bi ayda 4 kilo verdim sizce nasıl:44:zayıflayacağıma inanmaya başladım altı kilo daha vermem lazım inşallah:18:
Maşallah vanım nasıl verdin kiloyu ??
Çok iyi tabiki,tebrikler.ben de 21 kilo almıştım şuan sadece 3 kilo fazlam var:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok iyi tabiki,tebrikler.ben de 21 kilo almıştım şuan sadece 3 kilo fazlam var:)))
Bende 25 kilo aldım şuam 5 kilo fazlam kaldı hamur işlerini kestim bol su içtim birde akşam 6 san sonra pek birşey yemedimmm... Haziran'a kadar onuda verirsem ii bu gün kaçırdım biraz ama arada oluyorrr...
çok ii vermişsin maşallah.ay sevindim güzel yorumlara aklıma takılıyodu ii mi veriyorum diye.bende 21 kilo aldım doğum sonrasından beri sekiz kilo verdim.
Bende 25 kilo aldım şuam 5 kilo fazlam kaldı hamur işlerini kestim bol su içtim birde akşam 6 san sonra pek birşey yemedimmm... Haziran'a kadar onuda verirsem ii bu gün kaçırdım biraz ama arada oluyorrr...
Süpersin diyorum başka da bir şey demiyorum :))
Süpersin diyorum başka da bir şey demiyorum :))
Teşekkürler bu 5 kilo daha zor gidiyor artık sporda yapmalıyım onu anladım çünkü öncesi kendi gitti şişlikmiş herhalde artık yavaşladı. Gram gram gidiyor.... Gerçi bebişle evin içinde dört dönüyoruz biraz mekik felan çekmeliyim...
ay canım bi an önce şu gaz sıkıntın biter o kadar çok sevinecem ki senin için
bizimki artık baya ii maşallah koliği tutsa da seninki kadar değil.inşallah bi an önce atlatır tatlı uykular uyursunuz birlikte
Anam ölüyorum.bu aksam is yerimizin hem acilisi hemde de dügün vardi.
Kuafor dü cocuklarin hazirlanmasiydi bir telas.gittik de benim 2 cocukla neyime.mina hanim emcem diye tutturdu.yav elbise mumkun degil emzirmeye.(bu ara kefir iciyorum sut yapiyor aklinizda bulunsun) salondaki butun calisan hosteslerin kucaginda gezdi:) en son birinde uyudu. Sese alismasi iyi bisey o dugun gurultusunde uyudu. Buyuk kiz hasta oldu durmadan kusuyorbu gece hastaneye gidicez gibi.kesin serum verirler.biz eve geldik esim hala gelmedi. Bir daha mi ben evde gayettt mutluyum:) ayaklarimin agrisindan maf oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?