2014 Şubat Anneleri

Yine bol gazlı bir güne uyandık kızımla bgn aşımızda var hadi hayırlısı:26:
Kızlar soda için süt yapıyo en azından bende yaptı inşallah sizde de işe yarar

Aynısı tatlım gece fena değilde gündüz uykusu sallaya sallaya hele bî bırak sanki hiç uyuyan çocuk o değil gözler faltaşı gibi açılıyor uykuyu alamayınca devamlı huzursuz oluyor zaten sende bitmiş oluyosun
Öğle yemeğimi yeni yedim arkadaşlar iyi mi?:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben öğle yemeğini unuttum zaten kahvaltı -akşam yemeği yesem şükrediyorum ama bazen kahvaltı öğle yemeğine akşamda gece yemeğine dönüşebiliyor tabii

çok güzel canım ya. sonuçlarımız bile aynı:))gurultu bizde de var , bizimki aldırmıyor. demekki bio gaianın etkisi. çünkü biz gaz için bunu kullanıyoruz:)) aslında doktrumuz daha önce vermişti. bir şişe kullandık ama bebeğim o aralar emmedi. yaklaşık iki hafta boyunca sürekli ben tıkıştırdım ağzına o geri çekti tabi o aralar uzkusuz geceler. başında bekliyordum ki biraz kıpırdasın bende ağzına meme vereyim. sonra ben ilacı bıraktım bundan dolayıdır dedim ve zincoya geçtim, meğer o sıralar mikrobu almış, mikropta halsizlik ve uyku yapıyo. yaklaşık bir iki hafta böyle devam ettik. en son kakasında kan geldide öyle götürdüm. doktor ilaç yazdı, düzenli kullandım. o gün eşime biogaia aldırdım. çünkü bağırsak florasını düzenleyici bir ilaç olduğunu ve iyi geldiğini okumuştum.ve bir haftadır da onu kullanıyoruz.:))dünde kontrolümüzde seninkiyle aynı sonuç vardı. herşey temiz. ilaçları bizde kestik:)) yalnızca ben kakasında hala kan geliyor dedim da başka bir ilaç yazdı. gözün aydın olsun canım.bio gaia iyi gelir inşalalh. bizim haftaya çarşamba yine kontrolümüz var yine gideceğiz. o zamana kadr ben kaka da kan arıyr olacağım:))bir de sana sorum lacaktı. bebeğim kakasını yaparken köpüklü geliyor daha doğrusu sanki gazoz şişesini çalkalamışlar en sonunda da kapağını açmışlar, sende böyle bir durumla karşılaştın mı.

Hamikeyken bende de cikti safra kesesi cok zor günler yasadim bi onceki hamileligimdeydi bebegim minicik ti ameliyat olduğumda kolay degil tabi ameliyat tan sonra iyu bile hala sutumuz var benim ameliyatimida Ruşen ali soylu yapti medicalparkta allah bidaha yaşatmasın o günleri geçmiş olsun sana da

günaydın anneler. sütünü saklayan anneler nasıl yapıyorsunuz. anlatabilirmisiniz.

ben lansinohun süt saklama torbasindan aldim..en fazla 180 cc aliyo onu tamamen doldurup havasini alip agzini kapatip -18 derecedki diffirize atiyorum..orda 6 ay saklanabilir yaziyo..normal buzluga atarsan 3 ay yaziyo....normal buzdolabina koyarsan +4 drecede 2 saat durabilir yaziyo....bende bunlara göre sakliyorum...diffirizede baya bi attim..cok iyi oluyo ...simdilik iyi ama ilerde süzüm azalir yada kesilirse ordan vermeye baslarim e kadar süre yeterse

Ameliyat oldugumda kizim 20 gunluktu daha.cok atak geciriyordum oldum kurtuldum.medicalpark,bahar hastanesi bana cok uzak o yuzden cocuk doktorumuz haric (bizim icin 1 numaradir doktorumuz:)hepsini degistirdim.gidip gelmek sorun oluyordu maalesef.simdi rahat im artik.
Rentip hem cok yakin hemde kalabalik degil..

merhaba sevgili annişler biz 2 ay aşımızdan geldik kuzum çok agladı kilomuz 6 kilo boy 60 cm olmuş sizce nasıl boy ve kilomuz

Günaydinnnnn.bu sabah kuzu 7 de uyandi 8 de geri uyudu:) babasiyla ikisini biraktim evde buyuk kizi aldim okula goturdum ordan yapmam gereken islerim vardi disarda onlari hallettim.10.30 da eve geldigimde kuzum babasiyla oynuyordu:) beni gorunce basladi aglamaya anam dedim ne oldu emmek istiyormus yavrum.sut olmasada emziriyorum. Emdik doymadik mamamizi yedik simdi de aaaauuuuuu diye konusuyoruz.her yerimizde tükürük:)

günaydın anneler. sütünü saklayan anneler nasıl yapıyorsunuz. anlatabilirmisiniz.

Ben sagip ne kadar ciktiysa posetliyordum. 100 ml 130 ml civarinda posetledim hep. Fakat dun calismaya basladim eritip vermisler ancak 30 ml icmic kalani çöpe gitmiş. Artik 50lik poset yapicam. Bebegimi evde birakip ise gelmek cok zor. Allahta ders programimi ayarladilar da uc gun calisiyorum.

Aynen:) kahvaltıyı yapıyoruz eşimle sırayla.o gidince öğle yemeğini gece 10 'da yemiş oluyorum:)) ama ne yemek koştura koştura:) Allah'tan yatağındaki dönenceyi seviyor da 5-10 dk oyalanıyor.yoksa su bile içemiyorum.sütüm kesilecek bu gidişle ondan korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah kızlar ahhhh
Sütüm azaldı ((

merhaba sevgili annişler biz 2 ay aşımızdan geldik kuzum çok agladı kilomuz 6 kilo boy 60 cm olmuş sizce nasıl boy ve kilomuz
Bizde aşıdan geliyoruz teyzesi çok zor oldu Allah bebeği hasta olup sürekli iğne tedavi yaptıran annelerin yardımcısı olsun maşallah kuzucuğa kaç kilo doğmuştu benimki 5 kilo olmuş daha boyumuzda 57 2700 doğmuştuk biz 5 kiloyu yeni bulduk. Ne durumda senin kuzu benimkisi uyuyo uyanıyo ama hemen gözler tekrar kapanıveriyo ateşi şimdilik yok gitmeden calpol vermîştim

Ah ah o süt olayı olmasa ztn önemli değil açlık cnm

bende hepsine 180cc koyup atiyorum..ama niye hepsini isitmislar..mesala 100 cc lik cikarmislarsa bari 5o cc isitip verselerdi 5o cc buzdolabinda 12 saat durabiliyodu..yazik olmus süte..ben öyle yapacam mesala cikarinca buzdolabina koyucam..agzi acilinca 12 saat durabiliyo..yarisini isitip verecem diger yarisinida acikinca isitiacam yani 12 saati gecirmiycem hem süt bozulmaz hemde cöpe gitmezzz

sizi okudukca hep kendimi goruyorum :) yaptiginiz cogu seyi bende yapiyorum. benm sorunum bebis duzenli emmiyor bazen cok sik emiyor bazen cok uzun araliklarla. sagmaktanda yoruldm artik cunku az cikinca sutum dunya basima yikiliyor sanki. birde benm oglan slikon gogus ucuna alisti onla emiyor. hayatimda hic birseyi bukadar takinti yaptigimi bilmiyorum. resmen depresyona girdim . iki gundur sutum acaip gec iniyor simdide ona taktim. oglum 5dk fln cektikten sonra anca geliyor. dun gece stresten resmen uyuyamadim. kimse anlamiyor herkes var sutun diyor ama gelin birde bana sorun gunde 120-150cc mama takviyesi yapiyorum. bakalm cumartesi 2. ay kontrolumuz var doktor amca ne diycek

merhaba arkadaşlar bebklerimizin doğum kilosunu ve 2. ay kilosunu paylaşalım mı?benim oğlum 2.5 kilo doğdu 2. ay kontolünde 4.750 çıktı düşük kilolu doğduğu içinmidir nedir kilo takıntısı oluştu bende

çok teşekür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…