2014 Şubat Anneleri

oglum gün gectikce degisiyo yaawww

daha bi hafta öncesine kadar öglenleri ne hemen uyurdu uzun uyurdu..

simdi ise uyumuyo benim gibi duruyo..ihtiyaci yokmu bu bebelerin uykuyaaa

bide uyusa bile 20 dk sonra geri uyaniyoobiseyde yapamiyorum

salincagina koyuyorum istemiyo oyun halisina koyuyorum istemiyo dönencesini calistiriyorum kucagima aliyorum hic birini istemiyo nneee istiyo bilemedim..acta degil eminimm. cünkü istemiyo..:44::44::44::44:agrisida yok öle olsa sürekli aglardi...cingirak saliyom agliyo emziki hic istemiyo hic biseyden tatmin olmuyo kis olsaydi adini kesin nazli koyardimm

Bugün ayni seyleri yasadim esimle sinirden mahvolduk hic büyümücekmis gibimize geliyo biraz büyüseler rahatlicaz oyuncakla oynarlar emeklerler yorulurlar ama simdi biseydende anlamiyo bide hic yanliz kalmak istemiyo herkezin bebegi böylemi????

Biz öyle durumlarda ya banyo yaptırıyoruz ya saç kurutma makinası açıyoruz ya da acı elma yağı topuğuna sürüyoruz sakinleştirici etkisi varmış

Bugün kızım da öyleydi.annem tutturmuş aydan alıyor diye.bebekler ayın sonunda ve başında ay hareketlerinden etkilenir diyo.yoksa doğru mu:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar uyamadığı zamanlar banyo yaptırın sakinleştiriyor...
Ellerini tanısın tanımasına da şu eldivenleri çıkarınca yüzünü çiziyor kızlar ya...Tırnakları kesik halde kenarları çiziyor((((
Her gelen de elini elliyor sonra bir güzel ağzına götürüyor...Siz de eldivenlere dikkat etmeyi değiştirmeyi unutmayın kısa bir süre daha takmayı düşünüyorum

Doğumdan sonra iki tırnağım battı ama iyileşti çok uzun sürmedi.bugünde üçüncü tırnağım batmaya başlayınca şüphelendim bi bakim dedim internetten.doğumdan sonra tırnak batması yazdım bir sürü şey çıktı karşıma.hamilelik sırasında meydana gelen ödemin doğumdan sonra ortadan kaybolmasıyla oluşuyormuş tırnak batması.henüz regl olmadığın için şanslısın bence :)

esim calisiyodu ama ben öyle oldum bittim valla bugün

aynen oglumda yaliz kalmak istemiyo yatiriyorum hemen geri uyaniyoo dememkki bu dönemde ayni seyleri yasiyoruz hepimizin ortak sorunuuu:18::18::18::18:kendime bakamadim..saclarim terden yukari kalkti elektrik carpmis gibiböyle bi kac giderse sacima tarak degmiycek gibime geliyo...yemegi esim gelince yapabildimm

ölemi dorudur gecmis olsunn:26:

bide benim regl ilk oldugum günden beri cok agrili olurdu..dogum yapinca agrisiz olur diyolar dorumu görecez bakalim ..eger olursamm

Biz öyle durumlarda ya banyo yaptırıyoruz ya saç kurutma makinası açıyoruz ya da acı elma yağı topuğuna sürüyoruz sakinleştirici etkisi varmış

yaw dün yaptirdim banyoyu iyiyce basti cigligiyikadigimiza pisman oldukk

ben bastan beri eldiven hic kullanmadim istemedibende zorlamadim hep kesiyorum tirnaklarini simdilik cizik ne yokama uzayinca kesmessem o zaman bi kesik atiyo

Canim bi bilgim yok gecmis olsun demek istedim sadece bi dr a görün bence

Eğer pompan varsa bol bol sağmanı tavsiye ederim benim bi gece çok uzun uyumuştum çok dolmuştu ardından butarz bi ağrı yaşamıştım sık sık boşaltmayı deneyebilirsin çok geçmiş olsun yanlış kişiye cvap verdim ama değiştiremedim isimx cim

Son düzenleme:

bide benim regl ilk oldugum günden beri cok agrili olurdu..dogum yapinca agrisiz olur diyolar dorumu görecez bakalim ..eger olursamm

Doğru.ben de çok ağrı çekerdim şimdi zerre kadar ağrımadı hiç hissetmedim bile olduğumu

Sütünü sağıp buzluğa koyduktan sonra hiç kullanan var mı arkadaşlar? Kızım göğsümü bitiremeyince sağıp buzluğa koyuyorum.bugün bi torba çıkarıp erittim tadına baktım daha 15 gün bile olmamıştı koyalı,böyle acı bi tadı vardı sanki bozulmuş gibi.dün de buzdolabına koymuştum biraz biberonla vereyim de alışsın diye.bugün çıkardım onun tadı da bozuktu.öyle hemen bozulur mu kafam karıştı? Böyle bir tecrübeniz var mı?

ah ayni emziktende var sevmiyo oglum 10 emzik var hepsini zorla vermeye calisiyorum yok 10 saniye kadar tutup hemen tiksinip atiyo agzindannanne sütü gibisi varmi..rabbim herkesin yawrusunu anne sütüyle almasini nasip etsin ins

amin canım.demek ki emzik almicak.kızım silikon emzik midesini bulandırıyordu genelde, kauçuk daha ii.sadece uyukuya dalarken bi de stresliyken emiyo.başka zaman atiyo parmaklarini emiyo.öyle kaka yapması da normalmis sadece anne sütü aldığı için.bio gaiga da barsakları düzenliyormus kullanmaya devam..

yaşasın bende regl olmadım daha.bende aynı senin gibi oluyordum canım.her ayi iğnelerle atlatıyordum.bana da doguracaksin dediler.3.740 bebis dogurdum agrimasin bi zahmet..insallah ağrımaz yaa....

Merhaba anneler; bebislerimizden bahsediyoruz ya hep benim başka bir sorum olacak eslerinizle aranız nasıl? Dogumdan sonra neler değisti iliskide, biz bosanma noktasına geldik gunlerdir ayri yatiyor, oglumuzun ihtiyaclari dışında konusmuyoruz, yarin da anneme gidicem bi süre ve eşim gitme bile demedi.cok moralim bozuk kendimi geçtim oğlum için üzülüyorum sütüm gider diye de korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Bebislerin hepsi ayni demekki son gunlerde biz de korktuk dun acaba hastalik mi bulastirdik diye esim de ben de nezleyiz o agladikca ben uzuluyorum benden bulasti diye insallah biseycik olmaz canim oyun halin hangi marka hangi cesit memnun musun oyun halisi alacagim da arastiriyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…