2014 Şubat Anneleri

bi kisi azaltarak yavas yavas yikamaya alisben öyle yaptim.ilkinde eve gelen ebeyle yikadik sonra esimle simdi ise yalniz yikamaya basladim

aynen katilioyrum...bana hastanede ebelerde öyle demisti..aglayinca gögsüne bastir tenini kokunu hssetsin onun buna ihtiyaci var demislerdi...banada ablam ne kucagami alistirdin diyo..yaw diyorum..bebek büyüyo yazik hep sirt üstü yatacak degilya oda bi evdede olsa gezmek istiyo yatmak istemiyo diyorum...onlarinda cani var hp yatcak degiller ya bizler sürekli yatabiliyoruzmusaolsun annem destek bu konudabunca zaman yattigina rahatligina say bundan sonra bebegine bak istedigini yap diyo

Son düzenleme:
Tebrikler. Ben de tek basima yikamak istiyorum. Nasil yikadin anlatir misin? Bebek kuvetinde mi yikadin?

Bu arada kaymasin diye tulbentle tutabilirsin. Cok ise yariyor.

tesekkürler

ikinci defada yikadim sükürr

evet canim küvetinde yikadim...kisaca anlatim

ebenin ögrettigi sekilde yikadim..

önce küvetine iki kova su döktüm bi kovada durulamak icin hazirladim yanima

sol kolumla bebegimin sol kolunun tam koltuk altindan bas parmak ve isaret parmagimla sikica kavradim

kucagimda küvetine yavasca önce ayaklarini sonra vücunu suya batirdim...sol elimle tuttugum onun sol kolunu sikica tuttum hic birakmadim...sag elimle yikamaya basladim..sonra ayni taktikle bu seferde sol elimle onun sag koltuk altindan sikica kavradim ters cevirip arka tarafini yikadim..bu sekilde dururken ayrica durulayip cikardimins anlatabilmisimdirrrrr

Son düzenleme:

Cok guzel anlattin canim. Cok tesekkur ederim. Bize kimse ogretmedi. Deneme yanilma yontemleri ile bulmaya calisiyoruz.

Aynen özgem yaaaa

Gercekten dogru demişsin. Bebegim suan uyuyor. Bir an uyandirasim geldi :)

Aynen özgem yaaaa

Gercekten dogru demişsin. Bebegim suan uyuyor. Bir an uyandirasim geldi :)

aynen dünden önceye kadar sanırım kötü anneydim özellikle ikindiden sonra onun aglama krizleri benim sütümün azalıp bitmesi daha cok cıglıklar o agladıkca bende kızıyodum ve daha cok yoruluyodum dünden önceki gece eşim benimle konuştu sana bişey dmek istemiyorum moralin bozuk yoruluyosun bütün gün evet biliyorum ama sen kızmızın güzel yanalrını hiç görmüyosun dedi elindede böle zeynebimi tutuyo oda bi, gülücük attı bi bakş anne beni gör beni sev ben aglasamda sev der gb baktı agladım agladım üçümüz sarıldık koklaştık söz verdim iyi anne olmaya yani ben barsamda anlıyomu sanki daha cok yoruluyomuşum dün hiç sitres olmadım aglamadım barmadım o agladı ben dolaştım evin içinde omzumda kızım şarkılar söledim ona öyle öyle günm gene bitti ve yattıgımda hissetigim çok güzel bi anne yorgunluguydu vicdanımla ilgili bi sıkıntım yoktu mis gb uyudum en azından evet kendime dışardna bakınca dedimki noluyoruz düzellttim kendimi kızımla aramın bozulmasını istemiyorum küçücük canalrıyla sancılarla ugrasıyolar çaresizlik çok zor elden bişi gelmiyo ama sevgimizle yanlarında olsak yeter

o bagırdıkca bu telkinlerde bulunuyorum

huzom sende kucana al yüzü sana bakık olsun mutfakta aspiratörü aç pişşşşşş pişşşş ses çıakr ve kollunu yana dogru salla bebegini eger hala sakinleşmiyosa emzigini pekmezli suya batırıp ver öyle salla kolunda bizimki öyle sakinleşiyo gece sancılarını öyle geçirmeye çalışıyorum yawrum dalıyo kolalrımda sonra gene sancı geliyo atıyo memeyi aglıyo böle böle en azından cok aglamıyo

kızlar neden bebişlerinizin fotosunu koymuyosunuz ya hepimiz anneyiz nazar felan degmez biz maşallah deriz konu açtım kızımın resminide koydum bikaç arkadaşta koydu sizde koyun ahh zman bulabilsem hepimizn bebekelriyle şubat bebekleri diye klip hazırlasam süper olur kknın face sayfasındada yayınlatırız yeni bi akım oluşur

yarın anneme gidiyoruzz1-2 hafta kalıcam

kayınvaldem görümcem ve 2 cocuguda geliyo 23 nisandada ablam gelcek 2 kızıyla tam şamata

Son düzenleme:

Ben koymayi istiyorum ki subat topiginin ocak bebesini gorsun herkes ama kablo yok yaaaa
Bu arada ozge kizin ayni sennnnn.

Biraz garip ama iki çocuğum var 18 aylık kız 2 aylık erkek ikisinide daha hiç yıkamadım. Annem yıkar ben su dökerim

merhaba güzel anneler uzun zamandır takipçiyim ama yazmak hıç fırsat olmamıstı size bi sorum olcak ben mart annesiyim 27 martta dogum yaptım benım mınık kızım 24 günlük bugun banyo yaptırdım normalde banyodan sonra uyur sakınlesırdı banyodan sonra uyumadıgı gıbı bır sese bagırdı 4 saatın sonunda daha sımdı uyutabıldım banyoyu tek yaptırmadım annem vardı yani her zamanki gibiydi altı temiz gazı defalarca çıktı karnı eminim ki toktu cunku uzun bı sure benı emdıkten sonra dayanamadım mama verdım onuda ıctı ama bi sese bağırdı çok üzüldüm ve ağladım bende sizce neden olur sırf bugun ıcın degıl ama aksam saat 18:00 ile 20:30 arası uykuya bir türlü geçemiyor yardım lütfeeen:26:

Bence gazdır benimkide defalarca gaz çıkarmasına rağmen gene gazdan hep kıvranıyor. Sürekli ağlıyor tam gaz başlama dönrmindesiniz

Ben koymayi istiyorum ki subat topiginin ocak bebesini gorsun herkes ama kablo yok yaaaa
Bu arada ozge kizin ayni sennnnn.

herkezde babasına benzetiyo

Biraz garip ama iki çocuğum var 18 aylık kız 2 aylık erkek ikisinide daha hiç yıkamadım. Annem yıkar ben su dökerim

canım bende 50gün herşeyini kayınvaldem yaptı korkuyodum sonra dedim anam yapamazsam giydirirm ne var dedim eşimle yıkadık ben yıkadım o su döktü inan izlmeek daha korkutucuymuş ben kayınvaldmee sürekli ay öle yapma cnaı acıyo bastırma kanının kafasında bık bık ötüyodumyıkamak daha kolaymış 5dkkalık iş dene bence çok güzel bi duygu

hoşgeldin sebebsiz aglamalar diyarınadaha en güzel günlerin ahh ahh 24 günlük aglamayı bilmiyolar sonra seslerinin volümü artıyo bide o zman gör sen sakin olmaya çalış o aglarken omzunda tut öyle daha rahat ediyolar kucagında pışş pışla sakinleşir banyodan değildir aglıca varmıştır korkma kulana su felan kaçmamıştır herelde zaten bebegin kulaklarını cok kurcalama sakın oraları kirleniyo ama kirleri temizleyim derken daha cok içeri kaçırılıyo sadecegörünen yeri sil içine hiç dokunma

koca almanyada file olmaması ne saçma canım yaa.:44:inan çok kolay oluyo fileyle sani biri tutuvermiş gibi oluyo..filesiz yıkıyosan tebrik ediyorum senimaşşallahh

ay şu insanların lafları.kucaklama öpme kundakla falan falan.bu robot mu bebek mi.onların en çok bize ihtiyaçları var.aynen bunca sene beklemişiz öperim severim kucaklarımemerek uyutsana emerek uyumuyo mu diyolar bana da sanki ben çok meraklıyım ayaklarım kopana kadar sallamaya.anlamak zor bazen napcan hoş görcen..:80:
sağol canım.evet teyzesi bizim fotomuz.senin kuzunu da görsek:103::112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…