2014 Şubat Anneleri

Allah yardimciniz olsun canim, hersey guzel olur eminim minik kuzunu op benim icinde

Merhabalar tatlı kuzuların tatlı annişleri.. Bu gece benim minik çok uyandı zor uyuduk şimdi tekrar uyudu..

Dualarim sizinle canim Allah yar ve yardimciniz olsun

Biliyorum canim yakin sayiliriz ben de ozlucede yim

sevgiılı anneler benim minnak kızım konak olmuş ne yapmalıyım?canı acıyor mudur?

sevgiılı anneler benim minnak kızım konak olmuş ne yapmalıyım?canı acıyor mudur?

Bizde olmustuk 3 gece once veda ettik.zeytinyagi surup bekletiyorsun yarim saat sonra taragi ile yavas yavas tariyorsun.uzerinede miss gibi banyooo.bizim bu yontemle bitti cok sukur..

Kizlarrr.sutumun neden olmadigini sonunda anladimmm.gec oldu ama:)
Benim kizim sadece ucundaki sutu iciyor tam kavramiyor ki memeyi dun gece birden tam yapisti resmen memem den sut aktigini hissettim. Oyle emdi. Normalde bir kere kaka yapan bebe oyle emince 3 kere yapti. Sari sari.sonra o oyle emince memem doldu gibi oldu.hey allah im ya.nasil tam emcek bu kiz biberon a da alisti. Mumkun degil cunku bu kadar yiyip icmeye sut olmamasi..
Yanlismiyim dostlarim?

Gözün aydın olsun canım:)

Gözün aydın olsun canım:)

Sagol canim.az once kolumun altindan gecirip emzirdim.cekip yuttugunu duydum.ardindan da mina hanim hemen kaka yapti. Bugun biraz yemrk yemedim usuttum saniyordum ama iltihap vucuduma yayilmis istahim yok heryerim dokuluyor.simdi guzelce yemegimi yiyip dut kaynattim onu icicem su da cabasi.cunku az once oyle emzirince bos oldu meme. Bide bu yontemi deneyeyim her yol mubah:) olmadi bu emzirme yuzunden 3. Cocugu yapicam.ilkinide emziremedim hadi hayirlisi..

Çıngiraklara basladinizmi ben aldim karsisinda salliorum bayaa oyalaniyo en azindan o yatiyo bende oturuyorum:))

Bizde cingiraga gerek kalmadi canim.
Ablamiz renkli corap giymisti yattigi yerde ayaklarini oynatiyordu minik te onu takip etti durdu:) ikiside epey oyalandi valla:)

cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum paylaşımlara devam edelim

Kiloyu dert ediyordun dimi canim? Bak benim kizim 2.170 gr 43,5 cm dogdu.
34+3 te. Henuz yeni 5 kilo olmustu. Suan 3,5 aylik.57 cm de boyu var. İlk bende takinti yapmistim sonra dedim
Sagligi yerinde cok sukur.ilk kizimda 2.160 gr 46 cm dogdu.4,5 yasinda simdi gayettt normal bi cocuk.tam yasitlariyla ayni.hatta daha da kilolu olabilir ama maalesef ki cok hareketli olsun 16,5 kiloyu gormek bana hayal geliyordu.kiloyu gectim ayaklarinin altini operdim allah im bu buyuyecek mi diye.buyudu bile.gecen yaz 24 numara ayakkabi giyiyordu 25 aldim bu sene 26 olmus:) bir anda gelisiyorlar valla.bide ceneleri oluyor kumasi saniyor beni:)
Allah im saglik versin yeter ki.
Bu arada benim kiz iki elinide yumruk yapip agzina sokmaya calisiyor sapur supur yaliyor cok tatli belliki:)

Ya arkadaşlar ben yine bir şey sorcam size ve bu son değil galiba:)) kızım bırakın emziği biberon bile almıyor.ilk zamanlar alıyordu ama ben hiç vermedim sonra, yani gerek olmadı o yüzden.emziği kendim vermedim zararlı diye,meğer bana zararlıymış:) mememde uyuyor sürekli oynuyor.açken emmesi ile oyun emişi farklı biliyorsunuz bizimki sütü içiyor sonra hadi oyuna.öyle uyuyor alsam uyanıyor.emzik neyse de biberon neden almaz bir fikriniz var mı? Nasıl alıştırabilirim? memede uyurken verdim alıp emiyor cuk cuk çekiyor sonra uyanıyor anlamış gibi sanki diliyle atıp bir daha da almıyor.iznim bittiğinde ne yapacak bu çocuk bilmiyorum (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah Haziran'dan sonra hepsi biticek kuzucuğun artık seni korkutmucak ayrıca evet senin yavrucun özel bir çocuk ama sende çooook özel bir annesin Allah yar be yardımcınız olsun dualarımızdasın sende bize dua et ltfn

Nazlıedam tam tedaviyi sunmuş sana cnm eeee nede olsa tecrübe canını acıtmıyo merak etme ama gelişimini kısıtlıyomuş galiba
Bendede aynı sıkıntı var cnm benimki sütü etkilemiyoda yara yapıyo hanımefendiler azcık kendilerini zorlayıp tam kavrasalar sıkıntımız kalmıcak nasıl alıştırcamı bende çözemedim daha
Semenderim sen brz geç kalmışın gibi emzik konusunda cnm ya emzik zararlı diyolarda emzîk emmeyip sürekli ağlaması çokmu yararlı sanki takılma boşver emziğin ucunu hurma veya sulu pekmeze batırıp ver belki böyle böyle alışır biberonada emziğede

Tecrübesizim bilemedim başıma gelecekleri:)) ikinci çocuk olursa doğumhanede dayıcam emziği ağzına:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim sutumu iyice cektirdi kelek. Ugrasiyorum bakalim sonu nereye varicak.
İlk kizim dogdugunda 3 gunlukken herkes gitti kaldik esim kizim ben. Sezeryanliyim sut yok gece aglamaya bir basladi ben mama yapmaya anca yuruyorum.bi anda kizimin sesi kesildi allah allah dedim ne olduki bir gittim esim emzigi tepmis agzina:) birdaha birakmadi 2 yasina kadar.hatta oyle bir emerdiki 3 tane olurdu.ikisi elinde biri agzinda degistire degistire emerdi:) gecen hafta da minigi doktor a goturdugumde gordu doktor dedim uyuyana kadar emiyor sonra atiyor emsin dedi.ustelik gazi olan cocuklarada verirlermis sakinlessin diye.ben zarari degil yararini gordum iki cocuktada.biraktiramazsin dediler bir gunde birakti.hic zorlanmadik. Hala arada bulup emmeye calisiyor:) yoksa bunlar bizi oturtmaz ederler valla..

Canim ben multi tabs vitamini kullaniyorum ondan azcik süruyorum memenin ucuna hemen tutuyo ama ben sadece uyuturken veriyorum uykusu olmadimi katiyen almiyo memeyi bende cok karsiydim ama yanlizim mecburum biseye alistirmaya bide benimki agzinda tutamiyo parmagimla ben yardim ediorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…