canım ilk başlarda bende böyle bi dönem yaşamıştım sadece ben yaşadım sanıyodum.dikişlerinin acısı bi yandan oturamıyosun lohusalık bebişin gaz sancısı..sonra düşündüm onun da canı çok yanıyo ve çok küçük en çok sana muhtaç böle yapmakla onu daha fazla strese sokuyorum dedim.vicdan azabı duyuyosun kötü anneyim diyosun kendi kendine seni çok ii anlıyorum.bayadır' geçecek annecim bitanecik kızım' diye avutmaya çalışıyorum kucağımda gezdiriyorum yumuşak bi ses tonuyla onunla konuşuyorum şşşşş diyorum.şimdi düşündüm de kötü anne değil sadece tecrübesisiz aslında..zamanla öğreneceğiz inşallah canım bazı şeyleri.üzme tatlı canını onlar bizim canımız biz onları onlarda bizi çok seviyolaraynen dünden önceye kadar sanırım kötü anneydim özellikle ikindiden sonra onun aglama krizleri benim sütümün azalıp bitmesi daha cok cıglıklar o agladıkca bende kızıyodum ve daha cok yoruluyodum dünden önceki gece eşim benimle konuştusana bişey dmek istemiyorum moralin bozuk yoruluyosun bütün gün evet biliyorum ama sen kızmızın güzel yanalrını hiç görmüyosun dedi elindede böle zeynebimi tutuyo oda bi, gülücük attı bi bakş anne beni gör beni sev ben aglasamda sev der gb baktı agladım agladım üçümüz sarıldık koklaştık söz verdim iyi anne olmaya yani ben barsamda anlıyomu sanki daha cok yoruluyomuşum dün hiç sitres olmadım aglamadım barmadım o agladı ben dolaştım evin içinde omzumda kızım şarkılar söledim ona öyle öyle günm gene bitti ve yattıgımda hissetigim çok güzel bi anne yorgunluguydu vicdanımla ilgili bi sıkıntım yoktu mis gb uyudum en azından evet kendime dışardna bakınca dedimki noluyoruz düzellttim kendimi kızımla aramın bozulmasını istemiyorum küçücük canalrıyla sancılarla ugrasıyolar çaresizlik çok zor elden bişi gelmiyo ama sevgimizle yanlarında olsak yeter
o bagırdıkca bu telkinlerde bulunuyorum
huzom sende kucana al yüzü sana bakık olsun mutfakta aspiratörü aç pişşşşşş pişşşş ses çıakr ve kollunu yana dogru salla bebegini eger hala sakinleşmiyosa emzigini pekmezli suya batırıp ver öyle salla kolunda bizimki öyle sakinleşiyo gece sancılarını öyle geçirmeye çalışıyorum yawrum dalıyo kolalrımda sonra gene sancı geliyo atıyo memeyi aglıyo böle böle en azından cok aglamıyo
kızlar neden bebişlerinizin fotosunu koymuyosunuz ya hepimiz anneyiz nazar felan degmez biz maşallah derizkonu açtım kızımın resminide koydum bikaç arkadaşta koydu sizde koyun ahh zman bulabilsem hepimizn bebekelriyle şubat bebekleri diye klip hazırlasam süper olur kknın face sayfasındada yayınlatırız yeni bi akım oluşur
Arkadaşlar merhaba,yeni üye oldum ve ben de bir Şubat annesi olarak aranıza katıldım.10 Şubat'ta normal doğumla bir kızım oldu.yaşadıklarımız aynı şeyler.bu bebekler birbirine çok benziyor galiba:)gaz sancıları çok erken başladı fakat erken de bitti.gaz ilacı kullandım birçok farklı şey yaptım fakat işe yaramadılar.iki hafta önce kadar kendiliğinden geçti.yine de ara ara zorlanıyor tabi.bjnun için de rezene veriyorum rahatlıyor.emzirme konusunda ilk başlarda sıkıntı yaşadımsa da sonradan düzene girdi o da.yani bir 10-15 gün içinde o problem çözüldü.kendim banyo yaptırıyorum annem kırkı çıkınca gittiğinden kendim öğrendim.eşim de malum çalışıyor.kızımın uyku sorunu var onun dışında bir problem yok.hep memede uyumak istiyor bu da beni yoruyor.dün mesela hiçbir şey yiyemedim bırakıp.aşılarını Perşembe yaptırdık ateş yapmadı ama eşim sürekli ateşini ölçtü ve 37 olduğunda bile üstünü açtık tulumunu çıkarttık.düzenli olarak da carpol verdik.biz de özetle durum bu:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aramıza hoş geldin tatlım
Benim oğlumda 17 ocakta doğdu.kolik oğlum
Teşekkür ederim hoşbuldum:) tamamını okuyamadım yazıların 1000 sayfayı geçmiş neler yaptınız bilmiyorum ama sanırım koliğin kendine kendine geçmesi dışında yapılacak bir şey yok.gerçi rezene verdiğimde çok rahatladığını görüyorum.denemediyseniz tavsiye ederim.çörek otu denmiş daha önce,ben denedim hiç işe yaramadı sütümü de artırmadı.acı elma yağı yok sab simplex yok neo baby,sıcak su torbaları falan kar etmedi.her gün bunları deneye deneye iki ay bitti:))
Teşekkür ederim hoşbuldum:) tamamını okuyamadım yazıların 1000 sayfayı geçmiş neler yaptınız bilmiyorum ama sanırım koliğin kendine kendine geçmesi dışında yapılacak bir şey yok.gerçi rezene verdiğimde çok rahatladığını görüyorum.denemediyseniz tavsiye ederim.çörek otu denmiş daha önce,ben denedim hiç işe yaramadı sütümü de artırmadı.acı elma yağı yok sab simplex yok neo baby,sıcak su torbaları falan kar etmedi.her gün bunları deneye deneye iki ay bitti:))
Ahh kuzum artık denemeyi bıraktım.sen hangi ildesin
Denediklerimiz hep aynı ama geçmiyor. Gece gunduz hep aynı ayaktada sallandırmıyor kendini. Çığlık çığlığa. Şimdi bide dürekl elleri kolları hareket halinde kendi kafasına vurmaya başladı kendini böle ne uyutuyor ne ıykuya dalabiliyor
bi ayda 4 kilo verdim sizce nasıl:44:zayıflayacağıma inanmaya başladım altı kilo daha vermem lazım inşallah:18:
Annem söylediğinde çok kızmıştım ama nette araştırdığımda hafif bir kundağın iyi olduğunu okudum ve yaptım.biz özgür olsun sıkmayalım diyoruz ama bu defa da uyku kalitesi düşüyor.sadece uyurken yapın bence çok sıkmadan.bizim kız zaten uykuya zor geçiyor,elini sarınca en azından uyuyor.uyumayınca çok ağlıyor ne yapsak susturamıyoruz.ama uykusunu alınca keyifli oluyor.dün de sarma yedim.gaz derdi bitti deyip salmamalıymışım kendimi:) ben de o da gazdan öldük.banyo yaptırıp en sevdiği yere yani memeye koydum şimdi uyuyor:))))
Ahh kuzum artık denemeyi bıraktım.sen hangi ildesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?