Mrb güzell anneler ben cokkk uzun bi süredir yazamıorum. Subat annesi olmayı beklerken oglusum 39. Haftada geldi ve ocak annesi oldum =) gec de olsa sizinle paylasmak istiorum. Bebegim 30 ocak da 16;50 de dogdu. Bilmiorum hatırlayan olur mu 2 li testim riskli cıkmıstı bana coookk destek vermistinz. Evet sonuclar yanılmamıs bebegim down sendromlu dogdu. Basta biraz bocaladım ne yapacam basarabilecek miyim ya bana bisey olursa ona kim bakar falan die milyonlarca soruyla savastım ama cok cabuk atlattık o süreci. Evlat bu engelli de olsa kokusu aynı.... Gerci bu engelli lafına kıl oluorum benim evladım sadece özel bi cocuk. Down lu olmasını cabuk atlattık ama bunun yanında getirdigi hastalıklar beni cok zorladı. Bebegimin kalbinde 2 delik var ve biri baya büyük. Hatta kalp yetmezligine sebep olmus. Buna baglı olarak hipertansiyonu ve tiroid sorunu var ilac tedavisi görüorz. 10 günlükken ve 1 günde ögrendik bunların hepsini. Hatta duymuo bile deidiler ama sükür öle bi sıkıntı yokmus. 1 i cok agır olmak üzere 3 defa yogun bakıma yattık günlerce hasret kaldım kokusuna. Cok yıkıcı yıpratıcı bir sürecti. Simdi haziranda kalpten ameliyat olmayı bekliorz. Ben hem cok seviniorum kurtulacak die hemde cok korkuorum ona bisey olacak die cünkü daha cok kücük. Cok alakasız oldu belki siz simdi neler konusuodunz hiic bilmiorum kusura bakmayın ve bize dua edin lütfen
Mrb güzell anneler ben cokkk uzun bi süredir yazamıorum. Subat annesi olmayı beklerken oglusum 39. Haftada geldi ve ocak annesi oldum =) gec de olsa sizinle paylasmak istiorum. Bebegim 30 ocak da 16;50 de dogdu. Bilmiorum hatırlayan olur mu 2 li testim riskli cıkmıstı bana coookk destek vermistinz. Evet sonuclar yanılmamıs bebegim down sendromlu dogdu. Basta biraz bocaladım ne yapacam basarabilecek miyim ya bana bisey olursa ona kim bakar falan die milyonlarca soruyla savastım ama cok cabuk atlattık o süreci. Evlat bu engelli de olsa kokusu aynı.... Gerci bu engelli lafına kıl oluorum benim evladım sadece özel bi cocuk. Down lu olmasını cabuk atlattık ama bunun yanında getirdigi hastalıklar beni cok zorladı. Bebegimin kalbinde 2 delik var ve biri baya büyük. Hatta kalp yetmezligine sebep olmus. Buna baglı olarak hipertansiyonu ve tiroid sorunu var ilac tedavisi görüorz. 10 günlükken ve 1 günde ögrendik bunların hepsini. Hatta duymuo bile deidiler ama sükür öle bi sıkıntı yokmus. 1 i cok agır olmak üzere 3 defa yogun bakıma yattık günlerce hasret kaldım kokusuna. Cok yıkıcı yıpratıcı bir sürecti. Simdi haziranda kalpten ameliyat olmayı bekliorz. Ben hem cok seviniorum kurtulacak die hemde cok korkuorum ona bisey olacak die cünkü daha cok kücük. Cok alakasız oldu belki siz simdi neler konusuodunz hiic bilmiorum kusura bakmayın ve bize dua edin lütfen
Aminnnn.ben ücevlerde oturuyorum. Bursa ya geleli 3 sene olucak ilk buraya geldim ayrilamiyorum:) cok sevdim burasini.esimin yeni isyeri 20 km burayaeski yalova yolunda. Eskiden ne guzel hemen jimer in arkasindaydi.ipek koza da.duydun mu bilmem orayi altinda meshur hu recep usta var.ah recep amca ahh.11 sene sonra esimle ayrildilar ne iyiydi yakinligi sadece:)
Biliyorum canim yakin sayiliriz ben de ozlucede yim
sevgiılı anneler benim minnak kızım konak olmuş ne yapmalıyım?canı acıyor mudur?
Kizlarrr.sutumun neden olmadigini sonunda anladimmm.gec oldu ama:)
Benim kizim sadece ucundaki sutu iciyor tam kavramiyor ki memeyidun gece birden tam yapisti resmen memem den sut aktigini hissettim. Oyle emdi. Normalde bir kere kaka yapan bebe oyle emince 3 kere yapti. Sari sari.sonra o oyle emince memem doldu gibi oldu.hey allah im ya.nasil tam emcek bu kiz biberon a da alisti. Mumkun degil cunku bu kadar yiyip icmeye sut olmamasi..
Yanlismiyim dostlarim?
Gözün aydın olsun canım:)
Çıngiraklara basladinizmi ben aldim karsisinda salliorum bayaa oyalaniyo en azindan o yatiyo bende oturuyorum:))
cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum paylaşımlara devam edelim
Bizde cingiraga gerek kalmadi canim.
Ablamiz renkli corap giymisti yattigi yerde ayaklarini oynatiyordu minik te onu takip etti durdu:) ikiside epey oyalandi valla:)
Nazlıedam tam tedaviyi sunmuş sana cnm eeee nede olsa tecrübesevgiılı anneler benim minnak kızım konak olmuş ne yapmalıyım?canı acıyor mudur?
Bendede aynı sıkıntı var cnm benimki sütü etkilemiyoda yara yapıyo hanımefendiler azcık kendilerini zorlayıp tam kavrasalar sıkıntımız kalmıcak nasıl alıştırcamı bende çözemedim dahaKizlarrr.sutumun neden olmadigini sonunda anladimmm.gec oldu ama:)
Benim kizim sadece ucundaki sutu iciyor tam kavramiyor ki memeyidun gece birden tam yapisti resmen memem den sut aktigini hissettim. Oyle emdi. Normalde bir kere kaka yapan bebe oyle emince 3 kere yapti. Sari sari.sonra o oyle emince memem doldu gibi oldu.hey allah im ya.nasil tam emcek bu kiz biberon a da alisti. Mumkun degil cunku bu kadar yiyip icmeye sut olmamasi..
Yanlismiyim dostlarim?
Semenderim sen brz geç kalmışın gibi emzik konusunda cnm ya emzik zararlı diyolarda emzîk emmeyip sürekli ağlaması çokmu yararlı sanki takılma boşver emziğin ucunu hurma veya sulu pekmeze batırıp ver belki böyle böyle alışır biberonada emziğedeYa arkadaşlar ben yine bir şey sorcam size ve bu son değil galiba:)) kızım bırakın emziği biberon bile almıyor.ilk zamanlar alıyordu ama ben hiç vermedim sonra, yani gerek olmadı o yüzden.emziği kendim vermedim zararlı diye,meğer bana zararlıymış:) mememde uyuyor sürekli oynuyor.açken emmesi ile oyun emişi farklı biliyorsunuz bizimki sütü içiyor sonra hadi oyuna.öyle uyuyor alsam uyanıyor.emzik neyse de biberon neden almaz bir fikriniz var mı? Nasıl alıştırabilirim? memede uyurken verdim alıp emiyor cuk cuk çekiyor sonra uyanıyor anlamış gibi sanki diliyle atıp bir daha da almıyor.iznim bittiğinde ne yapacak bu çocuk bilmiyorum(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tecrübesizim bilemedim başıma gelecekleri:)) ikinci çocuk olursa doğumhanede dayıcam emziği ağzına:))Nazlıedam tam tedaviyi sunmuş sana cnm eeee nede olsa tecrübecanını acıtmıyo merak etme ama gelişimini kısıtlıyomuş galiba
Bendede aynı sıkıntı var cnm benimki sütü etkilemiyoda yara yapıyo hanımefendiler azcık kendilerini zorlayıp tam kavrasalar sıkıntımız kalmıcak nasıl alıştırcamı bende çözemedim daha
Semenderim sen brz geç kalmışın gibi emzik konusunda cnm ya emzik zararlı diyolarda emzîk emmeyip sürekli ağlaması çokmu yararlı sanki takılma boşver emziğin ucunu hurma veya sulu pekmeze batırıp ver belki böyle böyle alışır biberonada emziğede
Nazlıedam tam tedaviyi sunmuş sana cnm eeee nede olsa tecrübecanını acıtmıyo merak etme ama gelişimini kısıtlıyomuş galiba
Bendede aynı sıkıntı var cnm benimki sütü etkilemiyoda yara yapıyo hanımefendiler azcık kendilerini zorlayıp tam kavrasalar sıkıntımız kalmıcak nasıl alıştırcamı bende çözemedim daha
Semenderim sen brz geç kalmışın gibi emzik konusunda cnm ya emzik zararlı diyolarda emzîk emmeyip sürekli ağlaması çokmu yararlı sanki takılma boşver emziğin ucunu hurma veya sulu pekmeze batırıp ver belki böyle böyle alışır biberonada emziğede
Ya arkadaşlar ben yine bir şey sorcam size ve bu son değil galiba:)) kızım bırakın emziği biberon bile almıyor.ilk zamanlar alıyordu ama ben hiç vermedim sonra, yani gerek olmadı o yüzden.emziği kendim vermedim zararlı diye,meğer bana zararlıymış:) mememde uyuyor sürekli oynuyor.açken emmesi ile oyun emişi farklı biliyorsunuz bizimki sütü içiyor sonra hadi oyuna.öyle uyuyor alsam uyanıyor.emzik neyse de biberon neden almaz bir fikriniz var mı? Nasıl alıştırabilirim? memede uyurken verdim alıp emiyor cuk cuk çekiyor sonra uyanıyor anlamış gibi sanki diliyle atıp bir daha da almıyor.iznim bittiğinde ne yapacak bu çocuk bilmiyorum(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?