Canim ben Pazartesi doktora gittigimizde sordum carsamba saglik ocağında rota asisi yaptiricaz ne diyorsunuz diye. koruyuculugu olan bir ası ama ben size bırakıyorum dedi. Nedenini sorduk maliyetinden dolayi biraz pahalı bir ası o yuzden kimseyi zor durumda bırakmak istemem dedi.bız yaptiricaz deyince yaptırın dedi. Cok sukur bir zararida olmadi.
Canım hangi marka yaptırdın fiyatı be kadardı acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bizede 5 yil sonra geldimiz oglumuz tüp bebekle hemde simdi 5 yil gecince zorlandik tabi aliskin degiliz belki hemen olsaydi bukadar rahata alismazdik tabiki cok seviyoruz herseyimiz ikimizinde asla pisman degilim sadece bazi seyler degisti yoksa allah ona saglikli kocaman ömür versin cümlemizin bebeginede
Ne kadar ki bu aşı? Ben de sordum gelecek ay yapılacak dedi doktorum?
Aynen kuş gibi çırpınıyor nefes alamıyor allahım çok kötü bir görüntü allah hepimizin çocuklarını korusun
Teşekkür ederim. Hiç hastaneden aşınızı alıp da gelin demediler yahu? Sadece gelecek ay olacak dedi doktorumuz :)140 tl canim.icinde siringasi var. Onunla yavas yavas agizdan veriliyor.
Canım emzik konusunda bende zorlandın ama annemin br benim çabalarım ile alıştı.ilk önce weewelin bi emziğini aldım ucu büyük olduğu için midesinin bulandırıyordu.sonra aventin slikon uçlusunu aldım.ucu küçücük meme başından biraz büyükçe onu çok rahat emiyor midesi de bulanmıyor.tavsiye ederim.uyurken çok işe yarıyor.emzik sayesinde kendi kendine uyuyabiliyor.küçük uçlu bit emzik al ve pes etmeden her gün ver muhakkak tutacaktır.
merhaba kızlar bebeğim dün akşam biraz cıvık kaka yaptı . ishal oldu sanırım . gece hiç yapmadı sabah 7 de yaptı birde . ishal olduğunu nasıl anlyabilirim ? kaka rengi aynı ama bira mukuslu gibi . aynı durumu yaşıyan varmı ? 2 gün öncesine kadar bebeğim 5 6 günde anca yapıyordu .
merhaba kızlar bebeğim dün akşam biraz cıvık kaka yaptı . ishal oldu sanırım . gece hiç yapmadı sabah 7 de yaptı birde . ishal olduğunu nasıl anlyabilirim ? kaka rengi aynı ama bira mukuslu gibi . aynı durumu yaşıyan varmı ? 2 gün öncesine kadar bebeğim 5 6 günde anca yapıyordu .
Canım benim ki ishal oldu ve ilaçlar kullandık. Şimdi iyi gibi.bugün yine tahlil yapacağız.sana tavsiyem birkaç doktora git birkaç test yaptir öyle çocuğuna ilaç ver.maalesef benim seçim şansım yoktu.benim oğlumun kakasi yesildi,karnından gurultular geliyo ve ustahsiz.kakasi ayrıca sumyksu bir yapıya sahipti.taneli değildi.ne değişti diye sorarsan sadece rengi sarı oldu ve birkaç tane geldi o kadar.( bugün yine tahlil yaptıracağım.haftaya da yaptıracağım.sonuçta kaka tahlili canı acimayacak.birde bu tür hastalıklar tam bitti derken tekrar başlıyormuş (
Teşekkür ederim. Hiç hastaneden aşınızı alıp da gelin demediler yahu? Sadece gelecek ay olacak dedi doktorumuz :)
Canım benim ki ishal oldu ve ilaçlar kullandık. Şimdi iyi gibi.bugün yine tahlil yapacağız.sana tavsiyem birkaç doktora git birkaç test yaptir öyle çocuğuna ilaç ver.maalesef benim seçim şansım yoktu.benim oğlumun kakasi yesildi,karnından gurultular geliyo ve ustahsiz.kakasi ayrıca sumyksu bir yapıya sahipti.taneli değildi.ne değişti diye sorarsan sadece rengi sarı oldu ve birkaç tane geldi o kadar.( bugün yine tahlil yaptıracağım.haftaya da yaptıracağım.sonuçta kaka tahlili canı acimayacak.birde bu tür hastalıklar tam bitti derken tekrar başlıyormuş (
Hayirli kandiller arkadaslar. Sevdiklerimizle nice kandillere varalim insallah hayirlisiyla...
Gunaydinnnnn.bu sabah kuzum kalkmis yayaginda aaaauuuuuu,agguu diye konusuyor.onun sesine uyandik.
Evlat cok baska bisey.allah im herkesin evladini bagislasin aminnn..
Maşallah mintiye:) bizimki tam düzeni oturuyor dediğim an,anne o kadar da emin olma diyor,sabah 6'da uyudu bir saat sonra kalktı hala direniyor uyumamak için. Meme uçlarım sızım sızım sızlıyor.şu acımasız dünyada kızımı tek teselli eden şey onlar:))) ah emzik ah sen nelere kadirmişsin kıymetini bilemedim :))
amin canım.kolay değil tabi ki bütün hayatın değişiyo bebeğine göre düzenliyosun herşeyini bazen zorlasa da dünyadaki en güzel duygu bence.umarım alınmamışsındır tatlımdüşüncelerimi paylaşmak istedim sadece.sen daha zorlu bi süreçten geçmişsin.zamnla alışacağız anneliğe inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?