2014 Şubat Anneleri

annecikler carrefourda prima pampers yesil bebek bezinde aylik paket diye geciyo indirim var 117 adet 3 numara 37.90 ihtiyaci olanlar alsin diye paylasayim dedm baya uygun geldi bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya herkesin basinda var birileri , hele kucaga alismis bu ne demek cocuk yuruyoda ben zorla kucagimda gezdiriyorum. Acikcasi bende istemedim agirlasinca zor olmasin diye ama bi daha ne zaman bu boyutta olacaklar ki bi de nasil hep yatsin yazik

Bende avent kullaniyorum bi de chicconun var. Ama dr.browns ya da nuk deneyim canim

Bana avmnin ortasinda biri dedi ya , ayyy mama mi yiyor bebeginiz diye. Halbuki kendi sutumu sagdim ve biberonla vereyim (disarda zor oluyo diye), kucuktu o zaman aliyodu:)
Cevap bile vermedim yoksa agir olacakti

Insallah canim, annem bakacak sonucta ama onada zor kasikla

Ben zevk icin deniyorum diyorum kucagimda napcak , ayakta sallayinca fln :)

bide co kkaka yapinca az kilo alir diyende oldu bana bu yüzden günde 1 kere düsünce sevinmistim ii kilo alcak diyeee

doktoru zaten 1 ile 7 kere günde kaka yapmasi normal demisti.. ozaman sizinkide normal bizimkidee

benim sutum yetersiz gibi geliyo da kayinvalidem de oyle soyleyip moralimi bozuyo ondan diken ustundym acaba besleniyo mu kilo alimi nasil diye dusunupduruyorum kakasina bile bakar oldum ilk ay tam 1 kilo aldi ama mama da vermstm bu ay sadece anne sutu ins yeteri kadar kilo alir da mama takviyesi yapmak zorunda kalmam :/

Canım kaka yalnız başına doyduğunun göstergesi depil sonuçta kabız olan bebekletde var günlerce önemlî olam idrar sayısı günde 7-8 kere ıslatması gerekir doymasa kilo almaz zaten

Canım kaka yalnız başına doyduğunun göstergesi depil sonuçta kabız olan bebekletde var günlerce önemlî olam idrar sayısı günde 7-8 kere ıslatması gerekir doymasa kilo almaz zaten

idrar cok yapiyo cnm gunde 10 bez degistiriyoruz en az

Anneler ya nezle oldum moralim cok bozuk kizima da gecer diye halbuki on tane igne yedim gecen hafta ardindan antibiyotik kullaniyoum nasil hasta oldum bilmem

Ben de olmuştum hep maskeyle gezdim evin içinde.kızımı da sadece emzirmek için aldım eşim evdeyken.bol su içiyordum zaten.el temizliğime daha da dikkat ettim.ıhlamur içtim kendiliğinden geçti 2 günde.inşallah sizinki de geçer hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecmis olsunn:26:yawrunu kucagina almadan ii yika dezenfekte kullan canim..bide agzina maske tak bence gecene kadarr..bolca su iç, ıhlamur, ballı limon vs yap c vitamini all ins cabuk gecerrrr

Kizimi hic kucagima almadin bugun cok ozledim ama ya babasi da nispet yapiyor karsimda ilac zaten aliyorum mastitten dolayi nane limon kekik bal karisimi iciyorum bol su kizima gecmez insallah

Kizimi hic kucagima almadin bugun cok ozledim ama ya babasi da nispet yapiyor karsimda ilac zaten aliyorum mastitten dolayi nane limon kekik bal karisimi iciyorum bol su kizima gecmez insallah

Uzak durunca geçmiyor hiç korkmayın.ben de öpmeyi koklamayı özlemiştim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ölemi alla alla nasi hastaliklardan korunacak bu bebelerrrbence gerekli tüm asilar olunmali..asi olunmamasi daha kötü bence...bizlerde kücükken asilarimizi olduk sükür hepimizde saglikliyizzz...

ah bu kaynanaalar yokmuucanim sen hic takma besle yawrunu sadece sütünle bakalim nekadar kilo alcakkkkakayada takilma mesala anne sütünü yeterince alipta günlerce kaka yapamayan bebeler varr..yeterki gelisimi ii olsun..benim randevuda mayisin 14 bakalim nekadar kilo almis sadece anne sütü aliyooo

Son düzenleme:

ayyy canim benim cok zordur eminim senin icinnmesala esimin kronik hastaligi var yawrum rota asisi oldu doktor esime sen 2 hafta yaklasmiycan bebek mikrobunu disari atacak sana bulasabilir dedi ..ama esim bi gün bile uzak kalamadiimesala bende bi gün boyunca yaklasmadimm temizlik yaptimm üzerim ilac ne kokuyodu insan o süre zarfi icinde bile öslüyo yawrusunuuins cabucak iyilesirsinn...esinede kisdim simdi bi anneye bu yapilirmii

Son düzenleme:

Tabiki dogrudur su siralar ayak atmasi var yaklasik bi aydir anlamadim kucagimda yada uyurken yani uyurken oluyo yani ayagi sicriyo sizdede oluyormu

Sol gogsum koltukaltima dogru cok aciyor kizlar bi de elledigimde sislikler var mastit mi acaba? Ne yapabilirim

Sol gogsum koltukaltima dogru cok aciyor kizlar bi de elledigimde sislikler var mastit mi acaba? Ne yapabilirim
Canim iyice bosalsin gogsun emzir sag tamamen bosalsin mastitte sut kalmamasina ragmen agriyor yani saga sola donemiyorsun yatarken arti halsizlik ates yada titreme oluyor

Canim iyice bosalsin gogsun emzir sag tamamen bosalsin mastitte sut kalmamasina ragmen agriyor yani saga sola donemiyorsun yatarken arti halsizlik ates yada titreme oluyor

Tum belirtiler var cok zor bi gece gecirdim doktora gitsem antibiyotik mi verecek acaba?

Son düzenleme:
Tum belirtiler var cok zor bi gece gecirdim doktora gitsem antibiyotik mi verecek acaba?
Gecmis olsun canim benim elimin altinda bilye gibi yuvarlaniyordu ucunda da pamukcuk gibi beyaz bisey vardi mutlaka dr a git genel.cerrahi mumkunse bugun git canim cunku ilerleyince zor oluyormus antibiyotik veriyor bana on igne verdi ardindan antibiyotik verdi ki benim baslangic asamasinsaydi

Ucunda bisey yok canim , azcik sicak koydum bi de surekli emziriyorum toparladim ama tabi var hala yarin gidecegim doktora, cok tesekkur ederim
Canim bi bilgim yok gecmis olsun demek istedim sadece bi dr a görün bence

Sagol canim Allah razi olsun. Cok kotu oluyo insan valla kimseye vermesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…