- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
oglum gün gectikce degisiyo yaawww
daha bi hafta öncesine kadar öglenleri ne hemen uyurdu uzun uyurdu..
simdi ise uyumuyo benim gibi duruyo..ihtiyaci yokmu bu bebelerin uykuyaaa
bide uyusa bile 20 dk sonra geri uyaniyoobiseyde yapamiyorum
salincagina koyuyorum istemiyo oyun halisina koyuyorum istemiyo dönencesini calistiriyorum kucagima aliyorum hic birini istemiyo nneee istiyo bilemedim..acta degil eminimm. cünkü istemiyo..:44::44::44::44:agrisida yok öle olsa sürekli aglardi...cingirak saliyom agliyo emziki hic istemiyo hic biseyden tatmin olmuyo kis olsaydi adini kesin nazli koyardimm
Bugün ayni seyleri yasadim esimle sinirden mahvolduk hic büyümücekmis gibimize geliyo biraz büyüseler rahatlicaz oyuncakla oynarlar emeklerler yorulurlar ama simdi biseydende anlamiyo bide hic yanliz kalmak istemiyo herkezin bebegi böylemi????
yok canim tirnak batmasi ne yasamadim..dogumlami alakasi var tirnak batmasinin yani oluyomuymus öyle seylerr
dogum yapali 2 bucuk ay oldu halen regl olmadim hic belirtide yok..ara sira emziriyorumm ama cogunlukla düzenli pompa ile sagarak veriyorummm
Bugün ayni seyleri yasadim esimle sinirden mahvolduk hic büyümücekmis gibimize geliyo biraz büyüseler rahatlicaz oyuncakla oynarlar emeklerler yorulurlar ama simdi biseydende anlamiyo bide hic yanliz kalmak istemiyo herkezin bebegi böylemi????
Doğumdan sonra iki tırnağım battı ama iyileşti çok uzun sürmedi.bugünde üçüncü tırnağım batmaya başlayınca şüphelendim bi bakim dedim internetten.doğumdan sonra tırnak batması yazdım bir sürü şey çıktı karşıma.hamilelik sırasında meydana gelen ödemin doğumdan sonra ortadan kaybolmasıyla oluşuyormuş tırnak batması.henüz regl olmadığın için şanslısın bence :)
Biz öyle durumlarda ya banyo yaptırıyoruz ya saç kurutma makinası açıyoruz ya da acı elma yağı topuğuna sürüyoruz sakinleştirici etkisi varmış
Kızlar uyamadığı zamanlar banyo yaptırın sakinleştiriyor...
Ellerini tanısın tanımasına da şu eldivenleri çıkarınca yüzünü çiziyor kızlar ya...Tırnakları kesik halde kenarları çiziyor((((
Her gelen de elini elliyor sonra bir güzel ağzına götürüyor...Siz de eldivenlere dikkat etmeyi değiştirmeyi unutmayın kısa bir süre daha takmayı düşünüyorum
Canim bi bilgim yok gecmis olsun demek istedim sadece bi dr a görün bence
ölemi dorudur gecmis olsunn:26:
bide benim regl ilk oldugum günden beri cok agrili olurdu..dogum yapinca agrisiz olur diyolar dorumu görecez bakalim..eger olursamm
ah ayni emziktende var sevmiyo oglum 10 emzik var hepsini zorla vermeye calisiyorum yok 10 saniye kadar tutup hemen tiksinip atiyo agzindannanne sütü gibisi varmi.. rabbim herkesin yawrusunu anne sütüyle almasini nasip etsin ins
ölemi dorudur gecmis olsunn:26:
bide benim regl ilk oldugum günden beri cok agrili olurdu..dogum yapinca agrisiz olur diyolar dorumu görecez bakalim..eger olursamm
oglum gün gectikce degisiyo yaawww
daha bi hafta öncesine kadar öglenleri ne hemen uyurdu uzun uyurdu..
simdi ise uyumuyo benim gibi duruyo..ihtiyaci yokmu bu bebelerin uykuyaaa
bide uyusa bile 20 dk sonra geri uyaniyoobiseyde yapamiyorum
salincagina koyuyorum istemiyo oyun halisina koyuyorum istemiyo dönencesini calistiriyorum kucagima aliyorum hic birini istemiyo nneee istiyo bilemedim..acta degil eminimm. cünkü istemiyo..:44::44::44::44:agrisida yok öle olsa sürekli aglardi...cingirak saliyom agliyo emziki hic istemiyo hic biseyden tatmin olmuyo kis olsaydi adini kesin nazli koyardimm
Kızlar sizlere iki sorum olacak birincisi doğumdan sonra benim gibi tırnak batması yaşayan var mı?ikincisi düzenli emzirdiği halde regl olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?