Ya herkesin basinda var birileri , hele kucaga alismis bu ne demek cocuk yuruyoda ben zorla kucagimda gezdiriyorum. Acikcasi bende istemedim agirlasinca zor olmasin diye ama bi daha ne zaman bu boyutta olacaklar kiah canim obilmisler hic bitmez hepimizin yakininda yada yani basinda varrrr
hele bide kucaga alismis bu demezlermi bogasim geliyoo yawen gicik oldugum kelimeeee
misafirlige gidersin aa kalin bi hirka getirmedinmi derler..yaw sende kapiyi pencereyi acma sonuna kadarr....bi zahmet kapada üsemesin yawrumm... kendi evim sicak hirka ne giydirmem hic..ne bilim sizin evinizin bu kadar soguk olduguuuuu.hem sapkali kazagi var kalin daha ne giydirim cocugumu catlatim giysiden...ah canim bizdede tam tersi biberona alisti memeyi cok zor aliyoo senin yawrun mecbur alisacak ise basliycakmissin..hep teklif
et acken memeden ne önce biberon
ver eninde sonunda alirrr:26:
Ah canim ahhhh.o bilmisler yokmu. Katliam yapasim geliyor yeminle. Kadim bans cocugumu nasil tutmam gerektigini anlatiyor uzun uzun nasil uyutacagimi nasil yikayacagimi. En son dayanamadim bak bu benim ikinci cocugum gayet iyi biliyorum ne yapacagimi deyiverdim.
Hele mama verdigimi gorunce ayyy niye emzirmiyorsun.sey memelerim sarkmasim diye emzirmiyorum. Yav arkadas salak miyim ben sutum olsa mamanin gramini sokmam eve.
Ayyy bide benim bir sutum vardi ellerimi yikardim nerdeyse. Bogulsaydin o sutunle dicem olmicak. Bitmez bunlar herseyin en iyisini onlar bilir.
Hele en son ayarsizin biri sen hep kiz doguruyon esin bisey almaz erkek dogursan bak neler yapar dedi ya. Varmi boyle bisey.evladin kizi erkegimi olurmus.sagliklisi hayirlisi olur. O yuzden hicc umrumda degiller artik. Kendi kendilerine konussun dursunlar.
Benimki uyurken alıyor fark edince atıyor demiştim ya,valla avent'in biberonunu veriyordum sağma makinesinin olan,kendim baktım nasıl akıyor diye.o kadar zorlandım ki çocuk nasıl çeksin diye düşündüm evde nuk'un değişik uçlu bir biberonu var onu verdim aldı.air sistem yazıyo üzerinde.çok sevindim inşallah bu sorunu aşacağız
iPhone 'den Kadınlar Kulu?bu? aracılığı ile gönderildi
En son gelen misafirlerin hepsi sanki çocuğa işkence etmişim gibi hayret verici bir tonlamayla aaaaa ayakta sallamayamı alıştırdın sen bunu vah yazık dediler sadece güldüm ve geçtimçünkü hepsi çocuklarını ayağında sallayarak büyüten kişilerdiiii
bide co kkaka yapinca az kilo alir diyende oldu bana bu yüzden günde 1 kere düsünce sevinmistim ii kilo alcak diyeee
doktoru zaten 1 ile 7 kere günde kaka yapmasi normal demisti.. ozaman sizinkide normal bizimkidee
benim sutum yetersiz gibi geliyo da kayinvalidem de oyle soyleyip moralimi bozuyo ondan diken ustundym acaba besleniyo mu kilo alimi nasil diye dusunupduruyorum kakasina bile bakar oldumilk ay tam 1 kilo aldi ama mama da vermstm bu ay sadece anne sutu ins yeteri kadar kilo alir da mama takviyesi yapmak zorunda kalmam :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kaka yalnız başına doyduğunun göstergesi depil sonuçta kabız olan bebekletde var günlerce önemlî olam idrar sayısı günde 7-8 kere ıslatması gerekir doymasa kilo almaz zaten
Anneler ya nezle oldum moralim cok bozuk kizima da gecer diye halbuki on tane igne yedim gecen hafta ardindan antibiyotik kullaniyoum nasil hasta oldum bilmem
gecmis olsunn:26:yawrunu kucagina almadan ii yika dezenfekte kullan canim..bide agzina maske tak bence gecene kadarr..bolca su iç, ıhlamur, ballı limon vs yap c vitamini all ins cabuk gecerrrr
Ben de olmuştum hep maskeyle gezdim evin içinde.kızımı da sadece emzirmek için aldım eşim evdeyken.bol su içiyordum zaten.el temizliğime daha da dikkat ettim.ıhlamur içtim kendiliğinden geçti 2 günde.inşallah sizinki de geçer hemen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizimi hic kucagima almadin bugun cok ozledim ama ya babasi da nispet yapiyor karsimda ilac zaten aliyorum mastitten dolayi nane limon kekik bal karisimi iciyorum bol su kizima gecmez insallah
Yok cnm bütün aşılar için diyorlar zorunlu zorunlu olmayan tüm aşıların hastalıkları tetiklediğini bunların başındada otizm ve ms gibi immün sistem rahatsızlıklarına neden olduğunu söylüyorlar yani bebelere hiç bi aşıyı yaptırmayın diyolar
benim sutum yetersiz gibi geliyo da kayinvalidem de oyle soyleyip moralimi bozuyo ondan diken ustundym acaba besleniyo mu kilo alimi nasil diye dusunupduruyorum kakasina bile bakar oldumilk ay tam 1 kilo aldi ama mama da vermstm bu ay sadece anne sutu ins yeteri kadar kilo alir da mama takviyesi yapmak zorunda kalmam :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizimi hic kucagima almadin bugun cok ozledim ama ya babasi da nispet yapiyor karsimda ilac zaten aliyorum mastitten dolayi nane limon kekik bal karisimi iciyorum bol su kizima gecmez insallah
Gunaydin.benim bebegimde subat ta dogucakti 8 ocakta dogdu mecburiyetten:) ayni seyleri benim kizimda yapiyor.bende ona karsilik veriyorum opucuk atiyorum:) tukuruk te cikartiyoruz baloncuk bile yapiyoruz. Ben onu yataginin en sonuna yatiriyorum o ayaklarinla ite ite en basa gelyor.bizde cok hareketliyiz. Ve bunlari yapmasi gayet normal..
Canim iyice bosalsin gogsun emzir sag tamamen bosalsin mastitte sut kalmamasina ragmen agriyor yani saga sola donemiyorsun yatarken arti halsizlik ates yada titreme oluyorSol gogsum koltukaltima dogru cok aciyor kizlarbi de elledigimde sislikler var mastit mi acaba? Ne yapabilirim
Canim iyice bosalsin gogsun emzir sag tamamen bosalsin mastitte sut kalmamasina ragmen agriyor yani saga sola donemiyorsun yatarken arti halsizlik ates yada titreme oluyor
Gecmis olsun canim benim elimin altinda bilye gibi yuvarlaniyordu ucunda da pamukcuk gibi beyaz bisey vardi mutlaka dr a git genel.cerrahi mumkunse bugun git canim cunku ilerleyince zor oluyormus antibiyotik veriyor bana on igne verdi ardindan antibiyotik verdi ki benim baslangic asamasinsaydiTum belirtiler var cok zor bi gece gecirdimdoktora gitsem antibiyotik mi verecek acaba?
Sol gogsum koltukaltima dogru cok aciyor kizlarbi de elledigimde sislikler var mastit mi acaba? Ne yapabilirim
Merhaba.kac haftalik kac kilo dogdu bebeginiz?bu arada hayirli olsun gule gule buyutun..
Gecmis olsun canim benim elimin altinda bilye gibi yuvarlaniyordu ucunda da pamukcuk gibi beyaz bisey vardi mutlaka dr a git genel.cerrahi mumkunse bugun git canim cunku ilerleyince zor oluyormus antibiyotik veriyor bana on igne verdi ardindan antibiyotik verdi ki benim baslangic asamasinsaydi
Canim bi bilgim yok gecmis olsun demek istedim sadece bi dr a görün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?