canım yaa söylediğin çok iyi oldu. bizimkinin kakasında kan vardı,belki ishalden değilde poposundandır.doktra götürürken soracağım ve domates yemeyi kesmeliyim, pişik yapıyormuş çünkü.
endiselenme canim benim oglumda ayni eskiden sat basi karnini doyururdum simdi yok istemiyo
demekki beslenme aralari büyüdükce uzayacak..simdi iki bucuk üc saat sonra baya bi acikmis oluyo..ondan önce hem memeyi hem biberonu gveleyip duruyo cekmiyo bilebide arastirdigim kadariyla 3 aydan sonra hizli kilo alimlarida yavaslayacak..cünkü beslenme aralari uzadigi icin..ocak annelerinin bebisleri okudumda bi aylik kontrolde 400-500 gr civari kilo almaya baslamislar...cünkü ilk 3 gibi hizli koli alsalardi 6 ayliken ne nekadar kilolu olurlardi... ben de bu beslenme aralarinin uzamasindan yararlanarak bol bol buzluga süt atiyorum ..ileride sütüm ne kesilirse ne kadar yeterse ek gide ile ordan verrim
endiselenme canim benim oglumda ayni eskiden sat basi karnini doyururdum simdi yok istemiyo
demekki beslenme aralari büyüdükce uzayacak..simdi iki bucuk üc saat sonra baya bi acikmis oluyo..ondan önce hem memeyi hem biberonu gveleyip duruyo cekmiyo bilebide arastirdigim kadariyla 3 aydan sonra hizli kilo alimlarida yavaslayacak..cünkü beslenme aralari uzadigi icin..ocak annelerinin bebisleri okudumda bi aylik kontrolde 400-500 gr civari kilo almaya baslamislar...cünkü ilk 3 gibi hizli koli alsalardi 6 ayliken ne nekadar kilolu olurlardi... ben de bu beslenme aralarinin uzamasindan yararlanarak bol bol buzluga süt atiyorum ..ileride sütüm ne kesilirse ne kadar yeterse ek gide ile ordan verrim
canım ben mevlüdümde yapımı basit şeyler yaptım. bunlar:kurabiye,bisküvili pasta( pudiinglerimi biri vanilyalı biri kakaolu seçtim iki kat oldu üstüne de kremşanti gezdirdim), mercimek köftesi, kısır,makarna salatası,irmik tatlısı ve börek yaptım.önceki gün üçünü ve temizliğimi, sonraki gün ise dört çeşidi yaptım. komşum çok güzel kuran okur, o da kuran okudu. çok güzel oldu. öyle süslü elbiseler falan alamadım ama bol dualı,bol eğlenceli bir gün oldu.
doktorunun söylediğini bizimle de paylaşır mısın canım.
Allah kabul etsin cnm biz pilavli yapicaz da bebek sekeri lohusa serbeti falan dagittiniz mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ya yazdıklarını okuyunca sevindim:))benim oğlum ishal oldu ve uzun süre emmedi. daha dün tekrar emmeye başladı.hatta herkes sütün iyi değildir mama ver, yok biberoonla ver falan dediler. kafamı şişirdiler.bende hayır, bu memeyi alacak dedim. iyiki de demişim dün akşam 9 dan beridir iyi emiyor.memeyle kavgası da bitti.bu ay yaklaşık 300 gr falan almış.bende ishale yakalndı o yüzden kilo almadı diyodum, demekki azalması normalmiş.:))ben maalesef buzluğa atamıyrum. hatta süt sağma cihazı aldım,poşet aldım ama benimki emmediği için sütüm şu an az. ben onu tekrar geri getireyim o zaman:))
Haklısın canım benim bende buzluğa atıyorum 3 saat gibi biraz boğuşsakta emişiyoruz bakalım 2 hafta sonra 3 aylık kontrolüne göre biberonlar vermem gerekirse veririm artık aç kalmasından ii diyorum artık büyüyorlar....
canım yaa söylediğin çok iyi oldu. bizimkinin kakasında kan vardı,belki ishalden değilde poposundandır.doktra götürürken soracağım ve domates yemeyi kesmeliyim, pişik yapıyormuş çünkü.
canım ben mevlüdümde yapımı basit şeyler yaptım. bunlar:kurabiye,bisküvili pasta( pudiinglerimi biri vanilyalı biri kakaolu seçtim iki kat oldu üstüne de kremşanti gezdirdim), mercimek köftesi, kısır,makarna salatası,irmik tatlısı ve börek yaptım.önceki gün üçünü ve temizliğimi, sonraki gün ise dört çeşidi yaptım. komşum çok güzel kuran okur, o da kuran okudu. çok güzel oldu. öyle süslü elbiseler falan alamadım ama bol dualı,bol eğlenceli bir gün oldu.
Oglum huy degistirdi 3 gündür sanki baska bebek getirdiler eve uykusu geldimi acayip agliyo susturmak mümkün degil memede uyumaya bayilirdi 2 gündür kucagimda ayakta sallayarak ve gezerek uyuyo cok yoruldum hic bukadar yormuyodu beni uykusu geldimi tokta olsa 2 yada 3 yudum alip gözler kapanirdi bugün bonyo yaptirdik kv sok oldu banyo sonrasida uykusu geliyo ya yirtti kendini zor zapdediyorum valla böyle devam etmez insallah
Kızlar bebegim nezle oldu sanırımburnu akıyor gözleri akıyor kiyamam cok kötü oluyorum başına gelen var mi neler yapabilirim burnunu temizliyorum sürekli nefes almakta zorlanıyor yarın doktora gidicez ama bakalım nasıl gecicek bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?