- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Benimki de aynen dediğiniz gibiydi valla zoraki tıka tıka alıştı yavrum. İlk başlarda iyi birşey yapmıyor muşum gibi geliyordu ama şimdi iyi birşey yapmışım bence. Çene ve diş gelişimi içinde emme süresini abartmazsak problem olmadan atlatırız inşallah :)
bazen emzik gerekiyo mesala oyalanacak biseyi olmayinca agliyolar ama emzik emilse belki aglamazlar .
.bencede ii etmissin alistirdigina
bugün yine nukun kaucuk emzigini denedim kusacak gibi oldu zorla verdim 20 saniye ancak tutup cikardi yineeeanladimki biz emzik kullanmiycazzz
Kızlar bebeğim 8 şubat doğumlu yani yaklaşık 3 aylık olucaz son zamanlarda gece gündüz uykularından ağlayarak uyanıyo ama böyle canı acımış bişeye gücenmiş kabus görmüş korkmuş gibi böyle durum yaşayan var mı bu aylarda rüya görüyorlarmıdır?
ah canim aynisini benim oglumda yasadim ..emen bebek birden bi sabah memeyi verince ciglik atamaya basladi..ama sebebi süt akisinin hizli olmasiydi..cünk ü bi kac defa oldu yüzü falan hep süt oldu birden hizl iakinca yutamamisti..korkuyo artik ne yaptiysam unutmuyo bende sagarak vermeye basladim....
bazen emzik gerekiyo mesala oyalanacak biseyi olmayinca agliyolar ama emzik emilse belki aglamazlar .
.bencede ii etmissin alistirdigina
bugün yine nukun kaucuk emzigini denedim kusacak gibi oldu zorla verdim 20 saniye ancak tutup cikardi yineeeanladimki biz emzik kullanmiycazzz
canim hosgeldin benim kzimda 27 subatta dogduumerhaba arkadaşlar.forumu uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyorum nihayet üye oldum.oğlum yiğit 27 şubatta doğdu.burda paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim.artık aktif olarak sohbetlerinize katılmak istiyorum.bu arada facebook ta da bir grup var galiba adını gönderebilirmisiniz.
:2: uyuyamadım kızlar bebişimde kalça çıkığı olma ihtimali var ama çok düşük birkaç dr a götürdük hepside biraz daha bekleyelimçift beze devam dediler ama ben de geç kalırsak diye korkuyorum onbeş yirmi gün daha bekleyeceğiz ama inşallah geç kalmış olmayız arada rüyalarıma giriyor uyuyamıyorum :2:
Rabbimin verdği her şeye şükürler olsun ama tek korkum geç kalmak
:2: uyuyamadım kızlar bebişimde kalça çıkığı olma ihtimali var ama çok düşük birkaç dr a götürdük hepside biraz daha bekleyelimçift beze devam dediler ama ben de geç kalırsak diye korkuyorum onbeş yirmi gün daha bekleyeceğiz ama inşallah geç kalmış olmayız arada rüyalarıma giriyor uyuyamıyorum :2:
canim hosgeldin benim kzimda 27 subatta dogduu
gecmıs olsun canım umarım cıft bezle durumu atlatırsınız. Gorsel olarak bı problem varmı. Nasıl anlasılıyo. Dr bana bacaklarındakı cızgıler bırhıza olmalı demıstı.
Canım hiç korkma en kötü ihtimal atel kullandırırlar kısa bir süre.benim yeğeniminkini çok geç fark ettiler ablamlar,6 aylıktı.çift bezle geçmeyince atel kullandılar.yaşında da yürüdü hiçbir sorun yok.tabi bu yıllar önce.şimdiki şartlar daha iyi,kısa zamanda geçer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hiç korkms içini ferah tut benim yiğenimdede vardı şîmdi bir yaşında maşallah hiç oturmuyor düzeldi
büyük ihtimalle yok ama geç kalmaktan korkuyorum Rabbim şifa verir inşallah fiiksel olarak hiçbir belirtisi yok yani bacakları eşit deri boğumları eşit bacak hareketleri normal hatta aşırı hareketli bir çocuk bacaklar hephavada tekmeler atıyorsakın üzülme içini ferah tut aynı şekilde kuzenimde de varmış ve geç farkedilmiş şimdi kocaman kız ve hiç sıkıntısı yok.sizde inşallah yoktur ama olsa bile tedavisi mümkün.
Kizlarrr biz iki bucuk aylik olduk gece kac kere emziriyorsunuz
merhaba arkadaşlar.forumu uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyorum nihayet üye oldum.oğlum yiğit 27 şubatta doğdu.burda paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim.artık aktif olarak sohbetlerinize katılmak istiyorum.bu arada facebook ta da bir grup var galiba adını gönderebilirmisiniz.
ne güzel aynı gün doğmuşlar.biz aslında bir gün sonra bekliyoduk :) yiğit sabah altıda doğdu.3620 ve 51 cm
Bizde bugun rota asimizi oldukkkkpek sevmedi tadini ögürdü durdu allah tan kusmadi
5.200 gr 58 cm olmus yavrumonunla konusanlara once bir bakiyor inceliyor sevdiyse gülüyor,yoksa agzini bile oynatmiyor cadim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?