2014 Şubat Anneleri

Maşallah vanım nasıl verdin kiloyu ??

yediklerime dikkat ettim biraz canım.ekmek,hamur işleri,şerbetli tatlılar pek fazla tüketmiyorum.ama arada kaçamaklarda yapıyorum .mekik çekmeye çalışıyorum bi makas hareketi var yere yatp bacaklarını kaldırıyosun,aynı anda birini indiriyosun öbür bacağını kaldırıyosn acayip karın ve bacak çalıştırıyo..yemekten çok kısmıyorum malum süt olayı.daha çok sebze yemekleri bol salata yiyorum.bi de kuzumla bol bol emişiyoruz

Çok iyi tabiki,tebrikler.ben de 21 kilo almıştım şuan sadece 3 kilo fazlam var:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok ii vermişsin maşallah.ay sevindim güzel yorumlara aklıma takılıyodu ii mi veriyorum diye.bende 21 kilo aldım doğum sonrasından beri sekiz kilo verdim.

Kizlar masallah bende hep diyorum dikkat edeyim ama beceremedim bi 19 kilo aldim 14 u gitti 5 duruyor sabit:) vermem lazim ise geri donecegim , e bi de tatile gidersek

çok ii vermişsin maşallah.ay sevindim güzel yorumlara aklıma takılıyodu ii mi veriyorum diye.bende 21 kilo aldım doğum sonrasından beri sekiz kilo verdim.

Daha da verirsin çünkğ hemen hemen aynı şeylere dikkat ediyormuşuz ben spor yapamıyorum hiçbir şekilde.kızım sürekli kucakta sallanmak istiyor belim kollarım kopuyor Halim yok:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Toplam 24 kilo alarak doğum yaptım . Şuana kadar 14 kilosu gitti ben dahada veremedim . Yaza zayıflamam lazım .

İnşallah çiçeğimmmm inşallahhhh

Anam ölüyorum.bu aksam is yerimizin hem acilisi hemde de dügün vardi.
Kuafor dü cocuklarin hazirlanmasiydi bir telas.gittik de benim 2 cocukla neyime.mina hanim emcem diye tutturdu.yav elbise mumkun degil emzirmeye.(bu ara kefir iciyorum sut yapiyor aklinizda bulunsun) salondaki butun calisan hosteslerin kucaginda gezdi:) en son birinde uyudu. Sese alismasi iyi bisey o dugun gurultusunde uyudu. Buyuk kiz hasta oldu durmadan kusuyor bu gece hastaneye gidicez gibi.kesin serum verirler.biz eve geldik esim hala gelmedi. Bir daha mi ben evde gayettt mutluyum:) ayaklarimin agrisindan maf oldummm

Canım sen ii cesaret etmişsin 2 çocukla Valla ben tekle hastaneye gidiyorum onda da çileden çıkıyorum hastane günleri ölüm gibi Perşembe 2 ay kontrolü var ben şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye... Şimi uyandı emdi her zamanki gibi altını kirletti değiştirirken uykusu kaçtı uyusa diye gözlerine bakıyorum... Birde sağ göğsüme süt birikmiş emdi emdi sertliği geçmedi onun acısı var...
Büyüyene kadar evden zor çıkarım gibi hayırlısı iyi oldunlarda. Evimizde mutluyuz bizde tatile memlekete bile gitmek istemiyorum bu yüzden annem neysede kv kafayı yemezsem ii diyorum sürekli görümcemib oğluyla kıyaslanacak .. Büyük kızında geçmiş olsun canım....

Ayağıma koydum sallıyorum gene . Sbah saatlerinde hiç uyumuyo kızlar yaa . Benim bunu alıştırmam lazım sabah uykusuna . Erken kalkılmıyo bizim evde . Yoksa çok zor olucak benim için ..

Günaydınlar:)))

Geçen bir arkadaş yazmıştı kulak memesi kıvrılıyor diye... Çocuğu yatırırken emzirirken v.s..kulağı kırılmasın dikkat edin... Şu an zaten kendileri çeviriyorlar kafalarını biraz geç kalınmış ama ben yine de söyliyim.. Ben şu penye (kızlar için toka) saç bantlarını öneririm kız erkek farketmez...
Ayrıca fazla sırtüstü yatırırsanız çocuğun kafasının arkası tepsi gibi olur bu da ikinci hoş olmayan görüntü armut gibi olmalı ...Lütfen kızlar dikkat...

Gunaydiiinnnn annelerrrr
Cok nadir ugrayabiliyorum artik ne yazik ki😟
Kilo durumlari konusulmus ben de cok dertliyim
Benim zayifim harikayim dedigim kilom 50.ama 55 e kadar yolu var o arada iyiyim.sonrasi sikinti.evlenirken 54 kiloydum.ama hamile kaldigimda 63.8 dim.yani 10 kg fazla ile hamile kaldim.hamilelikte de 21 kg aldim 84.8 ile doguma gitdim.simdi 71.6 kiloyum yani 13 kg verdim.hamilelikten 8 kg kaldi.ama hamilelik oncesi de 10 kg var.var babam var.nasil gidecek bilmiyorum😟 spor salonuna gitmeyi dusunuyorum.giden var mi

Canım ben kağıdına baktım sonuç sağda 63-42 solda 65-43 ama bilateral ettirme asimetrisi izlenmmektedir yaziyo

Kilolar konuşulmuş bende 56 ile evlendim 61 ile hami ll e kaldım 80 ile doğuma girdim doğumdan iki hafta sonra 14 kilo verdim çünkü ben hep sismistim şimdi 64 um ama yaklaşık 4 kilo gobegim var sanki yine hamileyim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…