Aynısı tatlım gece fena değilde gündüz uykusu sallaya sallaya hele bî bırak sanki hiç uyuyan çocuk o değil gözler faltaşı gibi açılıyor uykuyu alamayınca devamlı huzursuz oluyor zaten sende bitmiş oluyosunbenim ayak bileklerim acıyo elifnazı sallamaktan.bi tanesi şiş hatta üstüne basarken canım yanıyo bazen.ben mi sallamayı bilmiyorum diyorum:44:kızım pek durmuyo iki gündür hep ayakta sallıyorum.şükür gece uyuyor maşallah.aynı sorunu yaşayan var mıııı arkadaşlar lütfen cavap bekliyorum
Öğle yemeğimi yeni yedim arkadaşlar iyi mi?:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah kızlar ahhhh
Sütüm azaldı((
Merhaba pınarcım biz bugün gayta sonucumuzu aldık rota negatif bakteri negatif kaka sarıya döndü ama hala sümüksü flagy kestik. Fakat tüm bunların ötesinde meme ile mücadelemiz ve karındaki canavar sesler devam ediyodu. Doktorumuz bi süre bio gaia kullanın (gaz için) bitkisel ama biraz daha pahalı ama devam edin dedin. 2-3 gün kesitğinizde sorun olmazsa jesin dedi. Ben "peki neden bu huzursuzluk devam ediyo"eedim o da bağırsak zorlandı bakteri negatif o halde döküyodur zamanla düzelecek bebğe ilaç yüklemeye gerek yok dedi. Çok aç olursa gurultuya aldırmıyo ama yarı toksa resmen yıkıyo ortalığı memede uyurdu oysa. Zaten surda ne kadar emzirebilecezki keşke hemen geçse sen ne yaptın?
Ben hamileligimden beri mastit im maalesef. Kesik attilar benim mastit apse ye donustu o kesikten akiyordu hep.kapandimi aciyorum kesigi. Doktorum bahar da emine bukum du genel cerrahi.simdi degistirdim rentip ta guven atasoy.safra kesesi ameliyatimida guven bey yapmisti cok memnunum ondan.hastane dende tabi.
günaydın anneler. sütünü saklayan anneler nasıl yapıyorsunuz. anlatabilirmisiniz.
Hamikeyken bende de cikti safra kesesi cok zor günler yasadim bi onceki hamileligimdeydi bebegim minicik ti ameliyat olduğumda kolay degil tabi ameliyat tan sonra iyu bile hala sutumuz var benim ameliyatimida Ruşen ali soylu yapti medicalparkta allah bidaha yaşatmasın o günleri geçmiş olsun sana da
günaydın anneler. sütünü saklayan anneler nasıl yapıyorsunuz. anlatabilirmisiniz.
Aynısı tatlım gece fena değilde gündüz uykusu sallaya sallaya hele bî bırak sanki hiç uyuyan çocuk o değil gözler faltaşı gibi açılıyor uykuyu alamayınca devamlı huzursuz oluyor zaten sende bitmiş oluyosun
Ben öğle yemeğini unuttum zaten kahvaltı -akşam yemeği yesem şükrediyorum ama bazen kahvaltı öğle yemeğine akşamda gece yemeğine dönüşebiliyor tabii
Ah kızlar ahhhh
Sütüm azaldı((
Bizde aşıdan geliyoruz teyzesi çok zor oldu Allah bebeği hasta olup sürekli iğne tedavi yaptıran annelerin yardımcısı olsunmerhaba sevgili annişler biz 2 ay aşımızdan geldik kuzum çok agladı kilomuz 6 kilo boy 60 cm olmuş sizce nasıl boy ve kilomuz
Aynen:) kahvaltıyı yapıyoruz eşimle sırayla.o gidince öğle yemeğini gece 10 'da yemiş oluyorum:)) ama ne yemek koştura koştura:) Allah'tan yatağındaki dönenceyi seviyor da 5-10 dk oyalanıyor.yoksa su bile içemiyorum.sütüm kesilecek bu gidişle ondan korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben sagip ne kadar ciktiysa posetliyordum. 100 ml 130 ml civarinda posetledim hep. Fakat dun calismaya basladim eritip vermisler ancak 30 ml icmic kalani çöpe gitmiş. Artik 50lik poset yapicam. Bebegimi evde birakip ise gelmek cok zor. Allahta ders programimi ayarladilar da uc gun calisiyorum.
Bu saate kadar yedigim ictiklerime bakin sut olur mu olmaz mi?
Sabah kahvaltimi ettim yimirtali falan
Ardindan bira mayasi tableti yuttum 2 tane.
Bitkilerin tohumlari kapsul yapilmis ondan ictim.
Yan etkisi sut hormonunu tetikleyen mide ilaci ictim.(bunu icmezsem de midem bu kadar seye dayanamaz)
Kimyon,anason,rezene,isirgan karisimi olan cayimi ictim.
Su zaten durmadan iciyorum.
Helva yedim.
Kefir de ictim.
Dut kaynattim ictim.
Konserve misir yedim.
Meyve suyuna maya karistirdim(pekmezli yumurta bile bu kadar berbat degildi)
Arada da hipp in emzirme cayini iciyorum.
Kizimi sut olmasada emziriyorum. Uzerinede sagiyorum sut gelmesede.
Bunlari baskasi yapsa 10 cocuk doyurur yeminle..
Bide midemi dusununpoffff kesin kodum bozuk benimmm.
Ah kızlar ahhhh
Sütüm azaldı((
ben lansinohun süt saklama torbasindan aldim..en fazla 180 cc aliyo onu tamamen doldurup havasini alip agzini kapatip -18 derecedki diffirize atiyorum..orda 6 ay saklanabilir yaziyo..normal buzluga atarsan 3 ay yaziyo....normal buzdolabina koyarsan +4 drecede 2 saat durabilir yaziyo....bende bunlara göre sakliyorum...diffirizede baya bi attim..cok iyi oluyo ...simdilik iyi ama ilerde süzüm azalir yada kesilirse ordan vermeye baslarim e kadar süre yeterse
merhaba sevgili annişler biz 2 ay aşımızdan geldik kuzum çok agladı kilomuz 6 kilo boy 60 cm olmuş sizce nasıl boy ve kilomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?