2014 Şubat Anneleri

Valla cok cikamadigim icin aklima gelmedi acikcasi ama tabi ögrenmek lazim artik düzeliyo havalar

Bunlarin ergenligimi geldi ne oldu anlamadim.mama yedigi halde beni bayila bayila emen bebe bugun memeyi gordukce basti cigligi hic emziremedim aglamaktan sesi kisilcakti of offf

Ya sorma benimkinin az kısıldı bile teyzesi ne yapcam bilmem mama da vermiyorum sürekli uyutmaya çalışıyorum o zaman sakinleyip biraz emiyorrr...neyse bu aylarda geçecek:))

Ya sorma benimkinin az kısıldı bile teyzesi ne yapcam bilmem mama da vermiyorum sürekli uyutmaya çalışıyorum o zaman sakinleyip biraz emiyorrr...neyse bu aylarda geçecek:))

Menepozlu bebeler:) verme mama diren. Elbet gecicek bu gunlerde ama biz bizlikten gecicez:) ben huni siparis ettim takip gezcem artik..

amin canım amin.evet bu erkekler gerçekten tuhaflar. yada en azından benimki öyle. iyidir ama tuhaftır. kaka tahlili vermeye gittik bana sen emzirme odasında altını aç bana ver ben bezi götüreyim tahlil yerine orda alırlar dedi bende tmm dedim. odaya girdim bezi değiştirdim ve ona verdim oda gitti. bende hazırlandım çıktım dışarı kapının önünde, şaşırdım ne çabuk geldi diye. arabaya bindik, biraz ilerledik: eee biz ne zaman tahlil vercez demesin mi ? nasıl yani dedim sen bezi naptın dedim. ben onu attım dedi(( ben şokta tabi. ertesi gün yine gittik hastaneye:))

canım ben sormuştum soruyu çünkü artık havalar ısınıyr,tehlike başladı.doktora sordum ne kullanayım diye bana excipial kids losyonun kağıdını verdi.ben de almadan önce netten baktım forumlarda bunu kullanan varmı diye bulamadım bişey. bu yüzden açıkçası almadım ve önermiyorum.nette sadece bilgilerini buldum o kadar.

sevgili anneler bebeklerinizin mayıs ayındaki kontorllerinde ki gelişmeleri yazabilir misiniz. çünkü her kontrol bize birşeyler öğretiyor.

Nette 6 aydan önce kullanmayın demiş doktorun biri ama ben kendi doktorumuza sorcam o ne derse artık,)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Menepozlu bebeler:) verme mama diren. Elbet gecicek bu gunlerde ama biz bizlikten gecicez:) ben huni siparis ettim takip gezcem artik..
Haklısın Valla geçtim kendimden zaten sütü sağıp veririm şimdilik bir kaç gün daha direneceğim acıkınca emmer herhalde acaba sık mı veriyorum 2 saat geçince başlıyoruz emme krizine biraz açsam mı arayı belki ondan diyorum ama dayanamıyorum... Aç bırakırım diye korkuyorumm.. Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz???

Dr 3 saatte bir diyo ben hic 3 saat bekletemedim bence her bebegin istahi farkli bazen saat basi emzirdiim oluyo ama su kesin bekledikmi iyi süt oluyo en azindan 3 saat bekleseler sütte birikcek bence sık sık yiyolar az sut birikiyo cabuk acikiyolar yada aliskanlik haline geldi cünki bebegime 100 lük süt veriyorum kesin cikariyo az ve sık yemeye alisti bende öyle yapiyorum kilo alimida iyi degistiremedim

3 saatte bir emziriyorum canim. Gecen doktor umuz bize sey dedi.artik 3 saatte bir emsin.ama dedim araniyor. Bebekler 4. Aya kadar surekli emme refleksi gosterirler.gittikce azalir sonra annler doktor da alir solugu bebegim istahsiz diye halbuki emme refleksi duzene girmistir aciktigi zaman yemege baslamistir dedi.bizim ki nerdeyse 4 aylik ve gercekten azaldi. Bebegini gozlemle o sana ne yapicagini gosterir.sagolsunlar bu yasta parmaginda oynatiyorlar bizi..

Bune yaa.uzerime cisini yapan yapana:)
Gece buyuk kizim uyuya kaldi. Aldim kucagima yukari yatagina cikartiyorum oncede dedim tuvalete tutarim. Ana daha merdivende sicak bisey akiyor uzerimden.mis gibi isedi hanimim:)
Az oncede minti nin uzerini degistiriyordum bezini baglamadan kucagima aldim.anammmmm ne var ne yoksa birakti uzerime:)
Bu kizanlarin kodlari bozuk vallahi kodlari bozuk:)

Evet 3 saate çıkaracağım sanırım çünkü istemiyor gece 4 saati buluyor hiç zorlanmadan alıyor demekki aç değil ama alıştım her açıtığımda emmesine şimdi istemeyince endişeniyorum sorun mu var diye.. Bakalım bu hafta daha dikkatli süreye bakacağım o ne derse o zaten yeter ki ii olsun başka birşey istemem ...kaç cc lik emiyorrr bilmiyorum ama acıktığında 15-20 dk emiyor kendi bırakıyor doyunca hep öyle yapar ..

Dr 3 saatte bir diyo ben hic 3 saat bekletemedim bence her bebegin istahi farkli bazen saat basi emzirdiim oluyo ama su kesin bekledikmi iyi süt oluyo en azindan 3 saat bekleseler sütte birikcek bence sık sık yiyolar az sut birikiyo cabuk acikiyolar yada aliskanlik haline geldi cünki bebegime 100 lük süt veriyorum kesin cikariyo az ve sık yemeye alisti bende öyle yapiyorum kilo alimida iyi degistiremedim

Sagipta ver canim bakalim kac cc cikiyo merak etmezsin hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…