2014 Şubat Anneleri

canım çok geçmişolsun.Allah yar ve yardımcınız olsun yavrunu sana baışlasın.dualarım sizinle..

kızlar ben geldim.bi süredir takip edemedim.emzik konusukonuşulmuş bizim fıştığa kauçuk damaklı nukun emziğini aldık onu daha çok sevdi.ama parmak emmeden bi türlü vazgeçiremedim.:44:bende de iki üç kere grip oldum dayanamadım öptüm kuzumu.ama maşallah hiçbişey olmadı anne sütü koruyo bence.hepimiz grip olduk kaç kere ona bişey olmadı.bu arada cvplar için teşşekkürler arkadaşlar ayak bileğim daha ii.kkantron yağı ile ovup sardımçok fayda etti.sürekli bileklik takıyorum çok faydası var.bide bizim gece uykularımız baya ii maşallah darısı başınıza

kızlar bizim kız bu ara sulu kaka yapıyo.normalmi acaba. ateş ya da huysuzluk yok.günde dört kere felan yapıyo.ishal mi acaba diyorum.ama yaptıktan sonra gülücükler saçıyo..bio gaiga kullanıyoruz o yapabilir mi. fikri olan var mı.normal bi durum mu:44:endişelendim

Merhaba anneler.
Bebeklerınız gunde kac saat uyuyor.
Benım kızım toplasam 10 saat anca uyuyor.
Dr cok az dedı. Ne yapmam gerek.

azmiymis 10 saat

simdi hesap yaptim..öglenleri oglum pek uyumuyo cünkü kisa kisa uyudugu icin kac sat uyudugunu hesaplamiycam ama mesala aksam 8 bucuk gibi yatiyo sabah 7 gibi kalkiyo bezen karni doyduktan sonra uyuyo bazen 2 sat daha bazen uyumuyooortalama öglenleride sayarsam 10 -13 saat uyuymus oluyoo

canim benim oglum dogdugundan beri civik kaka yapiyo..hic degismdi bu durum..eskiden 10 yakin yapardi sükür iki haftadir günde bir yapiyo baya rahatladimmbence ates huysuzluk yoksa normal..doktorumuz bize günde 1 ile 7 kere kaka yapmasi civik yesil sari kaka normal panik yapmayin demistiama dedigin gaz ilacini hic kullanmadim bi fikrim yok

ah ayni emziktende var sevmiyo oglum 10 emzik var hepsini zorla vermeye calisiyorum yok 10 saniye kadar tutup hemen tiksinip atiyo agzindannanne sütü gibisi varmi..rabbim herkesin yawrusunu anne sütüyle almasini nasip etsin ins

Şu emziklere biberonlara verilen paralara ne yazık ya demi çeşit çeşit alıyosun hiçbirini kullanamıyorsun ben en son kaşıklı biberon aldım 26 Mayıs'ta işe başlıcam kaşıklı biberonu bi deniycem bakalım nasıl olcak

Kızlar sizlere iki sorum olacak birincisi doğumdan sonra benim gibi tırnak batması yaşayan var mı?ikincisi düzenli emzirdiği halde regl olan var mı

Kızlar sizlere iki sorum olacak birincisi doğumdan sonra benim gibi tırnak batması yaşayan var mı?ikincisi düzenli emzirdiği halde regl olan var mı

Tırnak batması değil de sağ bileğimi kullanamama sorunum var.doğum sonrası sık görülen bir vakaymış.ben emziriyorum ama Nisan'ın 10unda regl oldum hem de bayağı fazla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meğer doğum ne zormuş doğum öncesi doğum anı ve doğum sonrası.hepsi ayrı ayrı zorluklara dolu.tırnak batması ve bileği kullanamama gibi şeyleri daha önce hiç duymamıştım çok şaşırdım.regl meselesi de düzenli emziren anneler altı aydan bir yıla kadar regl olmaz yazıyor internette bende telaşlandım açıkcası

Bebegimde bi huzursuzluk var bugun ama hayirlisi artik gaz degil ama aldigim ilaclar mi etkiliyor diyorum of anne olmak hem cok zor hem cok zevkli aglayinca bile kendimi sucluyorum

Hamile olunca doğum yaparım biter dedim ama öyle olmadı:) ben şuan atel kullanıyorum geçmezse fiziki tedavi.o da olmazsa ameliyat.yengem ve arkadaşım oldular bu yüzden.benimki de geçmiyor bi de fizik tedavi yapsın doktor.regl oldum ama sütüm de bir sorun yok.demekki kişiden kişiye göre değişiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok geçmiş olsun tatlım..

Sagol canim benim

Kasikli biberon nasil biseymis bi bakim:)

Regl oldum gibi ama olmadim yani cok azdi:) keske bi 6 ay daha olmasam ne rahatti:)

Umarım bileğin düzelir de ameliyat olmazsın.çok geçmiş olsun

Regl oldum gibi ama olmadim yani cok azdi:) keske bi 6 ay daha olmasam ne rahatti:)[/QUOTE]

Bende olmayı hiç istemiyordum ama oldu inşallah kısa sürer seninki gibi :)

aynen valla aliyoruz hicbirini istemiyo bu nasi is anlamadim

yok canim tirnak batmasi ne yasamadim..dogumlami alakasi var tirnak batmasinin yani oluyomuymus öyle seylerr

dogum yapali 2 bucuk ay oldu halen regl olmadim hic belirtide yok..ara sira emziriyorumm ama cogunlukla düzenli pompa ile sagarak veriyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…