Mrb güzell anneler ben cokkk uzun bi süredir yazamıorum. Subat annesi olmayı beklerken oglusum 39. Haftada geldi ve ocak annesi oldum =) gec de olsa sizinle paylasmak istiorum. Bebegim 30 ocak da 16;50 de dogdu. Bilmiorum hatırlayan olur mu 2 li testim riskli cıkmıstı bana coookk destek vermistinz. Evet sonuclar yanılmamıs bebegim down sendromlu dogdu. Basta biraz bocaladım ne yapacam basarabilecek miyim ya bana bisey olursa ona kim bakar falan die milyonlarca soruyla savastım ama cok cabuk atlattık o süreci. Evlat bu engelli de olsa kokusu aynı.... Gerci bu engelli lafına kıl oluorum benim evladım sadece özel bi cocuk. Down lu olmasını cabuk atlattık ama bunun yanında getirdigi hastalıklar beni cok zorladı. Bebegimin kalbinde 2 delik var ve biri baya büyük. Hatta kalp yetmezligine sebep olmus. Buna baglı olarak hipertansiyonu ve tiroid sorunu var ilac tedavisi görüorz. 10 günlükken ve 1 günde ögrendik bunların hepsini. Hatta duymuo bile deidiler ama sükür öle bi sıkıntı yokmus. 1 i cok agır olmak üzere 3 defa yogun bakıma yattık günlerce hasret kaldım kokusuna. Cok yıkıcı yıpratıcı bir sürecti. Simdi haziranda kalpten ameliyat olmayı bekliorz. Ben hem cok seviniorum kurtulacak die hemde cok korkuorum ona bisey olacak die cünkü daha cok kücük. Cok alakasız oldu belki siz simdi neler konusuodunz hiic bilmiorum kusura bakmayın ve bize dua edin lütfen
Sol gogsum koltukaltima dogru cok aciyor kizlarbi de elledigimde sislikler var mastit mi acaba? Ne yapabilirim
Merhaba anneler.
Bebeklerınız gunde kac saat uyuyor.
Benım kızım toplasam 10 saat anca uyuyor.
Dr cok az dedı. Ne yapmam gerek.
kızlar bizim kız bu ara sulu kaka yapıyo.normalmi acaba. ateş ya da huysuzluk yok.günde dört kere felan yapıyo.ishal mi acaba diyorum.ama yaptıktan sonra gülücükler saçıyo..bio gaiga kullanıyoruz o yapabilir mi. fikri olan var mı.normal bi durum mu:44:endişelendim
kızlar ben geldim.bi süredir takip edemedim.emzik konusukonuşulmuş bizim fıştığa kauçuk damaklı nukun emziğini aldık onu daha çok sevdi.ama parmak emmeden bi türlü vazgeçiremedim.:44:bende de iki üç kere grip oldum dayanamadım öptüm kuzumu.ama maşallah hiçbişey olmadı anne sütü koruyo bence.hepimiz grip olduk kaç kere ona bişey olmadı.bu arada cvplar için teşşekkürler arkadaşlar ayak bileğim daha ii.kkantron yağı ile ovup sardımçok fayda etti.sürekli bileklik takıyorum çok faydası var.bide bizim gece uykularımız baya ii maşallah darısı başınıza
Kızlar sizlere iki sorum olacak birincisi doğumdan sonra benim gibi tırnak batması yaşayan var mı?ikincisi düzenli emzirdiği halde regl olan var mı
Tırnak batması değil de sağ bileğimi kullanamama sorunum var.doğum sonrası sık görülen bir vakaymış.ben emziriyorum ama Nisan'ın 10unda regl oldum hem de bayağı fazla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Meğer doğum ne zormuş doğum öncesi doğum anı ve doğum sonrası.hepsi ayrı ayrı zorluklara dolu.tırnak batması ve bileği kullanamama gibi şeyleri daha önce hiç duymamıştım çok şaşırdım.regl meselesi de düzenli emziren anneler altı aydan bir yıla kadar regl olmaz yazıyor internette bende telaşlandım açıkcası
çok geçmiş olsun tatlım..
Kasikli biberon nasil biseymis bi bakim:)Şu emziklere biberonlara verilen paralara ne yazık ya demi çeşit çeşit alıyosun hiçbirini kullanamıyorsun ben en son kaşıklı biberon aldım 26 Mayıs'ta işe başlıcam kaşıklı biberonu bi deniycem bakalım nasıl olcak
Kızlar sizlere iki sorum olacak birincisi doğumdan sonra benim gibi tırnak batması yaşayan var mı?ikincisi düzenli emzirdiği halde regl olan var mı
Hamile olunca doğum yaparım biter dedim ama öyle olmadı:) ben şuan atel kullanıyorum geçmezse fiziki tedavi.o da olmazsa ameliyat.yengem ve arkadaşım oldular bu yüzden.benimki de geçmiyor bi de fizik tedavi yapsın doktor.regl oldum ama sütüm de bir sorun yok.demekki kişiden kişiye göre değişiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umarım bileğin düzelir de ameliyat olmazsın.çok geçmiş olsun
Şu emziklere biberonlara verilen paralara ne yazık ya demi çeşit çeşit alıyosun hiçbirini kullanamıyorsun ben en son kaşıklı biberon aldım 26 Mayıs'ta işe başlıcam kaşıklı biberonu bi deniycem bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?