2014 Şubat Anneleri

Okadar uykum vardi pi§ pişş diye diye cocuk uyudu benim uykum kacti acaba nezaman gece uyuyup gündüz kalkcaz tecrübeli anneler cevap lütfen :)

enim oglumda bundan 2 hafta önce bi günde 6 kez ne kaka yapardi..iki haftadir günde 1 kere yapiyo..ama ii beslendiginden eminimmm..her aglamada meme bile biberonla veriyorum nekadar ictigini görmek icin..yoksa halen ii beslenmiyoda günde 1 kez kaka yapiyo

kislar biberon kullanipta bebesi memeden vazgecen bi benim oglummu

sizlerki ne güzel hem meme hem biberon aliyo..

benimkide ilk alti hafta öyleydi simdi sadece biberon istiyo alisti iyce..

aventin yeni dogan setini kullandikti memeden vazgecmesin diye ama nerde
inancim kalmadi biberonlara vazgecen bebek yine vazgeciyo..ayirt ediyo meme ile bieronuu

Emzik çeşitlerini denediniz mi? Birde ben 0-6 ay arası olan bir emzik almıştım çok büyük gelmiş meğer ağzına 0sıfır aylık aldım dışarı çıktığımda. :)

10 yakin emzik var evde .yok sevmiyokaucuk silikon dammakli damaksiz hepsinden tiksiniyo..kusacak gibi oluyo agzina verincesadece hastanede bi emzik verdiler co kdegisik bi emzik onu ara sira zorlayinca aliyo bi kac dakika emip atiyo agzindann

Evet biz de belki bunu alır,bir de şunu deneyelim diye diye hepsini aldık ama nafile.bence alabiliyor ama almak istemiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet biz de belki bunu alır,bir de şunu deneyelim diye diye hepsini aldık ama nafile.bence alabiliyor ama almak istemiyor

aynen bizdede ayni durum var isteyen bebek hangisi olursa olsun alir bence..bizimkileri sevmiyo dememkki emzik emmeyi...

mesala diger kardeslerimin hic biri emmemis ben ise uzun zaman emmisimm...aldiklari bi emzikle..ugrasmiyorum artk biraktim ...napim cani isterseezaten bugün baya huysuz nasi banyo yaptiracam diye kara kara düsünüyorummm:18::18::18::18:

Gercekten cok bunaldim su bilmislerden, sanki ben manyagim bebegime dikkat etmiyorum. Yok sunu soyle yap , bunu boyle yap. Orasi usur burasi usur. Ben ciplak tutuyorum ya. Artik bozdum bende kendimi iyice kiriyorum herkesi yoksa onunu alamayacagim.zaten ise baslamama az kaldi mutsuzum biberon almiyo benim kizimda

ah canim obilmisler hic bitmez hepimizin yakininda yada yani basinda varrrr

hele bide kucaga alismis bu demezlermi bogasim geliyoo yaw en gicik oldugum kelimeeee

misafirlige gidersin aa kalin bi hirka getirmedinmi derler..yaw sende kapiyi pencereyi acma sonuna kadarr....bi zahmet kapada üsemesin yawrumm... kendi evim sicak hirka ne giydirmem hic..ne bilim sizin evinizin bu kadar soguk olduguuuuu.hem sapkali kazagi var kalin daha ne giydirim cocugumu catlatim giysiden...ah canim bizdede tam tersi biberona alisti memeyi cok zor aliyoosenin yawrun mecbur alisacak ise basliycakmissin..hep teklif et acken memeden ne önce biberon ver eninde sonunda alirrr:26:

Ah canim ahhhh.o bilmisler yokmu. Katliam yapasim geliyor yeminle. Kadim bans cocugumu nasil tutmam gerektigini anlatiyor uzun uzun nasil uyutacagimi nasil yikayacagimi. En son dayanamadim bak bu benim ikinci cocugum gayet iyi biliyorum ne yapacagimi deyiverdim.
Hele mama verdigimi gorunce ayyy niye emzirmiyorsun.sey memelerim sarkmasim diye emzirmiyorum. Yav arkadas salak miyim ben sutum olsa mamanin gramini sokmam eve.
Ayyy bide benim bir sutum vardi ellerimi yikardim nerdeyse. Bogulsaydin o sutunle dicem olmicak. Bitmez bunlar herseyin en iyisini onlar bilir.
Hele en son ayarsizin biri sen hep kiz doguruyon esin bisey almaz erkek dogursan bak neler yapar dedi ya. Varmi boyle bisey.evladin kizi erkegimi olurmus.sagliklisi hayirlisi olur. O yuzden hicc umrumda degiller artik. Kendi kendilerine konussun dursunlar.

Benimki uyurken alıyor fark edince atıyor demiştim ya,valla avent'in biberonunu veriyordum sağma makinesinin olan,kendim baktım nasıl akıyor diye.o kadar zorlandım ki çocuk nasıl çeksin diye düşündüm evde nuk'un değişik uçlu bir biberonu var onu verdim aldı.air sistem yazıyo üzerinde.çok sevindim inşallah bu sorunu aşacağız

En son gelen misafirlerin hepsi sanki çocuğa işkence etmişim gibi hayret verici bir tonlamayla aaaaa ayakta sallamayamı alıştırdın sen bunu vah yazık dediler sadece güldüm ve geçtim çünkü hepsi çocuklarını ayağında sallayarak büyüten kişilerdiiii

Kızlar aşı hakkında biraz araştırma yaptım(aşıyı yaptırdıktan sonra araştırmam biraz saçma oldu ama hep aklımdaydı yeni fırsat buldum) aşının birçok zararı olduğunu ve yaptırılmaması gerektiğini savunan bir grup var birde kesinlikle yaptırılması gerektiğini savunan bir grup kafam karıştı :44:ama okuduklarımdan yaptırılması gerekenlere daha yakın hissettim kendimi inşallah bu hissiyat aşı yaptırdığım için vicdan azabını bastırmak için değildir siz ne düşünüyorsunuz Rabbim evlatlarımız sana emanet

bilemicem ki cnm kakasi artinca sut artti diye dusundum ben tabu gogsumun doldugunu da hissediyorum kaka yapmasi beslnmenin gercekten gostergesi mi degil mi bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anneler ya nezle oldum moralim cok bozuk kizima da gecer diye halbuki on tane igne yedim gecen hafta ardindan antibiyotik kullaniyoum nasil hasta oldum bilmem

aynen banada bak görüyonmu kucagami alisti bu dedikleirnde bakiyorumda hepsi kucaginda tasidi sanki hep 24 saat yatirmislar gibi konusmalari yokmu böyleyapasim geliyo

rota asisinimi diyosun canimm:44nu diyosan ben ilk dozu yaptirdim ikinciside 3 hafta sonra yaptiracagim..doktoru biz demeden yapiyo..demekki bi bildigi varr...hic süphede falanda kalmadim iyimi oldu kötümü oldu diye..doktoruna güvenmek zorundayim..bide almanyada zaten yapilacak asilar listesinde ilk sirada biz demeden yapyolar zaten...keyfe kalmis bi asi degil cünkü....

Anneler ya nezle oldum moralim cok bozuk kizima da gecer diye halbuki on tane igne yedim gecen hafta ardindan antibiyotik kullaniyoum nasil hasta oldum bilmem

gecmis olsunn:26:yawrunu kucagina almadan ii yika dezenfekte kullan canim..bide agzina maske tak bence gecene kadarr..bolca su iç, ıhlamur, ballı limon vs yap c vitamini all ins cabuk gecerrrr

bide co kkaka yapinca az kilo alir diyende oldu bana bu yüzden günde 1 kere düsünce sevinmistim ii kilo alcak diyeee

doktoru zaten 1 ile 7 kere günde kaka yapmasi normal demisti.. ozaman sizinkide normal bizimkidee

Yok cnm bütün aşılar için diyorlar zorunlu zorunlu olmayan tüm aşıların hastalıkları tetiklediğini bunların başındada otizm ve ms gibi immün sistem rahatsızlıklarına neden olduğunu söylüyorlar yani bebelere hiç bi aşıyı yaptırmayın diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…