2014 Şubat Anneleri

Ne kadar ki bu aşı? Ben de sordum gelecek ay yapılacak dedi doktorum?

amin canım.kolay değil tabi ki bütün hayatın değişiyo bebeğine göre düzenliyosun herşeyini bazen zorlasa da dünyadaki en güzel duygu bence.umarım alınmamışsındır tatlım düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece.sen daha zorlu bi süreçten geçmişsin.zamnla alışacağız anneliğe inşallah..

Aynen kuş gibi çırpınıyor nefes alamıyor allahım çok kötü bir görüntü allah hepimizin çocuklarını korusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım..insanın ömründen ömür canından can gidiyo resmen..

aventi ilk basta al hemide iki tanenedense onu hic veremiyorummmama deniycem sürekli bakalim pes edip emecekmii

Ya bu emme işi beni bitirdi.2.5 ayı bitti artık almaz mı ne diyorsunuz arkadaşlar? Her gün deniyorum ama nafile.bi de ısırmaya başladı damaklarıyla.dayanamayıp çekiyorum artık ne yapayım. Saat gecenin 4'ü ve uyuyup uyanıyor bu yüzden;(((

merhaba kızlar bebeğim dün akşam biraz cıvık kaka yaptı . ishal oldu sanırım . gece hiç yapmadı sabah 7 de yaptı birde . ishal olduğunu nasıl anlyabilirim ? kaka rengi aynı ama bira mukuslu gibi . aynı durumu yaşıyan varmı ? 2 gün öncesine kadar bebeğim 5 6 günde anca yapıyordu .

Canım ishal olması için günde 5 ten fazla kaka yapması lazım ilk haftalar hariç benim kızımda baya bir süre yeşil ve mukuslu kaka yaptı tahlilde iltahap çıktı ama dr bol bol emzir ilaç kullanmayalım kendi atsın dedi şimdi iyi çok şükür sen yine bi dr götür ama çok evham edipte kendini üzme kakasında kan görmedikçede korkma

Canım benim ki ishal oldu ve ilaçlar kullandık. Şimdi iyi gibi.bugün yine tahlil yapacağız.sana tavsiyem birkaç doktora git birkaç test yaptir öyle çocuğuna ilaç ver.maalesef benim seçim şansım yoktu.benim oğlumun kakasi yesildi,karnından gurultular geliyo ve ustahsiz.kakasi ayrıca sumyksu bir yapıya sahipti.taneli değildi.ne değişti diye sorarsan sadece rengi sarı oldu ve birkaç tane geldi o kadar.( bugün yine tahlil yaptıracağım.haftaya da yaptıracağım.sonuçta kaka tahlili canı acimayacak.birde bu tür hastalıklar tam bitti derken tekrar başlıyormuş(

İyi dr ilaç vermiyor ishale benim dr vermedi anne sütü çoğu ilaçtan etkili diye bide daha çok küçük üzülürüm antibitotik alırsa dedi dr nadirdir böyle dr

Teşekkür ederim. Hiç hastaneden aşınızı alıp da gelin demediler yahu? Sadece gelecek ay olacak dedi doktorumuz :)

Gunaydinnnnn.canim hastanelerde var diye biliyorum ben.o yuzden dememislerdir.bana hastane cok uzak diye saglik ocaginda yaptirdim.
Eee kizim papiyooo:) tocaman olmusturrr...

Gunaydinnnnn.bu sabah kuzum kalkmis yayaginda aaaauuuuuu,agguu diye konusuyor.onun sesine uyandik.
Evlat cok baska bisey.allah im herkesin evladini bagislasin aminnn..

Peki gündr kaç kez yapıyordu bebeğin ?

Hayirli kandiller arkadaslar. Sevdiklerimizle nice kandillere varalim insallah hayirlisiyla...

Gunaydinnnnn.bu sabah kuzum kalkmis yayaginda aaaauuuuuu,agguu diye konusuyor.onun sesine uyandik.
Evlat cok baska bisey.allah im herkesin evladini bagislasin aminnn..

Maşallah mintiye:) bizimki tam düzeni oturuyor dediğim an,anne o kadar da emin olma diyor,sabah 6'da uyudu bir saat sonra kalktı hala direniyor uyumamak için. Meme uçlarım sızım sızım sızlıyor.şu acımasız dünyada kızımı tek teselli eden şey onlar:))) ah emzik ah sen nelere kadirmişsin kıymetini bilemedim :))

Mintim benim acayip bir bebek yaa:) biz nerdeyse 4 aylik olucaz yavas yavas ek gidalarin tadina bakiyoruz. Dun elma suyuyla tanisti:) 2 cay kasigi verdim allahhhhh bir daha ver diye kiyametleri kopardi:) gozunun yasiyla agladi kuzum ya.arada beni emme krizide tutuyor.emiyor suratima bakip guluyor cadi. Emzik iyi oluyor. Bizim ki sadece chicco nun 0 numarasini emiyor.digerleri alinca bööö yapiyor. Kelekler agizlarinin tadini iyi biliyor valla...

Yok canim alinmam tabide yanlis anlasilmak istemedim samimi bi sekilde düsüncemi söyledim bende aliscaz tabi ite kaka gitcek bisekilde :) büyüyolar zaten yavastanda insallah güzel güzel gecer zaman kocaman olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…