2014 Şubat Anneleri

Kod:
Bizde bugun rota asimizi oldukkkk pek sevmedi tadini ögürdü durdu allah tan kusmadi
5.200 gr 58 cm olmus yavrum onunla konusanlara once bir bakiyor inceliyor sevdiyse gülüyor,yoksa agzini bile oynatmiyor cadim benim

Canım biz daha 70 günlüğüz rota aşısına var daha ama ysptırıp yaptırmamakta kararsızım kimi yaptır diyor kimi yaptırma herhangi bir yan etkisi oldumu senin minigine

Np tatlim :) bende dedim bana bisiimi oldu :))

Kızlar tükürüğünü yutamayanvarmı bebişlerinizde benimki kıpkırmızı oluyor zor nefes alıyor öyle olunca ömrümden ömür gidiyor ne zamana kadar devam eder acaba

Son düzenleme:
valla yorgunluktan heralde enerjimiz kalmiyo ama ben ozluyorum eski gunlerimizii beraber vakit geciremez olduk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cocuk evliligi güclendirirmis ne sacma insanin özeli kalmiyoki beraber biseyler yapamiyosun kendine esine ayircagin firsatin kalmiyo ekstralari gec gün geliyo yemek yapamiosun uyusada wc ye gitsem diye düsünüyosun bireysel olarak bebegimizi cok seviyoruz esimde bende ama evlilik yada birliktelik hamilelikle kayboldu baska bi boyuta tasindi iliski bilmiyorum biraz büyüyünce degisirmi düsüncemiz ama böyle degildik .....

ortak bi nokta oluyo bebek evet ama vakit geciremiyoruz ben bundan rahatsizim acikcasi

ortak bi nokta oluyo bebek evet ama vakit geciremiyoruz ben bundan rahatsizim acikcasi

Aynen bende ama düsünüyorumda yapcak bisey yok zaten yanlizim burda bide birakilcak kadar da degiller k bi kv falan baksa

3. Ay kontrolümüzü olduk hersey yolunda insallah sizin bebeklerinizinde keyifleri yerindedir bi sıkınti bebegim gündüz uykusuna dalamiyo ya sicriyo ya hep piş pişş istiyo ve cit ciksa uyaniyo

Kızlar tükürüğünü yutamayanvarmı bebişlerinizde benimki kıpkırmızı oluyor zor nefes alıyor öyle olunca ömrümden ömür gidiyor ne zamana kadar devam eder acaba

biz varız canım.ne yazık ki benim kızım da aynı.genelde parmaklarını emerken ağzında bissürü tükrük oluyo onu yutamıyo kuş gibi çırpınıyo kızarıyo yavrum.eskiden süt çok boğazını alıyodu sürekli sağıp veriyodum şimdi daha ii şükür.yada genzinden akanı yutamıyo bazen ama genelde tükrük kalıyo bu sıra.gözümün önünden ayıramıyorum.öyle olunca hemen kaldır hafif kolunun üstüne yatırıp sırtına vur canım faydası oluyo bazen baş aşağı da çeviriyorum öyle kendine geliyo.ilk aylarda yutakları tam gelişmemiş oluyomuş büyüyünce geçcekmiş inşallah üç aydan sonra rahatlarsın demişlerdi inşallah bakalım...çok zor bi durum bizde çok yaşıyoruz ne yazık ki,anlıyorum.Allah evlatlarımızı korusun inşallah..

Kesinlikle katılıyorum.çocuk,temeli sağlam olan iliskilerde olmalı bence.yoksa hemen çatırdar.yeri geliyor yorgunluk insanda sinir ve öfke yapıyor o zaman da en yakınındakine çatıyor insan.bu konuda çok şanslıyım eşim zorlandığımı bildiği gördüğü için anlayışla karşılıyor.karşılıklı sevgi ve anlayış varsa çocukla bir aile olunur yoksa yıkılır gider diye düşünüyorum.bizim hayatımızın merkezinde kızım var.ikimizin de önceliği o oldu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bize kızımız o kadar ii geldi ki..tam bi aile olduk çok şükür.evimizin neşesi mutluluk kaynağı oldu..bunca senenin ardından evimizin ışığı oldu Allah onu bizden ayırmasın.birbirimize çok zaman ayıramasakta çok mutluyuz üçümüz vakit geçirmekten.eşimde aynı düşünüyo.o kadar hasrettik ki ona bize ii geleceğini biliyoduk.insan bi yerde iki kişilik yaşamdan sıkılıyo biraz inanın ki.evinde bi bebek gülmesi kokusu arıyo.derler ya altın top diye o bizim altın topumuz.gazıyla nazıyla onu çok seviyoruz..Allah herkesin evine huzur versin bizimkini de daim eylesin inşallah..

Aynen bende ama düsünüyorumda yapcak bisey yok zaten yanlizim burda bide birakilcak kadar da degiller k bi kv falan baksa

benim kayinvalidem yanimiza geldi biz baska ilde yasiyoruz siz birakin gidin diyo kadin ama aklim evde kaliyo cok kucukler birakip gidilmiyo zaten doncek artik kv bundan sonra hic firsat olmaz biraz buyuyene kadar napalm saglikli olsun da minikler

bugun 2. ay kontrolumuz vardi sutum yariyormus cok sukur 5850 gr olmus yavrum 1100 gr almis cok hizli gelisiyo dedi boyu da normalden fazla uzamis masallah minigime sadece testislerden biri yukaridayms takip ediliyo ultrasonla 6. aya kadar iner dedi umarim oyle olur yoksa sunnetle bir ameliyat olcak minigim

Arkadaşlar özelden yazamıyorum face grubuna nasıl gircem acaba?

Canim bizede 5 yil sonra geldimiz oglumuz tüp bebekle hemde simdi 5 yil gecince zorlandik tabi aliskin degiliz belki hemen olsaydi bukadar rahata alismazdik tabiki cok seviyoruz herseyimiz ikimizinde asla pisman degilim sadece bazi seyler degisti yoksa allah ona saglikli kocaman ömür versin cümlemizin bebeginede

Anamm kumam uyandi:2: benimle babasını beklicekmis:44: sabah görüşürsünüz diyorum yok anne canim babami cok seviyor diyor canim babami cok seviyor. Lafa bak ya sabahlar torbaya girdi sanki ne vardi uyusaydı

Kod:

Canım biz daha 70 günlüğüz rota aşısına var daha ama ysptırıp yaptırmamakta kararsızım kimi yaptır diyor kimi yaptırma herhangi bir yan etkisi oldumu senin minigine

Canim ben Pazartesi doktora gittigimizde sordum carsamba saglik ocağında rota asisi yaptiricaz ne diyorsunuz diye. koruyuculugu olan bir ası ama ben size bırakıyorum dedi. Nedenini sorduk maliyetinden dolayi biraz pahalı bir ası o yuzden kimseyi zor durumda bırakmak istemem dedi.bız yaptiricaz deyince yaptırın dedi. Cok sukur bir zararida olmadi.

Aynen kuş gibi çırpınıyor nefes alamıyor allahım çok kötü bir görüntü allah hepimizin çocuklarını korusun

Canım hangi marka yaptırdın fiyatı be kadardı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…