2014 Şubat Anneleri

Gunaydinnnnn.bu sabah kuzum kalkmis yayaginda aaaauuuuuu,agguu diye konusuyor.onun sesine uyandik.
Evlat cok baska bisey.allah im herkesin evladini bagislasin aminnn..

ay evet ya 3 gündür oglum sabahlari kalkinca aynen bu kelimeyi net bi sekilde sölüyo aguuuuu

kislar ya hergün günde bi kere kaka yapiyodu oglum iki gündür yok yapmiyoilk defa böle oldu..

benimde umudum kalmadi hergün deniyoruz yok istemiyo geceleri uyaninca veriyorum imkansiz atip agliyoo

yatarak verdigimdede aynisi oldu korktu o gün bugündür agliyo memeyi görünceeverek sagarak cok zor oluyo pompayi yika biberonu yika napacam bilemedimmm

Çok sevmiş bak ya:))) aman portakal suyu vereyim deme arkadaşım.bizim yeğen var,önce anlamadılar ama sonra çözdüler çok ağır geliyor.9 aylık oldu hala onu içince gazdan çıldırıyor yavrucak.her defasında artık olmaz deyip veriyorlar:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayirli kandiller guzel anneler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi aksamlar ben dogumdan once bir kac sefer sizlere katilmistim dogumdan sonra hic yazamadim artik sizlere katilmak istedim.2.oglum Berk 3 şubat dogumlu. Ayni zamanda 2009 Temmuz anneleri sayfasinda bir sürü paylasimlarimiz olmustu gerçekten cok faydalı oluyor burada konuşulanlar. Herkese merhaba diyor ve hayırlı kandiller diliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım inşallah

canım kızımda dört beş gündür cıvık yapıyo bazen yeşil oluyo rengi.bugun iki kere yaptı kaç gündür dört kere yapıyodu.eğer bebişin sadece anne sütü alıyosa ateş huzursuzluk kusma iştahsızlık yoksa normal bi durummuş.rengide yediklrinden dolayı ben çok yeşillik yiyorum.anne sütü alan bebeklerde kabızlık ya da ishal denemiyomuş pek..ama içim rahat etsin diyosan bi dktrna sor istersen.

Canım bugün hiç yapmadı sürekli ıkındı durdu akşam biraz Yağ içirdim daha yapmadı . İshalde sürekli su gibi yaparmış öyle dediler.

Hangi kapıyı çalsak 'yine mi'derler.
Hangi sözü iki defa söylesek 'Kaç defa duyduk ,hep aynı şeyler derler.'
Ey Rabbim !
Bizi bin kez affedersin de,hata yapıp kapına geldiğimizde 'Yine mi sen?'demezsin.
Bugün yine kapına geldik günahlarımızı af dualarımızı kabul eyle..
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..

Canım bugün hiç yapmadı sürekli ıkındı durdu akşam biraz Yağ içirdim daha yapmadı . İshalde sürekli su gibi yaparmış öyle dediler.
hımm.kıyamam ya canım benim.inşallah yapar da rahatlar bi doktoruna danış istersen.bio gaiga kullanıyo musunuz bizde de kabızlık olmuştu onun sayesinde her gün yapıyo.bize doktor verdi..

Yazık ya kıyamam. Biz de başladık ek gıdaya. Şöyle ki;

1. gün - 1 çay kaşığı elma suyu
2. gün- 1 tatlı kaşığı elma suyu
3. gün- 1 yemek kaşığı elma suyu
4. gün- Bir elma suyu
5. gün- 1 çay kaşığı havuç suyu
Aynı düzende gidiyor devamı bir gün ellma bir gün havuç suyu..
Alerji olma ihtimali de var tabi. Alıştıra alıştıra :)

Doktoruma neden diye sormak aklıma gelmedi açıkcası o anda başka şeylere odaklanmıştım ama biz hipoalerjenik mama kullanıyoruz. Anne sütü çoook az. Ondan bu kadar erken başladığımızı çok zannediyorum. Zira mama kullanan çocuk bebeğin su da içmesi gerekiyor ama kızım sudan hiiiç haz etmiyor

Bizim de ammadan sonra kabızlık problemimiz oldu ve çok zorlandık maalesef. Doktor en son Anestol verdi. Mamasını içine yağ koymayı mamadan sonra az su vermeyi öneriyorlar önce. herşeyi yaptık ama bir sonuç alamadık anestol toparladı şükür..

Bende almadim parasini hastanede ödedim yaptilar

Gunaydinnnnn.canim hastanelerde var diye biliyorum ben.o yuzden dememislerdir.bana hastane cok uzak diye saglik ocaginda yaptirdim.
Eee kizim papiyooo:) tocaman olmusturrr...

Şimdi anladım. Hazırlıksız gitmeyim diye düşünmüştüm hastane de olması en temizi

Kızım napsın benimle savaşmaya devam ediyor. Ağlayıp zırlaması falan klasik bebek Bi kere gülümsese ölüp bitiyoruz

140 tl canim.icinde siringasi var. Onunla yavas yavas agizdan veriliyor.

Ağızdan olduğunu duyunca acayip sevindim canı acımayacak diye ama sonra sen iyi ki kusmadı falan deyince durup düşünmedim değil çok pis midemiz bulanıyor bizim ya inşallah beğenir..

Cok hos oluyorlar yerken:) Bizde de anne sutu cokkk az.mama yiyen bebekler genelde 4. Ayda basliyor ek gidaya.su su suuu. Her mamadan sinra veremiyorum hepsini disari atiyor
İlk elma suyuyla basladim bende.verdim 24 saat bekledim. Alerji olma riskinden dolayi.24 saat sonra havuc denedim.hiccc sevmedi.simdi zamanin dolmasini bekliyoruz.bugun yine elma suyu varrr.
Ben soyledim doktorumuza artik yavas yavas baslamayi dusunuyorum diye. Zaten mama yiyor 4. Ayda baslicaz sizde simdiden deneyin nasil verilmesi gerektigini biliyorsunuz dedi. Onlar mama yisin bizde onlariii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…