircam

yikadim kislar

ama bu sefer gecen günkü banyomuz gibi teslim olmadi bana

yikamanin ortasinda basti cigligi

bende daha uzun süre yikamadim file yapamadim

ama olsun en azindan sacini sampuanladim poposunu yikadim

durulayip cikardimgiydirirken da aglama devam etti

hemen kucagima aldim 5 dk sonra uykuya daldi simdi uyuyo

neyse yilmak yok yalniz yikamaya devam elbet alisacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…