2014 Şubat Anneleri

bazen emzik gerekiyo mesala oyalanacak biseyi olmayinca agliyolar ama emzik emilse belki aglamazlar .

.bencede ii etmissin alistirdigina

bugün yine nukun kaucuk emzigini denedim kusacak gibi oldu zorla verdim 20 saniye ancak tutup cikardi yineeeanladimki biz emzik kullanmiycazzz

Çok öidesi bulanıyordu benim kızımında hala da bulanıyor. Kısa uçla denemeye devam et bence tabi kusmadan alışsın

batil inanc mi dersiniz bilemem ama yatagina corek otu koydular annemler korkmasn etmesn diye bi dene istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:2: uyuyamadım kızlar bebişimde kalça çıkığı olma ihtimali var ama çok düşük birkaç dr a götürdük hepside biraz daha bekleyelimçift beze devam dediler ama ben de geç kalırsak diye korkuyorum onbeş yirmi gün daha bekleyeceğiz ama inşallah geç kalmış olmayız arada rüyalarıma giriyor uyuyamıyorum :2:
Rabbimin verdği her şeye şükürler olsun ama tek korkum geç kalmak

merhaba arkadaşlar.forumu uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyorum nihayet üye oldum.oğlum yiğit 27 şubatta doğdu.burda paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim.artık aktif olarak sohbetlerinize katılmak istiyorum.bu arada facebook ta da bir grup var galiba adını gönderebilirmisiniz.

Yatarak vermeye çalış yerçekimi etkisi azaldığı için sütüm akış hızı azalıyor.bir de meme ucunu biraz sık bebeğin emerken sütün akış hızı yine azalıyor.sağarak vermek zordur bunları yaparsan bebeğin emmeye başlayacaktır.

Canım emzik konusunda bende zorlandın ama annemin br benim çabalarım ile alıştı.ilk önce weewelin bi emziğini aldım ucu büyük olduğu için midesinin bulandırıyordu.sonra aventin slikon uçlusunu aldım.ucu küçücük meme başından biraz büyükçe onu çok rahat emiyor midesi de bulanmıyor.tavsiye ederim.uyurken çok işe yarıyor.emzik sayesinde kendi kendine uyuyabiliyor.küçük uçlu bit emzik al ve pes etmeden her gün ver muhakkak tutacaktır.

canim hosgeldin benim kzimda 27 subatta dogduu

gecmıs olsun canım umarım cıft bezle durumu atlatırsınız. Gorsel olarak bı problem varmı. Nasıl anlasılıyo. Dr bana bacaklarındakı cızgıler bırhıza olmalı demıstı.

Canım hiç korkma en kötü ihtimal atel kullandırırlar kısa bir süre.benim yeğeniminkini çok geç fark ettiler ablamlar,6 aylıktı.çift bezle geçmeyince atel kullandılar.yaşında da yürüdü hiçbir sorun yok.tabi bu yıllar önce.şimdiki şartlar daha iyi,kısa zamanda geçer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hiç korkms içini ferah tut benim yiğenimdede vardı şîmdi bir yaşında maşallah hiç oturmuyor düzeldi

sakın üzülme içini ferah tut aynı şekilde kuzenimde de varmış ve geç farkedilmiş şimdi kocaman kız ve hiç sıkıntısı yok.sizde inşallah yoktur ama olsa bile tedavisi mümkün.

gecmıs olsun canım umarım cıft bezle durumu atlatırsınız. Gorsel olarak bı problem varmı. Nasıl anlasılıyo. Dr bana bacaklarındakı cızgıler bırhıza olmalı demıstı.

Canım hiç korkms içini ferah tut benim yiğenimdede vardı şîmdi bir yaşında maşallah hiç oturmuyor düzeldi

sakın üzülme içini ferah tut aynı şekilde kuzenimde de varmış ve geç farkedilmiş şimdi kocaman kız ve hiç sıkıntısı yok.sizde inşallah yoktur ama olsa bile tedavisi mümkün.
büyük ihtimalle yok ama geç kalmaktan korkuyorum Rabbim şifa verir inşallah fiiksel olarak hiçbir belirtisi yok yani bacakları eşit deri boğumları eşit bacak hareketleri normal hatta aşırı hareketli bir çocuk bacaklar hephavada tekmeler atıyor

Canim.bak benim ilk kizimda kisitlilik vardi.muayenede acamamisti doktor bacaklarini cift bez kullandik.simdi masalah biseyi yok cok sukur.allah in ixniyle bisey olmabizde sizle ayni aylarda kullanmistik bezi.1 ay falan kullandik.simdi kizimi totosunun uzerine oturtabilene helal olsun diyoruz:)

Kizlarrr biz iki bucuk aylik olduk gece kac kere emziriyorsunuz

kızım 6 mayısta 3 aylık olacak. Gecede 1 yada 2 kez emmeye kalkıyor. Uyku duzenıde yavastan oturmaya basladı. Ilk 3 ay gercekten zordu gazdan. Sımdı gazını rahat rahat cıkarıyo. Anladımkı bu gaz olayının zamana ıhtıyacı var. Ilac ıse yaramıyor

Bizde bugun rota asimizi oldukkkk pek sevmedi tadini ögürdü durdu allah tan kusmadi
5.200 gr 58 cm olmus yavrum onunla konusanlara once bir bakiyor inceliyor sevdiyse gülüyor,yoksa agzini bile oynatmiyor cadim benim

ne güzel aynı gün doğmuşlar.biz aslında bir gün sonra bekliyoduk :) yiğit sabah altıda doğdu.3620 ve 51 cm

biz kiz tam zamaninda dogduu..kizim saat 15:30 dünyaya gözünü acti..kilosu 3650 boyu 49...canim bugùn 2 aylik asisi oldu0..kilosu 6000 boyu 60 ..ama kizim cok agladii icim gitti...

Bizde bugun rota asimizi oldukkkk pek sevmedi tadini ögürdü durdu allah tan kusmadi
5.200 gr 58 cm olmus yavrum onunla konusanlara once bir bakiyor inceliyor sevdiyse gülüyor,yoksa agzini bile oynatmiyor cadim benim

canim gecmis olsun..bizde bugün 2aylik asisi olduk..kizim cok agladi icim gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…