adi fisher price yagmur ormani oyun halısı:124::124::124::124::124::124::126::126::126::126::126:
bizde kanka oldukk hamileliktede kankaydik zaten 5 kaybim oldugu icin bunada bisey olur diye yaklasamiyoduk birbirimize..simdi ise esim yaklasiyo bence is yok. .yorgunluktanmi hemen aman uzak dur diyorum..oda yaw ne var sadece yaninda bari oturum diyo.. sanki hersey cocuk icinmis gibi bosladim ben esimde bu yasta koca karilara döndün diyoo
Umarım bundan sonra hep acısız ağrısız geçer hepimizinki:)ay ölemi darisi bana inscok cektim bu regl dönemindennn
merhaba canım bende rapordu sevkti kapatacağım dönemi seneye de canım dilekçe verebilirsin21 saat üzeri derse girmek istemiyorum diye normalde öğretmen varsa 15 saatte alırsın ama öğretmen yoksa müdürün sana 21 saat verme hakkı var ama dilekçe veririsen öğretmen olmasa bile 21den yukarı veremez
Ahh Allahü teala yardımcın olsun. Hamileykenden beri takibimdesin. İlk kızının yatağını kardeşine vermek istememesi ile başladı evde muhabbetiniz. Çok takdir ediyorum herşeyin üstesinden gelmenizi. Ama çevrenizde olması gerekip de olmayanlara, olup da destek olmak yerine köstek olanlara çok kızıyorum..
Ameliyat konusuna gelince, damar tıkanıklığı için kullandığım ilacı belirli sürelerle bırakmam gerekiyor vs. Safra kesesinden ameliyat olanların hepsi o kadar şanslı olmuyor kanımca. Zira senelrdir aynı diyete devam etmek zorunda olan ya da yese de hazımsızlık, şişlik yaşayanlar çoğunlukta. Bir de bitkisel birşey söylediler. Doktoruma sorup onu kullanmak istiyorum. Taşları kum haline getirip rahatlıkla atmayı sağlıyormuş. İnşallah izin verirde çay içmekle taş kalmadan yırtarım
En azından böyle bir hayalim var işte.. Ters birşey olduğunda hemen buradayım size soruyor olurum zaten. Yaşanılan acıyı senin gibi yaşamış olan anlıyor ancak. Bir de annen baban. Gerisi boş..
Sana bisey soyliyim mi inan subat topiginde beni daha cok anliyorlar. Etrafimdaki herkes oyle alisik ki herseyin ustesinden gelmeme. Annem bile.ben dogurucam diyorum kadin 5 gun iznim var 1 gecesini uludag da geciririm sonra sana gelir 4 gun kalirim demisti.ne diyim ben bu kadin a simdi. Hic bisey tabi anne sen kal soyliyimde damadin otel ayarlasin.etrafimda cok insan var ama hic arkadasim yoktur. 1 tane can dostum vardi ankara da kaldi bir o anlardi beni.gecen biri aradi napiyorsun demeye bende dolmusum agliyorum ne oldu dedi dedim boyle boyle kadin kahkaha atti ya.
Offff valla arada tikaniyorum hayati yalniz basima mucadele etmek arada zor geliyor.ama anlayan biri yok etrafimda.dun midemi deldigimi ogrendim sut yapsin diye yaptigim hersey mide mi paralamis.bir ton ilaccc.kocamdan laf e bisey olmaz daha once de miden hastaydi.sustum hic bisey demedim.amannn bende mevzuu cook.sukurki elim ayagim tutuyor.
Kayinpederimde bitkisel bir cayla kurtulmus tastan ama bana yaramadi ictikce hopladimbelki sana sifa olur insallahhhh.dualarimdasin.aci ne demek iyi bilirim..
ins darisi bana böledört gözle bekliyorum nasi olacak diyee masallah kiscene bizde 3300 ile dogduk bi zahmet bizdede agri olmasin..
Kızlar bebeğim 8 şubat doğumlu yani yaklaşık 3 aylık olucaz son zamanlarda gece gündüz uykularından ağlayarak uyanıyo ama böyle canı acımış bişeye gücenmiş kabus görmüş korkmuş gibi böyle durum yaşayan var mı bu aylarda rüya görüyorlarmıdır?
Ahh Allahü teala yardımcın olsun. Hamileykenden beri takibimdesin. İlk kızının yatağını kardeşine vermek istememesi ile başladı evde muhabbetiniz. Çok takdir ediyorum herşeyin üstesinden gelmenizi. Ama çevrenizde olması gerekip de olmayanlara, olup da destek olmak yerine köstek olanlara çok kızıyorum..
Ameliyat konusuna gelince, damar tıkanıklığı için kullandığım ilacı belirli sürelerle bırakmam gerekiyor vs. Safra kesesinden ameliyat olanların hepsi o kadar şanslı olmuyor kanımca. Zira senelrdir aynı diyete devam etmek zorunda olan ya da yese de hazımsızlık, şişlik yaşayanlar çoğunlukta. Bir de bitkisel birşey söylediler. Doktoruma sorup onu kullanmak istiyorum. Taşları kum haline getirip rahatlıkla atmayı sağlıyormuş. İnşallah izin verirde çay içmekle taş kalmadan yırtarım
En azından böyle bir hayalim var işte.. Ters birşey olduğunda hemen buradayım size soruyor olurum zaten. Yaşanılan acıyı senin gibi yaşamış olan anlıyor ancak. Bir de annen baban. Gerisi boş..
Kızlar bebeğim 8 şubat doğumlu yani yaklaşık 3 aylık olucaz son zamanlarda gece gündüz uykularından ağlayarak uyanıyo ama böyle canı acımış bişeye gücenmiş kabus görmüş korkmuş gibi böyle durum yaşayan var mı bu aylarda rüya görüyorlarmıdır?
Sana bisey soyliyim mi inan subat topiginde beni daha cok anliyorlar. Etrafimdaki herkes oyle alisik ki herseyin ustesinden gelmeme. Annem bile.ben dogurucam diyorum kadin 5 gun iznim var 1 gecesini uludag da geciririm sonra sana gelir 4 gun kalirim demisti.ne diyim ben bu kadin a simdi. Hic bisey tabi anne sen kal soyliyimde damadin otel ayarlasin.etrafimda cok insan var ama hic arkadasim yoktur. 1 tane can dostum vardi ankara da kaldi bir o anlardi beni.gecen biri aradi napiyorsun demeye bende dolmusum agliyorum ne oldu dedi dedim boyle boyle kadin kahkaha atti ya.
Offff valla arada tikaniyorum hayati yalniz basima mucadele etmek arada zor geliyor.ama anlayan biri yok etrafimda.dun midemi deldigimi ogrendim sut yapsin diye yaptigim hersey mide mi paralamis.bir ton ilaccc.kocamdan laf e bisey olmaz daha once de miden hastaydi.sustum hic bisey demedim.amannn bende mevzuu cook.sukurki elim ayagim tutuyor.
Kayinpederimde bitkisel bir cayla kurtulmus tastan ama bana yaramadi ictikce hopladimbelki sana sifa olur insallahhhh.dualarimdasin.aci ne demek iyi bilirim..
Bende safra kesesi ameliyati oldum iyikide oldum safra kesesindeki taşlar kuma donussede malesef çıkışı yok öyle şeylere inanma ben tam 13ay cektim haftada 1acillik oluyordum diyet vs neler yaptim hic gecmedi yedigime okadar dikkat ettim ama yinede agridan kacamadim nazliedamin dedigi gibi tam canli bomba onu tasimak cok tehlikeli taslar küçükse veya camur varsa dahada tehlikeli çünkü safra kanallarini tikayip sarılık veya safra kesesi kanseri olabilme ihtimali cok fazla ameliyat oldugum gun agrim oldu tabi ama geçiyor artik herseyi yiyebiliyorum yumurta ispanak portakal pilav cok ozlemistim hic bi şikayetim yok suanda hazımsızlık da olmadı bende sende biran once ol kurtul simdi olmasan ileride yine olacaksin
Kiloyu dert ediyordun dimi canim? Bak benim kizim 2.170 gr 43,5 cm dogdu.
34+3 te. Henuz yeni 5 kilo olmustu. Suan 3,5 aylik.57 cm de boyu var. İlk bende takinti yapmistim sonra dedim
Sagligi yerinde cok sukur.ilk kizimda 2.160 gr 46 cm dogdu.4,5 yasinda simdi gayettt normal bi cocuk.tam yasitlariyla ayni.hatta daha da kilolu olabilir ama maalesef ki cok hareketli olsun 16,5 kiloyu gormek bana hayal geliyordu.kiloyu gectim ayaklarinin altini operdim allah im bu buyuyecek mi diye.buyudu bile.gecen yaz 24 numara ayakkabi giyiyordu 25 aldim bu sene 26 olmus:) bir anda gelisiyorlar valla.bide ceneleri oluyor kumasi saniyor beni:)
Allah im saglik versin yeter ki.
Bu arada benim kiz iki elinide yumruk yapip agzina sokmaya calisiyor sapur supur yaliyor cok tatli belliki:)
Mrb arkadaşlar
Yaa kızım çok huysuz ve sıkıntılı iki gündür meme manyağı çocuk iki gündür göğsüme gelince deli gibi ağlıyor zorla ayakta pışpışlayarak veriyorum nesi var anlayamadım((
canım internetten mi almıştın ben aradım ama bulamdım bu şeklini başka çeşitleri çıkıyor hep
valla yorgunluktan heralde enerjimiz kalmiyo ama ben ozluyorum eski gunlerimizii beraber vakit geciremez olduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizdede ayni uyanis sekli var ..acikiyolar ,korkuyolar,bide kucaga alinmayi bekliyolar galibaaKızlar bebeğim 8 şubat doğumlu yani yaklaşık 3 aylık olucaz son zamanlarda gece gündüz uykularından ağlayarak uyanıyo ama böyle canı acımış bişeye gücenmiş kabus görmüş korkmuş gibi böyle durum yaşayan var mı bu aylarda rüya görüyorlarmıdır?
Umarım bundan sonra hep acısız ağrısız geçer hepimizinki:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?