- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
İyi dr ilaç vermiyor ishale benim dr vermedi anne sütü çoğu ilaçtan etkili diye bide daha çok küçük üzülürüm antibitotik alırsa dedi dr nadirdir böyle dr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim de ammadan sonra kabızlık problemimiz oldu ve çok zorlandık maalesef. Doktor en son Anestol verdi. Mamasını içine yağ koymayı mamadan sonra az su vermeyi öneriyorlar önce. herşeyi yaptık ama bir sonuç alamadık anestol toparladı şükür..
Şimdi anladım. Hazırlıksız gitmeyim diye düşünmüştüm hastane de olması en temizi
Kızım napsın benimle savaşmaya devam ediyor. Ağlayıp zırlaması falan klasik bebekBi kere gülümsese ölüp bitiyoruz
Ağızdan olduğunu duyunca acayip sevindim canı acımayacak diye ama sonra sen iyi ki kusmadı falan deyince durup düşünmedim değil çok pis midemiz bulanıyor bizim ya inşallah beğenir..
Peki gündr kaç kez yapıyordu bebeğin ?
ahhh, canım çok haklısın.ama bizde kan vardı ve köpüklü bir şekilde kaka yapıyor. ayrıca iştah hiç yok,kusma var ve bu yüzden bu ay neredeyse hiç kilo almamış.( bizde kaka tahlilinde mikrop geçti ama iştahsızlık,süreklii tuvalete çıkma, kusma devam ediyor (ayrıca huzursuzluk (
Hele o suratını eşkitip öğürmrsi fena gerçekten.sonrası ağlamak zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese iyi aksamlar ben dogumdan once bir kac sefer sizlere katilmistim dogumdan sonra hic yazamadim artik sizlere katilmak istedim.2.oglum Berk 3 şubat dogumlu. Ayni zamanda 2009 Temmuz anneleri sayfasinda bir sürü paylasimlarimiz olmustu gerçekten cok faydalı oluyor burada konuşulanlar. Herkese merhaba diyor ve hayırlı kandiller diliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahhh, canım çok haklısın.ama bizde kan vardı ve köpüklü bir şekilde kaka yapıyor. ayrıca iştah hiç yok,kusma var ve bu yüzden bu ay neredeyse hiç kilo almamış.( bizde kaka tahlilinde mikrop geçti ama iştahsızlık,süreklii tuvalete çıkma, kusma devam ediyor (ayrıca huzursuzluk (
Yazık ya kıyamam. Biz de başladık ek gıdaya. Şöyle ki;
1. gün - 1 çay kaşığı elma suyu
2. gün- 1 tatlı kaşığı elma suyu
3. gün- 1 yemek kaşığı elma suyu
4. gün- Bir elma suyu
5. gün- 1 çay kaşığı havuç suyu
Aynı düzende gidiyor devamı bir gün ellma bir gün havuç suyu..
Alerji olma ihtimali de var tabi. Alıştıra alıştıra :)
Doktoruma neden diye sormak aklıma gelmedi açıkcası o anda başka şeylere odaklanmıştım ama biz hipoalerjenik mama kullanıyoruz. Anne sütü çoook az. Ondan bu kadar erken başladığımızı çok zannediyorum. Zira mama kullanan çocuk bebeğin su da içmesi gerekiyor ama kızım sudan hiiiç haz etmiyor
Ek gidalara herkez basladimi ???? Dr bisi demedi bana 6. Ay diye biliyodum sasirdim ilk bebek bide baslamammi gerekiyo 3 ü doldurduk 4 den 2 gün aldi oglum sadece süt iciyo
benim sol gogsumun ucunda beyaz bi nokta var kuzum tutarken cok aci cekiyorum bide arada bicak gibi bi sizliyo cok fena. Bunun icin hangi dr gorunmeliyim genel cerrah mi ?
selam anneler...
ya sizin bebişler de televizyona bakıyo mu?
biz yanında tv izleyemez olduk artık hemen kafayı tv.ye çeviriyo gözünü ayırmadan bakıyo ben de kapatıyorum oyle olunca....
kaldırmayı düşünüyoruz tv.yi ne kadar gec tanışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum...
ya bi de bizim 2.ay aşımızdan sonra verem aşısının izi olmadı kolunda kızımın... aşı tutmamış diyenler var doğru mu?
pazartesi 3.ay kontrolümüz var dr.a sorucam gidince ama aşı tutmaması gibi bişey oluyosa napcaz ozaman :26:
Nette böyle yazıyorselam anneler...
biz yanında tv izleyemez olduk artık hemen kafayı tv.ye çeviriyo gözünü ayırmadan bakıyo ben de kapatıyorum oyle olunca....
kaldırmayı düşünüyoruz tv.yi ne kadar gec tanışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum...
ya bi de bizim 2.ay aşımızdan sonra verem aşısının izi olmadı kolunda kızımın... aşı tutmamış diyenler var doğru mu?
pazartesi 3.ay kontrolümüz var dr.a sorucam gidince ama aşı tutmaması gibi bişey oluyosa napcaz ozaman :26:
biz daha 10 haftaligiz daha baslamadik ek gidayaaEk gidalara herkez basladimi ???? Dr bisi demedi bana 6. Ay diye biliyodum sasirdim ilk bebek bide baslamammi gerekiyo 3 ü doldurduk 4 den 2 gün aldi oglum sadece süt iciyo
aynen bende öle düsünüyorum sütüm yeterse 6 aya kadar su bile vermiycemm4. ayda yavas yavas baslanabiliyo ama sutum yeterse 6. aya kadar beklerim ben
yaw bu tv oglumda cok seviyo gözünü ayirmiyo aglamasi bile duruyo..bende tv ye doru ceviriyodum acaba yanlismi yapiyorummselam anneler...
acaba cok fazlami süt iciyo...Anneler nasilsiniz bizimki cok kusuyor son gunlerde ikimizde gunde birkac defa kiyafet degistiriyoruz sabah gulucuklerle uyandi ben de azicik isirdim cok mu tatli ne
Canım verem aşısının bir buçuk-2 ay sonra izi oluşacak kolda.ebe aşıyı yaparken bilgilendirdi bu konuda.şu an iz olmaz sonradan çıkıcak dedi. tv konusu karışık benim doktorum bebeğin belirli sürelerle bebeğin tv izlemesinin sesli ve görsel uyaran verilmesinin doğru olduğunu soyluyor.televizyonu çocuk anlamaya başladığı zaman kapatacaksın diyor.2 yaşına gelip de pepenin saatini beklemeye başlarsa tehlikeli diyor,şu an sadece beyin gelişimini destekleyen renkli ve sesli bir uyaran sonuçta ve kontrolu bizde olduğu için sıkıntı yok.zaten ne yaparsan yap tv ye dönüp izlemek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?