Birgün daha geçti ama gaz bitmedi
Kızlar bu kaka sorununu ne yapcaz bi akıl verin 5-6 gunde bir fitille yaptırıyorum. Ama kendi yapsın fitile alışmasın istiyorum napıyım bekliyimi kendi yapana kadar ama zaten böle çocuk çatlayacak daha çok beklersem ıkınmaktan çatlıycak ne yapcamı bilmiyorum
Al benden de o kadar uymak istiyorum bütün gece nöbet tutum ateşlenir mi diye çok şükür iyi bir kere eşim kalkıp bakmadı bir de babalık çok zor de durur sürekli...... Bende ayağında sallıyorum uyusan da bende uyusammmm..babamız hasta olmuş gibi grce odadan gitti ayrı yattı oğlandı uyandı durdu . Şimdi desen benim gözümden uyku akıyo ayakta sallıyom uyusada bende uyusam diye . Sadee bebeğe bakmakla olmuyo gece eşime baktım nasıl diyr battaniyeyle uyumuş üşümüş . Bebek bakmak zor
kislar bebeginizi tek basinizami yoksa esinizlemi banyo yaptiriyosunuz
en son tek basima yikamistim..sükür oglumda hic sorun cikarmadi
teslim oldu banaannemde kizdi tek basina yikama elinden kayar ne diye
bende alismak istiyorum tek basima yikamayabugün yine bonyo yaptiracam esim calisiyo onuda bekleyemiycem
kolay gelsin bana
Bizimde aylik kontrolumuz vardi bugunnn.5 kilo 57 cm olmusuzz. Masallah dedi doktor amcamiz artik sizi prematureden saymicaz kara kuru kiz gitmis pamuk kiz olmus bu dedi.
Gulmelerini agularini ellerini incelemesini herseyi gayet normal gelisim tamamdir dedi.cok cok mutluyummmmm:)
Kızlar hangi marka ve kaç numara bez kullanıyosuz? Biz iki aylığız 6,5 kilo 3 numara huggies kullanıyoruz. Sizce en iyi bez hangisi?
bende alismak istiyorum tek basima yikamayabugün yine bonyo yaptiracam esim calisiyo onuda bekleyemiycem
kolay gelsin bana
kolay gelsin bana
kolay gelsin bana
Of kızlar ya bu çok bilmiş insanlardan nefret ediyorumherkeste bi karışma çabası biri gelir sıcağa alıştırma der biri gelir üşüyor bu battaniyeye sar der komşu gelmiş niye ağlıyor bu çocuk diyo acaba bu insanlar bebekmi yetiştirmedi yoksa bebekleri mucizevi olarak hiç ağlamadanmı büyüdü kadının yüzüne bakmış kalmışım hobi olarak bebek ağlatıyorum diyesim geldi bana öneriside mükemmel ağrı kesici fitil koycakmışım hergün o çocuklarını öyle büyütmüş uyuyup kalırlarmış bebeler yazık halbuki çocuklar günlük ağrı kesici ala ala baygınlık geçirmişler haberi yok nasılda ısrar ediyo gaz sancısı çeken çocuğa niye fitil veriyom çocuğu ilaç bağımlısımı yapıyım Allah Allah ya herkes bişey söylüyo söylemeleri bşy deil ısrar ediyorlar her gelen emzir bu çocuğu diyor bunlar çocuklarını on dkda bir emzirmîşler herhalde of ya sinirlerim çok bozuldu burayada yazdım destan gibi daha dicek çok şey var da neyyyse
Kaçgünlük senin kuzuAynen ben artık usandım gazdan. Şimdi bide burnu sanki tıkandı hafiften öksürükte var üstüne bidr ptesi aşımız var şimdiden onun stresi sardı belki yapmazlar
Al benden de o kadar uymak istiyorum bütün gece nöbet tutum ateşlenir mi diye çok şükür iyi bir kere eşim kalkıp bakmadı bir de babalık çok zor de durur sürekli...... Bende ayağında sallıyorum uyusan da bende uyusammmm..
Maşallah kuzum sana.ben cesaret edemezdimmmkislar bebeginizi tek basinizami yoksa esinizlemi banyo yaptiriyosunuz
kolay gelsin bana
Kuzum kaç günlük oldu senin bebişkoGunaydinnnn.ben hep tek yikiyorum.
Ama muhakkak uzerimde uzun kollu oluyor.koluma yatirdigimda suyla sampuanla kaymasin diye.
arakadasim ben de mart annesiyim ama bu sayfayi da okuyorumya sallamaya alıştırmayın diyenleri bi türlü anlamıyorum nabayım nasıl uyutucam peki ben ölüyorum saatlerce sallamak beni tükediyo ne süt kalıyo ne sinir tabiki istemiyorum sallamak ama başka bi çözüm yokbeşiğe atayım morarana kadar ağlasınmı deniyorum en fazla namazımı kılıyorum hemde doyuruyorum öyle bırakıyorum aglmasın diye öglennamazımı zor kılıyorum ac oldugundan delil gazını cıkarsada illa kusucak benim kızım kusana kadar aglıyo kıvranıyo içinden patur kütür sesler geliyo sonra salalrken sallaerken sakinleşiyo kusuyo sonra gene bıkırbıkır uyuyo iyice dalınca koyuyorum beşiğine beşikte bıkırdasada sallamıyorum tekrar tekrar dalıyo kendi kendine ama uykuya geçişini kendisi yapamıyo yani cocugundan cocuguna değişiyo rabbim kimseye yaşatmasın bende anaokulu öğretmeniyim çocuk gelişimi hakkında onlarca kitap okudum ama tezlerimin hepsi çürüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?