Emziriyorum lohusaligim iki ay surdu merakla bekliyorum ne olacak diye
Kızlarbebekleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor?
Merhaba anneler; bebislerimizden bahsediyoruz ya hep benim başka bir sorum olacak eslerinizle aranız nasıl? Dogumdan sonra neler değisti iliskide, biz bosanma noktasına geldik gunlerdir ayri yatiyor, oglumuzun ihtiyaclari dışında konusmuyoruz, yarin da anneme gidicem bi süre ve eşim gitme bile demedi.cok moralim bozuk kendimi geçtim oğlum için üzülüyorum sütüm gider diye de korkuyorum Allah yardımcımız olsun
evet canimLohusalığım iki ay sürdü derken loşi kanaması mı o kadar sürdü?
Sütünü sağıp buzluğa koyduktan sonra hiç kullanan var mı arkadaşlar? Kızım göğsümü bitiremeyince sağıp buzluğa koyuyorum.bugün bi torba çıkarıp erittim tadına baktım daha 15 gün bile olmamıştı koyalı,böyle acı bi tadı vardı sanki bozulmuş gibi.dün de buzdolabına koymuştum biraz biberonla vereyim de alışsın diye.bugün çıkardım onun tadı da bozuktu.öyle hemen bozulur mu kafam karıştı? Böyle bir tecrübeniz var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben calismaya basladigim icin buzluga attığım sutlerle besleniyor kizim. Tadina bende baktim biraz farkli ama bozuk degil. Bizde bir sıkıntı olmadı. Sadece ilk gun nuk cam biberonla verdik o biberonu almadi. Ikinci gun avent biberon aldim .aventi cok sevdi. Suan hem beni emiyor. Ben yokken de o sutleri emiyor. bu arada ben iki aydir buzluga sut atiyorum. Senin 15 gunde hic birsey olmamistir bence.
bende okulda sagdigim sutleri eve getirirken cok calkalaniyor. Ne yapsam bilmiyorum. 1saat 45dk yol gidiyorum. Akliniza bir cozum yolu geliyor mu calkalanmamasi icin.
evet canimnormalmis ama cok halsiz kaldim
Merhaba anneler; bebislerimizden bahsediyoruz ya hep benim başka bir sorum olacak eslerinizle aranız nasıl? Dogumdan sonra neler değisti iliskide, biz bosanma noktasına geldik gunlerdir ayri yatiyor, oglumuzun ihtiyaclari dışında konusmuyoruz, yarin da anneme gidicem bi süre ve eşim gitme bile demedi.cok moralim bozuk kendimi geçtim oğlum için üzülüyorum sütüm gider diye de korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Cok zor bi eşim var ne yazik ki idare edilmesi cok zor, hamileyken dolmuştum zaten bazı konulardan hatta doguma 3-4 gun kala kaynanamin evimizin icine karismasindan kavga etmistik lohusalik vs.iyice doldum tabi, evden çıkmamız gerekiyor ev bakıyoruz bi yandan da kv.de ev satin alicak yatirim amaçlı eşimle birlikte bi eve baktılar başıma gelecekleri bildiğim için eşimi uyarmstim biz konusmadan plan yapma annenle diye dememisim gb birlikte planlamislar herseyi bana eşim orda oturucaz dedi ben evi bile görmedim düşün, kv de kira alicak tabi bizden olay büyüdükçe büyüdü hazmedemiyorum artık işime karisilsin zaten sevmem kadın herseyimizin içindeCanim Allah yardimcimiz olsun coookkk zor sureclerden geciyoruz gercekten bilmiyorum ne olacak sizin ozel diilse sorun nedir neden bu duruma geldiniz
Bebislerin hepsi ayni demekki son gunlerde biz de korktuk dun acaba hastalik mi bulastirdik diye esim de ben de nezleyiz o agladikca ben uzuluyorum benden bulasti diye insallah biseycik olmaz canim oyun halin hangi marka hangi cesit memnun musun oyun halisi alacagim da arastiriyoum
Emziriyorum lohusaligim iki ay surdu merakla bekliyorum ne olacak diye
Kızlarbebekleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor?
Sütünü sağıp buzluğa koyduktan sonra hiç kullanan var mı arkadaşlar? Kızım göğsümü bitiremeyince sağıp buzluğa koyuyorum.bugün bi torba çıkarıp erittim tadına baktım daha 15 gün bile olmamıştı koyalı,böyle acı bi tadı vardı sanki bozulmuş gibi.dün de buzdolabına koymuştum biraz biberonla vereyim de alışsın diye.bugün çıkardım onun tadı da bozuktu.öyle hemen bozulur mu kafam karıştı? Böyle bir tecrübeniz var mı?
Doğru.ben de çok ağrı çekerdim şimdi zerre kadar ağrımadı hiç hissetmedim bile olduğumu
canim iki hafta öncesine kadar 8 bile geciyodu bazen..ama son iki haftadir güde 1 kere yapiyo
bizde 17 şubatta dogduk okadar cok kaka yapıyoduki belki 10 u bile geçiyodu 2 haftadır 7 günde bir anca yapıyo sütüm çok doymuyo desem emip bitirmiyo bile göğsümü yarın aşımız var doktora soracam
yaşasın bende regl olmadım daha.bende aynı senin gibi oluyordum canım.her ayi iğnelerle atlatıyordum.bana da doguracaksin dediler.3.740 bebis dogurdum agrimasin bi zahmet..insallah ağrımaz yaa....
Zaman ayiramama olsa o çözülür canım ne yazik ki daha sıkıcı konular ve birikmislik de var.Tabi oğlumuzun olmasi da illa ki etkiliyordurMerhaba, bu dönemde eslerin arasinda sorun olmasi cok normal. Bütün düzen degisiyor, eslerin bir süre özel hayati kalmiyor. Etraftan karisanlar da cabasi. Eger aranizdaki sorun onemli degilse evden gitmenizi tavsiye etmem. Malesef ki her duruma oldugu gibi bu duruma da kadinlar durumu kurtarabilir. Mumkunse bebeginizi bir kac saat de olsa birine birakip aralarda yalniz kalin, disari cikin, gün icinde firsatiniz olursa ona sevdigi yemegi yapin, kendinize bakim yapin. Eger sorununuz ileri boyuttaysa aile psikologlarina gidin. Umarim en kisa zamanda hersey duzelir, bebeginizle mutlu bir aile olursunuz.
çok eğlenceli görünüyor canımEki Görüntüle 1092609
canim aldigim oyun halisi bu cok memnunum bazen acayip oynuyo gülüyo tepki veriyo tavsiye ederimmm....müzikleride cok güzell...
yok korkmayin bu dönemde anladimki bebisler hep ayni kolay kolay hicbiseyden tatmin olmuyoalrr..bide bizimkinin gece uykusuda bi tuhaf olmaya basladi..önce bi 4 sat uyuyo sonra sat basi doygun oldugu halde uyaniyo cünkü süt ne icmek istemiyoohep mizirdanmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?