Arkadaşım MEVLAM tez zamanada yavrunu kucağına verir inş ben 10 tane okudum fırsat buldukçada okurum..arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardım edermısınız
Bir kaç kere sağdım Manuel pompayla 90-100cc çıktı ki bebekler daha ii çekme konusunda sorun emzirmek için kucağıma aldığımda ağlayıp istememesi şu saati ayarlamaya çalışacağım belki tok olduğu için yapıyordur diyorum tek umudum inş iişe yarar...Sagipta ver canim bakalim kac cc cikiyo merak etmezsin hem
sevgili anneler bebeklerinizin mayıs ayındaki kontorllerinde ki gelişmeleri yazabilir misiniz. çünkü her kontrol bize birşeyler öğretiyor.
Arkadaşım MEVLAM tez zamanada yavrunu kucağına verir inş ben 10 tane okudum fırsat buldukçada okurum..
sevgili anneler bebeklerinizin mayıs ayındaki kontorllerinde ki gelişmeleri yazabilir misiniz. çünkü her kontrol bize birşeyler öğretiyor.
arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardım edermısınız
Ben okuyabilirim kac tane okunacak canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yenı başladım arkadaşım kaç tane okuyabılırsen allah ne muradın varsa versın inşşşş
Amin cnm cumlemzin okuyunca yazayim kac tane oldugunu Allah dualarimizi kabul eder.hayirlisiyla sende bbisine kavusursun insallah
Evet 3 saate çıkaracağım sanırım çünkü istemiyor gece 4 saati buluyor hiç zorlanmadan alıyor demekki aç değil ama alıştım her açıtığımda emmesine şimdi istemeyince endişeniyorum sorun mu var diye.. Bakalım bu hafta daha dikkatli süreye bakacağım o ne derse o zaten yeter ki ii olsun başka birşey istemem ...kaç cc lik emiyorrr bilmiyorum ama acıktığında 15-20 dk emiyor kendi bırakıyor doyunca hep öyle yapar ..
Biz attalara dittikkk:) buyuk kizimin okul kahvaltisi vardi bu gun.gittikk kuzum orda heryeri inceledi. Anam ne kalabalikti coluk cocuk veliler kiyamet gibi ses.bir surude bebek:) mintim uyudu ortaligi inceledikten sonra.ayy velinin biri ooo bu kadar seste iyi uyuyor dedi.masallah i var dimi dedim:) bir tane de bebek hic durmadan agliyordu.gunduz surekli aglarmisgece uyurmus. Valla sukrettim aglamiyor o kadar diye..
Ordanda oyun halisi almaya gittik. Aldikk.pek sevdi mina hanim. Eda nazli da yanina yatiyor:) ikisi epey oyalandilar onunla.simdi de uyuduuu:)
Aaaa bide ben yeni gordum daha. Normalde ana kucaginin icini doldururdum.sunger varmis oyle ana kucaklari icin.ay ben ne bileyim onceden gormemistim.hemen aldim cok rahat.bide onluk aldim uzerinde miss world yaziyor taci bilem var. Neler yapiyorlar yakinda cocuk yapip vericekler kucagimiza:)
Nette 6 aydan önce kullanmayın demiş doktorun biri ama ben kendi doktorumuza sorcam o ne derse artık,)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 aylik benim oglum 3 mart dogumlu 5850 gr kilosu 60 cm boyu. Gaz sikintimiz vardi hafifledi artik damla ve surubu yavas yavas kesmemi soyledi dr. bide kaka yaparken sivi olmasina ragmen cok ikiniyo kizariyo dedm poposuna bakti megerse catlak varms ondan aci cekiyomus bebegm simdi icine dogru surduruyorum pisik kremini kizariklik gitti baya. Bizde gelismeler boyle
Havalar isindi ya baya nasil giydiriyosunuz bebisleri bide bebek mevludumuz var yapanlar neler ikram etti nasil yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?