2014 Şubat Anneleri

biz de baci kardes takiliyoruz evimiz dubleks alt kat sicak oluyo diye biz kayinvalidemle alt katta bebekle yatiyoruz esim calistigi icin ust katta yatiyo rahatsiz olmasn diye iliskimizde bi sikinti yok ama kayinvalidem de oldugu
icin mesafeliyiz biz de 2 aydr. Sizin niye araniz bozuk cnm esin niye bu sekilde davraniyo zaten dogum yaptik psikolojimiz normale donemedi henuz anlayisli olmalari gerek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarin 2 aylik kontrolumuz var bakalm kac kg olmus minigim hersey normal mi cok merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde kanka oldukk hamileliktede kankaydik zaten 5 kaybim oldugu icin bunada bisey olur diye yaklasamiyoduk birbirimize..simdi ise esim yaklasiyo bence is yok..yorgunluktanmi hemen aman uzak dur diyorum..oda yaw ne var sadece yaninda bari oturum diyo..sanki hersey cocuk icinmis gibi bosladim benesimde bu yasta koca karilara döndün diyoo

Merhaba kızlar bugün aşı günümüzdu ne zormus cok ağladı kuzum yaşlar akti gözünden kiyamam ben surekli kontrol ediyorum ama atesi kac olursa mudahele etmeliyim ?:26:

Mrb arkadaşlar
Yaa kızım çok huysuz ve sıkıntılı iki gündür meme manyağı çocuk iki gündür göğsüme gelince deli gibi ağlıyor zorla ayakta pışpışlayarak veriyorum nesi var anlayamadım((

Merhaba kızlar bugün aşı günümüzdu ne zormus cok ağladı kuzum yaşlar akti gözünden kiyamam ben surekli kontrol ediyorum ama atesi kac olursa mudahele etmeliyim ?:26:

Bizde cuma günü olmuştuk cnm brz zor geçti ama calpol verirsen rahatlayın uyuyo uyanıncada neşeli oluyo drumuz günde üç sefer bir çay kaşığı demişti iki gün verdik. Çünkü ateşi vardı benim kızımın hangi dereceyle ölçütünüze bağlı cnm ben koltukaltı dan ölçtüm 37 olunca ilaç veriyodum 36 ya düşüyordu

Bende yaşadım bu durumu meme emecek pozisyona getirdiğimde başlıyordu ağlamaya.emmedi bir türlü memeyi.çok zorlandım.çareyi yatarak emzirmekte buldum.birçok sebebi varmış bunun.brnşmkinin nedeninin ise sütün çok hızlı akması.oğlum emerken boğulacak gibi oluyor yutkunamıyor.korkuyor dolasıyla memeden.meme ucumu sıkarak veriyorum şimdi hızını azaltmak için o da ilk etapta meme ucuyla emiyor çok hızlı gelmesin diye.bir yolunu bulduk yani.bu sebeple mamaya geçen çok anne var sakın srn öyle yapma pes etme bir şekilde emzir bu durum geçici

Yok cnm mamayı hiç düşünmedim ztn ayakta fln derken illaki emziriyorum ama hiç böyle yapmazdı Sdc emzirme konusunda deil iki gündür huzursuz ve ağlıyor gazmı acaba diyorum ama gazınıda çıkartıyor aşıdan sonra huyu değişen çocuklar olurmuş öylemi olduk acaba bilemedim inş yoktur öyle bşy:18:

canım kusura bakma mevlütişim vardı. okuyordum ama cevap yazacak vaktim olmuyordu. canım haklarının neler olduğunu bilmiyorum açıkçası.birde bu iş lerde okul yönetimi çok önemli luyor. senin yerine mutlaka bir tane ücretli gelmiştir. idaren senin süt izin saatlerini de dikkate almak zorunda oldukları için onun da çalışmasını sağlayarak senin maaş karşılığı çalışmana göz yumabilir bence. istersen milli eğitime gidip sor. benim idarem çok iyidir. benim yerime üzretli geldi. şimdi ben gitsem o bıraksa olmaz ayıp olur. bende rapor sevk falan derken gitmeyeceğim. zaten sanırım üç hafta kalıyor karnelere. o haftalarda sınav haftalarıdır ders programı da değişemez:))

maşallah maşallah kuzuna.Allah yardımcın lsun.ben çok şanslıyım. gitsem bir gün gelmesem gözüm arkada kalmaz, kayınvalidem sağlsun.benden daha iyi bakıyor.eşinden ayrı lmak çok zor olmalı.yanında kim var senin.

canım bizim gurultularımızda devam ediyor ama kakamız maşallah iyi ve kansız. ama iştahımız yok tıpkı seninki gibi. yarın bende götüreceğim. tekrar tahlil yapsınlar.

Zaman ayiramama olsa o çözülür canım ne yazik ki daha sıkıcı konular ve birikmislik de var.Tabi oğlumuzun olmasi da illa ki etkiliyordur

Birbirinizle tartışmayın aile danışmanına gidin ne konuşacaksanız orada konuşun. Yapabileceğiniz kadar hiç bir şey yokmuş gibi davranın ikinizde. Ben öyle çözmeye çalışıyorum en azından.

Teşekkür ederim canım evet yerime ucretli öğretmen geldi hazirana kadar rapor almaya çalışıcam sonra da annem gelir yanıma dönemi kapatabilirim insallah :)

Sağol canim o zaman simdilik pek problem yok en fazla 36.7 oldu insallah yukselmez 37 çıkarsa veririm bende calpol aşıya gitmeden sabah vermiştim 1 çay kaşığı bu arada kulaktan olcuyorum koltuk alti da var evde insallah sorunsuz atlatiriz :)

Ahh Allahü teala yardımcın olsun. Hamileykenden beri takibimdesin. İlk kızının yatağını kardeşine vermek istememesi ile başladı evde muhabbetiniz. Çok takdir ediyorum herşeyin üstesinden gelmenizi. Ama çevrenizde olması gerekip de olmayanlara, olup da destek olmak yerine köstek olanlara çok kızıyorum..

Ameliyat konusuna gelince, damar tıkanıklığı için kullandığım ilacı belirli sürelerle bırakmam gerekiyor vs. Safra kesesinden ameliyat olanların hepsi o kadar şanslı olmuyor kanımca. Zira senelrdir aynı diyete devam etmek zorunda olan ya da yese de hazımsızlık, şişlik yaşayanlar çoğunlukta. Bir de bitkisel birşey söylediler. Doktoruma sorup onu kullanmak istiyorum. Taşları kum haline getirip rahatlıkla atmayı sağlıyormuş. İnşallah izin verirde çay içmekle taş kalmadan yırtarım

En azından böyle bir hayalim var işte.. Ters birşey olduğunda hemen buradayım size soruyor olurum zaten. Yaşanılan acıyı senin gibi yaşamış olan anlıyor ancak. Bir de annen baban. Gerisi boş..

10 yakin emzik var evde .yok sevmiyokaucuk silikon dammakli damaksiz hepsinden tiksiniyo..kusacak gibi oluyo agzina verincesadece hastanede bi emzik verdiler co kdegisik bi emzik onu ara sira zorlayinca aliyo bi kac dakika emip atiyo agzindann

Benimki de aynen dediğiniz gibiydi valla zoraki tıka tıka alıştı yavrum. İlk başlarda iyi birşey yapmıyor muşum gibi geliyordu ama şimdi iyi birşey yapmışım bence. Çene ve diş gelişimi içinde emme süresini abartmazsak problem olmadan atlatırız inşallah :)

Teşekkür ederim canım evet yerime ucretli öğretmen geldi hazirana kadar rapor almaya çalışıcam sonra da annem gelir yanıma dönemi kapatabilirim insallah :)

merhaba canım bende rapordu sevkti kapatacağım dönemi seneye de canım dilekçe verebilirsin21 saat üzeri derse girmek istemiyorum diye normalde öğretmen varsa 15 saatte alırsın ama öğretmen yoksa müdürün sana 21 saat verme hakkı var ama dilekçe veririsen öğretmen olmasa bile 21den yukarı veremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…