Sanki daha önce böyle bir şey sorulmuştu ama cevapları göremedim.güneşten korunmak için ne kullanacağız? Kullanan ya da fikri olan var mı? Ben bugün dışarı çıkardım ama çok güneş vardı fazla duramadım kızım da pek sevmedi güneşi :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunlarin ergenligimi geldi ne oldu anlamadim.mama yedigi halde beni bayila bayila emen bebe bugun memeyi gordukce basti cigligihic emziremedim aglamaktan sesi kisilcakti of offf
Ya sorma benimkinin az kısıldı bile teyzesi ne yapcam bilmem mama da vermiyorum sürekli uyutmaya çalışıyorum o zaman sakinleyip biraz emiyorrr...neyse bu aylarda geçecek:))
Yazini okuyunca oyle sevindimki anlatamam.gecti cok sukur allah bir daha yasatmasin insallah.cok kucukler dayanamiyorum onlara bisey oldugu zaman
Bu erkek milletinin alayina kibrit cakcem ben zaten:)
Benimde buyuk kiz oksuruyor ankara ya kv delere gitmistik.bunlar tutustu ah bu cocuk cok hasta.yaw diyorum biseyi yok geniz akintisindan oksuruyor yok anlamadilar acil de aldik solugu.hiyar doktor rontgen cektirdi cigerlerini usutmus yok kasilcak cigerleri bir suru korkuttu.esim fenalik geciricekti:)en agir antibiyotigi yazdi 3 yasindaki cocuga.ben asla inanmiyorum ama eczanede ilac bekliyotuz girdik esimle birbirimize:) iciricem diyor ilaci. Bu cocuk cigerini usutmus olsun ben 5. Kattan atlicam dedim:)en sonunda ikna oldu baska doktora gittik.
Sonuc: cocugun hic biseyi yok. Geniz akintisindan oksuruyor:) burun spreyi ile 3 gunluk tedavi:) iciricekti yavruma okadar agir ilaci. Bunlara guvenmeycen kendi isini kendin halletcen... Ben simdi asla onunla doktor a gondermiyorum:)
Sanki daha önce böyle bir şey sorulmuştu ama cevapları göremedim.güneşten korunmak için ne kullanacağız? Kullanan ya da fikri olan var mı? Ben bugün dışarı çıkardım ama çok güneş vardı fazla duramadım kızım da pek sevmedi güneşi :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben sormuştum soruyu çünkü artık havalar ısınıyr,tehlike başladı.doktora sordum ne kullanayım diye bana excipial kids losyonun kağıdını verdi.ben de almadan önce netten baktım forumlarda bunu kullanan varmı diye bulamadım bişey. bu yüzden açıkçası almadım ve önermiyorum.nette sadece bilgilerini buldum o kadar.
Haklısın Valla geçtim kendimden zaten sütü sağıp veririm şimdilik bir kaç gün daha direneceğim acıkınca emmer herhalde acaba sık mı veriyorum 2 saat geçince başlıyoruz emme krizine biraz açsam mı arayı belki ondan diyorum ama dayanamıyorum... Aç bırakırım diye korkuyorumm.. Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz???Menepozlu bebeler:) verme mama diren. Elbet gecicek bu gunlerde ama biz bizlikten gecicez:) ben huni siparis ettim takip gezcem artik..
Menepozlu bebeler:) verme mama diren. Elbet gecicek bu gunlerde ama biz bizlikten gecicez:) ben huni siparis ettim takip gezcem artik..
Haklısın Valla geçtim kendimden zaten sütü sağıp veririm şimdilik bir kaç gün daha direneceğim acıkınca emmer herhalde acaba sık mı veriyorum 2 saat geçince başlıyoruz emme krizine biraz açsam mı arayı belki ondan diyorum ama dayanamıyorum... Aç bırakırım diye korkuyorumm.. Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz???
Haklısın Valla geçtim kendimden zaten sütü sağıp veririm şimdilik bir kaç gün daha direneceğim acıkınca emmer herhalde acaba sık mı veriyorum 2 saat geçince başlıyoruz emme krizine biraz açsam mı arayı belki ondan diyorum ama dayanamıyorum... Aç bırakırım diye korkuyorumm.. Siz kaç saatte bir emziriyorsunuz???
Siparis 2 olsun lüttfen :))
Dr 3 saatte bir diyo ben hic 3 saat bekletemedim bence her bebegin istahi farkli bazen saat basi emzirdiim oluyo ama su kesin bekledikmi iyi süt oluyo en azindan 3 saat bekleseler sütte birikcek bence sık sık yiyolar az sut birikiyo cabuk acikiyolar yada aliskanlik haline geldi cünki bebegime 100 lük süt veriyorum kesin cikariyo az ve sık yemeye alisti bende öyle yapiyorum kilo alimida iyi degistiremedim
3 saatte bir emziriyorum canim. Gecen doktor umuz bize sey dedi.artik 3 saatte bir emsin.ama dedim araniyor. Bebekler 4. Aya kadar surekli emme refleksi gosterirler.gittikce azalir sonra annler doktor da alir solugu bebegim istahsiz diye halbuki emme refleksi duzene girmistir aciktigi zaman yemege baslamistir dedi.bizim ki nerdeyse 4 aylik ve gercekten azaldi. Bebegini gozlemle o sana ne yapicagini gosterir.sagolsunlar bu yasta parmaginda oynatiyorlar bizi..
Evet 3 saate çıkaracağım sanırım çünkü istemiyor gece 4 saati buluyor hiç zorlanmadan alıyor demekki aç değil ama alıştım her açıtığımda emmesine şimdi istemeyince endişeniyorum sorun mu var diye.. Bakalım bu hafta daha dikkatli süreye bakacağım o ne derse o zaten yeter ki ii olsun başka birşey istemem ...kaç cc lik emiyorrr bilmiyorum ama acıktığında 15-20 dk emiyor kendi bırakıyor doyunca hep öyle yapar ..
Gel annem gelll.ben kirmizi istedim bana cok yakisiyorda:) bizi anca o paklar yeminle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?