ben su an su bile tattirmiyorum acaba yanlismi yapiyorum hic doktorada sormadim:44::44::44:
hani diyolar ya 6 ay anne sütü herseyi karsiliyo diye o yüzden su bile vermiyorumm
Kızlar yardım lütfen
Benim oğlan iyice mamacı oldu birşeyler yapmam lazım...
Temel besini mama anne sütü çay kahve gibi
Elektrikli pompa almayı düşünüyorum şöyle güçlü olsun istiyorum el pompası kullanamıyorım
Tavsiyesi olan var mı uygun fiyatlı
Kızlar yardım lütfen
Benim oğlan iyice mamacı oldu birşeyler yapmam lazım...
Temel besini mama anne sütü çay kahve gibi
Elektrikli pompa almayı düşünüyorum şöyle güçlü olsun istiyorum el pompası kullanamıyorım
Tavsiyesi olan var mı uygun fiyatlı
kizlar bizim bebek bezi prima premium care beyaz olan 2 nosunu kullaniyoruz kuzumun kilosu 5900 civari son 2-3 seferdir kaka disari cikiyo sebebi ne olabilir kucuk mu geliyo yoksa ben baglayamiyo muyum??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sütte onun su ihtiyaci yeterince var diye biliyorum canim sor gene dr a ama bende vermiyorum bi sıkıntıda yok ama mama yiyosa veriyo bazi dr lar sen genede sor tabiki
kizlar bizim bebek bezi prima premium care beyaz olan 2 nosunu kullaniyoruz kuzumun kilosu 5900 civari son 2-3 seferdir kaka disari cikiyo sebebi ne olabilir kucuk mu geliyo yoksa ben baglayamiyo muyum??
Kızlar mama kullanılmayınca ne olurdu bilmiyorum tabi ama(ben de vermezdim muhtemelen su falan) mamayla beslenen bebeklerin suya ihtiyacı oluyor. Kabızlık için ağız temizliği için.. Yani doktorunuz bir şey söylemediyse bence hiç kasmayın. Eğer ihtiyacı olsaydı söylerdi
Canim ya.hala duzelmedi mihep bakiyorum haberkerinize iyiydi kaka rengi. Allah buyuk buda gecer insallah.benim kizda yesil yapiyor kakasini.doktor mama yedigi icin dedi. Ogun iyi anne sutu aldiysa yesille sari karisik yapiyor.kusmasi dogdugundan beri var benim kizinda onada normal dedi doktor.kilo alimi iyi diye herhalde. Bilemedim ki simdi biseyi varmi
Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah üzülme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sadece anne sütü ile besleniyo
evet bi doktoruna sorum bakim o diyecek..cevremden annem dahil olsun ver suyunda bi tadina baksin dedi ama ben vermedim..anne sütünün icinde hersey var diye...
Bizim sıpa akşam uyudu benim uyuycağım aaatte uyanık . Deli oldum tam 1 saattir sallıyorum . Bide emmerlen çok dövüşüyo memeyi istemiyo nedendir ki ??
canım dün okudum mesajını eşim üç gibi doktora tahlil sonucunu alıp gösterecekti onu bekledim.eşim geldiğinde sordum ne dedi dktor. amip varmış ilacı kullanmaya devam edeceğiz dedi. bende üzüldüm ben ilaç falan vermicem dedim.emzirerek geçsin dedim. eşim bu amip baırsakları bile yırtıyormuş o yüzden tedavi olunması gerekiyor. eskiden çocuk ölümlerine sebep oluyormuş dedi. bende o zaman kullanayım dedim ama içim sıkılıyr yine mi ilaç diye birde tadlarıı çok kötüydü anne sütüyle karıştırıp veriyordum.sonuç nerde dedim. arabada dedi.sonra bana getir göster dedim. üzüldüm, evde aptallar gibi dolaştım.cevap yazmak içimden gelmedi. sonra akşam 8 gibi sonuç cebimdeymiş al bak istersen dedi bende hemen baktım.iyide burda herşey negatif yazıyr amip yok dedim.:)) eşim gerçektenmi dedi o da sonuca baktı. meğer benim şaşkaloz herif, dktr herşey iyi demiş, oda burda amip var yazıyor ama diyerek eski sonuçların yazıldığı yeri göstermiş ,doktrunda kafası karışmış o zamna ilaç kllanmaya devam edin demiş.sevinçten ağladım yaa. varmı böyle bişey sonuca bakmasam ilaç vercem çocuğa, allahtan araştırmacıyım, didik didik ediyorum interneti, sonuçlara kendimde bakıyorum.ağlanacak halime gülüyrum şimdi.
canım ben 5 kg olunca 3 noya gectım. Sureklı belınden kaka cıkıyodu. Camasır suya basmaktan bıkmıstım. 3 noya gectım gecmeler baya azaldı.
Bizde de aynı sorun var bu ay zevkle emen bebeğim resmen uyanıkken emmek istemiyor uyutup emziriyorım mama da vermek istemiyorum bakalım ne kadar böyle gidecek...((
sadece anne sütü ile besleniyo
evet bi doktoruna sorum bakim o diyecek..cevremden annem dahil olsun ver suyunda bi tadina baksin dedi ama ben vermedim..anne sütünün icinde hersey var diye...
Cevreye hic bakma herkez prof gibi konusuyo annemde bi ara tutturdu cocugun memesini sekerli suya ban ver diye cocuk alirmis memeyi yavv ne alaka seker zaten zararli diyorum eee ben hepinize verdim bisey olmadiniz diyo ben multi tabs vitamini varya ona degdiriyorum ucunu sadece uyucaginda tutuyo sonra atiyo zaten su konusunuda hep dediler cocuk 4 aylik simdiye kadar bisi olmadi ne gerek var diyorum bide pompayla sagdigimda ilk önce resmen su geliyo
Aklima ne geldi canim.ilk kizim dogdugunda kv de surekli sekerli su iciriyor.yapma diyoruz ben 3 tane buyuttum benden iyi mi biliceksiniz. Deyip duruyor.en son esim doktor vermeyin sakin dedi dedi.o nerden bilcek ben 3 tane buyuttum hic bisey olmadi dedi her zamanki gibi. Allah var bisey olmamis.esim de gorumcemde seker hastasi. Gorumcem daha 30 yasinda yok. 300 den assaga dusmuyor sekeri. Ben o verdigi sekerli suya bagliyorum. Tabi doktor da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?