Bizde bugun rota asimizi oldukkkkpek sevmedi tadini ögürdü durdu allah tan kusmadi
5.200 gr 58 cm olmus yavrumonunla konusanlara once bir bakiyor inceliyor sevdiyse gülüyor,yoksa agzini bile oynatmiyor cadim benim
Eğer pompan varsa bol bol sağmanı tavsiye ederim benim bi gece çok uzun uyumuştum çok dolmuştu ardından butarz bi ağrı yaşamıştım sık sık boşaltmayı deneyebilirsin çok geçmiş olsun yanlış kişiye cvap verdim ama değiştiremedim isimx cim
valla yorgunluktan heralde enerjimiz kalmiyo ama ben ozluyorum eski gunlerimizii beraber vakit geciremez olduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cocuk evliligi güclendirirmis ne sacma insanin özeli kalmiyoki beraber biseyler yapamiyosun kendine esine ayircagin firsatin kalmiyo ekstralari gec gün geliyo yemek yapamiosun uyusada wc ye gitsem diye düsünüyosun bireysel olarak bebegimizi cok seviyoruz esimde bende ama evlilik yada birliktelik hamilelikle kayboldu baska bi boyuta tasindi iliski bilmiyorum biraz büyüyünce degisirmi düsüncemiz ama böyle degildik .....
ortak bi nokta oluyo bebek evet ama vakit geciremiyoruz ben bundan rahatsizim acikcasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar tükürüğünü yutamayanvarmı bebişlerinizde benimki kıpkırmızı oluyor zor nefes alıyor öyle olunca ömrümden ömür gidiyor ne zamana kadar devam eder acaba
Cocuk evliligi güclendirirmis ne sacma insanin özeli kalmiyoki beraber biseyler yapamiyosun kendine esine ayircagin firsatin kalmiyo ekstralari gec gün geliyo yemek yapamiosun uyusada wc ye gitsem diye düsünüyosun bireysel olarak bebegimizi cok seviyoruz esimde bende ama evlilik yada birliktelik hamilelikle kayboldu baska bi boyuta tasindi iliski bilmiyorum biraz büyüyünce degisirmi düsüncemiz ama böyle degildik .....
Doktor sonuca ne dedi canım
Aynen bende ama düsünüyorumda yapcak bisey yok zaten yanlizim burda bide birakilcak kadar da degiller k bi kv falan baksa
Kizlarrr biz iki bucuk aylik olduk gece kac kere emziriyorsunuz
bize kızımız o kadar ii geldi ki..tam bi aile olduk çok şükür.evimizin neşesi mutluluk kaynağı oldu..bunca senenin ardından evimizin ışığı oldu Allah onu bizden ayırmasın.birbirimize çok zaman ayıramasakta çok mutluyuz üçümüz vakit geçirmekten.eşimde aynı düşünüyo.o kadar hasrettik ki ona bize ii geleceğini biliyoduk.insan bi yerde iki kişilik yaşamdan sıkılıyo biraz inanın ki.evinde bi bebek gülmesi kokusu arıyo.derler ya altın top diye o bizim altın topumuz.gazıyla nazıyla onu çok seviyoruz..Allah herkesin evine huzur versin bizimkini de daim eylesin inşallah..
Kod:
Canım biz daha 70 günlüğüz rota aşısına var daha ama ysptırıp yaptırmamakta kararsızım kimi yaptır diyor kimi yaptırma herhangi bir yan etkisi oldumu senin minigine
biz varız canım.ne yazık ki benim kızım da aynı.genelde parmaklarını emerken ağzında bissürü tükrük oluyo onu yutamıyo kuş gibi çırpınıyo kızarıyo yavrum.eskiden süt çok boğazını alıyodu sürekli sağıp veriyodum şimdi daha ii şükür.yada genzinden akanı yutamıyo bazen ama genelde tükrük kalıyo bu sıra.gözümün önünden ayıramıyorum.öyle olunca hemen kaldır hafif kolunun üstüne yatırıp sırtına vur canım faydası oluyo bazen baş aşağı da çeviriyorum öyle kendine geliyo.ilk aylarda yutakları tam gelişmemiş oluyomuş büyüyünce geçcekmiş inşallah üç aydan sonra rahatlarsın demişlerdi inşallah bakalım...çok zor bi durum bizde çok yaşıyoruz ne yazık ki,anlıyorum.Allah evlatlarımızı korusun inşallah..
Canim ben Pazartesi doktora gittigimizde sordum carsamba saglik ocağında rota asisi yaptiricaz ne diyorsunuz diye. koruyuculugu olan bir ası ama ben size bırakıyorum dedi. Nedenini sorduk maliyetinden dolayi biraz pahalı bir ası o yuzden kimseyi zor durumda bırakmak istemem dedi.bız yaptiricaz deyince yaptırın dedi. Cok sukur bir zararida olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?