2014 Şubat Anneleri

ben su an su bile tattirmiyorum acaba yanlismi yapiyorum hic doktorada sormadim:44::44::44:

hani diyolar ya 6 ay anne sütü herseyi karsiliyo diye o yüzden su bile vermiyorumm

Kızlar mama kullanılmayınca ne olurdu bilmiyorum tabi ama(ben de vermezdim muhtemelen su falan) mamayla beslenen bebeklerin suya ihtiyacı oluyor. Kabızlık için ağız temizliği için.. Yani doktorunuz bir şey söylemediyse bence hiç kasmayın. Eğer ihtiyacı olsaydı söylerdi

Ben philips avent kullanıyorum memnunum ama 289 lira.en uygunu lansinoh'tu sanırım biz bakarken,150 lira.internette çok daha uygun olabilir.ben hastanede onu kullanmıştım gayet de güzeldi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lansinoh affinity kullaniyorum cift pompali gyet kullansli fiyati da 140 civari ikili olmasi zmandan tasarruf tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar bizim bebek bezi prima premium care beyaz olan 2 nosunu kullaniyoruz kuzumun kilosu 5900 civari son 2-3 seferdir kaka disari cikiyo sebebi ne olabilir kucuk mu geliyo yoksa ben baglayamiyo muyum??

Canim bence 3 no ya gec 6 kg civari 3 kullaniyo bende 3 no dayim

Sütte onun su ihtiyaci yeterince var diye biliyorum canim sor gene dr a ama bende vermiyorum bi sıkıntıda yok ama mama yiyosa veriyo bazi dr lar sen genede sor tabiki

sadece anne sütü ile besleniyo

evet bi doktoruna sorum bakim o diyecek..cevremden annem dahil olsun ver suyunda bi tadina baksin dedi ama ben vermedim..anne sütünün icinde hersey var diye...

masallah 6 kilo olmus bencede 3 nosuna gec

bende bi haftadir 3 nosuna gectim kilosunu bilmiyorum henüz ama üst bacak bölümlerinde izler vardi demekki sikiyomus o yüzden biraktim 2 nosunu

tesekkürler anladim canim demekki mama kullansaydik suya ihtiyac oluyo

canım dün okudum mesajını eşim üç gibi doktora tahlil sonucunu alıp gösterecekti onu bekledim.eşim geldiğinde sordum ne dedi dktor. amip varmış ilacı kullanmaya devam edeceğiz dedi. bende üzüldüm ben ilaç falan vermicem dedim.emzirerek geçsin dedim. eşim bu amip baırsakları bile yırtıyormuş o yüzden tedavi olunması gerekiyor. eskiden çocuk ölümlerine sebep oluyormuş dedi. bende o zaman kullanayım dedim ama içim sıkılıyr yine mi ilaç diye birde tadlarıı çok kötüydü anne sütüyle karıştırıp veriyordum.sonuç nerde dedim. arabada dedi.sonra bana getir göster dedim. üzüldüm, evde aptallar gibi dolaştım.cevap yazmak içimden gelmedi. sonra akşam 8 gibi sonuç cebimdeymiş al bak istersen dedi bende hemen baktım.iyide burda herşey negatif yazıyr amip yok dedim.:)) eşim gerçektenmi dedi o da sonuca baktı. meğer benim şaşkaloz herif, dktr herşey iyi demiş, oda burda amip var yazıyor ama diyerek eski sonuçların yazıldığı yeri göstermiş ,doktrunda kafası karışmış o zamna ilaç kllanmaya devam edin demiş.sevinçten ağladım yaa. varmı böyle bişey sonuca bakmasam ilaç vercem çocuğa, allahtan araştırmacıyım, didik didik ediyorum interneti, sonuçlara kendimde bakıyorum.ağlanacak halime gülüyrum şimdi.

Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah üzülme

sağol canım çok şükür sonuç temiz. kanıda iki gün önce gördüm en son.ama gurultu ve emmede sorun devam ediyor. ama lsun herşey düzelecek Allahın izniyle.:))

evet bi doktoruna sorum bakim o diyecek..cevremden annem dahil olsun ver suyunda bi tadina baksin dedi ama ben vermedim..anne sütünün icinde hersey var diye...

Canım su için erken bu dönemler.çok d rehlikeliymiş hatta.anne sütünün içindeki preniyotikler suyun içindeki bir maddeden dolayı hazmedilmesini mi zorlaştırıyordu doktor öyle bir şey dedi tam hatırlamıyorum.sonuç olarak kullanmamam gerektiğini anlamıştım.zaten anne sütünün önde gelen kısmı su.çocuk önce susuzluğunu gideriyor sonra yağlı kısımla doyuyor.eskiden annelerimiz veriyormuş ama açıkçası ben korkuyorum ve doktor ne derse onu yapıyorum

canım ben 5 kg olunca 3 noya gectım. Sureklı belınden kaka cıkıyodu. Camasır suya basmaktan bıkmıstım. 3 noya gectım gecmeler baya azaldı.

Bizim sıpa akşam uyudu benim uyuycağım aaatte uyanık . Deli oldum tam 1 saattir sallıyorum . Bide emmerlen çok dövüşüyo memeyi istemiyo nedendir ki ??

Bizde de aynı sorun var bu ay zevkle emen bebeğim resmen uyanıkken emmek istemiyor uyutup emziriyorım mama da vermek istemiyorum bakalım ne kadar böyle gidecek...((

Yazini okuyunca oyle sevindimki anlatamam.gecti cok sukur allah bir daha yasatmasin insallah.cok kucukler dayanamiyorum onlara bisey oldugu zaman
Bu erkek milletinin alayina kibrit cakcem ben zaten:)
Benimde buyuk kiz oksuruyor ankara ya kv delere gitmistik.bunlar tutustu ah bu cocuk cok hasta.yaw diyorum biseyi yok geniz akintisindan oksuruyor yok anlamadilar acil de aldik solugu.hiyar doktor rontgen cektirdi cigerlerini usutmus yok kasilcak cigerleri bir suru korkuttu.esim fenalik geciricekti:)en agir antibiyotigi yazdi 3 yasindaki cocuga.ben asla inanmiyorum ama eczanede ilac bekliyotuz girdik esimle birbirimize:) iciricem diyor ilaci. Bu cocuk cigerini usutmus olsun ben 5. Kattan atlicam dedim:)en sonunda ikna oldu baska doktora gittik.
Sonuc: cocugun hic biseyi yok. Geniz akintisindan oksuruyor:) burun spreyi ile 3 gunluk tedavi:) iciricekti yavruma okadar agir ilaci. Bunlara guvenmeycen kendi isini kendin halletcen... Ben simdi asla onunla doktor a gondermiyorum:)

canım ben 5 kg olunca 3 noya gectım. Sureklı belınden kaka cıkıyodu. Camasır suya basmaktan bıkmıstım. 3 noya gectım gecmeler baya azaldı.

bacaklarinda iz de var ya zaten buyuk ihtimalle kucuk geliyo bez degistireyim en iyisi sagol cnm

Bizde de aynı sorun var bu ay zevkle emen bebeğim resmen uyanıkken emmek istemiyor uyutup emziriyorım mama da vermek istemiyorum bakalım ne kadar böyle gidecek...((

Bunlarin ergenligimi geldi ne oldu anlamadim.mama yedigi halde beni bayila bayila emen bebe bugun memeyi gordukce basti cigligi hic emziremedim aglamaktan sesi kisilcakti of offf

Cevreye hic bakma herkez prof gibi konusuyo annemde bi ara tutturdu cocugun memesini sekerli suya ban ver diye cocuk alirmis memeyi yavv ne alaka seker zaten zararli diyorum eee ben hepinize verdim bisey olmadiniz diyo ben multi tabs vitamini varya ona degdiriyorum ucunu sadece uyucaginda tutuyo sonra atiyo zaten su konusunuda hep dediler cocuk 4 aylik simdiye kadar bisi olmadi ne gerek var diyorum bide pompayla sagdigimda ilk önce resmen su geliyo

Aklima ne geldi canim.ilk kizim dogdugunda kv de surekli sekerli su iciriyor.yapma diyoruz ben 3 tane buyuttum benden iyi mi biliceksiniz. Deyip duruyor.en son esim doktor vermeyin sakin dedi dedi.o nerden bilcek ben 3 tane buyuttum hic bisey olmadi dedi her zamanki gibi. Allah var bisey olmamis.esim de gorumcemde seker hastasi. Gorumcem daha 30 yasinda yok. 300 den assaga dusmuyor sekeri. Ben o verdigi sekerli suya bagliyorum. Tabi doktor da:)

Sanki daha önce böyle bir şey sorulmuştu ama cevapları göremedim.güneşten korunmak için ne kullanacağız? Kullanan ya da fikri olan var mı? Ben bugün dışarı çıkardım ama çok güneş vardı fazla duramadım kızım da pek sevmedi güneşi :))

Al iste bide diretmiyolarmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…