Teşekkür ederim. Hiç hastaneden aşınızı alıp da gelin demediler yahu? Sadece gelecek ay olacak dedi doktorumuz :)
Hayirli kandiller arkadaslar. Sevdiklerimizle nice kandillere varalim insallah hayirlisiyla...
Gunaydinnnnn.bu sabah kuzum kalkmis yayaginda aaaauuuuuu,agguu diye konusuyor.onun sesine uyandik.
Evlat cok baska bisey.allah im herkesin evladini bagislasin aminnn..
Ya bu emme işi beni bitirdi.2.5 ayı bitti artık almaz mı ne diyorsunuz arkadaşlar? Her gün deniyorum ama nafile.bi de ısırmaya başladı damaklarıyla.dayanamayıp çekiyorum artık ne yapayım. Saat gecenin 4'ü ve uyuyup uyanıyor bu yüzden;(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yatarak vermeye çalış yerçekimi etkisi azaldığı için sütüm akış hızı azalıyor.bir de meme ucunu biraz sık bebeğin emerken sütün akış hızı yine azalıyor.sağarak vermek zordur bunları yaparsan bebeğin emmeye başlayacaktır.
Mintim benim acayip bir bebek yaa:) biz nerdeyse 4 aylik olucaz yavas yavas ek gidalarin tadina bakiyoruz. Dun elma suyuyla tanisti:) 2 cay kasigi verdim allahhhhh bir daha ver diye kiyametleri kopardi:) gozunun yasiyla agladi kuzum ya.arada beni emme krizide tutuyor.emiyor suratima bakip guluyor cadi. Emzik iyi oluyor. Bizim ki sadece chicco nun 0 numarasini emiyor.digerleri alinca bööö yapiyor. Kelekler agizlarinin tadini iyi biliyor valla...
benimde umudum kalmadihergün deniyoruz yok istemiyo geceleri uyaninca veriyorum imkansiz atip agliyoo
Yok canim alinmam tabide yanlis anlasilmak istemedim samimi bi sekilde düsüncemi söyledim bende aliscaz tabi ite kaka gitcek bisekilde :) büyüyolar zaten yavastanda insallah güzel güzel gecer zaman kocaman olurlar
merhaba kızlar bebeğim dün akşam biraz cıvık kaka yaptı . ishal oldu sanırım . gece hiç yapmadı sabah 7 de yaptı birde . ishal olduğunu nasıl anlyabilirim ? kaka rengi aynı ama bira mukuslu gibi . aynı durumu yaşıyan varmı ? 2 gün öncesine kadar bebeğim 5 6 günde anca yapıyordu .
canım kızımda dört beş gündür cıvık yapıyo bazen yeşil oluyo rengi.bugun iki kere yaptı kaç gündür dört kere yapıyodu.eğer bebişin sadece anne sütü alıyosa ateş huzursuzluk kusma iştahsızlık yoksa normal bi durummuş.rengide yediklrinden dolayı ben çok yeşillik yiyorum.anne sütü alan bebeklerde kabızlık ya da ishal denemiyomuş pek..ama içim rahat etsin diyosan bi dktrna sor istersen.
hımm.kıyamam ya canım benim.inşallah yapar da rahatlar bi doktoruna danış istersen.bio gaiga kullanıyo musunuz bizde de kabızlık olmuştu onun sayesinde her gün yapıyo.bize doktor verdi..Canım bugün hiç yapmadı sürekli ıkındı durdu akşam biraz Yağ içirdim daha yapmadı . İshalde sürekli su gibi yaparmış öyle dediler.
Çok sevmiş bak ya:))) aman portakal suyu vereyim deme arkadaşım.bizim yeğen var,önce anlamadılar ama sonra çözdüler çok ağır geliyor.9 aylık oldu hala onu içince gazdan çıldırıyor yavrucak.her defasında artık olmaz deyip veriyorlar:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bugün hiç yapmadı sürekli ıkındı durdu akşam biraz Yağ içirdim daha yapmadı . İshalde sürekli su gibi yaparmış öyle dediler.
Bende almadim parasini hastanede ödedim yaptilar
Gunaydinnnnn.canim hastanelerde var diye biliyorum ben.o yuzden dememislerdir.bana hastane cok uzak diye saglik ocaginda yaptirdim.
Eee kizim papiyooo:) tocaman olmusturrr...
140 tl canim.icinde siringasi var. Onunla yavas yavas agizdan veriliyor.
Yazık ya kıyamam. Biz de başladık ek gıdaya. Şöyle ki;
1. gün - 1 çay kaşığı elma suyu
2. gün- 1 tatlı kaşığı elma suyu
3. gün- 1 yemek kaşığı elma suyu
4. gün- Bir elma suyu
5. gün- 1 çay kaşığı havuç suyu
Aynı düzende gidiyor devamı bir gün ellma bir gün havuç suyu..
Alerji olma ihtimali de var tabi. Alıştıra alıştıra :)
Doktoruma neden diye sormak aklıma gelmedi açıkcası o anda başka şeylere odaklanmıştım ama biz hipoalerjenik mama kullanıyoruz. Anne sütü çoook az. Ondan bu kadar erken başladığımızı çok zannediyorum. Zira mama kullanan çocuk bebeğin su da içmesi gerekiyor ama kızım sudan hiiiç haz etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?