2014 Şubat Anneleri

Arkadaşlar burdan sormuştum kaç günde bir kaka yapılıyo diye biz son bir haftadır nerdeyse iki günde bir kaka yapıyoruz gurul gurul sesler :)

Günde 5-6 kere yapıyor benim kızım.şaşmaz.doğduğundan beri böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar burdan sormuştum kaç günde bir kaka yapılıyo diye biz son bir haftadır nerdeyse iki günde bir kaka yapıyoruz gurul gurul sesler :)

Bizimki hergün yapiyodu son 2 kakayi 3 günde bircyapti gece cok rahatsiz oldu aynen sesler bizdede var dr 5 güne kadar problem yok dedi normalmis acaba diyorum sütmü cok icmiyo ama kilo alimi iyi yada süt yariyo diyende var nebileyim dr normal deyince cokta kafama takmiyorum artik

Hmm anladim canim bende dedim dr unuttumu söylemeyi :) ilk bebek hic öyle seyleride bilmem sadece 6 ay sonrasi diye duymustum tabi alismasida cok güzel simdilik gidiyoz böyle bakalim 6 ayi görürüz insallah bende su vermiyorum bi bazen rezene iciriyorum 20 cc kadar oda sicak suyla yapiliyo ozaman iciyo rr ver bisi lmaz demisti rezene icin

her gun 2-5 arasi kaka yapiyo bizim oglan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ek gidalara herkez basladimi ???? Dr bisi demedi bana 6. Ay diye biliyodum sasirdim ilk bebek bide baslamammi gerekiyo 3 ü doldurduk 4 den 2 gün aldi oglum sadece süt iciyo

Ben sivilara başladım. Nette bir yazida okumuştum ilk 3 ay tüm sivilarin 6 aya kadar kati gıdaları tattirmak gerekiyormus. Tadlara alismasi icin. Bana dogru geldi çünkü ilk çocuğumda 5 aya kadar anne sütü verdim sonra gidalara geçerken zorlandik ama cocuktan cocuga değişebilir tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buda çok göreceli ya tv de çocuk dr da anne sütü içen bebeklere hiçbir şey tattırmayın başkA tat alırlarsa süt emmeyi bırakırlar dedi ek gıdaya geçene kadar tabi

Son düzenleme:
Kızlar yardım lütfen
Benim oğlan iyice mamacı oldu birşeyler yapmam lazım...
Temel besini mama anne sütü çay kahve gibi
Elektrikli pompa almayı düşünüyorum şöyle güçlü olsun istiyorum el pompası kullanamıyorım
Tavsiyesi olan var mı uygun fiyatlı

Tabikide medela. Hem cok pahali degil hemdr mukemmel bir makina.

bende medela diiyoruum..
bende hem hastane pompasi hem medela var..

hastane pompasindan önce medelayi kullaniyodum memnundummacitmiyoda

ben su an su bile tattirmiyorum acaba yanlismi yapiyorum hic doktorada sormadim:44::44::44:

hani diyolar ya 6 ay anne sütü herseyi karsiliyo diye o yüzden su bile vermiyorumm

Lanisoh cif tarafli elektirikli pompa kullaniyorum cok memnunum hic aci cekmedim fiyati hakkinda bi bilgim yok esim almisti tavsiye ederim

ben su an su bile tattirmiyorum acaba yanlismi yapiyorum hic doktorada sormadim:44::44::44:

hani diyolar ya 6 ay anne sütü herseyi karsiliyo diye o yüzden su bile vermiyorumm

Sütte onun su ihtiyaci yeterince var diye biliyorum canim sor gene dr a ama bende vermiyorum bi sıkıntıda yok ama mama yiyosa veriyo bazi dr lar sen genede sor tabiki

Buda çok göreceli ya tv de çocuk dr da anne sütü içen bebeklere hiçbir şey tattırmayın başkA tat alırlarsa süt emmeyi bırakırlar dedi ek gıdaya geçene kadar tabi

Valla alıştıkları tatları o kadar çabuk bırakabiliyor olsalar mamayı bırakırlar :) Üstelik verilen sıvı miktarı alışacak ya da doyuracak kadar değil. Bizim meyve suyu içmemizle onların içmesi arasında bir fark olduğunu zannetmiyorum ki görmedim de :) Hatta meyve suyu daha çok acıkdırıyor olabilir. Yani bugün bana öyle geldi.

Bizim sıpa akşam uyudu benim uyuycağım aaatte uyanık . Deli oldum tam 1 saattir sallıyorum . Bide emmerlen çok dövüşüyo memeyi istemiyo nedendir ki ??

Avent elektrikli mukemmel cok hizli ve guclu bir alet tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…