Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??
Kızlar sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu ?? Emerken zaten terliyordu ama uyurkende çok terlemeye başladı. Bu sabah uyandığında kafası su içindeydi. Çarşaf dahi ıslanmıştı. Normalmi bu ??
Ehu ehukocayı yemek fena fikir değil ha.. anam zaten midem çöplük gibi oldu. Bide bunu deneyelim bakalım..
kuzum sana içtiklerimi saysam, daha tanımadığın halde benden tiksinirsino derece yani :)) şahsen ben bazen kendimden iğreniyorum
malt içeceğini ve humana yı içiyorum zaten. Mısırı daha önce de duymuştum. Dur eksik kalmayayım, yarın hemen ona da başlayayım :)) Bütün bunları yapmazsam acaba hiç süt gelirmi ki :)))
He he edepsizler büyüdüler de oyun oynuyolar yav ..:))))
Anacım nolcak senin bu hastalıklar yav. Maşallah her günün birbirinden renkli, hiç sıkılmaya fırsat bulamıyorsun :)) Ne diyelim, Allah beterinden korusun..
Al benden de o kadar kuzum:) kocani ye sut yapar deseler gozunun yasina bakarsam namerdim:) 2 bardak iciyorum gunde canim.1 aksam 1 sabah.bide sunu ogrendim lohusa serbeti sut yaparmis.ben bugunnsiparis verdim bide onu deniyeyim ne olcek....
benim ayak bileklerim acıyo elifnazı sallamaktan.bi tanesi şiş hatta üstüne basarken canım yanıyo bazen.ben mi sallamayı bilmiyorum diyorum:44:kızım pek durmuyo iki gündür hep ayakta sallıyorum.şükür gece uyuyor maşallah.aynı sorunu yaşayan var mıııı arkadaşlar lütfen cavap bekliyorum
ilahi nazlı edam çok güldüm valla durumlar hep aynı midem çöplük gibi bir arkadaş çörek otu tavsiye etti 15 gün denedim olmadı şimdi kimyona geçtim günde 3 ögün hummana kimyonlu rezene çayı içiyorum 3 kerede bir çay kaşıgı kimyonu yarım bardak ılık suyla karıştırıp bir dikiyorum çok faydasını gördüm gaz sorunu tamamen bitti diyemem ama yarı yarıya fark etti gece uyumaya başladı gündüzde uyanıkken kucamdan ne zaman bıraksam aglardı artık biraz kendi kendine yatıp sesler çıkarıyor
Bu saate kadar yedigim ictiklerime bakin sut olur mu olmaz mi?
Sabah kahvaltimi ettim yimirtali falan
Ardindan bira mayasi tableti yuttum 2 tane.
Bitkilerin tohumlari kapsul yapilmis ondan ictim.
Yan etkisi sut hormonunu tetikleyen mide ilaci ictim.(bunu icmezsem de midem bu kadar seye dayanamaz)
Kimyon,anason,rezene,isirgan karisimi olan cayimi ictim.
Su zaten durmadan iciyorum.
Helva yedim.
Kefir de ictim.
Dut kaynattim ictim.
Konserve misir yedim.
Meyve suyuna maya karistirdim(pekmezli yumurta bile bu kadar berbat degildi)
Arada da hipp in emzirme cayini iciyorum.
Kizimi sut olmasada emziriyorum. Uzerinede sagiyorum sut gelmesede.
Bunlari baskasi yapsa 10 cocuk doyurur yeminle..
Bide midemi dusununpoffff kesin kodum bozuk benimmm.
nazlıedam kızının alerzisi yoksa süt iç süt direk süt yapıyor bulabilirsen keçi sütü iç onun alerji riski yok birde sütü preteyin yapıyor diye biliyorum mesela mercimek et tavuk bu proteyinlerdende ye bence ben peyniri yogurdu eti yumurtayı hergün yiyorum
Sut cok severim icerimde.keci sutu denememistim.onu da denerim listeme yazdim.davik gormek istemiyorum artik yaa corbasi haslamasi her turlusunu yedim.mercimek denedim o gun sut oldu emdi bir daha yok oda etki etmedi.hormonlar mi arizali benim ne bu kadar seye dogurmayan emzirir.
Kuzucugum beni emmeyi de birakmadi olaydi sut ikimizde mutlu mesut yasardik.
hiç üzme kendini sen çok ugraşıyorsun piskolojininde etkisi olabilir
Sendemi mastit oldun bende olmuştum geçti çok şükür genel cerrahiye mi gidiyorsun doktorun kimHic korkma canim ic.dogum yaptigimiz dada antibiyotik veriyorlar.doktoruna guven ve ic.benim mastit boyut degistirdi.meme ucum cokuk ya benim ordan bisey cikmaya basladi canimda aciyordu kahvalti edeyimde doktor a gideyim dedim o ara da tv izliyorum.
Anaaa bi baktim benim doktor canli yayinca troit hastaliklarini anlatiyor:) ogun kaldi tabi dunde resmi tatildi o cikanda balon gibi oldu acisida cabasi sonra bi ara baktim acisi yok ne oldu acaba derken pofff patlamis akiyordu:) rahatladim.gitcem doktor a en kisa zamanda tekrar sakin aksatma sende ilaclarini sagmayida sakin unutma...
kızlar bebeğimi yeni yeni emzirmeye başladım normalde 3 saatte bir düzenli olarak sağıyodum şimdi emdiği için sağmıyorum ama çocuğum tam olarak boşalmıyor ve bazen bir memeyi 6 saat sonra bile emebiliyor. ve ben sütüm geri kaçar mı diye korkuyorum sizce böyle bir ihtimal var mı ne yapmalıyım emer diye sağamıyorumda çünkü düzenli olarak emmiyor bazen üç bazen 1 bazende 4 saatte bir emiyor sizce nasıl yapmalıyım
Sendemi mastit oldun bende olmuştum geçti çok şükür genel cerrahiye mi gidiyorsun doktorun kim
Merhaba pınarcım biz bugün gayta sonucumuzu aldık rota negatif bakteri negatif kaka sarıya döndü ama hala sümüksü flagy kestik. Fakat tüm bunların ötesinde meme ile mücadelemiz ve karındaki canavar sesler devam ediyodu. Doktorumuz bi süre bio gaia kullanın (gaz için) bitkisel ama biraz daha pahalı ama devam edin dedin. 2-3 gün kesitğinizde sorun olmazsa jesin dedi. Ben "peki neden bu huzursuzluk devam ediyo"eedim o da bağırsak zorlandı bakteri negatif o halde döküyodur zamanla düzelecek bebğe ilaç yüklemeye gerek yok dedi. Çok aç olursa gurultuya aldırmıyo ama yarı toksa resmen yıkıyo ortalığı memede uyurdu oysa. Zaten surda ne kadar emzirebilecezki keşke hemen geçse sen ne yaptın?canım bizde de aynı durum.sabah kaka yapmak bizim içinde tam bir işkence. garibim renkten renge girdiği yetmiyormş gibi şiddetli karın ağrısıda çekiyor. benim anlamadığım bu bakteriyi nasıl aldı. düşünüyorum imkansız diyorum.ama bilemiyorum ne yapacağımı.flagyi bizde kullanıyoruz ayrıca reflor ve zimac da.bizim kakamızın rengi yeşildi ve ishal olduğu belliydi. köpüklü geliyordu.en sonunda da kan geldi. şimdi ise erengi sarı ve köpüklü hali azaldı.tanecikler bile var.ama açıkçası endişeliyim nette çok araştırma yaptım bir dktor anne sütü alanlar ishal olamaz yani amip yoktur. flagy kullanmayın diye hastalarına belirtmişti.hatta bayanın biri uzun uzun derdini anlatmış , iki kez antibiyotik tedavisi gördük, bebeğime kolonskopi yapıldı demiş. en sonundada süte karşı bebeğin alerjisi olduğu rtaya çıkmış. başka forumlarda da süt alerjisinden bahsediyordu. bunun dışında bu kaka tahlillerinde yanılma payının olduğundan bahsetmiş.başka bir yerde de kadın durumunu belirtmiş ve bebeğimin gelişimi çok iyi ama tahlilinde mikrop çıktı dktr flagy verdi ne yapayım demiş. doktor iki saatte bir emzirirseniz snuç bu olur bebeğinizi biraz rahat bırakın ki kakasının rengi yeşil değilde sarı lsun ve ishali dursun demiş. daha bir sürü şey canım. tüm bunlardan sonra perşembe günü eğer doktor tekrar bakteri var flagy e devam derse ben istemeyeceğim.çünkü evet bazı lumlu gelişmeler oldu ama küçücük bebeğe bu kadar ilaç vermeyi de doğru bulmuyorum.başka bir doktora götüreceğim. memeyle kavga bizde de var canım.ben o zaman alıyorum memeden geyirtene kadar sırtını sıvazlıyrum, pışpışlıyorum. sonra geğiriyor ve kusuyor. o zaman rahatlıyor.memeye açsa devam ediyor. toksa bırakıyor. doktora perşembe günü gideceğiz biz. sonuçları yazalım birbirimize...Allah yardımcımız olsun ve bebişlerimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?