2014 Şubat Anneleri

bende senin durumundayım benimde iznim bitiyo geçenlerde denedim biberonu bilmiyoki emsin bide öğğ yapıyo midesi bulanır gibi bu çocuk neyle doyacak bakan nasıl bakacak herşey dert off off

yaw bu emzik konusunda bende basarisizim..
hastanede ikinci gün ebe verdi agzina hemen tuttu..ama sevmedi bi türlü simdi zorlarsam tutuyo ..ama sonra bikac dakika sonra cikariyo agzindanhic bana cekmemis 4 yasima kadar emmisim bennapim emmesse biberonda veriyorum bari ondan eksik kalsinda agiz yapisi bozulmasin..bazen biberonu emzik niyetine emiyo sütü cekmiyo geveleyip duruyo biberonuu

Biz de uğraşıyoruz eşim çok sabırlı bir insandır dakikalarca sakin sakin uğraşıyor ama yok nafile.bari biberonu alsa ama görünce atıyor.abartıyor muyum bilmiyorum ama resmen görünce itiyor gözü kapalı olunca içindeki sütü bitiriyor o kadar çekiyor yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çalışmasam zaten çok mesele yapmam ama kafama takılıyor kim bizim kadar uğraşır ki karnı doysun diye sabırla kaşık kaşık verecek.

bende senin durumundayım benimde iznim bitiyo geçenlerde denedim biberonu bilmiyoki emsin bide öğğ yapıyo midesi bulanır gibi bu çocuk neyle doyacak bakan nasıl bakacak herşey dert off off

Aynen ya küsüyor gibi oluyor bensiz iki saat duramaz bu gidişle Yapışık ikiz gibiyiz zaten bu halimizle:)

Benimki biberona cok aliskin ama hangi biberon oldugu cok önemli arkadaslar suan dr brown cam biberonunu kullaniyorum onla cok rahat besleniyo baska biberonla ögrüyo yada agzinda geveliyo yada yemiyo ben gün arasinda 2 ögününü süt sagip biberonla veriyorum alissin diye bazen süt yetmedigide oluyo birkac gundebir mama yiyo bir ögün ondada sıkıntı yok bi deneyin isterseniz dedigim biberonuda calisihosaniz bide zor allah kolaylik versin alisirlar insallah

kizlar sut artirma konusunda yeni bisey kesfettim kaymakli seker lokum cinsi kardesim afyondan almis gelirken bilmiyodum ama sutum artti iki gunde degisik olarak da bi kaymakli seker yedim dneyin farki gorceksiniz 3 kez kaka yapan oglum 5-6 kez kaka yapiyo masallah umarim sizede faydasi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hickiriktan nefret ediyorum ya uzun zamanda gecmiyor emzir emzir bu arada bizim ufaklik tam babaci ona guluyor konusuyor bana gelince emsin hemen

Ya alinti yapinca boyle oluyor site siyirdi sanirim:)
Eltangel seni bekliyordum canim.
Senin mastit te kizariklik agri var miydi? Bide memen doluydu dimi? Ne olur cevaplaaaa.
Sol mememin cok iyi biliyorum mastit tini apseye donustugunu.ama sag daki sismedi kizarmadi da elime bisey geciyor ve aci yapmaya basladi.titriyorum hic boyle olmadim o kadar mastit te ellerimi oynatamiyorum nerdeyse 5 kilo cocuk 10 kilo sanip kaldiramiyorum.usuttum dedim ama degil.diger mememden suan iltihap yeterince akiyor.sagda mastit olmasi imkansiz gibi geliyor o kadar sutum yok cunku.yada kanallar tikali ben sut yok zannediyorum. Offf ne olcam ben ya doktor da yok pazartesi ye kadar.

Yeri gelmişken ben de bi tane söyleyeyim kuru inciri doğurayıp biraz su ile pişiriyorum.ocaktan indirip üzerine tereyağ koyuyorum çok etkili süt yapıcı.hem de tatlı isteğimi doğal yolla gidermiş oluyorum.eşim bile arada tırtıklıyor tadı hoşuna gittiği için.keşke onda da süt olsa da ben azcık nefes alsam😜:)

Ne güzel öğreniyor işte. Altı ay sonra emmeye başlayan bebek bile var. Senin minik hem emiyor hem de tam olarak öğrenmişken ohoo alır götürür bu işi

Ben emme konusunda çok yaralıyım. İlk başlarda ağlayarak emziriyordum ne yapsam fayda etmedi acımı geçirmeye.Daha yirmi beş günlükken apandiit tanısı konuldu ameliyat olmamak için çok direndim. Doktorum sağolsun acıdı antibiyotikle tedavi oldum. Bu sırada sütüm aşırı derecede azaldı. kızım 6-12 saat arası ağladı. İnatla emzirmeye çalıştım ama baktım yavrum açlıktan artık çıldırıyor. Mecbur gecenin bir yarısı mama aldık. O da alerji yaptı. Çoğunluk süt gerektiğinde mama ile beraber götürüyordum ki apandisit üzerine bir hafta geçmeden toplardamarda kan pıhtılaşmasından yürüyemez duruma geldim. Kan sulandırıcı iğneler yüksek dozda haplar derken alerji kaynaklı yine emziremedim. Şimdi süt konusunda resmen kavga ediyoruz. Nasıl ağlıyor emmk istemiyor ama şimdiden hayır demeyi öğrenmek lazım diye düşünüyorum. Üç haftadır savaşıyoruz resmen.

Bir de bu sıkıntılarla birlikte ataklarda geçiriyordum. Ben hep strese bağlamıştım ki tahlil ve ultrason sonuçları safra kesemde çok ufak çok sayıda taş olduğunu gösterdi. Doktor ameliyat ama siz bilirsiniz dedi. Meğer ben taş düşürüyormuşum. Bu taşlar ufak olduğu için herhangi bir organa zarar verebilirmiş. Pankreas üzerinde durdu doktor. Yumurtanın girdiği her şeyden ve yağdan kaçıyorum. Bundan sonra ilk atak da doktora gitmem gerekecek. Tüm zararlı şeylerden kaçınıp ameliyat olma riskimi en azından şimdilik atlatmaya çalışıyorum. Galiba sizde safradan ameliyat olmuşsunuz?

Not: Alıntı yaptığım mesaj daha yeni yazılmıştı ki alıntıladım. Saat 11:30. Ne hallere düştük bee

Öyleydi gazlı kaka yapıyodu ama o geçti ama hala gurul gurul anlatamam kana kana ememizyoruz bio gaia nın bi etkisi yok şimdilik doktor 1ay devam edin dedi ama ben pazartesi başka doktora götürücem bi iyileşme olması gerekirdi şimdiye kadar

ben de şubat annesi değilim şöyle bi bakayım dedim buraya . canım evlat tabi ki herşeyimiz onlar bizim.farklı olması engel değildir .ben sınıf öğretmeniyim geçici olarak özel eğitim okulunda görev yapmıştım geçen sene. down sendromlu çocuklar bi çok konuda kendilerine fazlasıyla yeten ,çok da sevimli özel çocuklar. İnşallah ameliyat çok iyi geçer ve kuzucuk sağlığına kavuşur .dua edicem sizin için .allah yardımcınız olsun canım

He pınarcım unutmadan 7-8 kez kak yapan cocuk günde bire düştü hatta 2 gün oldu daha yapacak anlamadım ki

Emzik çeşitlerini denediniz mi? Birde ben 0-6 ay arası olan bir emzik almıştım çok büyük gelmiş meğer ağzına 0sıfır aylık aldım dışarı çıktığımda. :)

En güzel dileklerim seninle her namazdan sonra dua edicem ne kadar arsızım diye düşündüm bi an diyecek birşey bulamadım

En güzel dileklerim seninle her namazdan sonra dua edicem ne kadar arsızım diye düşündüm bi an diyecek birşey bulamadım
canım benim çokk teşekkür edrim öpüyorum seni de minnoşunu da .sağlıklı mutlu uzun ömürler geçirin inşallah

Cokkk uzun yazi yazmistim sana ama site hata verdi
Evet ne gunlere kaldik:) sut olsun emsin diye 40 takla atiyorum valla:)
Safra kesesi tam bir canli bomba. Doktorum oyle demisti.sariligi var pankreas problemi var var da var. İlk atagi hamileyken gecirdim anlamadilar usttun dediler.sonra ki ataklarda maf olmustum.ki aciya epey dayanikliyimdir.en son battaniye yi agzima tikip bagirdim.bir kerede kizim kucagimdaydi sirtima agri girdiginde cocugu alin diye bagirdim yoksa dusurucem. Onlar icin oldum ameliyat ben olmasam onlar ne olucakti. Ameliyat oldugum gunun aksam i eve geldim.doktor um cok isinin ehli adam. 4 tane delik acmislar.ne dikis ne bisey. Yapistirma yapilmis.ertesi gun herseyi yemege basladim.perhiz yoktu artik. İyi ki olmusum. Benim etrafimda alay konusudur 10 kere ameiyat olmam. Bayiliyordum bende 24 yasinda kanser olmaya ya:) neyseki gecti o gunler cok sukur.neler geldi basima bir saysam oooo.doktor umun dedigi gibi yakinda beraber ameliyat yapariz herseyi biliyon nasilsa diye degermi sence o risk almaya degermi herseyi yemeden yasamaya.hic bekleme derim kizim 20 gunluktu oldugumda. Ogun hastanede sagdim sutumu doktum.6 saat gecince emzirdim. İyiki olmusum.cillop gibi 4 deligim var.belli olsada umrumda degil.. İstedigini sor yardimci olurum elimden geldigince..

Ucta kizariklik ve hatta ortada hani cocuklarda pamukcuk olur ya oyle bi beyazlik vardi canim normal emziriyordum ben ama elimin altinda bilye gibi bisey yuvarlaniyordu atesim yoktu ama titriyordum ve dedigin gibi kizimi kucagima alamiyordum tasiyamyordum kollarim kaldirmiyordu ayaga kalkamiyordum halsizlikten

ah ah hep ayni seyi hayal ediyorum ben de keske emzirebilse eslerimiz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…