2014 Şubat Anneleri

Maşallah kuzum sana.ben cesaret edemezdimmm

Kuzum kaç günlük oldu senin bebişko
D vitamini veriyormusun

tesekkürler huzunbaz kiscemiki seferdir cesaret ediyorum bundan sonrada etmeye devam alismaliyiz ilk banyoda tereddüt vardi bu ikinci oldugu icin biraz daha rahattim 3,4 derken iyce alisacaz galiba

Son düzenleme:
bende hep tek yıkıyorum.file kullanıyo musun canım çok kolaylık oluyo.kendine güven sakin ol çok rahat yıkarsın tatlımm:81:

tebrikler

tek yikanlarda var ins zamanla hepimiz alisacaz tek yikamaya

türkiyedekiler cok sansli bu tür esyalar orda kolaylikla bulunuyo

koca almanyada fileyi bulamadim..neetten alacaktim yine yok..

file olsa daha kolay yikardim kayma ihtimalide olmazdi

resimdeki kizinla sensin demi canimcok tatli ve güzel cikmissiniz masallahhh

Gazınız varmı tatlım

gaz olayi 3 ile 6.hafta arasinda vardi simdide var ama kendisi cikariyo o yüzden cok rahatsiz olmuyo aglamiyo

seni okuyorum bebeginle cok cekiyosunuz rabbim bi an önce kurtulmanizi nasip etsin ins...:26:

Bu bebeler banyoda neden ağlıyor çözemedim

Tatlım ben sana file yollarım
Almanyanın hangi eyaletindesin

gaz olayi 3 ile 6.hafta arasinda vardi simdide var ama kendisi cikariyo o yüzden cok rahatsiz olmuyo aglamiyo

seni okuyorum bebeginle cok cekiyosunuz rabbim bi an önce kurtulmanizi nasip etsin ins...:26:

Sağol kuzum.her namazımda dua ediyorum gazımız bitsin diye

başka mama aldım canım 1bucuk ay yemiştir yani zaten başta hiç vermedik bi hastanede verdiler topuk kanından sonra onuda biz hazırlamadık kendileri hazırladılar yani 10 gün felan geçmiş olmuştur yani ondan değil mamada vermediğim günler oluyo zaten geceleri 60cc bişi veriyorum sütüm bitiyo yetmiyo çünkü benide emse cıkarıyo ama taktiklerimi değiştirdim hemen kaldırmıyorum omzumda daha uzun tutuyorum sallamıyorum biraz oyalıyorum dik tutuyorum bikaç gündür azaldı hem hemen kusmuyo en azından sonra cıkarıyo ne kadar dursa iöçinde kar tabi biizmde geceleri tututyo kolikligi gündüz öyle böle geçiyo da gece zaten enerji kalmıyo elimizde sallayınca susuyo zillim ne anlıyosa cingene salıncagı kurcak eşim kollarımız kopuyo :))

ben kızımı çok seviyorum ya baktımda hep şikayet ediyoruz güzelliklerini hiç konuşmuyoruz emerken elleriyle nasıl mememi iktiriyo süt daha cok gelsin der gb sonra altını acınca nasılda gevşiyo kendinden geçiyo masaj yaparken sabah uyanması gerinmesi yokmu yatama alıp koklaşmamız sevişmemiz sevildikçe 4 köşe olması yokmu o miss gb kusmuk kokusu yokmu canım kızım ya nasılda özledim şimdi gidip öpim yatagında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…