2014 Şubat Anneleri

38 olmadan cok soyma ama tek kat birak biseyde örtme cok suyla falanda silersen havalar malum üsümesin diye dedim korkma canim ilac etkili bisey olmaz allahin izniyle sen sık sık ölc atesini gecede dahil

Dogum parasi alcak arkadaslar aldinizmi bide nekadar atyip olmassa neye göre fiyat oluyo benim tarivhi yanlis yazmislarda alamadim

Kilo konusunu dert eden arkadaslar ben öleyim o zaman:)
Kuzum 3 ayl 10 günlükken (gecen hafta) 5 kilo olmustu.57 cm de boyu. Ustelik sut te yok.3 ay emdi dogru duzgun simdide emiyor doymasini gectim sut gelmeyince cildiriyor.
Gecen hafta dugunde kadinin biri kucagina aldi kac aylik dedi 3 deyince aaa bu uc aylik mi dedi hiyar.
Bide arkadaslarina gosteriyor uc aylikmis ne kadar kucuk diyor. Aldim kucagindan cok sukur sagligi yerinde dedim.aynen oyle sagligi olsunda elbet buyuyecek...

Öyle valla ne yapalım:) mesela ben nasıl bu kadar çok yorum yazabiliyorum çünkü sürekli kucağımda elime telefonu alıyorum bari canım sıkılmasın diye.normalde 10 dk oturamayan hareketli bir insandım şimdiyse o uyusun dinlensin diye 3 saat kıpırdamadan oturabilen bir tip oldum:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çıngiraklara basladinizmi ben aldim karsisinda salliorum bayaa oyalaniyo en azindan o yatiyo bende oturuyorum:))

Çok biliyor onlar ya o yüzden😡 doktor da öyle dedi önemli olan sağlığı boşver hiç kafanı takma.halam doğumdan sonra ziyaretime geldiğinde kızım için 3.5 kilo çok az benimkiler hep 4 kilo doğdu dedi.kuzenlerimin ikisi de 1.50 en fazla.yaşları 25-20.sonra hatasını anladı galiba,sonradan küçüldüler dedi:))) böyle bakınca bu dönemdeki kilonun çok da önemli olmadığını anlıyorum.babasının dediği gibi 'fit benim kızım' :))))

Çıngiraklara basladinizmi ben aldim karsisinda salliorum bayaa oyalaniyo en azindan o yatiyo bende oturuyorum:))

benimki cingirakla oyalaniyo bide oyun parkinin muzik kutusu var onu acinca 15 dakika falan dinliyo sakin sakin tuvalete gitmeye ymek yemege yetiyo o vakit :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banada cok uzak hamileyken çekilmez ağrılar hastanede yatmalar cok kötü günlerdi cok şükür atlattik bidaha gostermesin allah

Banada cok uzak hamileyken çekilmez ağrılar hastanede yatmalar cok kötü günlerdi cok şükür atlattik bidaha gostermesin allah

Aminnnn.ben ücevlerde oturuyorum. Bursa ya geleli 3 sene olucak ilk buraya geldim ayrilamiyorum:) cok sevdim burasini.esimin yeni isyeri 20 km buraya eski yalova yolunda. Eskiden ne guzel hemen jimer in arkasindaydi.ipek koza da.duydun mu bilmem orayi altinda meshur hu recep usta var.ah recep amca ahh.11 sene sonra esimle ayrildilar ne iyiydi yakinligi sadece:)

Mrb güzell anneler ben cokkk uzun bi süredir yazamıorum. Subat annesi olmayı beklerken oglusum 39. Haftada geldi ve ocak annesi oldum =) gec de olsa sizinle paylasmak istiorum. Bebegim 30 ocak da 16;50 de dogdu. Bilmiorum hatırlayan olur mu 2 li testim riskli cıkmıstı bana coookk destek vermistinz. Evet sonuclar yanılmamıs bebegim down sendromlu dogdu. Basta biraz bocaladım ne yapacam basarabilecek miyim ya bana bisey olursa ona kim bakar falan die milyonlarca soruyla savastım ama cok cabuk atlattık o süreci. Evlat bu engelli de olsa kokusu aynı.... Gerci bu engelli lafına kıl oluorum benim evladım sadece özel bi cocuk. Down lu olmasını cabuk atlattık ama bunun yanında getirdigi hastalıklar beni cok zorladı. Bebegimin kalbinde 2 delik var ve biri baya büyük. Hatta kalp yetmezligine sebep olmus. Buna baglı olarak hipertansiyonu ve tiroid sorunu var ilac tedavisi görüorz. 10 günlükken ve 1 günde ögrendik bunların hepsini. Hatta duymuo bile deidiler ama sükür öle bi sıkıntı yokmus. 1 i cok agır olmak üzere 3 defa yogun bakıma yattık günlerce hasret kaldım kokusuna. Cok yıkıcı yıpratıcı bir sürecti. Simdi haziranda kalpten ameliyat olmayı bekliorz. Ben hem cok seviniorum kurtulacak die hemde cok korkuorum ona bisey olacak die cünkü daha cok kücük. Cok alakasız oldu belki siz simdi neler konusuodunz hiic bilmiorum kusura bakmayın ve bize dua edin lütfen

Canım benim Mevlam yar ve yardımcın olsun.. Miniğine ve sana sağlık versin inş.. Böyle zor anlarda tek söylediğim Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.... Vardır O nun bir bildiği... İyi ki müslümanım ve bu zor anları bir tek ondan geldiğini ve bir tek onun çözeceğini biliyorumm... Dualarım seninle inş atlatır ve anne olmanın güzelliğini korkmadan yaşarsın....

Allah yardımcınız olsun.inşallah bir an önce iyileşir birbirinizle gülüşüp eğlenirsiniz koklarsınız mis gibi ohh görüp göreceğiniz bu olsun koşup size sarıldığı günler gelsin İNŞALLAH

Canim biz böyle destek olmak icin yaziyoruz. hersey cok ilerledi sen icini ferah tut iyi düsün iyi olsun hemen iyilessin bebegin insallah yaz gene haberdar et gecmis olsun simdiden

Bu dunya hepimize bir sinav sunuyor. Buda bir sinav.rabbim yavrunuzla kosup oynayip sarilabileceginiz gunleri tez zamanda gostersin insallah. Bebekler kucuk ama kocaman azimleri var.hayirlisi ile gecicek ameliyat ta. İyi haberler getirin bize bekliyoruz...

Tesekkür ederim hanımlar Allah hepinzdn razı olsun herkesin evladına saglikli uzun ömur wersin. Güzel mutlu haberlermzde verirz insalah teyzeleri

Allah yardımcınız olsun inş. Herşey tez zamanda yoluna girecek güzel günler yakındır Allah'ın izniyle

rabbim yar ve yardimciniz olsun...evladini size bagislasin ins...

nasil olursa olsun hic önemli degil dedigin gibi evlat kokusu hep ayni cennet kokusu

Allah'ım yardımcınız olsun arkadaşım. Kıyamam onun minik canına ben.. Her bebek bir mucizedir. Asla engelli olarak görme sakın kuzunu ki zaten görmüyorsundur. O dünyanın en değerli ve muazzam varlığı. Rabbim ona uzun ve sağlıklı, musmutlu olacağı uzun bir ömür nasip etsin inşallah.. Dualarım kalpten sizinle.

Cnm bu ara çok yorulduysan Yada strese gîrdiysen çok etkiler yapabiliyosan bi yakınını çağır ve bir iki gün bol bol her fırsatta uyumaya çalış dinlen çok iyi geldiğini göreceksin

İş güç yapmasam olmuyor ki evde.. Evim küçük ve yaramaz mı yaramaz bi tatlı cadım var 5 yaşında :) yine de her fırsat bulduğumda dinlenmeye çalışıyorum fakat süt miktarı beni tatmin etmiyor..
canım adetolacaksındır belki. hemen öyle üzülme, bol su iç

valla ben adet oldum sanırım ama o nasıl bi adetti onu da anlamadım sonra gene ara ara akıntım oldu falan garip yani. Aksine adetliyken daha gürdü sütüm. 4 lt su içiyorum günde.. İnşallah kuzum doyuyordur. Benim yüzümden aç kalıyorsa kahrederim kendimi

Gunaydinnnn. Heryerim agriyor, yurumek bile zor geliyor sanirim usuttumm poffff cocuklara gecmese bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…