Np tatlim :) bende dedim bana bisiimi oldu :))
Arkadaşlar burdan sormuştum kaç günde bir kaka yapılıyo diye biz son bir haftadır nerdeyse iki günde bir kaka yapıyoruz gurul gurul sesler :)
Arkadaşlar burdan sormuştum kaç günde bir kaka yapılıyo diye biz son bir haftadır nerdeyse iki günde bir kaka yapıyoruz gurul gurul sesler :)
Biz ek gidaya basladik ama bu tamamen benimle alakali:)
İlk kizimda mama ile besleniyordu. 4. Ayda doktora goturdugumuzde sormustum 6. Ayda baslicaz ek gidaya dimi diye.doktorumuz 6 ay anne sutu yada mama yiyen bebeklerin ek gidaya gecisinde problem olabiliyor. Ben 4. Aydan sonra baslanmasi taraftariyim zaten mama yiyen bebeklere basliyoruz demisti ve oyle baslamistik.
Simdide kizim mama daha cok yedigi icin doktorumuzun bilgisi dahilinde basladik.yavas yavas tadiyoruz. Sizlerin sutu yetiyorsa dokrorunuz sizi yonlendiricektir muhakkak.
Sutunuz varsa su bile vermeyin derim. Bol sutlu gunler herkeseee.
Evet canim ve hic vakit kaybetmw mastit baslangici olabilir ayni belirtilerle gittim on igne arti antibiyotik tedavisi verdi gecmis olsun
hosgeldin aramizaa
Ek gidalara herkez basladimi ???? Dr bisi demedi bana 6. Ay diye biliyodum sasirdim ilk bebek bide baslamammi gerekiyo 3 ü doldurduk 4 den 2 gün aldi oglum sadece süt iciyo
Ben sivilara başladım. Nette bir yazida okumuştum ilk 3 ay tüm sivilarin 6 aya kadar kati gıdaları tattirmak gerekiyormus. Tadlara alismasi icin. Bana dogru geldi çünkü ilk çocuğumda 5 aya kadar anne sütü verdim sonra gidalara geçerken zorlandik ama cocuktan cocuga değişebilir tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yardım lütfen
Benim oğlan iyice mamacı oldu birşeyler yapmam lazım...
Temel besini mama anne sütü çay kahve gibi
Elektrikli pompa almayı düşünüyorum şöyle güçlü olsun istiyorum el pompası kullanamıyorım
Tavsiyesi olan var mı uygun fiyatlı
Kızlar yardım lütfen
Elektrikli pompa almayı düşünüyorum şöyle güçlü olsun istiyorum el pompası kullanamıyorım
Ben sivilara başladım. Nette bir yazida okumuştum ilk 3 ay tüm sivilarin 6 aya kadar kati gıdaları tattirmak gerekiyormus. Tadlara alismasi icin. Bana dogru geldi çünkü ilk çocuğumda 5 aya kadar anne sütü verdim sonra gidalara geçerken zorlandik ama cocuktan cocuga değişebilir tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yardım lütfen
ben su an su bile tattirmiyorum acaba yanlismi yapiyorum hic doktorada sormadim:44::44::44:
hani diyolar ya 6 ay anne sütü herseyi karsiliyo diye o yüzden su bile vermiyorumm
Buda çok göreceli ya tv de çocuk dr da anne sütü içen bebeklere hiçbir şey tattırmayın başkA tat alırlarsa süt emmeyi bırakırlar dedi ek gıdaya geçene kadar tabi
Kızlar yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?