kizlar sut artirma konusunda yeni bisey kesfettim kaymakli seker lokum cinsi kardesim afyondan almis gelirken bilmiyodum ama sutum artti iki gunde degisik olarak da bi kaymakli seker yedim dneyin farki gorceksiniz 3 kez kaka yapan oglum 5-6 kez kaka yapiyo masallah umarim sizede faydasi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çalışmasam zaten çok mesele yapmam ama kafama takılıyor kim bizim kadar uğraşır ki karnı doysun diye sabırla kaşık kaşık verecek.
dorusun canim..hic kimse anne gibi ilgilenmez bebekelrimizle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Emzik çeşitlerini denediniz mi? Birde ben 0-6 ay arası olan bir emzik almıştım çok büyük gelmiş meğer ağzına 0sıfır aylık aldım dışarı çıktığımda. :)
Evet biz de belki bunu alır,bir de şunu deneyelim diye diye hepsini aldık ama nafile.bence alabiliyor ama almak istemiyor
Gercekten cok bunaldim su bilmislerden, sanki ben manyagim bebegime dikkat etmiyorum. Yok sunu soyle yap , bunu boyle yap. Orasi usur burasi usur. Ben ciplak tutuyorum ya. Artik bozdum bende kendimi iyice kiriyorum herkesi yoksa onunu alamayacagim.zaten ise baslamama az kaldi mutsuzumbiberon almiyo benim kizimda
Gercekten cok bunaldim su bilmislerden, sanki ben manyagim bebegime dikkat etmiyorum. Yok sunu soyle yap , bunu boyle yap. Orasi usur burasi usur. Ben ciplak tutuyorum ya. Artik bozdum bende kendimi iyice kiriyorum herkesi yoksa onunu alamayacagim.zaten ise baslamama az kaldi mutsuzumbiberon almiyo benim kizimda
Ah canim ahhhh.o bilmisler yokmu. Katliam yapasim geliyor yeminle. Kadim bans cocugumu nasil tutmam gerektigini anlatiyor uzun uzun nasil uyutacagimi nasil yikayacagimi. En son dayanamadim bak bu benim ikinci cocugum gayet iyi biliyorum ne yapacagimi deyiverdim.
Hele mama verdigimi gorunce ayyy niye emzirmiyorsun.sey memelerim sarkmasim diye emzirmiyorum. Yav arkadas salak miyim ben sutum olsa mamanin gramini sokmam eve.
Ayyy bide benim bir sutum vardi ellerimi yikardim nerdeyse. Bogulsaydin o sutunle dicem olmicak. Bitmez bunlar herseyin en iyisini onlar bilir.
Hele en son ayarsizin biri sen hep kiz doguruyon esin bisey almaz erkek dogursan bak neler yapar dedi ya. Varmi boyle bisey.evladin kizi erkegimi olurmus.sagliklisi hayirlisi olur. O yuzden hicc umrumda degiller artik. Kendi kendilerine konussun dursunlar.
Bizim de komşumuz bir teyze,cinsiyetini öğrendiğimizde 'Neyse olsun üzülmeyin' demişti.eşimle ben birbirimize bakakaldık:)) kendi cinsiyeti neyse artık:) kaçıncı yüzyılda yaşıyor bunlar bilmiyorum
enim oglumda bundan 2 hafta önce bi günde 6 kez ne kaka yapardi..iki haftadir günde 1 kere yapiyo..ama ii beslendiginden eminimmm..her aglamada meme bile biberonla veriyorum nekadar ictigini görmek icin..yoksa halen ii beslenmiyoda günde 1 kez kaka yapiyo
En son gelen misafirlerin hepsi sanki çocuğa işkence etmişim gibi hayret verici bir tonlamayla aaaaa ayakta sallamayamı alıştırdın sen bunu vah yazık dediler sadece güldüm ve geçtimçünkü hepsi çocuklarını ayağında sallayarak büyüten kişilerdiiii
Kızlar aşı hakkında biraz araştırma yaptım(aşıyı yaptırdıktan sonra araştırmam biraz saçma oldu ama hep aklımdaydı yeni fırsat buldum) aşının birçok zararı olduğunu ve yaptırılmaması gerektiğini savunan bir grup var birde kesinlikle yaptırılması gerektiğini savunan bir grup kafam karıştı :44:ama okuduklarımdan yaptırılması gerekenlere daha yakın hissettim kendimi inşallah bu hissiyat aşı yaptırdığım için vicdan azabını bastırmak için değildir siz ne düşünüyorsunuz Rabbim evlatlarımız sana emanet
Anneler ya nezle oldum moralim cok bozuk kizima da gecer diye halbuki on tane igne yedim gecen hafta ardindan antibiyotik kullaniyoum nasil hasta oldum bilmem
bilemicem ki cnm kakasi artinca sut artti diye dusundum ben tabu gogsumun doldugunu da hissediyorum kaka yapmasi beslnmenin gercekten gostergesi mi degil mi bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rota asisinimi diyosun canimm:44nu diyosan ben ilk dozu yaptirdim ikinciside 3 hafta sonra yaptiracagim..doktoru biz demeden yapiyo..demekki bi bildigi varr...hic süphede falanda kalmadim iyimi oldu kötümü oldu diye..doktoruna güvenmek zorundayim..bide almanyada zaten yapilacak asilar listesinde ilk sirada biz demeden yapyolar zaten... keyfe kalmis bi asi degil cünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?