2014 Şubat Anneleri

canım yaa söylediğin çok iyi oldu. bizimkinin kakasında kan vardı,belki ishalden değilde poposundandır.doktra götürürken soracağım ve domates yemeyi kesmeliyim, pişik yapıyormuş çünkü.

Sen de sagol cnm domates ben de keseyim aci cekmesn yavrucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya yazdıklarını okuyunca sevindim:))benim oğlum ishal oldu ve uzun süre emmedi. daha dün tekrar emmeye başladı.hatta herkes sütün iyi değildir mama ver, yok biberoonla ver falan dediler. kafamı şişirdiler.bende hayır, bu memeyi alacak dedim. iyiki de demişim dün akşam 9 dan beridir iyi emiyor.memeyle kavgası da bitti.bu ay yaklaşık 300 gr falan almış.bende ishale yakalndı o yüzden kilo almadı diyodum, demekki azalması normalmiş.:))ben maalesef buzluğa atamıyrum. hatta süt sağma cihazı aldım,poşet aldım ama benimki emmediği için sütüm şu an az. ben onu tekrar geri getireyim o zaman:))

canım naptın? merak ettim seni başka doktora götürecektin en son. biz şu anda çok iyiyiz. gazımız var ama olsun en azından eskiye döndük:))

Haklısın canım benim bende buzluğa atıyorum 3 saat gibi biraz boğuşsakta emişiyoruz bakalım 2 hafta sonra 3 aylık kontrolüne göre biberonlar vermem gerekirse veririm artık aç kalmasından ii diyorum artık büyüyorlar....

Allah kabul etsin cnm biz pilavli yapicaz da bebek sekeri lohusa serbeti falan dagittiniz mi

Allah kabul etsin cnm biz pilavli yapicaz da bebek sekeri lohusa serbeti falan dagittiniz mi

yok canım ya ...nerde... burda kimsemiz yok bizim, gelenler zaten komşular ve bir kaç arkadaştı. ben ailemin yanında gidince kurbanımızı keseceğiz o zaman büyük bir mevlüt yapmayı düşünüyorum. yemekli falan, şimdilik böyle olsun dedim.ama bebek şekerimi önceden yaptırıp dağıttım ben hatta annemle gönderdim herkese şekerini:)) ama şerbbet iyi fikir. yemek yaptıracağım gün onu da yapayım:))

yok hemen gecme mamaya cevre hazir zaten mamaya gec demeye...artik kilo alimlari eskisi gibim olmayacakki..emzir istedikce..cünkü eskisi gibi acikmiyolar ben oglumdan biliyorum iki haftadir cok degisti cabuk acikmiyo geceleride öyleyaw bilmiyorum sagdigim icinmi hem ogluma yetecek kadar hemde buzluga atacak kadar sükür süt cikiyo ins sende atarsin buzluga en azindan sütümüz kesilirse ordan takviye yaparizzz

bide bende bu ay az kilo alirsa sasirmiycam arastirma yapmasaydim belki panik olurdum ama allah ne verdiyse o kabülümdür artik napim ama biliyorumki yawrum ac kalmiyo

at bitanem atabildigin kadar ileride lasim olacak bu sütler bizeemzirmeye devam et dahda emmek istemezse biberona gecersin...ben coktan gectim biberona ..benim oglumda memeyle bogusurdu hizli akiyodu yüzü falan süt oluyodu yutamiyodu hepsini korktu memeden 3 haftadir sagip veriyorum hem nekadar ictigini görüyorummmyeterki ac kalamsinalr emin olalim doyduklarindan

canım yaa söylediğin çok iyi oldu. bizimkinin kakasında kan vardı,belki ishalden değilde poposundandır.doktra götürürken soracağım ve domates yemeyi kesmeliyim, pişik yapıyormuş çünkü.

ölemi domates pisikmi yapiyoay bende cok yiyorum daha demin cerry domates yedim bisürübari yememeye calisim...tamda güzel domateslerde cikmaya baslarken

dün yeşil biber yedim çiğ geceden berisancıdan ben de duramıyorum ufaklık da huysuz meğer biber gaz yaparmış internette araştırdım aklıma geldi o gaz yapar bu pişik yapar en iyisi aç kalmak

Oglum huy degistirdi 3 gündür sanki baska bebek getirdiler eve uykusu geldimi acayip agliyo susturmak mümkün degil memede uyumaya bayilirdi 2 gündür kucagimda ayakta sallayarak ve gezerek uyuyo cok yoruldum hic bukadar yormuyodu beni uykusu geldimi tokta olsa 2 yada 3 yudum alip gözler kapanirdi bugün bonyo yaptirdik kv sok oldu banyo sonrasida uykusu geliyo ya yirtti kendini zor zapdediyorum valla böyle devam etmez insallah

Biz mevludü cok erken yapti daha 1 haftalikti kv illa yapalim dedi allah var herseyi kendi yapti ikramlar serbetler pideler kurbanlar sükür kalabalik bir mevlüt oldu ben biseye karismadim yatak odamda oglumla oturduk cünki cok kalabalikti ve tam kıştı grip felan kapar diye sadece 2 dk indik assaya evim dublex hoca dua okudu ciktik bisey yapamazdim sezeryanliydim ilk kizdim olmaz 1 haftalikken diye sonra hadi dedim heves etti biseyde elletmedi öyle yani ama gereginden fazla sey vardi sekeri süsü serbeti ayyyy ama güzel oldu

Kızlar bebişimin boynu kızarmış ne yapsam ki pişik kremi sürsem olurmu hametan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni anlatmışsın sanki bende oturup ağlıyorum artık çok yoruldum bu ayyy emmemesi zorlaştırdı bence artık tok olduğunda istemiyorlar neyse acıktığında emsin de onada razıyım.. Ocak annesi bir arkadaşım o zamn bizde öyleydik 4. Ayda şimdilerde düzeldik diyor umıdum 4. Ay bekliyorum geçecek MEVLAM bu günlerimizi aratmasın

Kızlar bebegim nezle oldu sanırım burnu akıyor gözleri akıyor kiyamam cok kötü oluyorum başına gelen var mi neler yapabilirim burnunu temizliyorum sürekli nefes almakta zorlanıyor yarın doktora gidicez ama bakalım nasıl gecicek bu gece

Canım geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…