2014 Şubat Anneleri

ahhh, canım çok haklısın.ama bizde kan vardı ve köpüklü bir şekilde kaka yapıyor. ayrıca iştah hiç yok,kusma var ve bu yüzden bu ay neredeyse hiç kilo almamış.( bizde kaka tahlilinde mikrop geçti ama iştahsızlık,süreklii tuvalete çıkma, kusma devam ediyor(ayrıca huzursuzluk(

Benik kiz bu sabah yine uyanmis. Yataginda ki melek figurleriyle konusuyor:) aaauuuuu yapiyor onlara. Yatagin aradindan babasi bakti bal petegimm napiyon babam sen deyince kikir kikir guldu. Az daha yicektim ama abladan bana sira gelemedi. Baba da bende burnumuzu cektik abla birakmiyorki:) anam benim kizda hersey ögggg.neyse ki atlattik bittii. Sizde atlatirsiniz insallah.

Peki gündr kaç kez yapıyordu bebeğin ?

benmkinin her bezi neredeyse kakalı ama sulu bir şekldeydi taneleri yoktu. birgün şans eseri altını açarken bu kaka yapmaya başladı ama görsen çocuk renkten renge giriyordu ve köpüklü bir şekilde kaka yaptı bende şaşırdım,devam etti ve bu sefer sümüksü bir şekilde yaptı ve baktığımda kan gördüm.derhal doktora gittik. o günden beridir de sürekli inceliyorum(

Canim ya.hala duzelmedi mi hep bakiyorum haberkerinize iyiydi kaka rengi. Allah buyuk buda gecer insallah.benim kizda yesil yapiyor kakasini.doktor mama yedigi icin dedi. Ogun iyi anne sutu aldiysa yesille sari karisik yapiyor.kusmasi dogdugundan beri var benim kizinda onada normal dedi doktor.kilo alimi iyi diye herhalde. Bilemedim ki simdi biseyi varmi

kızlar artık havalar ısındı ve güneşin maalesef zararlı ışınları da var. koruyucu olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz ya da kullanıyorsunuz.

hosgeldin aramizaa

Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah üzülme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazın yazın biz de faydalanırız bu bilgilerden birkaç ay sonra:))

Ek gidalara herkez basladimi ???? Dr bisi demedi bana 6. Ay diye biliyodum sasirdim ilk bebek bide baslamammi gerekiyo 3 ü doldurduk 4 den 2 gün aldi oglum sadece süt iciyo

Ek gidalara herkez basladimi ???? Dr bisi demedi bana 6. Ay diye biliyodum sasirdim ilk bebek bide baslamammi gerekiyo 3 ü doldurduk 4 den 2 gün aldi oglum sadece süt iciyo

4. ayda yavas yavas baslanabiliyo ama sutum yeterse 6. aya kadar beklerim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim sol gogsumun ucunda beyaz bi nokta var kuzum tutarken cok aci cekiyorum bide arada bicak gibi bi sizliyo cok fena. Bunun icin hangi dr gorunmeliyim genel cerrah mi ?

Evet canim ve hic vakit kaybetmw mastit baslangici olabilir ayni belirtilerle gittim on igne arti antibiyotik tedavisi verdi gecmis olsun

selam anneler...
ya sizin bebişler de televizyona bakıyo mu?
biz yanında tv izleyemez olduk artık hemen kafayı tv.ye çeviriyo gözünü ayırmadan bakıyo ben de kapatıyorum oyle olunca....
kaldırmayı düşünüyoruz tv.yi ne kadar gec tanışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum...
ya bi de bizim 2.ay aşımızdan sonra verem aşısının izi olmadı kolunda kızımın... aşı tutmamış diyenler var doğru mu?
pazartesi 3.ay kontrolümüz var dr.a sorucam gidince ama aşı tutmaması gibi bişey oluyosa napcaz ozaman :26:

Anneler nasilsiniz bizimki cok kusuyor son gunlerde ikimizde gunde birkac defa kiyafet degistiriyoruz sabah gulucuklerle uyandi ben de azicik isirdim cok mu tatli ne

Canım verem aşısının bir buçuk-2 ay sonra izi oluşacak kolda.ebe aşıyı yaparken bilgilendirdi bu konuda.şu an iz olmaz sonradan çıkıcak dedi. tv konusu karışık benim doktorum bebeğin belirli sürelerle bebeğin tv izlemesinin sesli ve görsel uyaran verilmesinin doğru olduğunu soyluyor.televizyonu çocuk anlamaya başladığı zaman kapatacaksın diyor.2 yaşına gelip de pepenin saatini beklemeye başlarsa tehlikeli diyor,şu an sadece beyin gelişimini destekleyen renkli ve sesli bir uyaran sonuçta ve kontrolu bizde olduğu için sıkıntı yok.zaten ne yaparsan yap tv ye dönüp izlemek istiyor.

Nette böyle yazıyor

Bebeğe ilk ay içinde verem aşısı yapılmalıdır. İkinci ya da üçüncü ayda yapılan verem aşısı daha fazla bağışıklık kazandırmaktaysa da veremin yaygın olduğu bu kadar beklemek göze alınamaz. Verem aşısı yapıldıktan sonra üç gün banyo yapılmamalıdır. Verem aşısı ilk yapıldığında aşı yerinde hiçbir reaksiyon görülmez, ancak altı-sekiz hafta sonra aşı yerinde ufak bir kızarıklık ve sivilce benzeri bir şişlik saptanır. Daha sonra bu kaybolarak yerinde ufak bir iz bırakır. Yeni doğan döneminden sonra okula girişten önce ve daha sonra beş yıl arayla yirmi yaşına dek aşılama tekrarlamalıdır.

biz daha 10 haftaligiz daha baslamadik ek gidayaa
4. ayda yavas yavas baslanabiliyo ama sutum yeterse 6. aya kadar beklerim ben

aynen bende öle düsünüyorum sütüm yeterse 6 aya kadar su bile vermiycemm
yaw bu tv oglumda cok seviyo gözünü ayirmiyo aglamasi bile duruyo..bende tv ye doru ceviriyodum acaba yanlismi yapiyorumm
Anneler nasilsiniz bizimki cok kusuyor son gunlerde ikimizde gunde birkac defa kiyafet degistiriyoruz sabah gulucuklerle uyandi ben de azicik isirdim cok mu tatli ne
acaba cok fazlami süt iciyo...bizde sükür kusma ne yok...

bütün bebeklermi öle sabahlari mutlu oluyolarr öglenleri ve aksamlari cok fazla degil galiba...sabahlari aguu diye seslerde cikariyo oglummbende kemirecem simdi seni diyorumm

Biz ek gidaya basladik ama bu tamamen benimle alakali:)
İlk kizimda mama ile besleniyordu. 4. Ayda doktora goturdugumuzde sormustum 6. Ayda baslicaz ek gidaya dimi diye.doktorumuz 6 ay anne sutu yada mama yiyen bebeklerin ek gidaya gecisinde problem olabiliyor. Ben 4. Aydan sonra baslanmasi taraftariyim zaten mama yiyen bebeklere basliyoruz demisti ve oyle baslamistik.
Simdide kizim mama daha cok yedigi icin doktorumuzun bilgisi dahilinde basladik.yavas yavas tadiyoruz. Sizlerin sutu yetiyorsa dokrorunuz sizi yonlendiricektir muhakkak.
Sutunuz varsa su bile vermeyin derim. Bol sutlu gunler herkeseee.

Biz de ıpad'dan program indirdik hatta.bebekler için hazırlanmış videolar falan.çok ilgisini çekiyor,ağlıyorsa susuyor.abartmamak kaydıyla yapılabilir diye düşünüyorum.çünkü şuan nesne veremiyorum eline,ilgisini çekmiyor tutmuyor daha.o yüzden bu şekilde gelişimini takip ediyorum.ne kadar mesafeyi görebiliyor,sesi hangi şiddetinde duyuyor,hoş müzik ve görüntüye nasıl tepki veriyor anlıyorum inşallah yanlış bir şey yapmıyorımdur bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…