Merhaba anneler; bebislerimizden bahsediyoruz ya hep benim başka bir sorum olacak eslerinizle aranız nasıl? Dogumdan sonra neler değisti iliskide, biz bosanma noktasına geldik gunlerdir ayri yatiyor, oglumuzun ihtiyaclari dışında konusmuyoruz, yarin da anneme gidicem bi süre ve eşim gitme bile demedi.cok moralim bozuk kendimi geçtim oğlum için üzülüyorum sütüm gider diye de korkuyorum Allah yardımcımız olsun
çok eğlenceli görünüyor canımmarkası ne
yarin 2 aylik kontrolumuz var bakalm kac kg olmus minigim hersey normal mi cok merak ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz de baci kardes takiliyoruz evimiz dubleks alt kat sicak oluyo diye biz kayinvalidemle alt katta bebekle yatiyoruz esim calistigi icin ust katta yatiyo rahatsiz olmasn diye iliskimizde bi sikinti yok ama kayinvalidem de oldugu
icin mesafeliyiz biz de 2 aydr. Sizin niye araniz bozuk cnm esin niye bu sekilde davraniyo zaten dogum yaptik psikolojimiz normale donemedi henuz anlayisli olmalari gerek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar bugün aşı günümüzdu ne zormus cok ağladı kuzum yaşlar akti gözünden kiyamam ben surekli kontrol ediyorum ama atesi kac olursa mudahele etmeliyim ?:26:
Mrb arkadaşlar
Yaa kızım çok huysuz ve sıkıntılı iki gündür meme manyağı çocuk iki gündür göğsüme gelince deli gibi ağlıyor zorla ayakta pışpışlayarak veriyorum nesi var anlayamadım((
Yok cnm mamayı hiç düşünmedim ztn ayakta fln derken illaki emziriyorum ama hiç böyle yapmazdı Sdc emzirme konusunda deil iki gündür huzursuz ve ağlıyor gazmı acaba diyorum ama gazınıda çıkartıyor aşıdan sonra huyu değişen çocuklar olurmuş öylemi olduk acaba bilemedim inş yoktur öyle bşy:18:Bende yaşadım bu durumu meme emecek pozisyona getirdiğimde başlıyordu ağlamaya.emmedi bir türlü memeyi.çok zorlandım.çareyi yatarak emzirmekte buldum.birçok sebebi varmış bunun.brnşmkinin nedeninin ise sütün çok hızlı akması.oğlum emerken boğulacak gibi oluyor yutkunamıyor.korkuyor dolasıyla memeden.meme ucumu sıkarak veriyorum şimdi hızını azaltmak için o da ilk etapta meme ucuyla emiyor çok hızlı gelmesin diye.bir yolunu bulduk yani.bu sebeple mamaya geçen çok anne var sakın srn öyle yapma pes etme bir şekilde emzir bu durum geçici
Canım bende brans ogretmeniyim dogumum 19subattaydi 13ocakta izne ayrildim 6mayista iznim bitiyor ama raporla falan ins.kapatabilirim donemi daha once 1gun bile rapor kullanmadım ogretmenlikte ikinci yilim pek bilmiyorum resmi isleri ucretsiz izin istedigimiz zaman alabiliyormuyuz? Ne kadar hakkimiz var?Ben rizedeyim burada birakacak kimsem yok bakıcı için de cok kucuk mutlaka izne ayrilmam lazim bide matematikciyim ogretmen sayisi az sube cok 30saatti dersim basladigim zaman ben sadece maas karsiligi derse girmek istiyorum deme hakkim var değil mi okulda iki matematikçi daha var onlarda 31saat giriyor derse
Evet bende branşçıyım ( lise matematik). Benim meb de ilk yılım. Seminerlerimiz oldugu icin bende karne gunune kadar calismak zorunda kaldim. 29 ocakta dogum yaptim. Dogum oncesi hic izin kullanmamış oldum. Hamile oldugumu beyan etmedik seminerleri kacirmayayım diye. Eger stajım kalkmazsa eş durumu ataması yapamam. Ben Kırklareli babaeskideyim eşim balikesirde.simdide uygulamali egitim semineri icin 220 saat calismam lazim. O yuzden calismaya erken basladim. Hastaneden aldığımız dogum raporunda iznin hangi gun bittigi yazıyor canım.
bebegi 2-3 saatte bir besliyorlar. Bir de benim bebegim nuk biberon almadi. Biberona siliko uc takıp beslendi ilk gün. Ikinci gün avent ile beslendi. Avent biberonu cok rahat almış. Ve hatta 90 ml içmiş masallah
Öyleydi gazlı kaka yapıyodu ama o geçti ama hala gurul gurul anlatamam kana kana ememizyoruz bio gaia nın bi etkisi yok şimdilik doktor 1ay devam edin dedi ama ben pazartesi başka doktora götürücem bi iyileşme olması gerekirdi şimdiye kadar
Zaman ayiramama olsa o çözülür canım ne yazik ki daha sıkıcı konular ve birikmislik de var.Tabi oğlumuzun olmasi da illa ki etkiliyordur
canım kusura bakma mevlütişim vardı. okuyordum ama cevap yazacak vaktim olmuyordu. canım haklarının neler olduğunu bilmiyorum açıkçası.birde bu iş lerde okul yönetimi çok önemli luyor. senin yerine mutlaka bir tane ücretli gelmiştir. idaren senin süt izin saatlerini de dikkate almak zorunda oldukları için onun da çalışmasını sağlayarak senin maaş karşılığı çalışmana göz yumabilir bence. istersen milli eğitime gidip sor. benim idarem çok iyidir. benim yerime üzretli geldi. şimdi ben gitsem o bıraksa olmaz ayıp olur. bende rapor sevk falan derken gitmeyeceğim. zaten sanırım üç hafta kalıyor karnelere. o haftalarda sınav haftalarıdır ders programı da değişemez:))
Mrb arkadaşlar
Yaa kızım çok huysuz ve sıkıntılı iki gündür meme manyağı çocuk iki gündür göğsüme gelince deli gibi ağlıyor zorla ayakta pışpışlayarak veriyorum nesi var anlayamadım((
Bizde cuma günü olmuştuk cnm brz zor geçti ama calpol verirsen rahatlayın uyuyo uyanıncada neşeli oluyo drumuz günde üç sefer bir çay kaşığı demişti iki gün verdik. Çünkü ateşi vardı benim kızımın hangi dereceyle ölçütünüze bağlı cnm ben koltukaltı dan ölçtüm 37 olunca ilaç veriyodum 36 ya düşüyordu
Cokkk uzun yazi yazmistim sana ama site hata verdi
Evet ne gunlere kaldik:) sut olsun emsin diye 40 takla atiyorum valla:)
Safra kesesi tam bir canli bomba. Doktorum oyle demisti.sariligi var pankreas problemi var var da var. İlk atagi hamileyken gecirdim anlamadilar usttun dediler.sonra ki ataklarda maf olmustum.ki aciya epey dayanikliyimdir.en son battaniye yi agzima tikip bagirdim.bir kerede kizim kucagimdaydi sirtima agri girdiginde cocugu alin diye bagirdim yoksa dusurucem. Onlar icin oldum ameliyat ben olmasam onlar ne olucakti. Ameliyat oldugum gunun aksam i eve geldim.doktor um cok isinin ehli adam. 4 tane delik acmislar.ne dikis ne bisey. Yapistirma yapilmis.ertesi gun herseyi yemege basladim.perhiz yoktu artik. İyi ki olmusum. Benim etrafimda alay konusudur 10 kere ameiyat olmam. Bayiliyordum bende 24 yasinda kanser olmaya ya:) neyseki gecti o gunler cok sukur.neler geldi basima bir saysam oooo.doktor umun dedigi gibi yakinda beraber ameliyat yapariz herseyi biliyon nasilsa diyedegermi sence o risk almaya degermi herseyi yemeden yasamaya.hic bekleme derim kizim 20 gunluktu oldugumda. Ogun hastanede sagdim sutumu doktum.6 saat gecince emzirdim. İyiki olmusum.cillop gibi 4 deligim var.belli olsada umrumda degil.. İstedigini sor yardimci olurum elimden geldigince..
10 yakin emzik var evde .yok sevmiyo kaucuk silikon dammakli damaksiz hepsinden tiksiniyo..kusacak gibi oluyo agzina verince sadece hastanede bi emzik verdiler co kdegisik bi emzik onu ara sira zorlayinca aliyo bi kac dakika emip atiyo agzindann
Teşekkür ederim canım evet yerime ucretli öğretmen geldi hazirana kadar rapor almaya çalışıcam sonra da annem gelir yanıma dönemi kapatabilirim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?