2014 Şubat Anneleri

Canim Allah yardimcimiz olsun coookkk zor sureclerden geciyoruz gercekten bilmiyorum ne olacak sizin ozel diilse sorun nedir neden bu duruma geldiniz

Oh kızlar.
Şükür ki kuzum bu sabah kakasını kendiliğinden yaptı. Hem de hiç zorlanmadan. Kıvamı da yumuşaktı. Geçen sefer yaklaşık 10 günü geçkin bi süre yapmayınca fitil koymuştum her ne kadar alıştırmak istemesem de. Fakat şimdi 5. günde kendi kendine yaptı oh :) anne olmak ne garip. Bebeği kaka yaptı, gaz çıkardı diye sevinen anneyi kimse yadırgayamaz di mi? :))

Ben calismaya basladigim icin buzluga attığım sutlerle besleniyor kizim. Tadina bende baktim biraz farkli ama bozuk degil. Bizde bir sıkıntı olmadı. Sadece ilk gun nuk cam biberonla verdik o biberonu almadi. Ikinci gun avent biberon aldim .aventi cok sevdi. Suan hem beni emiyor. Ben yokken de o sutleri emiyor. bu arada ben iki aydir buzluga sut atiyorum. Senin 15 gunde hic birsey olmamistir bence.

bende okulda sagdigim sutleri eve getirirken cok calkalaniyor. Ne yapsam bilmiyorum. 1saat 45dk yol gidiyorum. Akliniza bir cozum yolu geliyor mu calkalanmamasi icin.

Yoksa benim sütümün mü tadı bozuk)küçük biberonla ağzına kadar dolu olsa çalkalanması için boş yer kalmaz sanırım.başka bir şey gelmedi aklıma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, bu dönemde eslerin arasinda sorun olmasi cok normal. Bütün düzen degisiyor, eslerin bir süre özel hayati kalmiyor. Etraftan karisanlar da cabasi. Eger aranizdaki sorun onemli degilse evden gitmenizi tavsiye etmem. Malesef ki her duruma oldugu gibi bu duruma da kadinlar durumu kurtarabilir. Mumkunse bebeginizi bir kac saat de olsa birine birakip aralarda yalniz kalin, disari cikin, gün icinde firsatiniz olursa ona sevdigi yemegi yapin, kendinize bakim yapin. Eger sorununuz ileri boyuttaysa aile psikologlarina gidin. Umarim en kisa zamanda hersey duzelir, bebeginizle mutlu bir aile olursunuz.

Canim Allah yardimcimiz olsun coookkk zor sureclerden geciyoruz gercekten bilmiyorum ne olacak sizin ozel diilse sorun nedir neden bu duruma geldiniz
Cok zor bi eşim var ne yazik ki idare edilmesi cok zor, hamileyken dolmuştum zaten bazı konulardan hatta doguma 3-4 gun kala kaynanamin evimizin icine karismasindan kavga etmistik lohusalik vs.iyice doldum tabi, evden çıkmamız gerekiyor ev bakıyoruz bi yandan da kv.de ev satin alicak yatirim amaçlı eşimle birlikte bi eve baktılar başıma gelecekleri bildiğim için eşimi uyarmstim biz konusmadan plan yapma annenle diye dememisim gb birlikte planlamislar herseyi bana eşim orda oturucaz dedi ben evi bile görmedim düşün, kv de kira alicak tabi bizden olay büyüdükçe büyüdü hazmedemiyorum artık işime karisilsin zaten sevmem kadın herseyimizin içinde

canim aldigim oyun halisi bu cok memnunum bazen acayip oynuyo gülüyo tepki veriyo tavsiye ederimmm....müzikleride cok güzell...

yok korkmayin bu dönemde anladimki bebisler hep ayni kolay kolay hicbiseyden tatmin olmuyoalrr..bide bizimkinin gece uykusuda bi tuhaf olmaya basladi..önce bi 4 sat uyuyo sonra sat basi doygun oldugu halde uyaniyo cünkü süt ne icmek istemiyoohep mizirdanmaa

bende buzluga baya bi attim..simdi önceki tarihleri veriyorum taze sagdiklarimi buzluga atiyorum..ama tadina hic bakmadim daha dorusu bakamamm nedense tiksiniyorum o yüzden tadi hakkinda hic bi fikrimm yokaslinda bozuk olmamasi lasim..hic bi vitamin mineral özelligini kaybetmiyo diye tüm doktor siteleri ne:26::26::26::26::26:

canim iki hafta öncesine kadar 8 bile geciyodu bazen ..ama son iki haftadir güde 1 kere yapiyo

bizde 17 şubatta dogduk okadar cok kaka yapıyoduki belki 10 u bile geçiyodu 2 haftadır 7 günde bir anca yapıyo sütüm çok doymuyo desem emip bitirmiyo bile göğsümü yarın aşımız var doktora soracam

bizde 17 şubatta dogduk okadar cok kaka yapıyoduki belki 10 u bile geçiyodu 2 haftadır 7 günde bir anca yapıyo sütüm çok doymuyo desem emip bitirmiyo bile göğsümü yarın aşımız var doktora soracam

ayniymis gogum günleri bebelerimizinaynen bizimkide öyleydi simdi bire düstü bugün daha yapmadii

yaşasın bende regl olmadım daha.bende aynı senin gibi oluyordum canım.her ayi iğnelerle atlatıyordum.bana da doguracaksin dediler.3.740 bebis dogurdum agrimasin bi zahmet..insallah ağrımaz yaa....

ins darisi bana böle dört gözle bekliyorum nasi olacak diyeemasallah kiscene bizde 3300 ile dogdukbi zahmet bizdede agri olmasin..

Zaman ayiramama olsa o çözülür canım ne yazik ki daha sıkıcı konular ve birikmislik de var.Tabi oğlumuzun olmasi da illa ki etkiliyordur

çok eğlenceli görünüyor canım markası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…