- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
merhaba arkadaşlar bebklerimizin doğum kilosunu ve 2. ay kilosunu paylaşalım mı?benim oğlum 2.5 kilo doğdu 2. ay kontolünde 4.750 çıktı düşük kilolu doğduğu içinmidir nedir kilo takıntısı oluştu bende
çok teşekür ederim canım
Ben sagip ne kadar ciktiysa posetliyordum. 100 ml 130 ml civarinda posetledim hep. Fakat dun calismaya basladim eritip vermisler ancak 30 ml icmic kalani çöpe gitmiş. Artik 50lik poset yapicam. Bebegimi evde birakip ise gelmek cok zor. Allahta ders programimi ayarladilar da uc gun calisiyorum.
canım adetolacaksındır belki. hemen öyle üzülme, bol su iç
sizi okudukca hep kendimi goruyorum :) yaptiginiz cogu seyi bende yapiyorum. benm sorunum bebis duzenli emmiyor bazen cok sik emiyor bazen cok uzun araliklarla. sagmaktanda yoruldm artik cunku az cikinca sutum dunya basima yikiliyor sanki. birde benm oglan slikon gogus ucuna alisti onla emiyor. hayatimda hic birseyi bukadar takinti yaptigimi bilmiyorum. resmen depresyona girdim . iki gundur sutum acaip gec iniyor simdide ona taktim. oglum 5dk fln cektikten sonra anca geliyor. dun gece stresten resmen uyuyamadim. kimse anlamiyor herkes var sutun diyor ama gelin birde bana sorun gunde 120-150cc mama takviyesi yapiyorum. bakalm cumartesi 2. ay kontrolumuz var doktor amca ne diycek
merhaba arkadaşlar bebklerimizin doğum kilosunu ve 2. ay kilosunu paylaşalım mı?benim oğlum 2.5 kilo doğdu 2. ay kontolünde 4.750 çıktı düşük kilolu doğduğu içinmidir nedir kilo takıntısı oluştu bende
rica ederim bitanem..ama simdi benim yazimi alinti yapmissin ya yeni farkettim ...buzdolabinda +4 derecede 72 saat durabiliyo yaziyo diyecegime 2 saat yazmisim kusura bakmaaaa
ben hic daha regl olamadim.belirti neyimde yokk
bide agrilimi agrisizmi olacak cok merak ediyorum..cünkü benimki ilk regl oldugumdan beri cok agrili olur ..bi dogur agri ne kalmaz dediler hep ..acaba dorumu görecez. .dogurduk istee
Ateşini neyle ölçüyorsunuz? Doktor bize sordu,biz tabanca tarzı kullanıyoruz deyince onlar için 37 dedi.yani 37 olunca calpol verin demişti.zaten calpolun içinde presetamol var ben o yüzden doktorun bilgisi dahilinde 6-8 arayla verdim ilk gün ağrı çekmesin diye.bu yüzden mi bilmiyorum ateş de olmadı huysuzluk daKızlar bgn 2. Ay aşımızı olduk sürekli bakıyordum ateşi varmı die şimdi başı bez sıcak geldi ölçtüm 36.9 çıktı ateşi varmı demek bu ilaç verimmi sabah vermiştim 8 saat geçti üzerinden
Ateşini neyle ölçüyorsunuz? Doktor bize sordu,biz tabanca tarzı kullanıyoruz deyince onlar için 37 dedi.yani 37 olunca calpol verin demişti.zaten calpolun içinde presetamol var ben o yüzden doktorun bilgisi dahilinde 6-8 arayla verdim ilk gün ağrı çekmesin diye.bu yüzden mi bilmiyorum ateş de olmadı huysuzluk da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sende benim gibi branşçısın demekki:)) bende başlayacağım ama ne zamna başlayacağımı bilmiyorum .ben ığdırdayım benim okulumda çk iyidir. ellerinden gelenin en iyisini yaparlar.ama ben daha ne zaman işe gitmem gerektiğini bilmiyorum. benim doğum 7 şubattaydı.öncesinde karne gününe kadar çalıştım.senin doğumun ne zamnadı canım birde öncesinde izin kullandın mı?ayrıca üzülme. evdekilerde bir daha iyice bebek acıksın öyle versinler. bana da ders oldu bu gerçi. bende 50lik yapıp koyayım. çünkü benim kayınalidem çok duygusal bebek ağlarsa hemen verir. koca poşette ziyan olur.
Kızlar bgn 2. Ay aşımızı olduk sürekli bakıyordum ateşi varmı die şimdi başı bez sıcak geldi ölçtüm 36.9 çıktı ateşi varmı demek bu ilaç verimmi sabah vermiştim 8 saat geçti üzerinden
Koltukaltından olanla ölçtüm cnm
sende benim gibi branşçısın demekki:)) bende başlayacağım ama ne zamna başlayacağımı bilmiyorum .ben ığdırdayım benim okulumda çk iyidir. ellerinden gelenin en iyisini yaparlar.ama ben daha ne zaman işe gitmem gerektiğini bilmiyorum. benim doğum 7 şubattaydı.öncesinde karne gününe kadar çalıştım.senin doğumun ne zamnadı canım birde öncesinde izin kullandın mı?ayrıca üzülme. evdekilerde bir daha iyice bebek acıksın öyle versinler. bana da ders oldu bu gerçi. bende 50lik yapıp koyayım. çünkü benim kayınalidem çok duygusal bebek ağlarsa hemen verir. koca poşette ziyan olur.
Ben bi hastaneden geldigimde verdim calpol saat 3 gibi bide gece 11 de verdim tedbir amacli ama dr 38 den sonra düsmesse gelirsiniz dedi oglumun asi günü bi 36 bi 37 oldu ama ates sayilmaz o merak etme
37.5 o zaman canım.ilacını verip biraz da üstünü soyarsan bir şey olmaz Allah'ın izniyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?