2014 Şubat Anneleri

Sagipta ver canim bakalim kac cc cikiyo merak etmezsin hem
Bir kaç kere sağdım Manuel pompayla 90-100cc çıktı ki bebekler daha ii çekme konusunda sorun emzirmek için kucağıma aldığımda ağlayıp istememesi şu saati ayarlamaya çalışacağım belki tok olduğu için yapıyordur diyorum tek umudum inş iişe yarar...

sevgili anneler bebeklerinizin mayıs ayındaki kontorllerinde ki gelişmeleri yazabilir misiniz. çünkü her kontrol bize birşeyler öğretiyor.

2 aylik benim oglum 3 mart dogumlu 5850 gr kilosu 60 cm boyu. Gaz sikintimiz vardi hafifledi artik damla ve surubu yavas yavas kesmemi soyledi dr. bide kaka yaparken sivi olmasina ragmen cok ikiniyo kizariyo dedm poposuna bakti megerse catlak varms ondan aci cekiyomus bebegm simdi icine dogru surduruyorum pisik kremini kizariklik gitti baya. Bizde gelismeler boyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Havalar isindi ya baya nasil giydiriyosunuz bebisleri bide bebek mevludumuz var yapanlar neler ikram etti nasil yaptiniz

yenı başladım arkadaşım kaç tane okuyabılırsen allah ne muradın varsa versın inşşşş

Amin cnm cumlemzin okuyunca yazayim kac tane oldugunu Allah dualarimizi kabul eder.hayirlisiyla sende bbisine kavusursun insallah

Dun kipadan avent 6li biberon kapatma diskini 2,68 kr aldim avent biberon kullananlara duyrulur cok ucuz normalde 20 tlnin uzerinde

Biz attalara dittikkk:) buyuk kizimin okul kahvaltisi vardi bu gun.gittikk kuzum orda heryeri inceledi. Anam ne kalabalikti coluk cocuk veliler kiyamet gibi ses.bir surude bebek:) mintim uyudu ortaligi inceledikten sonra.ayy velinin biri ooo bu kadar seste iyi uyuyor dedi.masallah i var dimi dedim:) bir tane de bebek hic durmadan agliyordu.gunduz surekli aglarmis gece uyurmus. Valla sukrettim aglamiyor o kadar diye..
Ordanda oyun halisi almaya gittik. Aldikk.pek sevdi mina hanim. Eda nazli da yanina yatiyor:) ikisi epey oyalandilar onunla.simdi de uyuduuu:)
Aaaa bide ben yeni gordum daha. Normalde ana kucaginin icini doldururdum.sunger varmis oyle ana kucaklari icin.ay ben ne bileyim onceden gormemistim.hemen aldim cok rahat.bide onluk aldim uzerinde miss world yaziyor taci bilem var. Neler yapiyorlar yakinda cocuk yapip vericekler kucagimiza:)

endiselenme canim benim oglumda ayni eskiden sat basi karnini doyururdum simdi yok istemiyo

demekki beslenme aralari büyüdükce uzayacak..simdi iki bucuk üc saat sonra baya bi acikmis oluyo..ondan önce hem memeyi hem biberonu gveleyip duruyo cekmiyo bilebide arastirdigim kadariyla 3 aydan sonra hizli kilo alimlarida yavaslayacak..cünkü beslenme aralari uzadigi icin..ocak annelerinin bebisleri okudumda bi aylik kontrolde 400-500 gr civari kilo almaya baslamislar...cünkü ilk 3 gibi hizli koli alsalardi 6 ayliken ne nekadar kilolu olurlardi...ben de bu beslenme aralarinin uzamasindan yararlanarak bol bol buzluga süt atiyorum..ileride sütüm ne kesilirse ne kadar yeterse ek gide ile ordan verrim

Son düzenleme:

hayirli olsun kuzun bol bol aglamadan oynasin halisindaa

ama ne güzel bisey bu oyun halisi ben onun sayesinde yemegimi ev isimi yapiyorum baya egleniyo bebisler ondaacayip ses cikarip gülücük atiyo oglumm

yaw bu bebisler hepmi böyle oglumda öyle gittigimiz evlerin duvarinda ne varsa gözünü dikiyo dakikalarca bakiyo ona

bende oglum cok begendi bu saati yada tabloyu bize verin bari diyorumm

canım yaa söylediğin çok iyi oldu. bizimkinin kakasında kan vardı,belki ishalden değilde poposundandır.doktra götürürken soracağım ve domates yemeyi kesmeliyim, pişik yapıyormuş çünkü.

merhaba anneler.
3. Ay kontrolune gıden anneler beıslerınızın boy ve kıloları kac oldu. Bırde dr ıle konustuklarınızı paylasırmısınız. Ben carsamba gıdıcem dr o zaman yazarım

Havalar isindi ya baya nasil giydiriyosunuz bebisleri bide bebek mevludumuz var yapanlar neler ikram etti nasil yaptiniz

canım ben mevlüdümde yapımı basit şeyler yaptım. bunlar:kurabiye,bisküvili pasta( pudiinglerimi biri vanilyalı biri kakaolu seçtim iki kat oldu üstüne de kremşanti gezdirdim), mercimek köftesi, kısır,makarna salatası,irmik tatlısı ve börek yaptım.önceki gün üçünü ve temizliğimi, sonraki gün ise dört çeşidi yaptım. komşum çok güzel kuran okur, o da kuran okudu. çok güzel oldu. öyle süslü elbiseler falan alamadım ama bol dualı,bol eğlenceli bir gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…