- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Bizim banyo olayi cok büyük dert yaza kadar yanliz yikamamayi düsünüyorum kv görümce ben bazen esim bile geliyo banyoya :) ben hep sudöküyorum üsümesin diye görümcem tutyo kv lifliyo esimde kulaklarini kapatiyo :))))) ayy yaz gelsede artik sacmalamasak diyorum....
kızlar dün doktor diyordu bebekler ilk üç ay anne karnında hissediyolarmış.hatta hamileliğin dördüncü trimesteri olarak kabul ediliyomuş ilk üç ay.huzursuz olmaları anneye bağımlılık çok normal.göğsünüzde mi uyumak istiyo uyutun kucaklayın ihtiyaç duyuyosa yanında olun,kucağa alıştırmışsın diyenlere kulak asmayın diyodu.bilginize
Tebrikler. Ben de tek basima yikamak istiyorum. Nasil yikadin anlatir misin? Bebek kuvetinde mi yikadin?
Bu arada kaymasin diye tulbentle tutabilirsin. Cok ise yariyor.
kimsecikler kalmamış :) herkes yavrusunun yanında tabi oooh mis
tesekkürler
ikinci defada yikadim sükürr
evet canim küvetinde yikadim...kisaca anlatim
ebenin ögrettigi sekilde yikadim..
önce küvetine iki kova su döktüm bi kovada durulamak icin hazirladim yanima
sol kolumla bebegimin sol kolunun tam koltuk altindan bas parmak ve isaret parmagimla sikica kavradim
kucagimda küvetine yavasca önce ayaklarini sonra vücunu suya batirdim...sol elimle tuttugum onun sol kolunu sikica tuttum hic birakmadim ...sag elimle yikamaya basladim.. sonra ayni taktikle bu seferde sol elimle onun sag koltuk altindan sikica kavradim ters cevirip arka tarafini yikadim..bu sekilde dururken ayrica durulayip cikardim ins anlatabilmisimdirrrrr
ben kızımı çok seviyorum yabaktımda hep şikayet ediyoruz güzelliklerini hiç konuşmuyoruz emerken elleriyle nasıl mememi iktiriyo süt daha cok gelsin der gb sonra altını acınca nasılda gevşiyo kendinden geçiyo masaj yaparken sabah uyanması gerinmesi yokmu yatama alıp koklaşmamız sevişmemiz sevildikçe 4 köşe olması yokmu o miss gb kusmuk kokusu yokmu canım kızım ya nasılda özledim şimdi gidip öpim yatagında
ben kızımı çok seviyorum yabaktımda hep şikayet ediyoruz güzelliklerini hiç konuşmuyoruz emerken elleriyle nasıl mememi iktiriyo süt daha cok gelsin der gb sonra altını acınca nasılda gevşiyo kendinden geçiyo masaj yaparken sabah uyanması gerinmesi yokmu yatama alıp koklaşmamız sevişmemiz sevildikçe 4 köşe olması yokmu o miss gb kusmuk kokusu yokmu canım kızım ya nasılda özledim şimdi gidip öpim yatagında
Aynen özgem yaaaa
Gercekten dogru demişsin. Bebegim suan uyuyor. Bir an uyandirasim geldi :)
Maşallah kuzum sana.ben cesaret edemezdimmm
Kuzum kaç günlük oldu senin bebişko
D vitamini veriyormusun
kızlar neden bebişlerinizin fotosunu koymuyosunuz ya hepimiz anneyiz nazar felan degmez biz maşallah derizkonu açtım kızımın resminide koydum bikaç arkadaşta koydu sizde koyun ahh zman bulabilsem hepimizn bebekelriyle şubat bebekleri diye klip hazırlasam süper olur kknın face sayfasındada yayınlatırız yeni bi akım oluşur
masallah sendemi tek yikiyosun
bende öyle yapim bundan sonra uzun kollu biseyler giyim:87::87:
kislar bebeginizi tek basinizami yoksa esinizlemi banyo yaptiriyosunuz
en son tek basima yikamistim..sükür oglumda hic sorun cikarmadi
teslim oldu banaannemde kizdi tek basina yikama elinden kayar ne diye
bende alismak istiyorum tek basima yikamayabugün yine bonyo yaptiracam esim calisiyo onuda bekleyemiycem
kolay gelsin bana
Kaçgünlük senin kuzu
Biz 14 şubat doğumluyuz iki aylık işte
merhaba güzel anneler uzun zamandır takipçiyim ama yazmak hıç fırsat olmamıstı size bi sorum olcak ben mart annesiyim 27 martta dogum yaptım benım mınık kızım 24 günlük bugun banyo yaptırdım normalde banyodan sonra uyur sakınlesırdı banyodan sonra uyumadıgı gıbı bır sese bagırdı 4 saatın sonunda daha sımdı uyutabıldım banyoyu tek yaptırmadım annem vardı yani her zamanki gibiydi altı temiz gazı defalarca çıktı karnı eminim ki toktu cunku uzun bı sure benı emdıkten sonra dayanamadım mama verdım onuda ıctı ama bi sese bağırdı çok üzüldüm ve ağladım bende sizce neden olur sırf bugun ıcın degıl ama aksam saat 18:00 ile 20:30 arası uykuya bir türlü geçemiyor yardım lütfeeen:26:
Ben koymayi istiyorum kisubat topiginin ocak bebesini gorsun herkes ama kablo yok yaaaa
Bu arada ozge kizin ayni sennnnn.
Biraz garip ama iki çocuğum var 18 aylık kız 2 aylık erkek ikisinide daha hiç yıkamadım. Annem yıkar ben su dökerim
merhaba güzel anneler uzun zamandır takipçiyim ama yazmak hıç fırsat olmamıstı size bi sorum olcak ben mart annesiyim 27 martta dogum yaptım benım mınık kızım 24 günlük bugun banyo yaptırdım normalde banyodan sonra uyur sakınlesırdı banyodan sonra uyumadıgı gıbı bır sese bagırdı 4 saatın sonunda daha sımdı uyutabıldım banyoyu tek yaptırmadım annem vardı yani her zamanki gibiydi altı temiz gazı defalarca çıktı karnı eminim ki toktu cunku uzun bı sure benı emdıkten sonra dayanamadım mama verdım onuda ıctı ama bi sese bağırdı çok üzüldüm ve ağladım bende sizce neden olur sırf bugun ıcın degıl ama aksam saat 18:00 ile 20:30 arası uykuya bir türlü geçemiyor yardım lütfeeen:26:
tebrikler
tek yikanlarda var ins zamanla hepimiz alisacaz tek yikamaya
türkiyedekiler cok sansli bu tür esyalar orda kolaylikla bulunuyo
koca almanyada fileyi bulamadim..neetten alacaktim yine yok..
file olsa daha kolay yikardim kayma ihtimalide olmazdi
resimdeki kizinla sensin demi canimcok tatli ve güzel cikmissiniz masallahhh
bi kisi azaltarak yavas yavas yikamaya alis ben öyle yaptim.ilkinde eve gelen ebeyle yikadik sonra esimle simdi ise yalniz yikamaya basladim
aynen katilioyrum...bana hastanede ebelerde öyle demisti..aglayinca gögsüne bastir tenini kokunu hssetsin onun buna ihtiyaci var demislerdi...banada ablam ne kucagami alistirdin diyo. .yaw diyorum..bebek büyüyo yazik hep sirt üstü yatacak degilya oda bi evdede olsa gezmek istiyo yatmak istemiyo diyorum...onlarinda cani var hp yatcak degiller ya bizler sürekli yatabiliyoruzmu saolsun annem destek bu konuda bunca zaman yattigina rahatligina say bundan sonra bebegine bak istedigini yap diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?