2014 Şubat Anneleri

canım ilk başlarda bende böyle bi dönem yaşamıştım sadece ben yaşadım sanıyodum.dikişlerinin acısı bi yandan oturamıyosun lohusalık bebişin gaz sancısı..sonra düşündüm onun da canı çok yanıyo ve çok küçük en çok sana muhtaç böle yapmakla onu daha fazla strese sokuyorum dedim.vicdan azabı duyuyosun kötü anneyim diyosun kendi kendine seni çok ii anlıyorum.bayadır' geçecek annecim bitanecik kızım' diye avutmaya çalışıyorum kucağımda gezdiriyorum yumuşak bi ses tonuyla onunla konuşuyorum şşşşş diyorum.şimdi düşündüm de kötü anne değil sadece tecrübesisiz aslında..zamanla öğreneceğiz inşallah canım bazı şeyleri.üzme tatlı canını onlar bizim canımız biz onları onlarda bizi çok seviyolar

teyzelerii bugün kızım üstünü değiştirirken kıkır kıkır bi güldü yiyesim geldiayy dünyalar benim oldu sanki ne güzel duygu bu böyle

Hergün en iyi ihtimalle 4 en kötü 6 ya kadar otuyorum. Uyumuyor ve sallarmıyorda kendini iki aylığız dört aylıkta gececekse bu sancılar daha çok var
Bide iki çocukla taşınıyorum. Bütün gün koli yaptık belim koptu inşallah sütüm kesilmez

Bu aşı mahvetti bizi . Eşimle kavga ediyoruz oğlum ağladıkça . Ben bakamıyomuşum . Kenfimi çok kötü hissediyorum sanki ben bilerek ağlatıyorum çocuğu .

Herkese günaydın inş bugünümüz çok guzel geçer bol bol uyurlar gazlar pazar gunü dinlenmeye geçer bebişler şuh kahkahalar atar heriflerimiz bize kahvaltı hazırlar felan filan ne guzel şey be hayal kurmak:))

Sen iste yevrımmm eklerimmm

Arkadaşlar merhaba,yeni üye oldum ve ben de bir Şubat annesi olarak aranıza katıldım.10 Şubat'ta normal doğumla bir kızım oldu.yaşadıklarımız aynı şeyler.bu bebekler birbirine çok benziyor galiba:)gaz sancıları çok erken başladı fakat erken de bitti.gaz ilacı kullandım birçok farklı şey yaptım fakat işe yaramadılar.iki hafta önce kadar kendiliğinden geçti.yine de ara ara zorlanıyor tabi.bjnun için de rezene veriyorum rahatlıyor.emzirme konusunda ilk başlarda sıkıntı yaşadımsa da sonradan düzene girdi o da.yani bir 10-15 gün içinde o problem çözüldü.kendim banyo yaptırıyorum annem kırkı çıkınca gittiğinden kendim öğrendim.eşim de malum çalışıyor.kızımın uyku sorunu var onun dışında bir problem yok.hep memede uyumak istiyor bu da beni yoruyor.dün mesela hiçbir şey yiyemedim bırakıp.aşılarını Perşembe yaptırdık ateş yapmadı ama eşim sürekli ateşini ölçtü ve 37 olduğunda bile üstünü açtık tulumunu çıkarttık.düzenli olarak da carpol verdik.biz de özetle durum bu:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aramıza hoş geldin tatlım
Benim oğlumda 17 ocakta doğdu.kolik oğlum

Aramıza hoş geldin tatlım
Benim oğlumda 17 ocakta doğdu.kolik oğlum

Teşekkür ederim hoşbuldum:) tamamını okuyamadım yazıların 1000 sayfayı geçmiş neler yaptınız bilmiyorum ama sanırım koliğin kendine kendine geçmesi dışında yapılacak bir şey yok.gerçi rezene verdiğimde çok rahatladığını görüyorum.denemediyseniz tavsiye ederim.çörek otu denmiş daha önce,ben denedim hiç işe yaramadı sütümü de artırmadı.acı elma yağı yok sab simplex yok neo baby,sıcak su torbaları falan kar etmedi.her gün bunları deneye deneye iki ay bitti:))

Ahh kuzum artık denemeyi bıraktım.sen hangi ildesin

kızım sallanarak uyuyo diye cok soylenıyorum ama burda su gaz sancısından kıvrananları gordukce sukrettım ole cocugu cıldırtacak bısey yemedıgım surece sorun yok uykularımızda ıyı geceleri 2 saatte bir uyanıp emip yatıyo hiç lamba yakmıyorum los bı ısıkta uykusunu acmamaya ozen gosterıyorum oda uyuyo ılk kızımda oleydı ama bunun kadar besık delısı degıldı umarım bıran oncede unutur sallanmayı allahtan gece ıstemıyo sallanmak herkese kolay gelsin

Denediklerimiz hep aynı ama geçmiyor. Gece gunduz hep aynı ayaktada sallandırmıyor kendini. Çığlık çığlığa. Şimdi bide dürekl elleri kolları hareket halinde kendi kafasına vurmaya başladı kendini böle ne uyutuyor ne ıykuya dalabiliyor

Sizin bebisler arabayi seviyor mu? Benim kizcem hic sevmiyor.yarin balikesirden tekirdaga gidicez bakalim nasıl bir yolculuk olucak. Iki ay ananede kalicaz.babamiz bizi cok ozlicek ama mecburuz. Allahtan annemlere yakin bir yere atandim.uzak bilmedigimiz yerler olsaydi neyapardik bilmem.

Annem söylediğinde çok kızmıştım ama nette araştırdığımda hafif bir kundağın iyi olduğunu okudum ve yaptım.biz özgür olsun sıkmayalım diyoruz ama bu defa da uyku kalitesi düşüyor.sadece uyurken yapın bence çok sıkmadan.bizim kız zaten uykuya zor geçiyor,elini sarınca en azından uyuyor.uyumayınca çok ağlıyor ne yapsak susturamıyoruz.ama uykusunu alınca keyifli oluyor.dün de sarma yedim.gaz derdi bitti deyip salmamalıymışım kendimi:) ben de o da gazdan öldük.banyo yaptırıp en sevdiği yere yani memeye koydum şimdi uyuyor:))))

bi ayda 4 kilo verdim sizce nasıl:44:zayıflayacağıma inanmaya başladım altı kilo daha vermem lazım inşallah:18:

bende hafif bi kundak yapıyorum bi de gözlerine tülbent örtüyorum daha rahat uyuyo.hafif kundakta kendilerini güvende hissediyolarmış.:101:

Ahh kuzum artık denemeyi bıraktım.sen hangi ildesin

ay canım bi an önce şu gaz sıkıntın biter o kadar çok sevinecem ki senin için
bizimki artık baya ii maşallah koliği tutsa da seninki kadar değil.inşallah bi an önce atlatır tatlı uykular uyursunuz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…