2014 Şubat Anneleri

valla yorgunluktan heralde enerjimiz kalmiyo ama ben ozluyorum eski gunlerimizii beraber vakit geciremez olduk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bebeğim 8 şubat doğumlu yani yaklaşık 3 aylık olucaz son zamanlarda gece gündüz uykularından ağlayarak uyanıyo ama böyle canı acımış bişeye gücenmiş kabus görmüş korkmuş gibi böyle durum yaşayan var mı bu aylarda rüya görüyorlarmıdır?

Çok teşekkürler ederim canım inşallah kapatiriz bu dönemi seneye de nolur bakalim ailelerden kimse yok olduğum yerde bakıcı kreş bişeyler olucak artık bakalım buna sevindim en azından 21saat ders alırım bos günüm olur simdiye kadar sadece 1 dönem 1saat boş dersim oldu hep doluydu

Sana bisey soyliyim mi inan subat topiginde beni daha cok anliyorlar. Etrafimdaki herkes oyle alisik ki herseyin ustesinden gelmeme. Annem bile.ben dogurucam diyorum kadin 5 gun iznim var 1 gecesini uludag da geciririm sonra sana gelir 4 gun kalirim demisti.ne diyim ben bu kadin a simdi. Hic bisey tabi anne sen kal soyliyimde damadin otel ayarlasin.etrafimda cok insan var ama hic arkadasim yoktur. 1 tane can dostum vardi ankara da kaldi bir o anlardi beni.gecen biri aradi napiyorsun demeye bende dolmusum agliyorum ne oldu dedi dedim boyle boyle kadin kahkaha atti ya.
Offff valla arada tikaniyorum hayati yalniz basima mucadele etmek arada zor geliyor.ama anlayan biri yok etrafimda.dun midemi deldigimi ogrendim sut yapsin diye yaptigim hersey mide mi paralamis.bir ton ilaccc.kocamdan laf e bisey olmaz daha once de miden hastaydi.sustum hic bisey demedim.amannn bende mevzuu cook.sukurki elim ayagim tutuyor.
Kayinpederimde bitkisel bir cayla kurtulmus tastan ama bana yaramadi ictikce hopladim belki sana sifa olur insallahhhh.dualarimdasin.aci ne demek iyi bilirim..

Bismillahirrahmanirrahim

Cenab-ı Hak, Bakara Sûresi 155 . Ayetinde mealen şöyle buyuruyor:

"Sizi mutlakā biraz korku ve açlık, biraz da mallardan, canlardan ve mahsûllerden bir noksanlık ile imtihân edeceğiz. (Ey Resûlüm!) O hâlde sabredenleri (Cennetle) müjdele!"
canım öncelikle Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun.sen çok ii bi annesin ki sütünün gelmesi için kendini feda ettin resmen.mide sorunlarını vaktiyle bende çok yaşadım zor biliyorum.sen zor olanı başarıyosun kendinle gurur duy.bu dünyada herşey yolunda gitseydi her istediğimiz olsaydı dünya değil cennet olurdu.Allah çektiğin her sıkıntının karşılığını fazlasıyla verecek inşallah.. Demek ki Rabbim seni çok seviyo ki her derdinle sana kendini hatırlatıyo bence.bak kulum ben burdayım diyo.sıkıntı ezan gibidir insanı Allah a davet eder.biraz moralin düzeldiyse bi nebze mutlu olduysan ne mutlu bana.

maşallah canım Allah bağışlasınbizimki ağlayarak uyandığında acıkmış oluyo genelde.ama bence rüya görüyorlar.kızım uykusunda bazen derin nefes alıp veriyo gülüyo falan.
korkuyo da olabilir.bildiğin duları oku üfle ya da baş ucuna Kur an koyabilirsin bence.bi de kıtmir kolyesi nazar kolyesi de deniyo ondan alıp takabilirsin.gümüşçülerde internette var.ben kullanırum çok faydası var bence.nazardan her türlü şeyden koruyo.eğer korkuyosa faydası olacaktır inşallah..

Bende safra kesesi ameliyati oldum iyikide oldum safra kesesindeki taşlar kuma donussede malesef çıkışı yok öyle şeylere inanma ben tam 13ay cektim haftada 1acillik oluyordum diyet vs neler yaptim hic gecmedi yedigime okadar dikkat ettim ama yinede agridan kacamadim nazliedamin dedigi gibi tam canli bomba onu tasimak cok tehlikeli taslar küçükse veya camur varsa dahada tehlikeli çünkü safra kanallarini tikayip sarılık veya safra kesesi kanseri olabilme ihtimali cok fazla ameliyat oldugum gun agrim oldu tabi ama geçiyor artik herseyi yiyebiliyorum yumurta ispanak portakal pilav cok ozlemistim hic bi şikayetim yok suanda hazımsızlık da olmadı bende sende biran once ol kurtul simdi olmasan ileride yine olacaksin

Benim kızımda bazen ağlayarak uyanıyor bende hemen biyetimi acıyor diye düşünmeye bsşlıyorum ama galiba rüya görüyorlar bazen uykusunda gülüyor kahkaha atıyor bide bakıyorum ağlamaklı oluyor bidakka içinde:)

Ne yalan söyleyim annenle lakalı bir yazına rastlamadım ama söylediklerinden yalnız kalmandan annenin bile yanında olmadığını anladım. Asıl kızgınlığım da ona aslında. Belki de herkesin kendine göre bir sıkıntısı var ben boşu boşuna kızıyorum. Bunları en iyi sen bilirsin. Ama biliyor musun, bazen annenden çok eşinin yanında olmasına ihtiyacın vardır ama onun umurunda bile olmazsın. İnsanları tanıdıkça AMAANN demeyi öğreniyoruz galiba. Yine de yalnız her şeyi tek başına göğüslemek hoş değil. Madem insanlar böyle bence psikolog şart. En azından anlatmış olursun. O da para aldığı için gülmeden dinlemek zorunda :)
Mideni nasıl deldin? Ya takma eşinin söylediklerini. Ama yutkunma da artık. Sen böyle söyleyince ben kırıldım kırılıyorum de. Yeter ya herkes de haddini bilsin! Geçmiş olsun bu arada. Aman dikkat et bundan sonra

Önce bi kalp damarcıdan onay almam lazım. İnşallah öyle kurtulurum. Amin inşallah :)

Zaten bundan sonra ilk atakda doktora gidicem gibi ama hiç istemiyorum ya. Maşallah size. Hiç bir zamanda sıkıntınız olmaz inşallah. Ben ameliyattan kaçtıkça o beni kovalıyor resmen. Apandisitten yırttım derken taş.. Herşey üst üste geldi işte... Ben de kurtulmak için çırpınıp duruyorum...

çok teşekkür ederim maşallah yavrularımıza :))

ah canim aynisini benim oglumda yasadim ..emen bebek birden bi sabah memeyi verince ciglik atamaya basladi..ama sebebi süt akisinin hizli olmasiydi..cünk ü bi kac defa oldu yüzü falan hep süt oldu birden hizl iakinca yutamamisti..korkuyo artik ne yaptiysam unutmuyo bende sagarak vermeye basladim....

valla yorgunluktan heralde enerjimiz kalmiyo ama ben ozluyorum eski gunlerimizii beraber vakit geciremez olduk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende öle düsünüyorum tüm enerjimiz bebislerimize gidiyo

bizdede ayni uyanis sekli var ..acikiyolar ,korkuyolar,bide kucaga alinmayi bekliyolar galibaakucagima alinca hemen susuyo oglum almazsam kesilene kadar agliyooo
Umarım bundan sonra hep acısız ağrısız geçer hepimizinki:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…